אז ככה, יש לי 2 אופציות, אני כרגע עומד לעשות חופשה גדולה בעוד חצי שנה בחו''ל, יש לי תקציב של כסף , ואני צריך נואשות כלי תחבורה - כרגע יש לי המון רשיונות (מכונה ניידת, טרקטור, רכב, משאית) , אבל לפי דעתי מה שהכי משתלם שזה אופנוע - אין לי. בכל מקרה, האופציות כאלו - לקנות רכב בסביבות ה25K-30K ולמכור אותו ברגע שאני טס (זה גם יכול להמשך שנים) או לעשות רישיון לאופנוע, לקנות אופנוע ולהשתמש בו בינתיים, ובערב כשאני צריך רכב, תמיד יהיה לי רכב של ההורים. כמו כן ב25-30 אלף אפשר להביא אופנוע מטורף חדש וחסכוני.
הקטע הוא שיש הרבה יתרונות וחסרונות. אוטו במחיר הזה זה יהיה יחסית קשה להביא משהו טוב, ובלי קשר זה גם יהיה הפסד כספי בטוח, מה שבטוח הרבה יותר מאופנוע. מחיר הדלק של האוטו יהיה הרבה יותר יקר מהאופנוע. החסרונות של האופנוע - לא יודע עד כמה יש לי זין לעשות רישיון לאופנוע. עוד מעט חורף. לא סובל קטנועים, (ווספות) כאלה, ולהביא אופנוע או מוטוקרוס כזה שנראה לי מעניין - הבנתי שזה בלי מקום לשים את הקסדה ולא משתלם אם זה 125 סמ''ק.
בקיצר נתתי פה את התמונה הכוללת של המצב, מי שיש לו גם אופנוע גם רישיון רכב, אשמח אם תגיבו.. תודה.
_________________ גם כשאת מגמגמת - אני אוהב אותך! ['66] What a Great Year for English Football- Eric Was Born
|