תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 אוגוסט 2025, 04:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
לא מעניין אותי פאביו.
כמו שלא מעניין אותי להתווכח איתך עכשיו על פני שלושים עמודים.
תאכלס זו קהילה של אוהדי הפועל תל אביב ולא של אנשי שמאל ימין מרכז וכו', זה לא מעניין ואתם (כל מתווכחי הפוליטיקה הסדרתיים) מבריחים כל אדם שאי פעם כתב פה משהו מעניין.
באמת שנמאס מזה כבר.
הסיבה שכתבתי על אופטימי היא שאני (וכל מי שכותב בפורום מתחילתו) מכיר את האובססיה שלו, הגיע הזמן שיעיפו אותו ומצידי גם את טקנובוי כי מן הסתם הם לא מסוגלים לשלוט בהתמכרות הזאת של התווכחות כרונית והשתלחות אחד בשני.

את רוב דבריך אני מכבד ומוקיר.
ואכן רוב מתווכחי הפוליטיקה ברחו כי מישהו(יים) השתלט להם על הפורום של הפוליטיקה
אז אתה יודע מה?לי לא מתאים שחבורת צבועים תתנפל כל פעם בגסות על מישהו שחושב קצת שונה מהם ואם מישהו יהיה ציוני חלילה ויאהב את מדינת ישראל(חס וחלילה) ועם ישראל אז יתנפלו עליו כאילו הוא איש כך/לה פמיליה/המחתרת היהודית.
לא מעט פונים אליי ואומרים לי שזה קרב חסר סיכוי
לא מעט אומרים לי שזו חבורה מתואמת אובססיבית שלא תניח לך.
שיגידו

אני רק מצר על סוף דבריך וקורא לך לא לתקוף אישית משתמשים אלא לנסות להתווכח איתם ולהוכיח אותם על טעותם ללא הגסות רוח שעופפת משתמשים מבולבלים שמאבדים עשתונות לאחרונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה קורא אותי ולא מבין אותי.
לא מעניין אותי כל משחקי הקקי פיפי שלכם וחבורות שמאל או ימין או מי מפגר יותר או פחות.
אני רוצה שאנשים שכתבו בפורום כדורגל יחזרו לכתוב כי פעם היית נכנס לפה וקורא סקופ של X או זרתותח של Y והיום כל זה מת.
אני רוצה שאנשים שכותבים בפורום כדורסל ימשיכו לכתוב כי רק בזכות פז יובל ועוד כמה אני עוד קורא פה.
ובעיקר אני רוצה שבטאפטאלק כשאני פותח את הפורום אני לא אצטרך לגלגל דרך 3456 אשכולות שלך, של אופטימי, של טקנו ושל אלפקה טוחנים מים ועוד בגסות רוח בלתי נסבלת.
הגיע הזמן שהפורום הזה יהיה פורום הפועל תל אביב ולא פורום פוליטיקה בגרוש בתפוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
מו"ר פאביו.
זה בסדר לא צריך להתרגש. הגזמות תמיד יהיו ותמיד היו. זו לדעתי דרכם של כותבים להסביר דעתם על ידי הקצנה של דברים.
על האוביקטיביות לא ארחיב כי היא אינה קיימת בכלל.

כימדומני שבפורום הכדורגל אין תגובה שלי באף אשכול שנימצא בעמוד הראשון ואם כן זה סופר בשוליים. בוודאי שאין שם אשכול שפתחתי.
כימדומני שבפורום הכדורסל אין תגובה שלי באף אשכול שנימצא בעמוד הראשון ואם כן זה סופר בשוליים. בוודאי שאין שם אשכול שפתחתי.
בוולטון יש 2 אשכולות שפתחתי. אחד לפני כשלושה חודשים ואחד השבוע. בנוסף לשני אשכולות אלה יש עוד שני אשכולות בהם תמצא תגובות שלי. אחד אשכול הפיגוע והשני אשכול הבחירות שקיים בוולטון כבר כשנה.
אם כל העכבוד לקנסו. ויש כבוד לקנסו כדי שמלך קנסו לא יעלב, לא אתייחס אליו מעבר לכך בהודעה זו.

ובכן 4 אשכולות בוולטון בהם יש תגובות פעילות שלי מונעות "מחבריו לנשק" של עומר לכתוב בפורום את הגגי ליבם.

קצת היסטורייה. עומר לא שייך לחברות שונאי מדינת ישראל. לא היה שייך אליהם מעולם. הוא ציוני בבסיסו לא פחות ממך.
בצעירותו הביע דעות שמיצבו אותו במקום מכובד בחד"ש או במרץ והיה תומך נילהב של פעולות האולטראס. אפשר לאמר שבמידת מה חסיד שלהם.
כמו שקורה לרבים . בשנים האחרונות התמתן מאוד בדעותיו הפוליטיות, על כל פנים אלה שהוא רושם בפורום ותימצא אותו מעביר ביקורת הרבה יותר ממני על האולטראס. לי יש ביקורת על האולטראס אבל אני ממעט להביע אותה בשנתיים האחרונות. אחרים שהיה מזוהים עם האולטראס עושים זאת טוב ממני ומהבחינה הזו על אף שאיני צדיק אשתמש במשפט "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים". מקווה שלא ירחיקו אותי מהפורום בגלל משפט בוטה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט סקירה מרגשת על צעירותי.
אני ציוני שמאלני ואין לזה שום קשר למה שכתבתי.
שוב, זו ההודעה האחרונה שלי כי באמת אני לא מתכוון להתווכח פה עם כל העולם, זה פשוט לא מעניין.
אני חושב שהפורום הזה (שדים) צריך להכיל הודעות על הפועל תל אביב ובמקסימום דברים כמו אשכול סרטים וסדרות או אשכול צרכנות.
אנשים שרוצים להתווכח פוליטיקה מוזמנים ללכת לפייסבוק, לתפוז, לרוטר או כל מקום אחר המציע מסגרת מתאימה למחלת הנפש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
עומר, אתה טועה וצודק.
לדעתי דווקא *יש* מקום לדיון פוליטי בפורום.
אתה צודק בזה שחלק עצום מכל אשכול כזה מוקדש ל: 1. התנצחויות אישיות, 2. חילופי עלבונות בין אופטימי לשאר העולם.

אתה גם צודק כשאתה כותב שאני אישית משתתף יותר מדי בהסחות הנ"ל, אבל אם תשים לב, לאחרונה אני משתדל לא להיגרר. :)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 11:40 
teknoboy כתב:
עומר, אתה טועה וצודק.

אתה צודק בזה שחלק עצום מכל אשכול כזה מוקדש ל: 1. התנצחויות אישיות, 2. חילופי עלבונות בין אופטימי לשאר העולם.

אתה גם צודק כשאתה כותב שאני אישית משתתף יותר מדי בהסחות הנ"ל, אבל אם תשים לב, לאחרונה אני משתדל לא להיגרר. :)

מסכים איתך.
ומי שלא נאה לו לא חייב להיכנס ולקרוא את האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 11:45 
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
עומר, אתה טועה וצודק.

מסכים איתך.
ומי שלא נאה לו לא חייב להיכנס ולקרוא את האשכול

מסכים גם, רק אם אפשר לרכז את כל מופע יציע העיתונות גרסת פורום שדים לאשכול אחד, ושלא יהיה צורך לגלול באפליקציה כל פעם 4-5 אשכולות לפחות למטה בשביל להגיע למשהו שהוא לא יציע העיתונות גרסת פורום שדים, זה יכול להיות נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 11:47 
ומציע לאדמין לפתוח אשכול ייעודי אליו יעיף את כל ריבי החרא הזה, כי גם בתוך אשכול פוליטי יש דברים מעניינים, וזה קצת מעצבן שצריך לעבור עמודים שלמים של זבל מילולי עד שמגיעים להודעה נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא בפורום אלא באפליקציה המחורבנת הזו שהיא בלתי שימושית בעליל.
בפורום אפשר לא להכנס לאשכולות שלא מעניינים, אפשר שלא לקרוא יצורים נודניקים ואפשר לקפוץ לאן שרוצים בקלות.
קחו את הטענות שלכם לכותב האפליקציה במקום למשתמשי הפורום.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 12:44 
מה הבעיה באפליקציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
1) שהיא מראה לך כל אשכול בפורום שעוד לא קראת
2) שהיא לא מסננת נודניקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
בפלאפון של אשתי (חדש למדי) היא בכלל לא עובדת עם הפורום. כשנכנסים אחרי ההתקנה לא קופצת שום הודעה שזה פורום מתאים לאפליקציה. כשאני משתמש באופצית החיפוש ומחפש שדים, לא עולה לו כלום.
מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בפלאפון של אשתי (חדש למדי) היא בכלל לא עובדת עם הפורום. כשנכנסים אחרי ההתקנה לא קופצת שום הודעה שזה פורום מתאים לאפליקציה. כשאני משתמש באופצית החיפוש ומחפש שדים, לא עולה לו כלום.
מיותר

נדמה לי שצריך לחפש את ה-url.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
הצעות יעול מאוד מעניינות לגבי ניהול הפורום..
חלקן תמימות , חלקן שיקריות חלקן מגמתיות. הכל לגיטימי
ונחזור לנושא האשכול

ציטוט:
פשיטה בבריסל, אבקה חשודה במסגד הגדול

"המחבל השמיני" עדיין חופשי, והמצוד נמשך: במקביל לפשיטה בפרבר של בריסל, הוזעקו כוחות מיוחדים למסגד הגדול, מחשש לנקמה של ארגון "המדינה הנוצרית". לאחר בדיקה התברר: האבקה הלבנה אינה אנתרקס

שמחתי לקרוא שהאבקה הלבנה אינה אנטראקס.
מה היא יכולה להיות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2015, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

מאות מהגרים התפרעו בגבול מקדוניה לאחר שלא הורשו להיכנס למדינה

מאות מהגרים ממרוקו, אלג'יריה ופקיסטן ניסו לפרוץ את הגבול בין יוון למקדוניה במטרה להמשיך את מסעם למערב אירופה. המתפרעים הגיעו בקבוצה של 1,500 מהגרים אשר לא הורשו לעבור מיוון למקדוניה, מכיוון שלא היו פליטי מלחמה סורים.

המהגרים יידו אבנים על השוטרים וצעקו: "רוצים להגיע לגרמניה".

אם לא היו נוקטים באלימות וזורקים אבנים הייתי בעדם. מותר לאנשים לרצות להגר ולשפר מצבם הכלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
גרמניה מצטרפת להפצצות נגד דעאש

גם גרמניה תלמד שככל שתכה יותר בטרור כך הטרור יפגע בך יותר
ככל שיהיו אלימים יותר כלפי הטרור ככה הטרור יכה בך יותר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
ראיון נחמד של ערד ניר בבריסל עם ראש מפלגת הימין.

תענוג לראות מה שעובר על בריסל.
תענוג בלי טיפת דם. בלי הרוגים ופצועים.

עונג שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
גרמניה מצטרפת להפצצות נגד דעאש

גם גרמניה תלמד שככל שתכה יותר בטרור כך הטרור יפגע בך יותר
ככל שיהיו אלימים יותר כלפי הטרור ככה הטרור יכה בך יותר.

למען הסר ספק, אף אחד לא כתב פה מילה נגד הפצצות על דאעש.
למען הסר ספק 2, היחידים שגוזרים גזירה שווה בין חמאס ודאעש (ובין הסכסוך שלנו לבין האלימות של האיסלם הרדיקלי) זה אנשים כמוך וכמו חבריך למקהלה.

עכשיו אתם יכולים להמשיך לחגוג את זה שיש בבלגיה מפלגות ימין. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
אז יש תמיכה גורפת בפורום להפצצת אה ראקה (בירת המדינה האיסלאמית)?
יש תמיכה גורפת בפורום להפצצת מסגד ממנו יורים אש נ"מ נגד מטוסי בעלות הברית?
יש תמיכה גורפת בפורום להפצצת משאיות נפט בדרכן ממדינת דעאש לעיראק וטורקיה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
מו"ר פאביו.
אל תיגרר להכללות שעושה הצד השני בסגנון ההתדיינות או האין דיון שלו. או שכמו שכותבים הדמגוגים לפעמים בפורום הכדורגל.
"הפורום בעד גוטמן", "כולם תומכים באולטראס".

גם השמאל הרדיקאלי לא מאוהב בדא"ש. הוא לא היה רוצה שדא"ש יתחזק מאחר והם הראשונים שד"אש היו הורגים.
לשמאל הרדיקלי קשה לו מאוד ההקבלה בין דא"ש לבין החמאס ובין דא"ש לרשות הפלשתינאית. קשה לו ההקבלה כי כל התאוריה שבנה מתפוצצת.
קשה להם עם הנאורות הלא קיימת של אירופה שהפחד והטרור מתקרבת אליו לאחר שבמשך שנים ניפנף בה כאמצעי ביקורת בישראל.
קשה להם כשלאט לאט כל הביקורת שהעבירו על ישראל בכל נושא אפשרי מתחילה ליצור אצלם גמגום כשזה מגיע לארצות אירופה הנערצות עליהם.

שימשיך להיות נחמד בחמסטאן האירופאית החדשה מקום מושבו של האיחוד האירופאי .שימשיך להיות נחמד שם בלי הרוגים ופצועים.
מודה ומתוודה שלא חשבתי שיכול להיות נחמד בבלגייה בלי הריסת מונומט סימלי שלהם. מסתבר שכן. שלא יגמר לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת האשכול , ואפשר לרפרף ולראות, רבים קראו למהגרי העבודה המוסלמיים "פליטים".
היו כאלה , שתמיד אוהבים להקצין בהשוואותיהם, שהישוו את מהגרי העבודה לפליטי השואה שעלו למדינת ישראל לפני ואחרי הקמתה.
מיתבר שבין מהגרי העבודה לאירופה היה גם מי שנחשב לאדריכל הפיגועים בפריז עבד אל-חמיד עבאוד לפי מה שהוא מספר לבת דודתו, כך לפי מקורות ביטחוניים צרפתיים כנראה קצת יותר מהמקורות הביטחוניים של צבא הכיבוש הציוני.

ציטוט:
עוד התברר כי המחבל הבכיר מדאעש הבטיח לתת לבולאשן 5,000 אירו כדי לקנות שתי חליפות ושני זוגות נעליים עבורו ועבור אדם נוסף כדי להוציא לפועל את המתקפה במרכז המסחרי לה דפנס.

העדות הזו מתייחסת ל-15 בנובמבר, יומיים לאחר מתקפת הטרור. שיחה נוספת שהתקיימה בין עבאוד לבת-דודתו הייתה סביב הגעתו הקלה לצרפת. עבאוד השתחצן בפני קרובת משפחתו על כך שהצליח להיכנס לאירופה תוך שהוא מנצל את משבר המהגרים חודשיים לפני המתקפה. "צרפת - אפס", אמר "המוח". שלושה ימים לאחר מכן חוסל עבאוד יחד עם בת דודתו בפשיטה בסן דני.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4731824,00.html

נחייה וניראה ,כמאמר האינטיליגנט המתגורר בחצי האי האיברי , מה יהיה היקף התוצאות ההרסניות של גל המהגרים המוסלמים לאירופה, בתקווה שהם לא יהיו צבועים בצבע דם אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
וואו

קרה לך משהו ?
הם הגיעו חלילה גם ללונדון.?
רצתי לYNET כדי להתבדות ולהירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 22:55 
כאילו, אשכרה כל הודעה שלכם עוסקת בלעקוץ את טכנו/אלפקה, ואתם עוד אומרים שהם רק מחפשים אתכם?
תתבגרו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
מתוק,
אין לי כלום נגד אלפקה.
עושה רושם שאתה עושה הכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
איטליה: נסגור את כל בתי התפילה המוסלמים שאינם חוקיים

שר הפנים של איטליה אנג'לינו אלפנו אמר כי הממשלה ברומא מתכוונת לסגור את כל בתי התפילה המוסלמים שאינם חוקיים במסגרת המלחמה בטרור. "יש באיטליה 800 בתי תפילה חוקיים למוסלמים, נסגור את כל היתר. לא כדי למנוע מהם להתפלל, אלא כדי שכולם יהיו במקומות מוסדרים", אמר.

בדיון על השפעת "איסלאם המוסכים" על הטרור הוסיף אלפנו כי "אין מקום שבו אין סכנה כלל. אפשר רק לפעול כדי לסכל. עד כה, המודיעין שלנו הצליח בכך". באיטליה חיים כמיליון מוסלמים.

מדינות אירופה מתחילות להקפיד על חוק ותקנים.
לאיטלייה לא היה עד עכשיו זמן לדאוג שרק בתי תפילה חוקיים יפעלו ופתאום התעוררו שם ? האם זה חלק מהאנטישמיות המתפתחת באירופה.
רוסייה הרעילה עד כה את אזרחייה בתוצרת חקלאית טורקית שאינה עומדת בסטנדרטים. באורח פלא הנושא התגלה לאחר הפלת המטוס הטורקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2015, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
קצת מוזר לקרוא. משפשף עיני כלא מאמין.

האירופאים והאמריקאים מזמינים את הצלופח וראש צבא הכיבוש שצריך להעמיד אותו לדין בהאג על מעשיו ודרכיו למלחמה בטרור לדיונים ?
גנרל שהיה מספר 2 בצבא שביצע רצח עם בעזה לפני כשנה וחצי.

מראש צבא הכיבוש שבקרוב צריך לעמוד למשפט בהאג בגין פשעי מלחמה ורצח עם הולכים האירופאים והאמריקאים ללמוד איך לטפל בטרור ?

אלף אלפי הבדלות . היטלר היה מספר 1 במכונה הנאצית האם מספרי 2, ו-3 שלו לא הועמדו לדין.

צביעות !!!

ציטוט:
בשיא המתיחות: הרמטכ"ל ביקר בחשאי בבריסל
איזנקוט הגיע השבוע לבירת בלגיה לאחר שהוכרז בה מצב חירום וברחובות נעו שריוניות וחיילים חמושים. כך מפרסם הבוקר העיתון "ידיעות אחרונות". הוא נפגש עם מפקד הצבא האמריקני באירופה ולפי ההערכה גם עם גורמי מודיעין בכירים העוסקים במאבק בטרור

ציטוט:
מהלך ביקורו, שנמשך 24 שעות, נפגש הרמטכ"ל איזנקוט עם מפקד פיקוד אירופה של צבא ארצות־הברית. ניתן להעריך כי איזנקוט נועד גם עם גורמי מודיעין בכירים באירופה ושיתף אותם במידע הקיים בישראל ובניסיון שנצבר אצלנו בדרכי הפעולה נגד ארגוני הטרור. בתקופה האחרונה נעזרים גורמי ביון אירופיים בניסיון ובידע הישראליים לסיכול הטרור.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4731705,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, קנית משהו בבלייק פריידי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אנשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: