תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלצות על אינטרנט תשתית + ספק
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 11:50 
אהלן שלום

אני מחפש שירות של תשתית + ספק, במהירות של 15 מ"ב לפחות.
כיום אני לקוח בזק, והספקית היא בזק בינלאומי. אני משלם 100 ש"ח על 15 מ"ב (בין היתר בגלל הנחת סטודנט).
די נמאס לי מהחברה הזאת, ושמעתי לאחרונה שיש מחירים הרבה יותר נוחים בשוק לתשתית+ספק:
אקספון שיווקו לאחרונה חבילה של 40 מ"ב ב-70 ש"ח
נטוויז'ן נותנים 15 מ"ב ב-80 ש"ח

הבעיה היא שאיני יודע מהי איכות הגלישה בחברות הקטנות יותר, והאם יש הרבה תקלות.
היתרון היחידי אולי של בזק הוא ששירות האינטרנט שלהם הוא ותיק, ולכן אין יותר מדי תקלות בגלישה..

למישהו יש מידע מעניין לגבי הנושא? או התנסות אישית עם אחת מחברות האינטרנט הקטנות יותר?
ספציפית אקספון נשמעת לי בתור החברה שמציעה את החבילה הכי אטרקטיבית, אם מישהו פה הוא לקוח שלה - אנא שתף חוויות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצות על אינטרנט תשתית + ספק
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2015, 09:27 
אם אתה גולש תקין עם בזק, אתה אמור לגלוש תקין גם עם אקספון וכל השאר (התשתית נשארת של בזק).
פשוט במקום לקבל שירות מבזק (כמה פעמים זה כבר קורה?), אתה תקבל שירות מחברה אחרת וגם תשלם פחות.
יש גם את הקטע שאתה אמור להחזיר לבזק את הראוטר (או לשלם "קנס" של בערך 200 שקל שלדעתי זה שווה) ולקבל/לרכוש ראוטר מהחברה שהצטרפת אליה. בקיצור, שווה לך לנסות אם בא לך לחסוך כסף.
תעדכן פה אם עשית וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: