אמיר כתב:
הייתי פעמיים, די מזמן, כשהייתי יותר צעיר ופוחז (אוקיי, כשהייתי יותר צעיר) ולמרות שהמוזיקה, לפחות בזמנו ולפחות בפעמים שאני הייתי היתה טיפה יותר מדי כועסת ו"אפלה" לטעמי (לפחות כשזה מגיע למוזיקה אלקטרונית, רוק והיפ הופ יכולים להיות כמה כועסים שהם רוצים מבחינתי, ואכן, גם אני שונא את הביטוי "מוזיקה אפלה", אני מגנה את עצמי) בשני המקרים זה היה פשוט יציאה נהדרת. מי שמוזיקה אלקטרונית ו\או מועדונים מעניינים אותו ויכול להרשות לעצמו, שווה מאד להגיע.
נ.ב.
אני מאד אוהב את הכתיבה שלך, אבל נראה לי שלפחות במקרה היא עשוייה לייצר תמונה טיפה לא מדוייקת של המקום, אבל בקטנה, אתה לא כותב ללונלי פלאנט.
פוסט גדול.
כל אחד חווה את המקום באופן שונה, אני מניח. כמה דברים שצריך לקחת בחשבון:
הפוסט הזה נכתב במקור ככתבה למגזין בלייזר ולכן קהל היעד שלו מלכתחילה היה קהל הקוראים של מגזין גברים, והצורך לייצר סנסציה מובן. מעבר לזה, הפוסט נכתב די מזמן והוא משלב בתוכו המון סיפורים מביקורים שונים (אני נמצא בברגהיין בממוצע פעמיים בחודש). יש כמובן גם הרבה דברים שאני מעדיף שלא לכתוב בפומבי.
בלי שום קשר, אני אשמח את תרחיב למה אתה מתכוון בתמונה לא מדוייקת, שוב, מתוך הנחה שלא מדובר בכתבה עיתונאית קלאסית אלא במעין יומן מסע אישי.
אדום מטלי, חייתי בתל-אביב, ניו-יורק, המבורג ומינכן, וביקרתי פעמים רבות בכל עיר אירופאית עם סצנת חיי לילה, כולל כדי.ג'יי (רשימה חלקית: פראג, אמסטרדם, לונדון, בלגראד, איסטנבול, פאריז, ווארשה, וילנה, ריגה, טאלין, קראקוב, ליאז', וינה, ציריך, בודפשט, זאגרב, לובליאנה). שום דבר לא מתקרב.