תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כמה שאלות על אנדרואיד
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
טוב אז הבאתי גלקסי 5 סופסוף וקצת ישבתי עליו, אני חייב להגיד שיש לי פוסט-טראומה מאנדרואיד, כאשר הסמארטפון הראשון שרכשתי היה גלקסי 1, וכמובן ההתלבטות הייתה בינו לבין האייפון 4, לא יודע למה חשבתי שהגלקסי יותר טוב והאמנתי במערכת האנדרואיד כי "אפשר לעצב אותה" "הכל פתוח" וכל השטויות האלו והאחרות, בסיכומו של יום - הרכישה הכי גרועה של פלאפון שעשיתי בחיים, איטי, מסורבל, נתקע, מעצבן, והאייפון 4 פשוט לא ראה אותו בכל פרמטר, כנ''ל האייפון 4S לעומת הגלקסי 2, ולאחר מכן כבר התחיל להיות סוג של שווי בין המכשירים, כמובן שיש עד היום חילוקי דעות, אל מול האייפון 5 וה5S מול הגלקסי 3 וה-4.
מכרתי את הגלקסי 1 מן הסתם אחרי איזה 8 חודשים של סבל בלתי נגמר והחלפת אין ספור רומים וייאוש, והבאתי אייפון 4S שזאת הייתה התקופה שהכי נהניתי בה עם פלאפון, עד שיצא הגלקסי 5 והדיבור על כך שאנדרואיד הפך להיות בטופ, הבאתי אותו ואני מקווה מאוד לא להתחרט שחזרתי למערכת הזאת שנקראית אנדרואיד.
אני עדיין תוהה לגבי כמה דברים:
1. למה מתעקשים בסמסונג לעשות פלאפונים כאלו עצומים? בתור אחד שהיה עם 4S ועבר לגלקסי 5 שהוא 5.1 אינצ', זה ממש אבל ממש ענק מידי, יש לפחות 40% שטחים מהמסך שאני לא מגיע עם היד בלי שימוש בתמיכה מהיד השניה שהמכשיר לא ייפול, בואו נגיד שלהעביר מוזיקה בזמן נהיגה זה ממש לא נוח, וממש מסוכן לעשות סלפי שהמכשיר לא ייפול מהידיים, או בכלל להוציא אותו במקום צפוף או רועש כמו מסיבה או פאב זה באמת מפחיד. לדעתי מכשיר אופטימלי זה לא מכשיר שהמסך שלו גדול אלא בסופו של דבר זה פלאפון וצריך להיות נוח לשימוש כי לאורך זמן אני בטוח שאנשים יעדיפו שיהיה נוח מאשר שיהיה מסך יותר גדול ויפה (למרות שגם גודל המסך לא כזה ייתרון אסביר בהמשך)
2. למה רוב האפליקציות שהורדתי והשתמשתי קבוע באייפון נראות "מוזר" בגלקסי? כאילו ממש כמו "חיקוי" כזה, למשל תורידו YNET, תראו פתאום תאייקון שלו באייפון כזה חלק יפה לעין, ותראו את האייקון שלו בגלקסי? כמו אדום מרוח כזה, וזה במלא אפליקציות ככה, כאילו לא משקיעים בעיצוב וזה מעצבן לי אישית לפחות זה קצת מוריד, ואני בטוח שאנשים יודעים על מה אני מדבר, תכנסו גם לאפליקציה ONE, תשימו לב איזה חדות ואיזה צפיפות פיקסלים נאה יש באייפון ובגלקסי זה הכל נראה מרוח כזה חאפר.. זה באמת משהו מעצבן, מישהו יודע למה אני מתכוון בכלל? וזה בהמון אפליקציות ככה דרך אגב.. אני חושב שזה פשוט בכללי בגלל שעשו מסך כזה גדול אז צפיפות הפיקסלים מאוד נמוכה יחסית לאייפון ובאייפון יש חדות גבוהה יותר, יש דרך לסדר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כמה שאלות על אנדרואיד
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
היית צריך לחשוב על הגודל לפני ש"ננעלת" על המכשיר היקר הזה
אני עם טלפון 5 אינץ ועוד כמה חודשים אשתדרג ל 6 אינץ. הכל תלוי בצרכים שלך.
אני רואה בטלפון סדרות טלוויזיה, אז אני צריך מסך גדול.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
איפה קנית בסוף וכמה עלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
בסוף קניתי בפלאפון. את האמת החבילה עלתה 3,500 בתשלומים של 600. אני אגיד לך כזה דבר, הכי זול שתמצא חוץ מזה (ברוב הכל אותו דבר בארץ הבדל של 100 שקל פה 100 שקל שם לא רציני), זה בדיוטי פרי שעולה שם 2,800. לצערי לא היה אף אחד שטס בזמן הקרוב. בכל מקרה, לא הפסדתי כל כך הרבה, קיבלתי ביטוח (שככה או ככה הייתי עושה אותו נגד שברים ומים והכל) שעולה 50 לחודש, X 3 חודשים = 150, שהייתי ככה או ככה משלם, קיבלתי איתו חבילה זולה בפלאפון של 59 שקל, שלא הייתי מקבל ככה סתם, כבר כל חודש חיסכון, וקיבלתי איתו מגן מסך מזכוכית שעולה גם בסביבות ה100 שקל ממוצע, קיבלתי מגן וזרוע לרכב דווקא אחלה, אחריות יבואן שנתיים, מטען לרכב..
בגדול אכן מי שיקנה בדיוטי פרי ירוויח אבל שוב פעם זה ענין יחסי של 300 שקל +- הבדל אם מחשיבים בסוף את 2 העסקאות וההשלכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
בסוף קניתי בפלאפון. את האמת החבילה עלתה 3,500 בתשלומים של 600. אני אגיד לך כזה דבר, הכי זול שתמצא חוץ מזה (ברוב הכל אותו דבר בארץ הבדל של 100 שקל פה 100 שקל שם לא רציני), זה בדיוטי פרי שעולה שם 2,800. לצערי לא היה אף אחד שטס בזמן הקרוב. בכל מקרה, לא הפסדתי כל כך הרבה, קיבלתי ביטוח (שככה או ככה הייתי עושה אותו נגד שברים ומים והכל) שעולה 50 לחודש, X 3 חודשים = 150, שהייתי ככה או ככה משלם, קיבלתי איתו חבילה זולה בפלאפון של 59 שקל, שלא הייתי מקבל ככה סתם, כבר כל חודש חיסכון, וקיבלתי איתו מגן מסך מזכוכית שעולה גם בסביבות ה100 שקל ממוצע, קיבלתי מגן וזרוע לרכב דווקא אחלה, אחריות יבואן שנתיים, מטען לרכב..
בגדול אכן מי שיקנה בדיוטי פרי ירוויח אבל שוב פעם זה ענין יחסי של 300 שקל +- הבדל אם מחשיבים בסוף את 2 העסקאות וההשלכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לגדלים :
אני הייתי עם מכשיר שהוא 4.3 ופחדתי לעבור ל 4.8. אבל ככה גם היה לי כשעברתי מה N95 ל מסך מגע 4.3 .
בהתחלה צריך טיפה להתרגל ואז אי אפשר לחזור אחורה.
אלא אם כן יש לך כף יד ממש קטנה אני חושב שתוך יומיים כבר לא תרגיש את ההבדל.
בקשר לאפליקציות:
1. צפיפות הפיקסלים בגלקסי שלך לא רואה את ה האייפון המקביל. וזה למרות הגודל העצום. (גלקסי - 432 . אייפון - 326)
2. אני חושב שהאפליקציות לא מותאמות במאה אחוז באנדרואיד לאומת האייפון בגלל סיבה פשוטה מאוד.
לעומת האייפונים , לאנדרואיד יש המון סוגי מכשירים,עם המון מערכות הפעלה שונות (כל חברה מלבישה ממשק שונה), המון גדלים והמון רזולוציות.
בסוף האפליקציות הן באחריות היוצר שלהם ולא גוגל או האחראים על האנדרואיד
וכנראה שזה בלתי אפשרי עבור המפתחים לגרום לאפליקציות להראות בצורה מושלמת לכל מכשיר ומכשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
אני עם הנוט 3 התרגלתי אליו מהר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
מסך חמישה אינטש מתאים לי בדיוק. הכל תלוי בצרכים שלך ובהרגלים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 23:10 
אתה, בלי מתחרים, המשתמש עם ההודעות הכי ארוכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 00:21 
קצת לא רציני לכעוס על הגודל של אנדרואיד שאייפון 6 בעצמו הולך להיות 5 אינץ :)

