עזרא כתב:
אין לי זין לאוטו הזה ולחכות שיגיע אליהו הנביא ויקנה אותו.
בנתיים הוא יושב בצד,מעלה אבק,הטסט לא הולך לאחור,צריך להניע אותו כל כמה ימים כדי שהמצבר לא ימות.
לשפצר עלק....מה יש לשפצר את החרא הזה? שקל אני לא אשקיע בו.
ראש מנוע צריך להחליף או לשפץ,ציריות חדשות,הגה כוח שאין,מזגן,דלת נהג שלא ננעלת,רצועת טיימינג שלא הוחלפה ב-3 שנים וחצי האלה ו״שורקת״ חזק.
רבאק נפלתם על הראש? איזה 3,000 בראש שלכם?
וקניתי את את האוטו לפני כמעט 3 שנים וחצי,בידיעה שהוא עבר תאונה עם פגיעת שסי,אבל עמדו לפטר אותי מהעבודה בצפון אם לא הייתי סוגר עניין ולכן קניתי אותו בכל זאת אחרי שהורידו לי כמה אלפים מהמחירון.
מי שחושב לי על מחירון ושאפשר למכור אותו ביותר מ-1,500 שקל חי בסרט.
לא שווה לחכות,וזה גם יכול לקחת חצי שנה ובנתיים הוא שוכב.
וכן,יקנו אותו ב -6000 שקל בידיעה שהשקעה הנדרשת היא זהה ואז יגיעו למחירון......בכלל אין לאוטו הזה 300,000 קילומטר ותאונה רצינית מעבר (לא אצלי תודה לאל כפי שציינתי) על שלל הבעיות שלו.
אז כמה עולה לכם לשפץ ראש מנוע או לקנות מנוע חדש/מזגן/ציריות חדשות,הגה כוח/רצועת טיימינג?
אתם הייתם קונים אוטו כזה מ-2001 ביותר מ-1,500 שקל? תאמינו לי שהמוסכניק של כל הרכבים במשפחה,אדם מכובד בן למעלה מ-60 מהמוסכניקים של פעם שאבא שלי סומך עליו יותר מכל אדם אחר,מבין דבר אחד או שניים,ואם הוא אומר שזה אוטו גמור ונקבל עליו גג 1,500 אז הוא צודק ורוצה רק בטובתנו.
וכן,לא שווה לי לחכות בשביל ה-3,000 שקל הנכספים שאתם מדברים עליהם,אם הוא ישכב חודשים ארוכים בשמש.מישהו מבטיח שזה לא יקרה? ובנתיים כמובן הטסט יגמר.
לא מסוגל לשקר בשביל כסף ולפטור את העניין בשביל ידיעה ב״יד 2״-״אוטו עם מספר בעיות מכניות״.
אחר כך זה גם פתח לתביעות משפטיות-למה לא אמרת שנסיעה של שעה לכל כיוון וכל השמן נגמר? למה לא אמרת שמנוע מת?
לא מוכן לשקר ולהסתבך גם בשביל 2000 שקל.
אז נכון שאני הכי מוכן לפשרות כי אני סובל איתו והוא תקוע לי בחצר,אבל מי שהכי היה קרוב לאמת זה רמתיים.
גג 1500 שקל אפשר לקבל על גוש הפח הרקוב הזה.
מי שאמר לך 6000 שקל כנראה מגזים. אבל 1500-2500 שקל זה הגיוני מאוד.
תבין, ממכירה של הגיר ועוד כמה פלסטיקים מהאוטו אפשר לעשות כמה אלפים טובים. מוסכניקים ואנשים שמתעסקים בתחום זה העסקאות הכי טובות בשבילם. הם על האוטו הזה מרוויחים 5 שנים קדימה של מכירת כל החלקים שלו. 50 שקל על הידית, 40 שקל על המצת, 60 שקל על הכפתור של המזגן, 200 שקל על המראה וכו' וכו'
*את הידית הכלב לעס כשהיה גור:)
אגב,
אני מנחש שלאוטו אין ביטוח מקיף?
ברור שלא,ויחסית לנתוני הפתיחה הבעייתיים מלכתחילה הוא החזיק לא רע כמעט 3 שנים וחצי.חוץ מטיפולים תקופתיים,טסטים,2 צמיגים ומצבר שהחלפתי וציריות פעם אחת,הוא לא ראה מוסך.