Idandosh כתב:
טוב אז היום היה היום הנורא בחיים שלי.
קמתי בבוקר, הלכתי לשירותים ישבתי שם כמה שעות ואמרתי שאני לא יוצא עד שאני רואה קב"ן, בסוף הביאו לי, יצאתי מהשירותים ואז לפגישה עצמה:
נכנסתי עם כובע טמבל והיא ביקשה שאני יוריד, סירבתי. היא התחילה לשאול שאלות, קצת בכיתי ועניתי בקול חלש. אמרתי שאין לי תאבון, אני לא ישן טוב בלילה, יש לי לחץ בחזה, והיא נפנפה אותי, אמרה לי שהיא קובעת פגישה לשני הבא(יום לפני המסע כומתה) ושעד אז לחזור לכולם, אמרתי לה שאני לא מסוגל והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי כי אני לא משתף פעולה ולפי מה שאמרתי לה היא רואה שאני לא רוצה ולא לא יכול.
יצאתי נסער מהפגישה ואז חזרתי להתבודד בחדר. אחרי זה קראו לי לשיחה עם המ"פ ו והוא איים עליי שהם גמרו עם המשחקים ושאם אני ימשיך ככה יחזירו אותי ברגילה ויכניסו לכלא. חטפתי התקף אחושרמוטה, זה אף פעם לא קרה לי, לא הצלחתי לנשום, לקחו אותי למרפאה וישבתי שם כמה שעות, ואז בדקו אותי ואמרו שאני בסדר והרופאה אמרה שהיא תדבר עם הקבנית שזה פוגע בי.בקיצור אני בבעיה, אחרי כל זה המפקד המשיך לצעוק עליי וכמעט היה לי עוד התקף.
והם כולם ממשיכים להגיד לי שאני יכול ואני פשוט לא רוצה ואני משתגע כבר.
תשמע אתה חייב אבל חייב קודם כל להכניס לעצמך לראש שבדרך הזאת לא תשיג כלום ואני לגמרי מבין את המצב שלך(אם נתחבר לאשכול הקודם אז לצערי זאת נבואה שהגשימה את עצמה).
תישן טוב הלילה ותירגע לפני הכל.
תקום בבוקר כרגיל ותדבר עם המפקד שלך,תבקש שיחה עם המ"פ.
אני מעריך שתקבל אותה באותו היום לכל היותר בתחילת שבוע הבא,תסביר לו את המצב בלי להתחצף ותבקש שיחה נוספת עם הקב"נית.
שב עם הקב"נית ותסביר לה הכל,מהתהליך שעברת לפני הגיוס ועד הטראומה שחטפת אחריו,בלי הצגות ובלי כל מיני טריקים מחורבנים של אנשים שבגללם אתה ושכמותך לא זוכים לטיפול ראוי.
הקב"נית הזאת רואה עשרות חיילים כל שבוע,היא מומחית בלמצוא שקרנים ואתה לא כזה אז אל תתנהג ככזה,פשוט תאמר את האמת.