ה3500 שקל כולל את ה150 שקל ביטוח ל3 חודשים? וכולל את החבילת איבזור שאמרת שעולה 300 שקל?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2014, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
קצת לא רציני לכעוס על הגודל של אנדרואיד שאייפון 6 בעצמו הולך להיות 5 אינץ :)

ה3500 שקל כולל את ה150 שקל ביטוח ל3 חודשים? וכולל את החבילת איבזור שאמרת שעולה 300 שקל?

כן כולל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2014, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
טוב בכל יום שעובר ומגלים דברים חדשים מגלים כמה האנדרואיד דבר נפלא במיוחד שהוא פועל בטיל ובלי לאגים. הדבר היחיד שממשיך לעצבן אותי זה שהפלאפון ענקי מידי. גם אם ההבדל בינו לבין הגלקסי 4 זה 0.1 אינץ אז שתדעו שיש גם הבדל בגודל המכשיר ולא רק המסך. הוא גדול בהרבה הרבה יותר מהגלקסי 4 שיחסית היה לי נוח ביד. מה שגם הפלסטיק של ה5 מחליק הוא לא פלסטיק מבריק כזה כמו ה4 ש"נדבק" לך ליד. ובמיוחד כשהמכשיר גדול מפחיד להתכתב ביד אחת או להשתמש בכל מיני סיטואציות. אולי אחרי שאקבל מגן מסיליקון זה יהיה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2014, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
זאת אחת הסיבות, אם לא העיקרית שבהן , שלפני שקונים מכשיר שכל כך שונה בגודלו למכשיר שלך.
צריך להתנסות במכשיר. גם אם רק כמה רגעים בחנות של סמסונג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2014, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
זאת אחת הסיבות, אם לא העיקרית שבהן , שלפני שקונים מכשיר שכל כך שונה בגודלו למכשיר שלך.
צריך להתנסות במכשיר. גם אם רק כמה רגעים בחנות של סמסונג.

לגמרי. כשרכשתי לפני חצי שנה את הסמארטפון הראשוון שלי, והייתי כבר סגור על סמסונג, רק התלבטתי בין ה-note לגלקסי s4, ביליתי לפחות שלוש פעמים, חצי שעה כל פעם, בחנות של סמסונג להחזיק את המכשירים בכף היד, לראות מה מתאים לאחיזה ומה גדול מדי, מה גודל המקלדת ובאיזה מכשיר נוח יותר לקרוא. לכשעצמי הגעתי למסקנה שהחמישה אינטש של ה-s4 מתאים לי באופן אידאלי - קטן מספיק לאחיזה איתנה, גם כשמתפעלים אותו ביד אחת, עם הבוהן, ומצד שני גם לא קטן מדי כדי להקליד בו בנוחיות בלי פספוסי אותיות ולקרוא בו בלי לאמץ את העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: