תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רכב ליסינג - מאזדה 3 או סקודה ראפיד
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:44 
מאזדה 3 ACTIVE 1.5 מול ראפיד 1.4T בגרסא הלא מאובזרת - שתיהן עולות לי כמעט אותו הדבר. לא חשוב לי כל כך האבזור ברכב פרט לדיבורית Bluetooth (למעשה אני מעדיף הרבה פעמים מערכת טיפשה ועובדת ממערכת חכמה שדורשת שאסתכל עליה בזמן נהיגה) שאני יודע שיש במאזדה ואין בסקודה וביקשתי מהם שיבדקו אם אפשר להוסיף.
אני בעיקר מחפש אנשים שנסעו על הראפיד, בעיקר בדגם הליסינג, כדי לדעת מה חווית הנסיעה- מצד אחד מנוע שנראה מצוין, מצד שני הדגם הזה אמור להיות מאוד "פושט" אז חושש ממצב הרעש בנסיעה וכדומה.

בנוסף יש גם טויוטה אוריס היברידית שיורדת בגלל הפחד מחשיפה לקרינה האלקטרומגנטית - אני נוסע לא מעט.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רכב ליסינג - מאזדה 3 או סקודה ראפיד
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 06:28 
לנו יש ראפיד מהעבודה של אישתי, ואני מאוד אוהב לנסוע איתו. אחלה אוטו לדעתי. הגיר הרובוטי נחמד מאוד. אוטו נוח, תא מטען גדול. מרווח. מגיע בקלות למהירויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה רק אני,אבל לא הייתי רץ לבחור שום רכב ששיך לצ'מפיון מוטורס עם הגירים המחורבנים שלהם.
בטח שאתה לא בעל משפחה והיתרון של רכב מרווח לא אמור לשחק אצלך תפקיד.
ולעומת אני חושב שאמינות משחקת פה תפקיד מרכזי,ואני הייתי רץ עם המאזדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 16:55 
שער 7 הוא אדום כתב:
אולי זה רק אני,אבל לא הייתי רץ לבחור שום רכב ששיך לצ'מפיון מוטורס עם הגירים המחורבנים שלהם.
בטח שאתה לא בעל משפחה והיתרון של רכב מרווח לא אמור לשחק אצלך תפקיד.
ולעומת אני חושב שאמינות משחקת פה תפקיד מרכזי,ואני הייתי רץ עם המאזדה.

דווקא בעיניי כשאתה לוקח רכב ליסינג, הדבר הכי פחות חשוב זה האמינות.
אם משהו מתקלקל זה לא עולה לך כסף, לוקחים את הרכב למוסך ואתה מקבל במקום רכב חלופי.
כמו-כן מדובר תמיד ברכבים חדשים והרכב אצלך מקסימום 3 שנים, כך שהסיכוי שיהיו קילקולים משמעותיים נמוך.

אני בחרתי מהעבודה עכשיו סקודה אוקטביה (עדיין לא קיבלתי אותה), זה האוטו הכי טוב שנסעתי עליו. לגבי רפיד אני לא יודע, מה שאני כן יודע שהמוניות הכי נפוצות בארץ הן סקודה אוקטביה וסקודה רפיד. בדרך כלל נהגי מוניות הם לא פראיירים והם יודעים מה הם קונים. אולי זה אומר משהו...
בכל מקרה, לסקודה אוקטביה חדשה מליסינג צריך לחכות אצלנו משהו כמו חצי שנה. לא יודע איך זה עם סקודה רפיד - תבדוק כמה זמן צריך לחכות לרכב הזה אצלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 17:37 
אע"ב, עברת מסמארט לאוקטביה?!
האוקטביה אצלי היא בתוספת תשלום של בערך 2000 ש"ח לשנה וזה רכב גדול מידי- לכן לא הכנסתי אותו למשוואה.

בקשר לצ'מפיון מוטורס- אני לא חושב שזה שיקול בגלל הליסינג. הגיר הזה בוגר בשוק ולא חושב שיהיו בעיות.
יותר מידי אנשים מציעים לי ללכת על מאזדה למרות שהתחושה שלי היא שבראפיד יהיה לי יותר כיף. יש לי תמיד פחד כזה ממאזדות שאחרי שנתיים אני אתחיל לשמוע את הרוח גם כשהחלונות סגורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 18:06 
אתה לא בן אדם של מאזדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 18:57 
סקודה רפיד.
בכל מבחני הרכב שראיתי, הוא מוביל ומקבל רק תשבוחות.
אני מכיר בעיקר את הספייסבק, שהוא הדגם היותר נפוץ פה, ואנשים שדיברתי איתם היו מאוד מרוצים.
אם אתה יכול לקבל את האוקטביה בתוספת של 2000 ש"ח, הייתי בודק את האופציה.
במקרה כזה, כן חשוב לבדוק איזה מנוע אתה מקבל, מאחר ומדובר ברכב עם מרכב כבד.
אם גם הרפיד גדולה עבורך ויש לך אפשרות לקבל אותה מהעבודה, תבדוק את הסקודה פביה קומבי או איך שמכנים אותה בארץ (עם התא מטען הגדול).
סקודה עושה רכבים מצויינים, שבחלקם לא נופלים באיכות מחברת האם.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 19:44 
לא תתפוס אותי כתב:
אע"ב, עברת מסמארט לאוקטביה?!
האוקטביה אצלי היא בתוספת תשלום של בערך 2000 ש"ח לשנה וזה רכב גדול מידי- לכן לא הכנסתי אותו למשוואה.

בקשר לצ'מפיון מוטורס- אני לא חושב שזה שיקול בגלל הליסינג. הגיר הזה בוגר בשוק ולא חושב שיהיו בעיות.
יותר מידי אנשים מציעים לי ללכת על מאזדה למרות שהתחושה שלי היא שבראפיד יהיה לי יותר כיף. יש לי תמיד פחד כזה ממאזדות שאחרי שנתיים אני אתחיל לשמוע את הרוח גם כשהחלונות סגורים.

כבר שנתיים שאין לי סמארט. יש לי פורד פוקוס בליסינג.
לגבי הגודל: לפי דעתי אם אתה גר במקום שאין בו בעית חניה, ויש לך חניה בעבודה - הגודל לא צריך להוות שיקול עיקרי.
רק אם אתה מוצא את עצמך כל יום מחפש חניה במקום קשה - זה שיקול עיקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: