תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 19:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עינב גנד גלילי
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
זה כנראה לא סיפור כל כך חדש, אבל אני לא שמעתי עליו קודם, וחבל. מבדר לאללה.

הסיפור:
http://www.internet-israel.com/internet ... %91%D7%94/

דוגמיות של הצחוקים:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עינב גנד גלילי
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 14:23 
יש תרגום למי שזה סינית בשבילו? מדובר בחסרת מושג שעושה רוח או סתם היא עצבנה מישהו?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 11 יוני 2014, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
תזהרו לא לקבל תביעת דיבה:
http://tech.walla.co.il/?w=/4026/2754454

היא מצחיקה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אולי לא הפעם, אבל מתישהו כל כוכבני הפייסבוק שעפים על עצמם יאכלו תביעה אמיתית וישלמו הרבה כסף על מה שהם מרשים לעצמם. עידו קינן זו אחלה התחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אהבתי את התגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש תרגום למי שזה סינית בשבילו? מדובר בחסרת מושג שעושה רוח או סתם היא עצבנה מישהו?
אם היא היתה חסרת מושג זה היה עדיף. היא קראה כל מיני דברים שהיא לא מבינה והיא משתמשת במילים "נכונות" רק אומרת דברים מגוחכים לגמרי. מי שלא מבין באמת שאין לו סיכוי לדעת כמה שהיא טפשה. היא אומרת משהו נכון בערך אחת לשלושים משפטים.
אני מניח שהקהל שלה שם לא היה מבין כלום באותה המידה גם אם היה מדבר מומחה אמיתי, אבל למה לעזאזל הם שילמו 150 שקל לכרטיס בשביל לשמוע דברים שהם לא מבינים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
יש כאן בהחלט עילה רצינית לתביעה, אבל של משתתפי ההרצאה ולא של היצור המוזר הזה שבמערכת לינוקס מנסה לעשות ipconfig וקוראת לקרנל אביזר חומרה.
מעבר לכך, השליטה שלה במודל שבע השכבות מפוקפקת ואני בספק אם היא אי פעם הגדירה VM בעצמה.
לקחת על כזו הרצאה 150 שקל זה מגוחך כמו הרצאות המוטיבציה של אלי "ראיין גיג" טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:38 
צריכה לשבת בכלא רק על הביזוי של השם עינב גלילי. עינב גלילי יש רק אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אגב, "אונס קבוצתי" באינטרנט, זה כמו "פיגוע ספורטיבי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 16:25 
KingAlpaca כתב:
אגב, "אונס קבוצתי" באינטרנט, זה כמו "פיגוע ספורטיבי"?

בדיוק אותו הדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:01 
ערן כתב:
אולי לא הפעם, אבל מתישהו כל כוכבני הפייסבוק שעפים על עצמם יאכלו תביעה אמיתית וישלמו הרבה כסף על מה שהם מרשים לעצמם. עידו קינן זו אחלה התחלה.

אתה צודק מאוד. בריונות האינטרנט הזו וההטרלה במסווה של צחוקים וגלגולי עיניים צריכה מתישהו לעוף עליהם לפרצוף.

הפעם בהחלט מדובר במישהי שדיברה שטויות בצורה קיצונית, אבל הרבה פעמים זה לא ככה, והיו צריכים לקבל גם את התגובה שלה. כשראיתי את זה תהיתי מה קורה אם זה באמת איזה ערב סטנד אפ וצחוקים שהעלו בתור הרצאה אמיתית כדי לגמור לה את הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:24 
ציטוט:
תגובות

עו"ד שלומי נרקיס, המייצג את גנד גלילי: "כתב התביעה מדבר בעד עצמו. כל עניין כזה או אחר יתברר בבית המשפט".

גיא לרר, "צינור לילה": "אנחנו נגיב רק כשנתחבר למסד הנתונים של הדיפווב ולפני שנמצא תגובה הולמת בדארקנט של התור. לינוקס".

עידו קינן, "חדר 404": "תגובתי תתרפלק, כמקובל, במריאנה'ז ווב".

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 17:30 
גם כן הגיא לרר הזה.
מגיש לקט יוטיוב מעופש וחושב את עצמו עיתונאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 19:13 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עינב גנד גלילי
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 19:18 
לא תתפוס אותי כתב:
ערן כתב:

אתה צודק מאוד. בריונות האינטרנט הזו וההטרלה במסווה של צחוקים וגלגולי עיניים צריכה מתישהו לעוף עליהם לפרצוף.

הפעם בהחלט מדובר במישהי שדיברה שטויות בצורה קיצונית, אבל הרבה פעמים זה לא ככה, והיו צריכים לקבל גם את התגובה שלה. כשראיתי את זה תהיתי מה קורה אם זה באמת איזה ערב סטנד אפ וצחוקים שהעלו בתור הרצאה אמיתית כדי לגמור לה את הקריירה.

כן, יש שם בעיה ואין גבולות. הגיע הזמן לשרטוט מחודש שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יש לא מעט משתמשים פה בפורום שיורדים באופן דומה על אנשים שלא מסכימים עימם או שטועים באיזושהי טענה.
אם יש לנו שאיפה לשנות את העולם ולהפוך אותו לנעים יותר, אולי כדאי שנתחיל פה קרוב לבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש או סתם חוסר נחמדות יש בכל מקום, ועל אחת כמה וכמה באינטרנט. כולל בפורום אנונימי (פלוס-מינוס) זה. אין בין זה ובין הלינצ׳טרנטים והשיימינגס שמובילים באופן קבוע כמה עשרות אנשים ספציפיים בפייסבוק, שום קשר. פחות הצליח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עינב גנד גלילי
הודעהפורסם: 11 יוני 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ערן כתב:
יש לא מעט משתמשים פה בפורום שיורדים באופן דומה על אנשים שלא מסכימים עימם או שטועים באיזושהי טענה.
אם יש לנו שאיפה לשנות את העולם ולהפוך אותו לנעים יותר, אולי כדאי שנתחיל פה קרוב לבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2014, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
בכדי שלא להסתכן בלהיות מצורף לכתב התביעה של עג"ג כנתבע מס' עשרים ומשהו (אין לי חשק להיגרר לבתי משפט), אני לא אתייחס למקרה הספציפי, ורק אומר שבעקבות כתב התביעה התעורר דיון פייסבוקי ואינטרנטי לא קטן סביב נושא הכיסוחים באינטרנט, ולא רק כאן.
יחד עם כך, אני חושב שצריך להבחין בין כיסוח של אדם שמעד וטעה, או אפילו 'עיגל' פינות פה ושם, לבין כיסוח של אדם שלפרנסתו מחרטט שטויות בהרצאות וגובה עליהן תשלום של אלפי שקלים.
במקרה השני, מדובר בהונאה של ממש, שלא לדבר על הזמן האבוד של עשרות האנשים שהתנתקו מעבודתם ובאו להאזין להרצאת חרטא, שלא תורמת להם דבר, מלבד להכניס להם שטויות ושגיאות למוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2014, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
תגובות עצומות של לרר וקינן

אני משרת ביחידה טכנולוגית , יכול לספר לכם שאצלנו היה טירוף מוחלט עם זה. היא הפכה לבדיחה של היחידה.

היא אגב תובעת מספר אנשים מ היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2014, 20:52 
חייב לציין שמתחילת האשכול ובערך עד תחילת השליש השני של הכתבה, הייתי בטוח שהסיפור הוא שעינב גלילי תובעת את עצמה דיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2014, 23:15 
ערן כתב:
גועל נפש או סתם חוסר נחמדות יש בכל מקום, ועל אחת כמה וכמה באינטרנט. כולל בפורום אנונימי (פלוס-מינוס) זה. אין בין זה ובין הלינצ׳טרנטים והשיימינגס שמובילים באופן קבוע כמה עשרות אנשים ספציפיים בפייסבוק, שום קשר. פחות הצליח לך.

שום קשר? אני יכול למצוא לא מעט קווים מקבילים בין התופעות שאתה מתאר לדברים שקורים בפורום על בסיס יומי.
בסופו של דבר מדובר בקהילה שלחברים החזקים בה יש את היכולת לדרוך על אנשים אחרים תוך כדי התחבאות מאחורי מסך המחשב. אולי כאן לא מדובר על דמויות ציבוריות ששמן הטוב נפגע (למרות שגם זה קורה לא מעט), אבל זה לא הופך את זה לפחות כוחני ודורסני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2014, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אתה מסרב להבין את ההבדל. אני יכול ליפול עליך עכשיו, לנאץ אותך, להגחיך אותך, לנסות להמאיס עליך את הכתיבה פה. בסופו של דבר אתה עדיין מישהו חסר פנים עם כינוי רנדומלי. החיים שלך לא באמת ייפגעו, לא יהיו לזה השלכות מחוץ לקירות הווירטואליים של הפורום הזה.
להבדיל, מה שקורה בפייסבוק, בעיקר בשנתיים האחרונות, זו השתוללות צוהלת של עדר שרומס בהנאה גלויה אנשים בשר ודם בלי לחשוב על ההשלכות לכך, שבמקרים האלו כן משפיעות על החיים האמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
ערן, זה לא שחור ולבן כמו שאתה מתאר.
ברור שזה שונה כשזה בפייסבוק, אבל לא כולם פה אנונימיים וזה לא מספק לאותם אנשים חסינות מתקיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
ואתה יודע למה לא כולם פה אנונימיים? ברוב המקרים, בגלל הפייסבוק. רובכם לא הייתם בגלגולים הראשונים קהילת הפורום הזה, מאדום לוהט ועד השנים המוקדמות של שדים, אבל אז האנונימיות היתה הרבה יותר גדולה וגורפת. היא הופרה רק במפגשים מחוץ לפורום (יצורנירים למשל) או כשאנשים נחשפו מיוזמתם או כשעשו לאנשים אאוטינג (ואז זה גם היה נחשב הרבה יותר חמור). מה שאני אומר זה שכל מה שקורה בקהילות סגורות שמושתתות על אנונימיות, לא דומה כהוא זה לפייסבוק. ולכן הפגיעה הפוטנציאלית שם היא חמורה הרבה יותר. ובאופן מדהים, אנשים מרשים לעצמם הרבה יותר דווקא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 00:30 
אני כותב פה כבר קרוב לעשר שנים ואני לא הכי מסכים. כלומר אולי היום יש מעט פחות אנונימיות אבל אין הבדל עד כדי כך רציני.
בכל אופן, כמו שאמרתי זה אכן לא אותו דבר כמו מה שתיארת אבל שורשי ומניעי התופעה הם דומים.
לא סתם איציק אמר שכדאי להסתכל גם על עצמנו קודם, קל מאוד להתדרדר מפה לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
זאת לא התדרדרות,
לקטול דבילים שרלטנים מסוגה זאת ברכה.

וגם כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
ערן, אני מבין שאתה נגד ביריונות רשת, אבל במקרה הזה מדובר על נוכלת שלקחה כסף מאנשים על הרצאה בנושא שאין לה אפילו טיפת מושג.
היא אוכלת את מה שהיא בישלה, ומגיע לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
שלא תבין לא נכון, אני מתעב שרלטנות וחושב שכשמזהים כזו צריך לחשוף אותה. מה שכן, אני די מתחבר לטור הזה שנכתב בוואלה: הלינץ' שעשו בבחורה הזו חורג מכל מידתיות. לא הסתפקו בלהציג את הפאדיחות שלה ולהוקיע אותה, אלא גם הרבה אחרי המשיכו לדרוך עליה.

ושוב, לא קשור למקרה הזה בלבד, זה קורה המון גם לא עם רמאים-שרלטנים. לדוגמה, מספיק שאיזה חומוס ברמת החייל הגיש לעידו קינן קצת מדי פלאפל וצ'יפס לא חם, הוא יצא למסע צלב אינטרנטי חסר פרופורציות כלפי המקום וכלפי בעל המקום, שנאבק באלפי תגובות קשות וכל ניסיון מעורר רחמים שלו לצאת מהסיפור רק סיבך אותו יותר. יש עוד הרבה דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2014, 16:18 
יצא לי לעיין קצת בשרשור של החומוסייה. לא חושב שקינן עשה משהו לא בסדר. הוא התבעס על המקום והעלה סטטוס לגיטימי לגמרי בפייסבוק. זה לא היה חורג מכך אלמלא הטיפשות של בעלי המקום והמלצרית שהגיבו בשרשור בצורה הכי מטופשת שרק אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: