תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איראן
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 10:53 
מזל טוב!
שאלללה ישמור על כולנו.... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איראן
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:00 
יהיו פחות קרובים לפצצה ממה שהם עכשיו. אז למה בדיוק אנחנו אמורים להילחץ יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אז כל מה שביבי עשה נכשל.
אבל הוא יודע לצעוק איראן הכי חזק
עם מטומטם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אני בכלל חושב שבתחילת המו"מ הם הציגו את עניין הפצצה כעובדה קיימת.

יש לנו את היכולת, האמצעים והידע לבנות פצצה כבר עכשיו. אם אתם לא רוצים לדבר על הסנקציות בסדר,אנחנו מתחילים בייצור פצצות,
עוד 3 חודשים יש ניסויי, עכשיו תחליטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
הסכם טוב.
ישראל עושה מעצמה צחוק עם התגובות ההיסטריות שלה.
שלי יחימוביץ שתלך להזדיין, אבל באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:42 
אמיר כתב:
הסכם טוב.

הדקלום הזה של כל ההסכם שייחתם הוא הסכם רע בלי להגיד מה האלטנטיבה
תהיו מספיק גברים ותגידו שמבחינתכם הדבר היחיד שיספק את ישראל זה תקיפה אמריקאית והכרזת מלחמה על איראן
כבר לפני שנה היה ברור שבכל מקרה יהיה הסכם כי זה אינטרס של כל העולם ולראות איך מוציאים את הכי טוב ממנו (נשק, ברית אסטרטגית וכו') אז נכנסים לעימות שהסיכוי לנצח בו הוא אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 11:57 
אני לא בפוזיציה להגיד אם ההסכם טוב או רע.
קשה לי להבין איך מישהו בפוזיציה, בין אם בידע הטכני או בידע הגיאופוליטי.
בסופו של דבר, אני מניח שהרבה תלוי ביישום.
אם הפיקוח יהיה הדוק ואירן תשתף פעולה, אז זה טוב. ואם אכן יווצר שינוי פנימי באירן שיביא להתערערות המשטר אז בכלל מצוין
אם הפיקוח יהיה רופף ואירן תמשיך להיות מדינת סף, וסעודיה ומצרים יתחמשו בנשק גרעיני, אז ההסכם מחורבן.

בשורה התחתונה, ישראל, מאז ימי שרון ואולמרט עבדה קשה מאוד כדי שזו לא תהיה התוצאה. מכיוון שזו התוצאה, מדובר בכשלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אירן היתה מדינת סף כבר עכשיו, הסנקציות לא מנעו מהם לייצר פצצת אטום.
אם כל המטרה שלהם ליצר פצצת אטום, מה ההסכם הזה נותן להם?
עם כל הזיוני שכל האלו בתקשורת הישראלית על איך אובמה חלש ונאיבי, הוא הצליח להשיג מה שהגבר גבר מת לשתות איתו בירה לא הצליח - לגרום לאירן לוותר באופן רשמי על התכנית שלהם לייצור פצצת אטום.

אפילו אם זה הכל טריק והם יצליחו לעבוד על כל המפקחים, כל מה שזה נותן להם זה ככה שנה שנתיים בלי סנקציות, מה זה בדיוק משנה בתמונה הכללית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:20 
המופע המרכזי עומד להתחיל - פלסטין בגבולות 67.
ותודה לנתניהו שהביאנו עד הלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:41 
פלסטין בגבולות 67 היא אינטרס ישראלי מובהק.
הבעיה עם ביבי היא כפולה:
1) הוא הביא אותנו לפוזיציה הזו במצב חלש בהרבה
2) הוא עשוי להביא אותנו למדינה דו-לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 16:29 
אבי כתב:
אמיר כתב:
הסכם טוב.

הדקלום הזה של כל ההסכם שייחתם הוא הסכם רע בלי להגיד מה האלטנטיבה
תהיו מספיק גברים ותגידו שמבחינתכם הדבר היחיד שיספק את ישראל זה תקיפה אמריקאית והכרזת מלחמה על איראן
כבר לפני שנה היה ברור שבכל מקרה יהיה הסכם כי זה אינטרס של כל העולם ולראות איך מוציאים את הכי טוב ממנו (נשק, ברית אסטרטגית וכו') אז נכנסים לעימות שהסיכוי לנצח בו הוא אפס

לגמרי,
בלי להתעמק יותר מדי בפרטי ההסכם הרושם שלי הוא שחוץ מלשלוח את ארצות הברית להרוג את בניה על אדמת איראן ביבי לא היה מתרצה, הרי במובן הצר של פצצת הגרעין על פי דעת המומחים ההסכם יותר אפקטיבי מהמשך האמברגו או מהפצצה ישראלית של חיל האוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 16:45 
אמיר כתב:
...עם כל הזיוני שכל האלו בתקשורת הישראלית על איך אובמה חלש ונאיבי, הוא הצליח להשיג מה שהגבר גבר מת לשתות איתו בירה לא הצליח - לגרום לאירן לוותר באופן רשמי על התכנית שלהם לייצור פצצת אטום...
או שכן או שלא. מבחינה פורמלית ופומבית זה לא נכון. לאיראן הרשמית לא היתה עד היום תוכנית לייצר פצצת אטום ואין לה תוכנית כזאת מחר. לאיראן הלא רשמית היתה תוכנית כזאת מזה המון שנים. האם הם ינטשו אותה מחר? קשה לדעת. אבל בניגוד להסכם ההוא עם צפון קוריאה, אין כאן מדינה שבאופן רשמי מוותרת על הנשק הגרעיני שלב. אני אגב לא חולק על זה שבוש לא רק שלא עשה כלום כדי למנוע מאיראן פצצה גרעינית, אלא שהמעשים שלו חיזקו את איראן ופגעו במאמצים למנוע ממנה פצצה. בניגוד אליו אובאמה, בין אם אוהבים או לא את ההסכם הזה, לפחות עושה משהו בנושא שהוא מעבר להצהרות.
ואבי, ביבי דווקא ציין מה הוא היה שמח לראות בהסכם עם איראן, אבל זה לא באמת סוד מדינה שהוא (ורוב המנהיגים האחרים בישראל) חושבים שהסכם אפקטיבי לא יושג וכן ... ישראל רוצה שארה"ב תפציץ את מתקני הגרעין באיראן. זה לא איזה משהו שמישהו מנסה יותר מידי להסתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 17:27 
מספיק זמן כדי להכיר איזו אמריקאית ולעוף מכאן כל עוד נפשי בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
עם כל השנאה לביבי, הוא יצר פה מצב בלתי סביר, שכל אזרח שני חושב שאיראן רוצה להרוג אותנו.
כשזה המצב, כל הפוליטקאים הסמרטוטים מתיישרים ומשדרים מסרים אחידים. מה שהם לא מבינים, שבסוף, ככה הוא מנצח אותם כל בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
הסכם טוב.

לא, ההסכם לא טוב. תוכנית הגרעין של איראן היא עניין שולי, התמיכה של איראן בטרור היא העניין המרכזי. הרי ידוע לכל שהיא עומדת מאחורי כל ארגון שיעי קיקיוני שקיים, ושהכסף(שלא כל כך היה עקב הסנקציות) שלה אחראי למאות אלפי הרוגים בשנים האחרונות. עכשיו נתת לה עוד מאות מיליארדים של דולרים.
לא, ההסכם לא טוב, כי הוא במקום לנסות ולהוריד את הלהבות האלימות במזה"ת, הוא רק מחריף. מעניין כמה כסף סעודיה תצטרך לשפוך לארגונים הסונים כדי שישיגו יותר דם.
לא, ההסכם לא טוב כי הוא נותן לגיטימציה לטרור ואלימות חסרת רסן. ארה"ב מחזירה את העולם כמה שנים אחורה עם התמיכה של באיראן, ואלף בתי משפט עליון שלה לא ישנו את זה.
ישראל עושה מעצמה צחוק? ישראל(וכמה מהמדינות הסוניות) היא קול ההיגיון היחיד בסיפור המטורף הזה. כן, אני יודע שזה נשמע לך פרדוקס. ממתי ישראל וביבי מתקשרים למושג "היגיון" וממתי היהודים נמצאים בצד של הטובים? אז הפעם הם כן.
הקונספירציה היחידה שאני יכול למצוא להצדקה הזאת(מעבר לעובדה שחוסיין הוא אנטישמי) היא שהמוחות המבריקים בארה"ב מבינים שרק ע"י ההסכם הזה ופתיחת איראן למערב אפשר יהיה להביא למהפכה ליברלית-חילונית שתחליף את משטר האייתולות. אם זה כך, אני אוריד את הכובע בעוד שנים רבות. עד אז, אפשר להמשיך לחפור קברים למאות אלפי המוסלמים(וכמה מאות יהודים, במקרה הטוב) שייהרגו במזה"ת כתוצאה מההסכם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

לא, ההסכם לא טוב. תוכנית הגרעין של איראן היא עניין שולי, התמיכה של איראן בטרור היא העניין המרכזי. הרי ידוע לכל שהיא עומדת מאחורי כל ארגון שיעי קיקיוני שקיים, ושהכסף(שלא כל כך היה עקב הסנקציות) שלה אחראי למאות אלפי הרוגים בשנים האחרונות. עכשיו נתת לה עוד מאות מיליארדים של דולרים.
לא, ההסכם לא טוב, כי הוא במקום לנסות ולהוריד את הלהבות האלימות במזה"ת, הוא רק מחריף. מעניין כמה כסף סעודיה תצטרך לשפוך לארגונים הסונים כדי שישיגו יותר דם.
לא, ההסכם לא טוב כי הוא נותן לגיטימציה לטרור ואלימות חסרת רסן. ארה"ב מחזירה את העולם כמה שנים אחורה עם התמיכה של באיראן, ואלף בתי משפט עליון שלה לא ישנו את זה.
ישראל עושה מעצמה צחוק? ישראל(וכמה מהמדינות הסוניות) היא קול ההיגיון היחיד בסיפור המטורף הזה. כן, אני יודע שזה נשמע לך פרדוקס. ממתי ישראל וביבי מתקשרים למושג "היגיון" וממתי היהודים נמצאים בצד של הטובים? אז הפעם הם כן.
הקונספירציה היחידה שאני יכול למצוא להצדקה הזאת(מעבר לעובדה שחוסיין הוא אנטישמי) היא שהמוחות המבריקים בארה"ב מבינים שרק ע"י ההסכם הזה ופתיחת איראן למערב אפשר יהיה להביא למהפכה ליברלית-חילונית שתחליף את משטר האייתולות. אם זה כך, אני אוריד את הכובע בעוד שנים רבות. עד אז, אפשר להמשיך לחפור קברים למאות אלפי המוסלמים(וכמה מאות יהודים, במקרה הטוב) שייהרגו במזה"ת כתוצאה מההסכם.

אז כל היבבות של ישראל על שואה גרעינית והיטלר אטומי היו סתם הצגה?
העולם ישמח לדעת.
בכל מקרה, אירן נשארת ברשימת המדינות שתומכות בטרור והסנקציות שהוטלו עליה בעקבות זה לא הולכות להיות מוסרות.
ואלוהים יודע איך הסנקציות הכלכליות העלו מעלות או מורידות את מספר הקברים, היכולת של אירן לתמוך בטרור לא עלתה בגלל ההסכם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
הגרעין האירני כרגע נעצר(בדגש על כרגע), למרות שאני מאמין שהם יכינו את התשתית(במסגרת ההסכם וקצת מחוצה לו) בזמן הזה. האישיו כרגע הוא מיסוד הטרור והחותמת האמריקאית שניתנה לאלימות. איך ההסכם הזה עוזר למאות אלפי קברים? כסף כסף וכסף. וקצת נשק מהמערב. היכולת הכלכלית של איראן לא תעלה בעקבות ההסכם? תעלה בריבוע. עכשיו יש הרבה יותר כסף לשיעים בעיראק, תימן, סוריה ולבנון. שיהיה לנו ולבני דודינו בהצלחה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הגרעין האירני כרגע נעצר(בדגש על כרגע), למרות שאני מאמין שהם יכינו את התשתית(במסגרת ההסכם וקצת מחוצה לו) בזמן הזה. האישיו כרגע הוא מיסוד הטרור והחותמת האמריקאית שניתנה לאלימות. איך ההסכם הזה עוזר למאות אלפי קברים? כסף כסף וכסף. וקצת נשק מהמערב. היכולת הכלכלית של איראן לא תעלה בעקבות ההסכם? תעלה בריבוע. עכשיו יש הרבה יותר כסף לשיעים בעיראק, תימן, סוריה ולבנון. שיהיה לנו ולבני דודינו בהצלחה.

עוד פעם, יש סנקציות שארה"ב הטילה על אירן בגלל הטרור, הן נשארו.
יש סנקציות שארה"ב שיכנעה את שאר העולם לתת בגלל תכנית הגרעין האירנית, הן הולכות לרדת, בהדרגה.
איך זה נותן פרס למשהו חוץ מלהסכמה אירנית להגביל מאד את תכנית הגרעין שלה?
אם הרעיון של סנקציות זה לתת מקל וגזר על מנת לשנות את דרך הפעולה של מדינה כמו אירן, אם היית אומר להם "חחח, סתם צחקנו שאמרנו על האטום, הסנקציות נשארות" זה היה נראה לך שזה היה גורם להם לרצות לעשות עם העולם הסכם בעתיד?

ותעשה לי טובה, הכסף שאירן נותנת לאירגונים כמו חיזבאללה זה כלום לעומת התל"ג שלהם, הסנקציות האלו לא מונעות מהם לתמוך בהם, לא מנעו מהם ולא ימנעו מהם. לגבי נשק מהמערב, אנחנו סתם ממציאים דברים עכשיו?

נ.ב.
אם לאירן יש יותר כסף בשביל להלחם בדאעש, זה טוב או רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את ההסכם,
אבל נראה לי מוזר שארה"ב תתן לאיראן כסף. מאוד מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 18:49 
מאות אלפי הרוגים מהטרור האיראני? מאות אלפי? בכל מקרה אלו שתי סוגיות עם קשר די רופף ביניהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 19:29 
ארה"ב מלקקת את התחת של דיקטטורת אימים כמו סעודיה,איראן זה ממש בקטנה לידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
פלסטין בגבולות 67 היא אינטרס ישראלי מובהק.
הבעיה עם ביבי היא כפולה:
1) הוא הביא אותנו לפוזיציה הזו במצב חלש בהרבה
2) הוא עשוי להביא אותנו למדינה דו-לאומית

עשוי ?
זה ממש בדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 19:52 
כנראה שעוד צעד ענק בדרך לביאת המשיח...

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מודה, לא מכיר את פרטי ההסכם, לא יודע מה טוב ומה לא אבל לא מצליח לחשוב מה טוב בו עפ"י ההתנהלות של האיראנים בכל שלבי המו"מ הזה.
ההרגשה שלי היתה שהם עושים צחוק מכולם לכל אורך הדרך, ואם ההרגשה הזו נכונה אז מה טוב בהסכם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 05:36 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אני מודה, לא מכיר את פרטי ההסכם, לא יודע מה טוב ומה לא אבל לא מצליח לחשוב מה טוב בו עפ"י ההתנהלות של האיראנים בכל שלבי המו"מ הזה.
ההרגשה שלי היתה שהם עושים צחוק מכולם לכל אורך הדרך, ואם ההרגשה הזו נכונה אז מה טוב בהסכם הזה?
מה זה משנה העבודות, העיקר איך זה מרגיש.

האירנים שמחים כי תכנית הגרעין שלהם בצורה הקודמת שלה לא היתה שווה את הסנקציות שהם קיבלו בגללה. ככה סנקציות עובדות, אתה מנסה ליצור מצב שישתלם להם להסכים למשהו שהם לא היו עושים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
אני רק לא מבין למה העולם מסכים שלישראל הקטנה, האלימה והכובשת, עם פנאטים דתיים בקואליציה, כן תהיינה פצצות גרעין

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
הסכם גרוע מבחינת ישראל.
אני אישית לא מאמין בפיקוח ולכן מאוד מוטרד מהמשך הפיתוח הגרעיני.
בנוסף כמו שעד כה אירן העבירה כל כסף פנוי להתחמשות ולסיוע ביטחוני/צבאי לשליחייה במזרח התיכון אני מניח שלאחר ביטול הסנקציות רק תגביר את הסיוע לחיזבללה ומשת"פים שלה במזרח התיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
יהלום אדום כתב:
מה זה משנה העבודות, העיקר איך זה מרגיש .

האירנים שמחים כי תכנית הגרעין שלהם בצורה הקודמת שלה לא היתה שווה את הסנקציות שהם קיבלו בגללה. ככה סנקציות עובדות, אתה מנסה ליצור מצב שישתלם להם להסכים למשהו שהם לא היו עושים אחרת.

למה האיראנים שמחים זה מאוד ברור, לא מובן לי למה ההסכם הזה הוא טוב למישהו מלבד איראן?
ולגבנ העובדות, ממה שאני רואה איראן עשו מה שבה להם עם סנקציות ואיסורים ועכשיו בלעדיהם מישהו יכול להבטיח שמשהו ישתנה? שמישהו באמת יכול לפקח?
ולגבי תחושות, נראה לי שגם הדברים שאתה כותב מתבססים על התחושות שלך ולא על איזו יכולת מופלאה לחזות את העתיד, אז על מה הזלזול בהרגשה שלי על הנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
יהלומי
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 07:34 
איזה הסכם יכול בכלל להיות "טוב" לפי הסטנדרטים של ביבי?
אם לא מאמינים להם מה זה משנה ההסכם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: