נושא ההודעה: עזרו לשרון הולצמן("אבטיפוס")זמר טוב ואוהד הפועל להוציא אלבום
פורסם: 08 ינואר 2014, 03:54
שרון הולצמן,אבטיפוס וזמר ויוצר מוכשר ורגיש בפני עצמו שחתום על שירים נפלאים כמו:"מה שאני רוצה" (מסודרים),"אוקינוס","ציפור","זהב","פתח את ליבך","אין לי מה לומר לך" (איגי וקסמן) "בסוף היום" ועוד ועוד,וגם על הלחנת שיר הדאבל של התינוקות מ-2000 בתור אוהד הפועל (סלים וכפיר,עמרי ופיני,התינוקות של דרור קשטן...) מחכה להוציא שירים חדשים לעולם,ועכשיו מה שחסר זה כסף.עשו כמוני ועזרו לאוהד הפועל ואדם גדול,אך מעל הכל זמר ויוצר מעולה,להוציא החוצה את מה שיושב כרגע במגירות ובספרי תווים. היעד זה 30,000 שקל.אפשרי בהחלט. תנו לו להתחיל לעבוד ולהוציא הכל החוצה,כי אומנים לא אוהבים לשמור בפנים.... אפשר 20 לדלפונים במיוחד (ממש לא בושה),50,80,100 וכך הלאה. כל אחד מה שהוא יכול ואולי קצת יותר.לאט ובטוח נגיע ליעד. זה הלינק הישיר לדף בו אפשר לתרום עם כל הפרטים המעניינים והרלבנטים: http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=7384
נושא ההודעה: Re: עזרו לשרון הולצמן("אבטיפוס")זמר טוב ואוהד הפועל להוציא אלבום
פורסם: 08 ינואר 2014, 05:17
שיהיה לו בהצלחה.
לא מבין מה עולה 30,000 שקלים חדשים בלהוציא אלבום, אבל מקווה שיעשה בזה שימוש טוב.
_________________ זיטו אוגבונה לעולם ועד! "למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין
פורסם: 08 ינואר 2014, 16:02
אולפן,הפקה,נגנים...חסר על מה להוציא כסף? מניח שבנוסף הוא מביא מהבית כסף ועדיין חסר לו המון. חשוב לציין שמי שרוצה לעזור לא יחויב לו הכרטיס אשראי אם היעד לא יושג. אם חלילה היעד לא יושג בעוד 35 ימים,אז גם אם תסמנו 100-150 שקל ותכניסו כרטיס אשראי,כרטיסכם לא יחויב. באמת זמר מוכשר ואוהד הפועל.יהיה נחמד להראות התגייסות לטובתו.הוא גם כתב כמה שירים יפייפים,וכמו שציינתי גם הלחין את שיר הדאבל השני של 2000 בביצוע להקת ״התינוקות״ שחסה מן הסתם בצילו של ״אדומה שלי״ (מישהו יכול להתחרות באריק?) אבל גם היה שיר יפה ששרו בחגיגות הדאבל על הדשא בבלומפילד אחרי הרצליה,וגם בפארק הירקון אם אני זוכר נכון. לצערי לא מצאתי את השיר ביוטיוב.אם מישהו יכול להעלות אותו לכאן זה יהיה נהדר.והעיקר תעזרו לו.אפילו ב-20 או 50 שקל. בסוף זה מצטבר.
פורסם: 08 ינואר 2014, 16:06
אם כבר הבאת שיר של להקת "אבטיפוס" אז:
_________________ אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי ! אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי ! יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!
פורסם: 11 ינואר 2014, 20:12
וזה כמובן:
_________________ אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי ! אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי ! יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה