טוב אז הבאתי גלקסי 5 סופסוף וקצת ישבתי עליו, אני חייב להגיד שיש לי פוסט-טראומה מאנדרואיד, כאשר הסמארטפון הראשון שרכשתי היה גלקסי 1, וכמובן ההתלבטות הייתה בינו לבין האייפון 4, לא יודע למה חשבתי שהגלקסי יותר טוב והאמנתי במערכת האנדרואיד כי "אפשר לעצב אותה" "הכל פתוח" וכל השטויות האלו והאחרות, בסיכומו של יום - הרכישה הכי גרועה של פלאפון שעשיתי בחיים, איטי, מסורבל, נתקע, מעצבן, והאייפון 4 פשוט לא ראה אותו בכל פרמטר, כנ''ל האייפון 4S לעומת הגלקסי 2, ולאחר מכן כבר התחיל להיות סוג של שווי בין המכשירים, כמובן שיש עד היום חילוקי דעות, אל מול האייפון 5 וה5S מול הגלקסי 3 וה-4. מכרתי את הגלקסי 1 מן הסתם אחרי איזה 8 חודשים של סבל בלתי נגמר והחלפת אין ספור רומים וייאוש, והבאתי אייפון 4S שזאת הייתה התקופה שהכי נהניתי בה עם פלאפון, עד שיצא הגלקסי 5 והדיבור על כך שאנדרואיד הפך להיות בטופ, הבאתי אותו ואני מקווה מאוד לא להתחרט שחזרתי למערכת הזאת שנקראית אנדרואיד. אני עדיין תוהה לגבי כמה דברים: 1. למה מתעקשים בסמסונג לעשות פלאפונים כאלו עצומים? בתור אחד שהיה עם 4S ועבר לגלקסי 5 שהוא 5.1 אינצ', זה ממש אבל ממש ענק מידי, יש לפחות 40% שטחים מהמסך שאני לא מגיע עם היד בלי שימוש בתמיכה מהיד השניה שהמכשיר לא ייפול, בואו נגיד שלהעביר מוזיקה בזמן נהיגה זה ממש לא נוח, וממש מסוכן לעשות סלפי שהמכשיר לא ייפול מהידיים, או בכלל להוציא אותו במקום צפוף או רועש כמו מסיבה או פאב זה באמת מפחיד. לדעתי מכשיר אופטימלי זה לא מכשיר שהמסך שלו גדול אלא בסופו של דבר זה פלאפון וצריך להיות נוח לשימוש כי לאורך זמן אני בטוח שאנשים יעדיפו שיהיה נוח מאשר שיהיה מסך יותר גדול ויפה (למרות שגם גודל המסך לא כזה ייתרון אסביר בהמשך) 2. למה רוב האפליקציות שהורדתי והשתמשתי קבוע באייפון נראות "מוזר" בגלקסי? כאילו ממש כמו "חיקוי" כזה, למשל תורידו YNET, תראו פתאום תאייקון שלו באייפון כזה חלק יפה לעין, ותראו את האייקון שלו בגלקסי? כמו אדום מרוח כזה, וזה במלא אפליקציות ככה, כאילו לא משקיעים בעיצוב וזה מעצבן לי אישית לפחות זה קצת מוריד, ואני בטוח שאנשים יודעים על מה אני מדבר, תכנסו גם לאפליקציה ONE, תשימו לב איזה חדות ואיזה צפיפות פיקסלים נאה יש באייפון ובגלקסי זה הכל נראה מרוח כזה חאפר.. זה באמת משהו מעצבן, מישהו יודע למה אני מתכוון בכלל? וזה בהמון אפליקציות ככה דרך אגב.. אני חושב שזה פשוט בכללי בגלל שעשו מסך כזה גדול אז צפיפות הפיקסלים מאוד נמוכה יחסית לאייפון ובאייפון יש חדות גבוהה יותר, יש דרך לסדר את זה?
_________________ גם כשאת מגמגמת - אני אוהב אותך! ['66] What a Great Year for English Football- Eric Was Born
|