NARKOTIKA כתב:
הכי מתסכלים אותי זה האחוז הלא גדול (אבל גם לא מאוד קטן) של אנשים חילונים, לא אנשים גזענים עיוורים, כאלה עם השכלה ממוצעת או ממוצעת פלוס, שהולכים ומצביעים נתניהו. אם הם נופלים, אז מה יש לנו להגיד על השאר.
אני יודע שבכל מקום סטודנטים, אקדמאים, אנשי תרבות וכו' יש להם נטייה לשמאל הפוליטי, אבל יש מקום שזה כל כך חסר פרופורציות כמו פה?
הסטודנטים במדגם שלהם נתנו פאקינג 41 מנדטים לעבודה ועוד 17 למרצ. מטורף.
ולגבי ה"אין לאנשים מה לאכול" - זה כנראה לא מספיק נכון. לא מספיק רע. רע, אבל האנשים בפריפריה לא הולכים לישון רעבים. ותמיד ידאגו להחזיק להם את הראש מעל המים, כי ביום הבחירות צריך את הקול שלהם.
פעם ראשונה בחיי שאני מחכה לראות פה איך רע לאנשים במקום שאני גר. (40 אחוז ליכוד, 40 אחוז יהדות התורה, 3.5 עבודה, 0.15 מרצ) נגמרה לי החמלה, נגמרה הסימפטיה. שהאנשים האלה יאכלו קש. נשבר לי.
ארה"ב. נתניהו הוא בסך הכל ניאו שמרן אמריקאי פר אקסלנס. אחד לאחד. האמן לי שלא מעט פוליטיקאים רפובליקניים היו מתים לראות את נתניהו מתמודד על נשיאות ארה"ב מטעם המפלגה הרפובליקנית. ומחצית הציבור האמריקני, חלקם הגדול גם משכילים ובעלי אמצעים, תומכים בעמדות הניאו שמרניות ובמפלגה הרפובליקנית (לא יודע מה אחוז התמיכה במפלגה הרפובליקנית בקרב הסטודנטים בקולג'ים ובאוניברסיטאות, אבל לא אתפלא אם הוא רב).
אגב, כנ"ל בריטניה. (ובינינו, גם שאר מדינות אירופה).