20 זה הפועל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גם לי יש שאלה תעבורתית:
אם יש מצלמת מהירות שמופעלת ע"י שוטר (לא מצלמה אוטומטית נייחת) - אז במידה והשוטר עם המצלמה תופס מישהו שנוסע במהירות מופרזת, בשביל לתת לו דו"ח ניידת המשטרה תצטרך לרדוף אחריו ולעצור אותו, או שפשוט ישלחו לו דו"ח בדואר בדומה למצלמה אוטומטית?
לא מבצעים מרדף . שולחים את הדו"ח בדואר.
במידה והוא נוסע במהירות גבוהה מאוד יבקשו מניידות אחרות לבצע מחסום בקטעים הבאים של הכביש, השוטר עצמו לא יבצע מרדף מה שגם אסור(אלא אם פרץ מחסום ואז חובה לבצע מרדף) .
שוטר לא משתמש במצלמת מהירות אלא באקדח מהירות ואני כמעט בטוח שאם הוא תפס אותך באקדח מהירות על 150, לא עצרת בצד וכן הצלחת לברוח לו אז הוא יכול ללכת לעשות חמוצים.
בכבישים כמו 431 או כביש 6 לדוגמא יש שוטר על אופנוע עם אקדח מהירות וקילומטר קדימה שוטר עם ניידת ברגע שהשוטר תופס מישו הוא ישר אומר בקשר לשוטר בניידת איזה סוג רכב וצבע ושיוריד אותו ואז השוטר מגיע עם האופנוע ומראה לנהג את האקדח מהירות.
לניידות יש גם מכשיר שנקרא דבורה שמזה קצת יותר קשה לברוח.
לגבי המרדף :
אתה תעלב עם אני יעשה "פחחח" ארוך ? כי בתאכלס שוטרי תנועה בארץ ובכל העולם מחכים לרגע שיהיה להם מרדף כי זה ה"אקשן" היחיד שהם ימצאו בעבודה על הכביש. בשניה שיש אופציה למרדף הם שוכחים את החוק שאוסר עליהם, מפעילים צקלקה וסירנה יוצאים לדרך