Raul כתב:
אדום שרוף100 כתב:
בכוונה לא פתחתי בקנסו...
חשבתי על לא להגיע, אבל זה די מיותר ולא יורגש בשום צורה.
הרי עצם המפגש הזה הוא נטול כל ערך, ומטרתו היחידה היא רווח אישי פוליטי על חשבון הבורות והיסמניות של בני הנוער.
חשבתי על דרך פעולה שתוציא אותו רע מול התלמידים, שיבינו עם איזה בן אדם יש להם עסק.. אבל מצד שני ושלא תזיין אותי יותר מידי מול הבצפר ומול ההורים.
חשבתי להרים שלט פושעי אוסישקין לדין אבל לדעתי הבצפר ימנע את זה..
אני צריך רעיונות לדרכי פעולה, ושאלות שאתם חושבים שיקשו עליו, יעצבנו אותו וידגישו את היותו דיקטטור. במיוחד דרך נושא אוסישקין אבל לא רק..
תנסו פחות להתמקד באוסישקין כי אז זה נראה כאילו זאת הסיבה היחידה ותכינו יותר שאלות שלא קשורות לנושא הזה. שלט לא יתנו לכם להכניס במיוחד בגלל שזה לא יתקיים בבי"ס אלא באולם אחר והכניסה ללא תיקים ומעבר לזה כבר היה בעבר בלאגן עם מישהו שהכניס שלט לשיחה איתו ככה שפחות כדאי.. תבואו עם חולצות של הפועל (חולצת המשימות המעודכנת אומרת הכל).
חשוב לי להוציא אותו משלוותו, כדי שאנשים יחשפו לכמה הוא גועל נפש של בן אדם. לכן ביקשתי שאלות נוספות שישגעו אותו, שיוציאו אותו קטן, לא רק אוסישקין.
ועל אוסישקין יש לי רעיון לשאלה, שאני בטוח שהוא יתחרפן ממנה, מאוחר יותר אנסח אותה ואכתוב פה...
והאמת שחשבתי על השלט כפרובוקציה קטנה אבל כנראה שזה לא ישים.. רעיונות נוספים?
אל באנדי כתב:
תשאל אותו על השם של האולם, ומתי הוא מתכוון לקרוא לו על שם אריק ?
אני מתנגד הכללי של מסע התעמולה הזה, ולכן אני לא מצפה לדיון באמת, ולא מעוניין לייצר אותו.
חולדאי בא לעשות תעמולה על הגב של בצפר (שהעירייה אונסת אותו לקיים את המפגש) ולדבר שעתיים על אני ואני ואני. אני מבחינתי בא כקונטרה, בא להראות לשאר התלמידים , מה הוא באמת, ומה שווה הקואליציה של החותמות גומי שלו..