תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דילים לוגאס
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 23:39 
תמיד סיפרו לי שיש אתרי מלונות שאפשר למצוע בהם דילים או מבצעים של בין רגע שיוצאים למלונות בחול בכלל ווגאס בפרט.

למישהו יש אחד כזה להציע לי או שזאת אגדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 00:18 
תנסה את booking.com אתר טוב נוח ואם אתה מחפש מלון בלאס וגאס יש שן מחירים נוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דילים לוגאס
הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 04:07 
תוכל למצוא מלונות בסטריפ גם ב30 דולר באמצע השבוע. וזה ממש בסדר אם אתה לבד או עם חברים.
אם אתה עם משפחה תבדוק ביקורות בילפ או טריפאדביזור. אנחנו ישנו בסטרטוספירה והיה זוועה. בסופו של דבר במחיר של צימר בינוני בישראל של 300 דולר אתה יכול לישון במלון סוף בדרך כמו הווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2014, 07:18 
20 כתב:
תוכל למצוא מלונות בסטריפ גם ב30 דולר באמצע השבוע. וזה ממש בסדר אם אתה לבד או עם חברים.
אם אתה עם משפחה תבדוק ביקורות בילפ או טריפאדביזור. אנחנו ישנו בסטרטוספירה והיה זוועה. בסופו של דבר במחיר של צימר בינוני בישראל של 300 דולר אתה יכול לישון במלון סוף בדרך כמו הווין

אני טס עם חבר
לא רוצים להשקיע יותר מידי במלון כי המטרה שלנו העיקרית זה יותר המסיבות והפאן ופחות המלון עצמו.
מה שכן, אנחנו מחפשין מלון צעיר יחסית ושלא רוב האוכלוסיה מבוגרת.

יש רעיונות?

ולגבי booking, אני לא מוצא שם איזה דילים יוצאי דופן. אני מחפש אתרים שפתאום מציעים לך מלון מסוים בתקופה מסוימת בהנחה של כמה אחוזים ואז שיחקת אותה אם תפסת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2014, 12:39 
hotwire.com
priceline.com
בשניהם אפשר להזמין מלון לפי אזור ורמת אירוח (5 כוכבים במרכז הסטריפ). המחירים זולים מאוד.
אתה מקבל את שם המלון לאחר ששילמת.
כך למשל אני הזמנתי בפברואר האחרון כשהיה כנס בעיר (מה שמעלה את המחיר) 90$ ללילה קיבלתי את טראמפ.
מתכנן לטוס גם בנובמבר ומצאתי בסטריפ המרכזי 5 כוכבים ב88$.
בפרייס ליין יש גם אופציה שבה אתה מציע מחיר (שוב על בסיס מיקום ורמת אירוח) אם מקבלים את המחיר שלך אתה משלם ומקבל את שם המלון.

שני האתרים אמינים מאוד והמשפחה השתמשה בהם מספר פעמים למספר מקומות שונים בעולם.
תהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2014, 07:42 
itay_yacobi כתב:
hotwire.com
priceline.com
בשניהם אפשר להזמין מלון לפי אזור ורמת אירוח (5 כוכבים במרכז הסטריפ). המחירים זולים מאוד.
אתה מקבל את שם המלון לאחר ששילמת.
כך למשל אני הזמנתי בפברואר האחרון כשהיה כנס בעיר (מה שמעלה את המחיר) 90$ ללילה קיבלתי את טראמפ.
מתכנן לטוס גם בנובמבר ומצאתי בסטריפ המרכזי 5 כוכבים ב88$.
בפרייס ליין יש גם אופציה שבה אתה מציע מחיר (שוב על בסיס מיקום ורמת אירוח) אם מקבלים את המחיר שלך אתה משלם ומקבל את שם המלון.

שני האתרים אמינים מאוד והמשפחה השתמשה בהם מספר פעמים למספר מקומות שונים בעולם.
תהנה

לא הבנתי

אתה מציע מחיר ללילה והוא נותן לך את האפשרות?

רק לאחר התשלןם אתה מגלה איזה מלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 11:28 
בדיוק. באתר פרייס ליין יש כפתור name your own price.
אתה מציע ל-5 כוכבים בסטריפ המרכזי לתאריך מסוים 4 לילות 70$ ללילה לצורך העניין.
יש חלון כזה שבו מכניסים את המחיר ואז אם הוא רושם לך באדום זה נמוך מדי זה אומר שאין סיכוי שתמצא במחיר כזה (כלומר תעלה את המחיר ל80 וכן הלאה עד שיעלם הכיתוב האדום).
אם הוא לא רושם כלום אז יש סיכוי שתמצא במחיר הזה מלון 5 כוכבים בלב הסטריפ (בינינו זה לא משנה איזה מלון אתה ישן כשמדובר ב5 כוכבים במרכז הסטריפ). ואז אתה ממלא פרטים.
ממש כאילו אתה מזמין עכשיו מלון ספציפי (שמות האנשים בחדר, מספר אשראי וכו') ואם זה מאושר אז הוא מיד שולח לך את שם המלון.

אם אתה לא רוצע להציע אז הוטווייר אתר על הכיפאק יש שם גם הזמנת מלונות ישירות וגם את המחיר למלון לא נודע. אתה לא מציע אלא משלם מה שרשום, זה נמוך בהרבה ממה שתשלם רגיל על מלון.
אתה פשוט לא יודע איזה מלון עד שתשלם. זה מגדיל לך את רמת האירוח בשביל מחיר נמוך יחסית (בטח בווגאס)

אגב אם יש לך תאריכים אני אשמח למקד אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 12:07 
אם זה נותן לך אינדיקציה לחיפוש מחיר "טוב"-

סגרתי לפני חודש דיל של טיסה הלוך חזור שיקגו-וגאס + 3 לילות במלון 4 כוכבים במרכז של מרכז וגאס (האיזור שנחשב יקר יותר- בפועל אפשר למצוא מחירים טובים) ב400 דולר.
זה הדיל הכי טוב שמצאתי אחרי שיטוט של 3 ימים באתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:09 
האתר מספר אחת למלונות בוגאס
http://www.smartervegas.com

זה בעצם אתר שנותן את כל המבצעים
עכשיו חזרתי מוגאס ,באמצע שבוע ישנתי בבאליס ובפלמינגו ב-35 דולר ללילה עם 20 דולר לאוכל ליום !
יש שם מבצעים מדהימים אבל צריך לחפש קצת

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:11 
NARKOTIKA כתב:
אם זה נותן לך אינדיקציה לחיפוש מחיר "טוב"-

סגרתי לפני חודש דיל של טיסה הלוך חזור שיקגו-וגאס + 3 לילות במלון 4 כוכבים במרכז של מרכז וגאס (האיזור שנחשב יקר יותר- בפועל אפשר למצוא מחירים טובים) ב400 דולר.
זה הדיל הכי טוב שמצאתי אחרי שיטוט של 3 ימים באתרים.

רק הטיסה עלתה לי 400 :/
אבל זה כי אני עושה ניו יורק וגאס.

בכל מקרה חבר שלי סגר לנו במיראג׳ בלי שידעתי.
המחיר קופץ לממוצע 150 דולר ללילה בגלל שאנחנו על הסופש. (20-25 לאןגוסט).

חבל שלא ידעתי על האתר הזה לפני, הייתי מנסה את מזלי (למרות שקצת מלחיץ לקחת את ההימור שאתה לא יודע באיזה מלון תיפול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: