תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מעוניין ללמוד תכנות
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מעוניין לעשות קורס תכנות.
ב JAVA או .net עם עדיפות ל .net .
אני גר בחולון. ומעוניין לעשות את זה תוך כדי עבודה.
אפשרי תוך כדי עבודה ? אם כן איפה כדאי ?
ואם אתם מכירים אז גם כמה זמן לוקח הקורס ? וכמה עולה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מעוניין ללמוד תכנות
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 21:39 
הייתי מדריך Java בג'ון ברייס עד לפני כמה שנים, ולפני זה הייתי מדריך בהאקריו בגלגול הקודם שלה.
אפשר לעשות את הקורס תוך כדי עבודה, אבל קורסים כאלה דורשים השקעה של זמן מעבר לשעות השיעור.
לגבי איפה, זה משהו שתלוי נושא. מקומות כמו ג'ון ברייס או סלע, מקטינים את הסיכון שתיפול על מדריך לא טוב.
קורס כזה לוקח בסביבות שנה, פעמיים בשבוע, ועולה 15-20 אלף שקל.
החלק החשוב זה השמה בסוף הקורס. בלי זה קשה למצוא עבודה ראשונה בלי ניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
תודה על התגובה!
דיברתי עם האקריו היום
הקורס של הדוטנט לוקח שנה וחודשיים. וזה לא מתאים לי כי אני רוצה להתחיל את התואר ראשון באוקטובר. אני בטח לא אוכל גם וגם.
הציעו לי JAVA לאנדרואיד שזה 8 חודשים וזה יכול להתאים לי יותר.
אני אנסה לדבר גם עם ג'ון ברייס וסלע.
מה דעתך על האקריו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:06 
RaPPeR כתב:
תודה על התגובה!
דיברתי עם האקריו היום
הקורס של הדוטנט לוקח שנה וחודשיים. וזה לא מתאים לי כי אני רוצה להתחיל את התואר ראשון באוקטובר. אני בטח לא אוכל גם וגם.
מה דעתך על האקריו?

לפי דעתי, אם החלטת שאתה רוצה קורס מסוים, אז תלך עליו. את התואר תתחיל במקום באוקטובר, במרץ. לא יקרה כלום, חמישה חודשים בפרספקטיבה של קריירה שלמה זה אפס אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:10 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
RaPPeR כתב:
תודה על התגובה!
דיברתי עם האקריו היום
מה דעתך על האקריו?

לפי דעתי, אם החלטת שאתה רוצה קורס מסוים, אז תלך עליו. את התואר תתחיל במקום באוקטובר, במרץ. לא יקרה כלום, חמישה חודשים בפרספקטיבה של קריירה שלמה זה אפס אפסים.

וגם אם זה שנה זה שטויות. ויותר מזה, זה הזדמנות להחשף לעולם הזה לפני לימודים אקדמים (שאגב, לא תמיד הכרחיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
כעיקרון אתם צודקים. אבל החברים כבר עכשיו בשנה שנייה ואני מרגיש שכבר בזבזתי שנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:20 
RaPPeR כתב:
כעיקרון אתם צודקים. אבל החברים כבר עכשיו בשנה שנייה ואני מרגיש שכבר בזבזתי שנתיים

בדיוק להיפך, הם אלה שביזבזו שנתיים.
התקופה של אחרי הצבא זו התקופה הכי כיפית בחיים. אם הם קיצרו אותה והלכו ישר ללימודים - הם הפראיירים ואתה החכם.
ללמוד תמיד יהיה לך זמן. כשאתם תהיו בני 35, אתה תבין שאין שום הבדל בין מתכנת עם 10 שנות ניסיון למתכנת עם 8 שנות ניסיון.
אל תמהר, תעשה רק מה שאתה רוצה ואל תחשוב מה החברים שלך עושים. כל מה שאני אומר לך, זה מניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2013, 23:28 
ואני מכיר (מקרוב) מתכנתים ללא תואר אקדמי. חברה מוכשרים ולא מקובעים, שעשו קורסים שונים בתכנות, עבדו קשה והיום מצליחים לא פחות ממהנדסים וחלקם גם מרוויחים לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 13:16 
זו השפה הראשונה שלך? אתה מכיר שפות נוספות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
כן, ראשונה. אני למדתי פעם c ,אסמבלר, vhdl (נראה לי שככה רושמים את זה) אבל זה היה מזמן וגם אז למדתי בקטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 13:39 
RaPPeR כתב:
תודה על התגובה!
דיברתי עם האקריו היום
מה דעתך על האקריו?

אני לא יודע איך הקורסים של האקריו נראים כיום. הייתי שם בגלגול הקודם שלה ב-2000-2001. אז הם נקראו "האקר תוכנה". אני מכיר את המנהלים שם, והם מודעים לכך שכדי להצליח צריך לתת מוצר איכותי, כך שאני מניח שהקורסים שם טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 13:59 
RaPPeR כתב:
כן, ראשונה. אני למדתי פעם c ,אסמבלר, vhdl (נראה לי שככה רושמים את זה) אבל זה היה מזמן וגם אז למדתי בקטנה

יש קורסים באינטרנט, חלקם בחינם, שמלמדים java לדוגמא מרמה מאד בסיסית ובאופן יסודי. חלקם מכילים תרגולים מעשיים ומשוב.
http://www.javacodegeeks.com/2013/01/15-online-learning-websites-that-you-should-check-out.html
גיגלתי ונתקלתי ברשימה הזו, ובאמת בשלושה מתוך ארבעת המקומות הראשונים ברשימה נעזרתי (לא מכיק את חאן-אקדמי) והקורסים היו מעולים. אני ממש עכשיו לוקח קורס עם coursera.
הייתי מוסיף לרשימה הזו את itunes university, שמצלמת קורסים מאוניברסיטאות מובילות בעולם ויש לה מאגר נרחב של קורסי שפות תוכנה.

מעולם לא לקחתי קורס תוכנה ראסמי (למעט באוניברסיטה, אבל אז הגעתי עם רמה גבוהה מאשר נלמד בקורס C ), ומניח שהמוצר "איכותי", אבל עבור 20 אלף ש"ח, עם מעט משמעת עצמית אתה יכול להגיע רחוק מאד ומקצועי מאד. מה גם שיהיה לך קל לשלב עם עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 14:04 
חשוב להדגיש שיותר מללמוד שפה (כלומר את הסינטקס שלה) כדאי ללמוד גם את העקרונות שלה ואת צורת החשיבה הנילוות לה.
עבור java או .net (שאני פחות מכיר) הייתי גם לוקח קורס במבוא לתכנות מונחה עצמים (object oriented)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
יש גם הרבה אתרים בעברית ללימוד עצמי של ג'אווה. בדוק את האתר של אוניברסיטת תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:21 
בר קולמוסא כתב:
חשוב להדגיש שיותר מללמוד שפה (כלומר את הסינטקס שלה) כדאי ללמוד גם את העקרונות שלה ואת צורת החשיבה הנילוות לה.
עבור java או .net (שאני פחות מכיר) הייתי גם לוקח קורס במבוא לתכנות מונחה עצמים (object oriented)

בתור אחד שרוב שפות התכנות שלמדתי, למדתי בכוחות עצמי, זה לא כזה פשוט ודורש לא רק משמעת עצמית. יהיו מקרים שאתה תתקע, ועם הדרכה נכונה אתה יכול לחסוך ימים.
בכל מקרה, לגבי חשיבה של תכנות מונחה עצמים יחד עם שפת Java, יש את הספר "Thinking in Java" שהוא כנראה הספר הטוב ביותר ללימוד עקרונות תכנותיים ב-Java. הוא קיים במהדורה אלקטרונית.
עדיין, מניסיון שלי, על כל אחד שיכול ללמוד בכוחות עצמו, יש 10 שלא מסוגלים, אבל יכולים ללמוד ולהפוך לאנשי מקצוע מקורס מסוג אלו שמציעים ג'ון ברייס, סלע והאקריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
מה עם מכללת רמת גן?
הם מציעים לי את הזמן הכי קצר (שישה-שבעה חודשים - בלי חגים.. זאת אומרת יכול גם להתארך) שזה מתאים לי בול
עם מדריך בשם דורון אמיר שלטענתם הוא פיגורה מוכרת בתחום. (מישהו מכיר כאן ? )
בכל שאר המקומות שאיתם דיברתי עד כה זה מינימום שנה ל DOTNET. ואין הבדל בשעות השבועיות(בכל המקומות לימודי הערב הם פעמיים בשבוע כ-4 שעות )
האם זה הגיוני הפרשי הזמנים האלה ?

נ.ב.

מצטער שאני לא מכיב לכולם. אבל אני קורא הכל ולוקח הכל לצומת ליבי :)
תודה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2013, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
אשתי למדה על חשבון העבודה שלה קורס .net אצל דורון אמיר והיא לא ממליצה. לדבריה הקורס היה בלגן אחד גדול. הוא מורה "זורם" שבא בלי מערך שיעור.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: