תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הראיון עם ארז אפרתי בעובדה
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
http://www.the7eye.org.il/152755

חתיכת טינופת ואני מתכוון לאילנה דיין ונסלי ברדה.

לי יצא להשתכר לא פעם ולא פעמיים ומעולם לא חשבתי לפגוע באשה (או בכל יצור חי אחר לצורך העניין)
מעניין שהוא טוען ש"האלכוהול אשם" וזה מה שהוציא ממנו את החיה הפנימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הראיון עם ארז אפרתי בעובדה
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
לא נעים להגיד, אבל הוא הופרד בטירוף עם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הראיון עם ארז אפרתי בעובדה
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:05 
זה השילוב של אלכוהול עם החרמנות שעלתה לו לראש כשיצא ממועדון הפוסיקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

התכוונת שילוב של כל זה עם העובדה שהוא בריון אלים שחושב שנשים הן חפצים שנועדו לשימושו.
במחשבה שנייה, רק החלק של בריון אלים שחושב שנשים הן חפצים שנועדו לשימושו רלוונטי למשהו.
ואם לא ברור למה, תשאל את עצמך כמה אנשים יוצאים חרמנים ושיכורים ממקומות כמו הפוסיקאט (שלא לדבר על סתם חרמנים שיכורים) ולעומת זאת כמה אנשים מבצעים אונס אלים ואכזרי במקום ציבורי בבחורה מקרית שהם שלפו מהאוטו שלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
red_o כתב:

התכוונת שילוב של כל זה עם העובדה שהוא בריון אלים שחושב שנשים הן חפצים שנועדו לשימושו.
במחשבה שנייה, רק החלק של בריון אלים שחושב שנשים הן חפצים שנועדו לשימושו רלוונטי למשהו.
ואם לא ברור למה, תשאל את עצמך כמה אנשים יוצאים חרמנים ושיכורים ממקומות כמו הפוסיקאט (שלא לדבר על סתם חרמנים שיכורים) ולעומת זאת כמה אנשים מבצעים אונס אלים ואכזרי במקום ציבורי בבחורה מקרית שהם שלפו מהאוטו שלה.

ביג לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:26 
מעניין למה על ראיונות עם כל מיני יונה אברושמי וטינופות אחרות כאלה, התגובות הרבה פחות קשות.

וגם זה:
שלי יחימוביץ' כתב:
להי זאת שלי, אסכם את פרשת הראיון הדוחה והמיותר עם האנס הלא מנומס ארז אפרתי.

קבלנו זמן מסך נדיב והצצה לנפשו העדינה והמיוסרת של אדם שהתנהג כחיית פרא אלימה.

קבלנו לגיטימציה לתוקפן והזדהות עם צערו וכאבו.

קיבלנו יריקה בפרצופה של הבחורה שהותקפה משום מקום באלימות מטורפת, ובפרצופן של קורבנות אלימות מינית בכלל.

קיבלנו את נסלי ברדה, עיתונאית נבונה ומוערכת בדרך כלל, במסע הופעות נרחב שבו היא עוסקת בנושא הכאילו פילוסופי אם ראוי או לא ראוי לראיין פושעים מגעילים ולהפוך אותם לכוכבי פריים טיים, ומסבירה בשפה נפתלת שזה תפקידה כעיתונאית, לשמוע ו"לחקור" (כן, לחקור!) איך זה קורה לאדם "נורמטיבי", "אחד משלנו" "בן טובים".

קיבלנו שוב ריענון למושג מהו "נורמטיבי" "אחד משלנו" ו"בן טובים" (אשכנזי, קצין בצה"ל, עם נפש מורכבת, בניגוד ל"ערס" מצוי שהולך ואונס נשים חופשי ואז הוא פחות מעניין).

קבלנו רמז עבה שאם זה קרה ל"אחד משלנו" זה יכול לקרות לכל אחד. זו גישה מבחילה ומקוממת מהרבה סיבות, אבל בעיקר כי היא מכתימה לחינם את כל הגברים והיא שגויה ומסולפת עובדתית: הרוב הכמעט מוחלט של הגברים לא יתנפלו על אשה כמו בבון משוגע ויאנסו אותה.

קיבלנו עוד ראיון, צהוב צהוב ולא מוסרי, מחופש קלות לראיון נוקב, בסדרה ארוכה ארוכה של ראיונות עם פושעים דוחים, שהפריים טיים הטלוויזיוני לא מתאפק מלהביא, ולא משנה מי המגיש/ה העורכ/ת או הכתב/ת.

קבלנו עוד כמה שנשבעות עכשיו לעצמן שאם זה יקרה להן הן לא יתלוננו לעולם. וזה מאוד מעציב אותי.

ואסיים בקטע מהפוסט שהעלתה הנאנסת דרך פרקליטתה:

"... את הולכת ברחוב בלילה, ופתאום ללא שום התרעה מוקדמת, מישהו גורר אותך בכח לפינה חשוכה, מפשיט אותך, מרביץ בך בעוצמות שבחיים לא הרגשת ומאיים עליך שאם רק תשמיעי קול הוא יהרוג אותך. קשה לדמיין את זה, הא? אז לי זה קרה. לפני חמש שנים יצאתי מדירה של חבר בחושך לבד נכנסתי לרכב של הוריי ובאתי להתניע, ארז אפרתי הופיע בחלון, פתח את הדלת וגרר אותי מתוכו. הוא זרק אותי לבוץ של גדות הירקון, השכיב אותי עם פניי לבוץ, קרע ממני את שמלתי והוריד את גרביוני ותחתוניי, הוא הרביץ בי בחוזקה עד שאיבדתי את ההכרה. ראיתי את המוות בעיניי.

תפסו אותו, עם התחתונים למטה, וזו לא רק צורת דיבור, תפסו אותו עם תחתוניו ומכנסיו מופשלים, אך פה הסיוט לא נגמר. זה לא מנע ממנו להכחיש ולהמציא כל סיפור אפשרי. מאלכוהול מזויף עד למחשבה שאני מחבלת מסוכנת (שהרי הפרוטוקול הצבאי מורה קודם על אינוס המחבלת לפני ניטרולה)...

... תנסו שנייה לדמיין את אחותכם או זוגתכם שוכבת שם בבוץ של גדות הירקון במקומי עם התחתונים למטה שאיבר מינו עליהן, שכל מה שמפריד בינו לבין ביצוע האונס הוא אותו מלאך בדמות מאבטח שהגיע למקום כששמע אותי זועקת. מלח הארץ שלכם ענה למלאך שלי שאני חברה שלו ושהכל בסדר, אני שוכבת ככה בבוץ מרצון. אך המלאך שלי לא הרפה והאנס ברח לו עם תחתוניו מופשלים... בכוחות באמת אחרונים אני כותבת את זה ומקווה שבזעקתי זו יצלצלו הפעמונים במקומות הנכונים..."

ובכן, הפעמונים לא צלצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
אני תמיד עוצר איפה ששלי יחימוביץ' אומרת "זאת שלי".

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 11:22 
בעל(ת) האוב כתב:
לא נעים להגיד, אבל הוא הופרד בטירוף עם...

עם מי??????????????
אני כל הזמן מנסה להבין את מי הוא מזכיר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 11:24 
גור שלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
קצת גור שלף כזה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 11:31 
תודה, נכון.
למה לא נעים אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 14:59 
קראתי את התגובות לכתבה לפני שראיתי את הכתבה, והכתבה הרבה פחות נוראית ממה שעושים ממנה. אני לא בטוח ששלי יחימוביץ ראתה אותה. המונח "בני טובים" למשל לא מוזכר שם ולו פעם אחת. האם הכתבה צהובה? כן. לא נורא צהובה אבל הצהוב הרגיל של העיתונות הישראלית.
חבל שלא שאלו אותו למה בכלל הוא מסכים להתראיין ואיך זה משתלב עם תהליך השיקום שלו. וגם הפריע לי לקוראים לבחורה שהוא ניסה לאנוס "מתלוננת".
אבל מה שהכי מעניין בכתבה זה שכתבה שלמה וארוכה מנסה לענות על שאלה (לא נורא מעניינת), איך זה שמישהו בלי עבר עברייני מבצע פשע אלים שכזה, והמילה "דובדבן" מוזכרת פעם אחת באופן אגבי בכל הסיפור וההכשרה הצבאית שהוא עבר היא בכלל נונאישו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 15:51 
בני טובים צועק בסאב טקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
טכנו אתה צודק שמדובר באדם אלים. אדם שביסס את מעמדו בחברה על ידי כוח ואלימות.
הרי מדובר ביוצא סיירת מטכל שבחר לעסוק במקצוע אלים לפרנסתו.

אני לא בא להגן עליו אבל אני בטוח שבאופי כל אחד ואחד מאיתנו פחות אלים ופחות "חי" על הכוח הפיסי שלו. כאשר חיה כזאת (והרי כולנו חיות) היא שיכורה אחרי כרב שלם שבו הוא ראה איך מחפיצים את גוף האשה, ומעמידים לו את ה'ז', אני לא בטוח שנכון להתייחס לתירוציו כתירוץ בלבד. יחד עם זאת אין סיבה להתחשב בו יותר בגלל דברים אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
לך
el dudernio כתב:
טכנו אתה צודק שמדובר באדם אלים. אדם שביסס את מעמדו בחברה על ידי כוח ואלימות.
הרי מדובר ביוצא סיירת מטכל שבחר לעסוק במקצוע אלים לפרנסתו.

אני לא בא להגן עליו אבל אני בטוח שבאופי כל אחד ואחד מאיתנו פחות אלים ופחות "חי" על הכוח הפיסי שלו. כאשר חיה כזאת (והרי כולנו חיות) היא שיכורה אחרי כרב שלם שבו הוא ראה איך מחפיצים את גוף האשה, ומעמידים לו את ה'ז', אני לא בטוח שנכון להתייחס לתירוציו כתירוץ בלבד. יחד עם זאת אין סיבה להתחשב בו יותר בגלל דברים אלו.

אם אתה מציע לפרק מסגרות כאלה ואחרות שהפכו אותו מאדם רגיל למפלצת אכזרית - אני בעד.
מעבר לזה, כמו שכתבת, לסיפור הקונקרטי שלו (וליחס שמגיע לו) זה לא רלוונטי.

עריכה: לגבי המסגרות שכן או לא הפכו אדם נורמטיבי למפלצת - לא בטוח שיש כאלה (אולי הוא נולד פסיכופת, אנא עארף), אבל במידה שהיו כאלה נראה לי רעיון מצוין להיפטר מהן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
תודה, נכון.
למה לא נעים אז.

כי הוא הבן של עמי שלף ואח של אורי שלף.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
איזה ביטוי נוראי זה "בני טובים". 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: