תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 08:39 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
יש את המנהיג הזה, שטובח בבני עמו עם נשק כימי.
אז בינתים טראמפ מטפל בו יותר יפה מאשר אובמה טיפל בו. לא שזה כזה קשה...

זה אשכרה עובד עליך?
שבוע זיינו את השכל על מלחמת עולם ובסוף תקפו משהו ברמת גיחה שבועית של צהל לעזה, עם התראה מראש לכל ההתקפים, ועוד הודיעו שבזה זה נגמר.

זה לא טראמפ שגיחך על אובמה שהוא מתריע לפני התקפות ואז הן לא שוות כלום?
לא ייאמן שאנשים אוכלים את הלוקשים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 10:27 
עשו את המינימום המצופה. מניח שפוטין מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 10:30 
אגב גם אני מרוצה, תקיפה רצינית ויש לנו מלחמת עולם שלישית לפני שעלינו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 10:46 
אובמה לדעתי תקף בעיקר את דעא״ש ולא את אסאד. או לפחות לא מצאתי באינטרנט תיעוד של תקיפה נגד אסאד.
במובן הזה הם שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 15:38 
היה אפשר לחשוב שמי שעוסק בנדל"ן כל חייו ידע שלא צריך לשלם 200 מליון דולר כדי להרוס כמה מבנים רקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אובמה לדעתי תקף בעיקר את דעא״ש ולא את אסאד. או לפחות לא מצאתי באינטרנט תיעוד של תקיפה נגד אסאד.
במובן הזה הם שונים.

אובמה ניסה לעשות את זה עם אישור של הקונגרס, שלפחות באופן תיאורטי זו הדרך שבה ארה"ב יוצאת למחלמות (באופן מעשי, לא ממש) אבל זה לא עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 17:29 
מה שאני אוהב אצל טראמפ יותר מאשר אצל אובאמה, זה שטראמפ לקח איתו גם את צרפת ובריטניה. אצל אובאמה כמדומני זה היה ארה"ב לבד.
אגב, לפי הפנטגון ההתקפה אתמול גרמה לכך שתוכנית הנשק הכימי של סוריה "הלכה שנים אחורה". נקווה שזה נכון, כי אם לסוריה יהיה ארסנל גדול של נשק כימי זה לא טוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מה שאני אוהב אצל טראמפ יותר מאשר אצל אובאמה, זה שטראמפ לקח איתו גם את צרפת ובריטניה. אצל אובאמה כמדומני זה היה ארה"ב לבד.
אגב, לפי הפנטגון ההתקפה אתמול גרמה לכך שתוכנית הנשק הכימי של סוריה "הלכה שנים אחורה". נקווה שזה נכון, כי אם לסוריה יהיה ארסנל גדול של נשק כימי זה לא טוב לנו.
הלכה שנים אחורה אפשר לומר גם על הפעם שאובמה הכריח את אסד להשמיד 80% מארסנל הנשק הכימי שלו.
שגם היה מהלך של כמה מעצמות. אבל אובמה סמרטוט וטראמפ גאון...

אגב, אם הוא באמת היה רוצה לפגוע ביכולת של אסד להפעיל נשק כימי ולשלוח מסר תקיף הוא יכול היה לפגוע לו אשכרה ביכולת להטיל פצצות כימיות, למשל פגיעה במטוסים או מסוקים אבל משום מה נמנע מכך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2018, 17:53 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

לגבי המשפט הראשון, אתה די טועה. אובאמה לא עשה בדיוק את מה שטרמפ עשה, אבל הדברים שאובאמה עשה בסוריה נתמכו בקואליציה הרבה יותר רחבה שכללה לא רק את צרפת ובריטניה אלא גם את גרמניה ועוד שורה של מדינות קטנות כמו הולנד ואוסטרליה. וזה רק בסוריה, אובאמה גם בנה קואליציות בינ"ל רחבות פי כמה לניהול משברים אחרים בעולם.
לגבי המשפט השני, זה נכון שהפנטגון אמר את זה, והדבר היחיד שיש לאמר על זה, שחבל שהפנטגון נדבק בטרמפיזם ובאמירת אמירות מפוצצות שברור לחלוטין שהן פנטזיות. אחרי התרעה של שבוע ועוד התרעה ספציפית של כמה שעות מה שהופצץ היו בעיקר מבנים רקים. אני לא חושב שיש מישהו בפנטגון שמאמין ברצינות שאסאד לא יכול להפציץ בנשק כימי מחר בבוקר, אם הוא ירצה בכך. וכיהיה לו צורך בזה הוא יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

וואו, זה הכי עיוות המציאות שיש.
אובאמה היה שיאן ההפצצות בסוריה, לרמה שזה כמעט היה אובססיה. והוא ניסה גם להפציץ מטרות של אסד שם, אלא שהקונגרס הרפובליקני חסם אותו ומנע ממנו לעשות את זה.
ולא רק זה, כשהוא שקל להפציץ שם לפני שביקש את אישור הקונגרס, היה עליו לחץ ציבורי ענק שטען שאין לו סמכות לעשות זאת בלי אישור, לחץ שהובל על ידי לא מעט אנשי ציבור. בתוכם טראמפ.
בקיצור, טראמפ היה מאלו שמנעו מממשל אובאמה להפציץ מטרות של אסד, לא אובאמה עצמו, שניסה לגרום לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
התזה שאובמה נורא רצה לטפל באסד ורק הרבופליקנים הרשעים מנעו זאת ממנו מדויקת בערך כמו הטענות של ביבי שהוא היה פותר את בעיית המסתננים/מבקשי מקלט אילולא הקרן החדשה המרשעת מנעה זאת ממנו. הנה כמה תזכורות, לא מ'מקור ראשון' או 'מידה' אלא מ'הארץ':
https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... -1.3077811
ציטוט:
שלושת העשורים האחרונים, אכפו כוחות בינלאומיים שלושה "אזורים אסורים לטיסה" (no-fly zones): מעל לחבל הכורדי בעיראק, בבוסניה ובלוב. בכל המקרים הללו, היה צורך בחילות אוויר מערביים מצוידים היטב ובמעורבות אמריקאית, כדי לאכוף את איסור הטיסה ובמקרה הצורך להפיל מטוסים שינסו להפר אותו. אף מדינה כמובן לא תוותר מרצונה על יתרונה האווירי ותקרקע את מטוסיה בהתנדבות.
כבר בשלבים המוקדמים של מלחמת האזרחים בסוריה, לפני חמש שנים, התחננו ארגוני האופוזיציה בפני הקהילה הבינלאומית, שתטיל אזור אסור לטיסה כדי למנוע מהמטוסים והמסוקים של משטר אסד להפציץ ריכוזי אוכלוסייה אזרחית. ממשל אובמה סירב אז להצעה, למרות שהיה יכול בקלות יחסית לגבור על חיל האוויר הסורי הרעוע. כעת, כל ניסיון לאכוף עוצר אווירי מעל אזורי הלחימה יתקל בהתנגדות של מטוסי קרב רוסים.

ציטוט:
הנסיגה שנתפסת כבולטת ביותר בחמש וחצי שנות הלחימה היא כמובן ההחלטה שקיבל אובמה בספטמבר 2013, שלא להורות על סדרת תקיפות נגד משטר אסד בתגובה להתקפת הנשק הכימי בפרברי דמשק, שגרמה למותם של 1,400 בני אדם. למרות ששנה קודם לכן הודיע מפורשות ששימוש בנשק כימי יהיה בגדר חציית "קו אדום", העדיף אובמה להשתמש בחבל הצלה שהושיטו הרוסים, בדמות הסכמה של המשטר לחתום על האמנה הבינלאומית למניעת הפצת נשק כימי ולהתפרק מארסנל הנשק הכימי שברשותו.
כולנו יודעים היום מה שווה 'חבל ההצלה' הזה.

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... -1.2864040
ציטוט:
האורחים האמריקאים, גם כאלה המתפעלים מהישגי אובמה בסוגיות הפנים־אמריקאיות ומשבחים את הסכם הגרעין, התקשו להגן על מדיניותו המזרח תיכונית, ובפרט על ההיסוס וחוסר המעש של הממשל בסוריה. גם למדיניות של אי עשייה, העירו בצד הישראלי, ישנו תג מחיר. מהלכים שאולי ניתן היה לנקוט לפני שנתיים־שלוש, כבר אינם רלוונטיים. אך לדברי אחדים מהאורחים, הנשיא אינו מוכן לשמוע על שום מחויבות צבאית אמריקאית בסוריה. גם אין לו כוונה לגבות מהלך לאכיפת אזור אסור לטיסה לאורך הגבול הסורי־טורקי. מנקודת המבט של וושינגטון, הכי הרבה שניתן לצפות לו כעת הוא אכיפת הפסקת אש ואחריה ניסיון לחלק את השליטה בסוריה בהתאם לאזורים שהצדדים המרובים לסכסוך אוחזים בהם כעת. האמריקאים ויתרו למעשה על חזון סוריה המאוחדת. גם "אסד חייב ללכת", הדרישה שעמדה בראש דף המסרים האמריקאי כמעט מתחילת המלחמה, הוכנסה להקפאה.

אני לא תולה הרבה תקוות בטראמפ בנושא, אך לגביו עוד יש איזשהו ספק שאולי יטפל באסד. לגבי אובמה אין לי שום ספק שנכשל בסוריה, ואת המחיר של הכישלון הזה שלימו, משלמים, ועוד ישלמו ביוקר בעיקר (ולא רק) אזרחים סורים רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
ראוי לציין שהכישלון הזה הגיע על רקע כמה התערבויות עבר ששחקו לחלוטין את התמיכה בארה"ב בהתערבות בחו"ל, כולל אצל הרפובליקנים (שיהום דוחפים פשוט לעזוב את סוריה וזהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
התזה שאובמה נורא רצה לטפל באסד ורק הרבופליקנים הרשעים מנעו זאת ממנו מדויקת בערך כמו הטענות של ביבי שהוא היה פותר את בעיית המסתננים/מבקשי מקלט אילולא הקרן החדשה המרשעת מנעה זאת ממנו. הנה כמה תזכורות, לא מ'מקור ראשון' או 'מידה' אלא מ'הארץ':
https://www.haaretz.co.il/news/world/am ... -1.3077811
ציטוט:
שלושת העשורים האחרונים, אכפו כוחות בינלאומיים שלושה "אזורים אסורים לטיסה" (no-fly zones): מעל לחבל הכורדי בעיראק, בבוסניה ובלוב. בכל המקרים הללו, היה צורך בחילות אוויר מערביים מצוידים היטב ובמעורבות אמריקאית, כדי לאכוף את איסור הטיסה ובמקרה הצורך להפיל מטוסים שינסו להפר אותו. אף מדינה כמובן לא תוותר מרצונה על יתרונה האווירי ותקרקע את מטוסיה בהתנדבות.
כבר בשלבים המוקדמים של מלחמת האזרחים בסוריה, לפני חמש שנים, התחננו ארגוני האופוזיציה בפני הקהילה הבינלאומית, שתטיל אזור אסור לטיסה כדי למנוע מהמטוסים והמסוקים של משטר אסד להפציץ ריכוזי אוכלוסייה אזרחית. ממשל אובמה סירב אז להצעה, למרות שהיה יכול בקלות יחסית לגבור על חיל האוויר הסורי הרעוע. כעת, כל ניסיון לאכוף עוצר אווירי מעל אזורי הלחימה יתקל בהתנגדות של מטוסי קרב רוסים.

ציטוט:
הנסיגה שנתפסת כבולטת ביותר בחמש וחצי שנות הלחימה היא כמובן ההחלטה שקיבל אובמה בספטמבר 2013, שלא להורות על סדרת תקיפות נגד משטר אסד בתגובה להתקפת הנשק הכימי בפרברי דמשק, שגרמה למותם של 1,400 בני אדם. למרות ששנה קודם לכן הודיע מפורשות ששימוש בנשק כימי יהיה בגדר חציית "קו אדום", העדיף אובמה להשתמש בחבל הצלה שהושיטו הרוסים, בדמות הסכמה של המשטר לחתום על האמנה הבינלאומית למניעת הפצת נשק כימי ולהתפרק מארסנל הנשק הכימי שברשותו.
כולנו יודעים היום מה שווה 'חבל ההצלה' הזה.

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... -1.2864040
ציטוט:
האורחים האמריקאים, גם כאלה המתפעלים מהישגי אובמה בסוגיות הפנים־אמריקאיות ומשבחים את הסכם הגרעין, התקשו להגן על מדיניותו המזרח תיכונית, ובפרט על ההיסוס וחוסר המעש של הממשל בסוריה. גם למדיניות של אי עשייה, העירו בצד הישראלי, ישנו תג מחיר. מהלכים שאולי ניתן היה לנקוט לפני שנתיים־שלוש, כבר אינם רלוונטיים. אך לדברי אחדים מהאורחים, הנשיא אינו מוכן לשמוע על שום מחויבות צבאית אמריקאית בסוריה. גם אין לו כוונה לגבות מהלך לאכיפת אזור אסור לטיסה לאורך הגבול הסורי־טורקי. מנקודת המבט של וושינגטון, הכי הרבה שניתן לצפות לו כעת הוא אכיפת הפסקת אש ואחריה ניסיון לחלק את השליטה בסוריה בהתאם לאזורים שהצדדים המרובים לסכסוך אוחזים בהם כעת. האמריקאים ויתרו למעשה על חזון סוריה המאוחדת. גם "אסד חייב ללכת", הדרישה שעמדה בראש דף המסרים האמריקאי כמעט מתחילת המלחמה, הוכנסה להקפאה.

אני לא תולה הרבה תקוות בטראמפ בנושא, אך לגביו עוד יש איזשהו ספק שאולי יטפל באסד. לגבי אובמה אין לי שום ספק שנכשל בסוריה, ואת המחיר של הכישלון הזה שלימו, משלמים, ועוד ישלמו ביוקר בעיקר (ולא רק) אזרחים סורים רבים.

מה? ׳תזה׳ שהוא רוצה לתקוף והקונגרס מנע ממנו? אתה מודע לזה שמדובר על עובדות מתועדות, כן?
בסוף 2012 הוא התייחס בנאום לסוריה ואמר שכניסה של ארה״ב לקרב שם היא לא חכמה, אבל יש קו אדום של שימוש בנשק כימי שאם אסד יעבור אותו ארה״ב תכנס.
https://www.nytimes.com/2013/05/05/worl ... html?_r=1&
ב-30 לאוגוסט 2013 התפרסמה ההערכה של הממשל ששבוע לפני כן אסד אכן השתמש בנשק כימי.
online.wsj.com/public/resources/documents/USGassessmentonSyria08302013.pdf
למחרת אובמה נאם בגן הורדים, ואמר שהדו״ח מהווה הוכחה שאסד משתמש בזה, שארה״ב חייבת להתערב וזו אחריות שלה, ושהוא מתכוון לתקוף מטרות אסטרטגיות במשטר אסד, והוא מתכוון להגיש את זה לקונגרס לאישור.
https://www.nytimes.com/video/world/mid ... syria.html
ב-3 לספטמבר התכנסה ועידת החוץ של של הסנאט, וההחלטה עברה שם ברוב קטן (כשכל הדמוקרטים תומכים, מלבד אחד שנמנע, ורוב הרפובליקנים התנגדו)
https://www.nytimes.com/2013/09/05/worl ... wanted=all
ההצעה הועלתה לסנאט ולבית הנבחרים, אבל המפלגה הרפובליקנית דאגה להבהיר שזה לא יעבור (בסנאט רק 9 יתמכו בהצעה, ובבית הנבחרים רק 10), ונאמר לו שיעדכן את הצעת החוק כך שלא תכלול מטרות של משטר אסד, אלא רק של דאע״ש/המורדים.
thehill.com/homenews/administration/319933-the-hills-syria-whip-list

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 11:11 
אם אובמה היה רוצה לתקוף הוא היה עושה את זה גם בלי לבקש אישור מבתי הנבחרים (שגם שם לפי הלינק האחרון השעלית לא היתה לו תמיכה אפילו בקרב הדמקורטים).

לא זכור לי שטראמפ ביקש איזה אישור לפני התקיפה בשנה שעברה או הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 11:29 
pokara כתב:
אם אובמה היה רוצה לתקוף הוא היה עושה את זה גם בלי לבקש אישור מבתי הנבחרים (שגם שם לפי הלינק האחרון השעלית לא היתה לו תמיכה אפילו בקרב הדמקורטים).

זאת בדיוק הנקודה שלו.
כשאובמה היה נשיא, טראמפ טען שהוא חיב אישור של הקונגרס לפני תקיפה.
כשטראמפ נשיא אז הוא שם זין על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
pokara כתב:

זאת בדיוק הנקודה שלו.

גם לא ברורה לי המסקנה..
האם אתה, פוקרה, מבקר את אובמה על הכבוד (היחסי לפחות) שהוא רוחש למנהל התקין בארצות הברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 11:53 
בני12 כתב:
pokara כתב:

זאת בדיוק הנקודה שלו.

הנקודה שלו היתה שאובמה רצה לתקוף אבל הקונגרס והסנאט עצרו אותו, כשבתכלס אם הוא באמת היה רוצה לתקוף הוא לא היה צריך אישור מאף אחד......

(וב2013 טראמפ היה איש עסקים ודבריו לא ממש עיניינו אף אחד, מעבר לכך הוא אכן היה נגד תקיפה שם (כי חשב שזה לא נותן כלום לארה"ב), אבל מעולם לא טען שאובמה חייב אישור כלשהוא לעשות זאת (במידה ואני טועה אשמח שתראה לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
כבר כתבתי לך כמה פעמים,
ההנחה שלך תמיד צריכה להיות שאתה טועה.
בטח ובטח בנושאים האלה.
יותר סביר שנראה חזירים עפים מאותך אומר משהו נכון.

https://www.snopes.com/fact-check/donal ... irstrikes/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 12:02 
אדום נחמד כתב:
בני12 כתב:
pokara כתב:

זאת בדיוק הנקודה שלו.

גם לא ברורה לי המסקנה..
האם אתה, פוקרה, מבקר את אובמה על הכבוד (היחסי לפחות) שהוא רוחש למנהל התקין בארצות הברית?

אני לא מביע דעה או מבקר אף אחד.
אני אומר את מה שאני רואה מהצד.

ואם כבר שאלת אז בדקתי ומסתבר שגם אובמה תקף בלי לשאול את בתי הנבחרים כשרצה (וזה בסמכותו כנשיא)
https://www.bloomberg.com/news/articles ... t-congress

The War Powers Resolution, enacted in 1973, long after American troops began fighting in Vietnam, required the president to consult with Congress before sending U.S. armed forces into combat unless there already had been a declaration of war. The troops could not stay more than 90 days unless lawmakers backed the decision. The law also sought to give the president "leeway to respond to attacks or other emergencies," according to the Council on Foreign Relations.

And it is that leeway that presidents George W. Bush, Barack Obama and now Trump have used to their advantage. Following the Sept. 11 attacks in 2001, Congress gave Bush authority to attack any countries or groups involved in the attacks, which was generally accepted to mean al-Qaida. Obama used that same authority to fight the Islamic State militant group, which emerged in 2014 as an outgrowth of al-Qaida. Trump has used that same authority to continue military action in Iraq, Afghanistan and Syria.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אה, וסתם בקטנה,
אין בתי נבחרים. יש בדיוק אחד.
אזרחזות בסיסית וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
red in blood, כל מה שכתבת לי זה טיעון Straw man אחד ארוך. הקטעים שציטטתי מדברים כמעט ורק על אזור אסור לטיסה, ואתה עונה לי על הפצצות. אם אתה חושב שהאנשים שציטטתי טועים, תסביר לי למה זה היה רעיון לא מוצלח להטיל אזור כזה, או לחליפין מי מנע מאובמה להקים אזור כזה. ובכל זאת, לגבי ההפצצה:
red in blood כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

וואו, זה הכי עיוות המציאות שיש.
אובאמה היה שיאן ההפצצות בסוריה, לרמה שזה כמעט היה אובססיה. והוא ניסה גם להפציץ מטרות של אסד שם, אלא שהקונגרס הרפובליקני חסם אותו ומנע ממנו לעשות את זה.
ולא רק זה, כשהוא שקל להפציץ שם לפני שביקש את אישור הקונגרס, היה עליו לחץ ציבורי ענק שטען שאין לו סמכות לעשות זאת בלי אישור, לחץ שהובל על ידי לא מעט אנשי ציבור. בתוכם טראמפ.
בקיצור, טראמפ היה מאלו שמנעו מממשל אובאמה להפציץ מטרות של אסד, לא אובאמה עצמו, שניסה לגרום לזה לקרות.

גם על ביבי היה לחץ ציבורי ופוליטי חזק אחרי הסכם הפליטים עם האו"ם, ובגלל זה הוא ביטל אותו. מנהיג אמור לעשות מה שנכון, לא מה שהציבור לוחץ עליו באותו רגע לעשות או לא לעשות. לא לחץ ציבורי 'מנע' ממנו לעשות זאת, אלא החלטתו להיכנע לאותו לחץ.
אגב, כשהוא הציב את כל הקווים האדומים לאסד, ונשא נאומים חוצבי להבות, הוא לא ידע שיש רוב רפובליקאי בקונגרס, שעשוי להתנגד לתכניות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 14:07 
למה שהוא יחשוד שהרפובליקנים יתנגדו למתקפה בסוריה לאחר מתקפה בנשק כימי? מי חשב שהמפלגה שהכניסה את ארה"ב לעיראק בלי שום סיבה תתנגד לכמה הפצצות מהאוויר?
(ואני לא מדבר על זה שלפחות בסנאט היה רוב דמוקרטי בזמן שאובאמה נשא את הנאום הה שאתה מדבר עליו.)

האמת שכל הדיון הזה טיפשי. אובאמה בשלב מסויים התחיל להתערב בסוריה אבל כשהעניינים הסתבכו הוא שינה כיוון והחליט שלא מתאים לו להתחיל מלחמה כוללת שם וזה היה המצב כאשר אסד השתמש בנשק כימי ב2013. לכן הוא ניסה להגיע להסכמים על הנשק הכימי במקום לתקוף. טרמפ צרח וצרח וצרח, אבל הוא עושה עוד פחות מזה. שניהם לא מתכוונים להיכנס למלחמה כוללת באזור ושמחים על זה שהסורים והרוסים מנקים את האזור מכל הISIS שיש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
כבר כתבתי לך כמה פעמים,
בטח ובטח בנושאים האלה.

רק השנה כבר ראינו ארבע פעמים חזירים עפים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 19:57 
ItaiH6 כתב:
KingAlpaca כתב:
כבר כתבתי לך כמה פעמים,
בטח ובטח בנושאים האלה.

רק השנה כבר ראינו ארבע פעמים חזירים עפים.

וגם פה אפשר לראות כמה:
viewtopic.php?f=11&t=18248

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
פרדוקס ליברלי:
אובמה נואם בקהיר- מקבל פרס נובל
טראמפ מביא לשלום בין צפון ודרום קוריאה- מקבל הפגנות

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
פרדוקס ליברלי:

מתי בדיוק טראמפ הביא לשלם בין צפון לדרום קוריאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
...ונפלת בפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
אגב, ברברה בוש מתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 14:34 
Officer Barbrady כתב:
פרדוקס ליברלי:

ראשית, הפרס של אובאמה היה טיפשי. אפילו הוא צחק עליו.
שנית, כשטרמפ יביא שלום בין צפון ודרום קוריאה הוא יהיה מועמד רציני לפרס נובל לשלום.
שלישית, מי בדיוק מפגין נגד השיחות של ממשל טרמפ עם קוריאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2018, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
פרדוקס ליברלי:

מתי בדיוק טראמפ הביא לשלם בין צפון לדרום קוריאה?

עכשיו.

גיא האדום, שנתחיל לקרר את השמפניות?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: