תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:
1. כנראה שזה לא מובן, אבל כשאני מציע "להבין" את הצד השני אני לא מציע לכם להזדהות איתם רגשית או לקבל את עמדתם ולהצדיק אותה.
אני מתכוון לזה שכדאי לכם להבין עם השכל איך החיים שלהם נראים ולמה הם עושים את מה שהם עושים.
2. הנה נקודת התחלה טובה: https://www.google.pt/webhp?sourceid=ch ... A8&es_th=1
3. קשה לי להאמין שתצליח למצוא יותר מכמה פלסטינאים בודדים שיהיו מעוניינים להפגין נגד מה שנתפס בעיניהם כאופציה היחידה שנשארה לבני עמם, אבל אולי, לך תדע.

אגב הדיון על ג'בל מוכבר, הוא קצת מיותר, כי כמו שפאביו הדגים קודם, הבחור הספציפי שאנחנו מדברים עליו התראיין כמה ימים קודם והסביר ש"כולם" (אני מניח שהכוונה אליו ואל סביבתו) זועמים בגלל נושא אל אקצא.
מה שמזכיר לי שהתעלמת לגמרי מהתגובה הראשונית שלי לשאלה שלך, בה הצעתי לך לברר עם הפלסטינאים עצמם למה הם עושים מה שהם עושים (כמובן שאני לא מציע שתתגייס לשב"כ ותתחיל לרגל, אתה יכול למצוא מקורות מידע אחרים. יש לא מעט פרטים ונתונים בכתבות אחרות באתר שאליו תגיע אם תלחץ על הלינק בסעיף 2).

1.הבנתי למה אתה מתכוון וכבר פירטת זאת מספר עמודים אחורה.
שוב, אני אומר ואתחבר גם לנקודה השניה שלך, לא אכחיש ואומר שהמצב שם מדהים וכן, צריך לפתח תשתיות ולקדם תכניות לשיוויון, אבל האם זו סיבה מצדקת לפעולות הטרור?
2.אנחנו הולכים בדיון הזה סחור סחור אבל ברור לגמרי למה פרץ גל האלימות וזה בגלל ההסתה בנוגע להר הבית (לא רוצה לחזור על דבריי שכן כבר פירטתי בתגובתי הקודמת)

לא יודע כבר למה לצפות מאבו - היהודיםרצחואתהילד! - מאזן אבל הייתי מצפה שיקום מנהיג ערבי אמיץ וירגיע כבר את הרוחות.

הרוחות היו רגועות כמה שנים (ולטענת מערכת הבטחון הוא שוקד על הרגעתן גם בימים אלה) והפלסטינאים קיבלו בהן בעיקר זין לפרצוף.
למה בדיוק אתה חושב שיש להם אינטרס להרגיע את הרוחות?
ולמה אתה חושב שאמור לקום מנהיג פלסטינאי שיחשוב קודם כל על מה שטוב לישראל ולישראלים? אני מבין למה אתה מקווה שזה יקרה, אבל לצפות??

1.יש להם אינטרס כי אם לנו יש שקט אז גם להם יש שקט. לא חושב שהם נהנים עכשיו מהכתר/סגר שהוטל עליהם.
2.לא כתבתי שיחשוב קודם על ישראל. שיחשוב על טובת עמו כי בגל המהומות הזה ובאלה שקדמו לו אף צד לא יצא מנצח, רק הרוגים וסבל משני הצדדים.

נוצרה אצלי תחושונת שמה שחסר לפלסטינאים זה לאו דווקא שקט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
נוצרה אצלי תחושה חזקה מאוד שמה שחסר לפלסטינאים הם כמה דברים .שקט הוא לא בהכרח אחד מהם.
לא שופט אותם. יצרו אצלם בעזרת ההסתה המתמשכת והחינוך המושרש לשנאת ישראל סדר עדיפויות שאינו משרת את האזרח הפשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:28 
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז כשהתווכחתי בשביל מה היה צריך להכניס בה 5 או 8 כדורים בשביל לנטרל אותה, טען כאן מישהו שיתכן והם לא כיוונו טוב(מטווח אפס) והיה צורך בעוד ירי. אז הנה, הוציאו מהבחורה(שאגב כמדומני לא הצליחה לדקור אף אחד) 6 קליעים. פאקינג 6 קליעים היו צריכים לירות בפלג גופה התחתון של ה"ארנולד שוורצינגרית" הזאת כדי לנטרל את "האיום הענק" לחיי האזרחים. אם אני במדינה נורמלית, אני לפחות מעלה את היורים לחקירה. לפחות לשאול מדוע היה צריך 6 קליעים כדי לנטרל את האיום הגדול מנפנופי הסכין.

נ.ב - 6 קליעים לגוף התחתון גם עלולים לפגוע בטעות "במטען הגדול" שהיא החזיקה חלילה

אז מה דינו? כמה כדורים היו מספיקים? 3? 4?
כיצד אתה קובע כמה כדורים זה סביר?
אוגוסטוס - היא נופפה עם סכין ולא הסכימה להוריד אותו כשאמרו לה.
מה רצית שיעשו?? ראבאק איך מנטרלים מחבל אם לא בירי? (במידה והוא לא נכנע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז כשהתווכחתי בשביל מה היה צריך להכניס בה 5 או 8 כדורים בשביל לנטרל אותה, טען כאן מישהו שיתכן והם לא כיוונו טוב(מטווח אפס) והיה צורך בעוד ירי. אז הנה, הוציאו מהבחורה(שאגב כמדומני לא הצליחה לדקור אף אחד) 6 קליעים. פאקינג 6 קליעים היו צריכים לירות בפלג גופה התחתון של ה"ארנולד שוורצינגרית" הזאת כדי לנטרל את "האיום הענק" לחיי האזרחים. אם אני במדינה נורמלית, אני לפחות מעלה את היורים לחקירה. לפחות לשאול מדוע היה צריך 6 קליעים כדי לנטרל את האיום הגדול מנפנופי הסכין.

נ.ב - 6 קליעים לגוף התחתון גם עלולים לפגוע בטעות "במטען הגדול" שהיא החזיקה חלילה

רושמים קליק קליק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מבין שקשה לך להתמודד עם כתבה שלמה בYnet, אז בחרתי עבורך חלק חשוב ומרכזי (הדגשות שלי):
"על פי גורם משטרתי, הצעירה המתגוררת בנצרת רכשה סכין בטרם עלתה על האוטובוס, שהוביל אותה לתחנה המרכזית בעפולה. העובדה שלא עשתה כל שימוש חבלני בסכין באוטובוס, ולא ניסתה לפגוע בנוסעים או בנהג, העלתה סימני שאלה בחדרי החקירות.
על פי מידע שהגיע ל'ידיעות העמק' ו-mynet, מדובר בבתו של אחד מאנשי הדת המוכרים והמוערכים באזור הגליל והעמקים, הידוע כמי שחותר תמיד לדו־קיום בין העמים, ועל כן האפשרות כי פעלה מתוך מצוקה אישית ולא חבלנית נראית מציאותית יותר."

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מותר לירות כמה כדורים שצריך במחבל שמחזיק בסכין רק במקרה שהוא הולך עם חולצה עליה יש כיתוב "אני מחבל" או "באתי לרצוח ישראלים".
בכל מקרה אחר אסור לירות אלא על מנת להגן על עצמך אבל לאחר שכבר קיבלת דקירה או שקרוב מדרגה ראשונה בלבד קיבל דקירה.

הנה לדוגמה הבחורה מנצרת מלח הארץ בת למשפחה כל כך מכובדת, אוהבת יהודים ובכלל ישראלים ,שלא ניצלה את נסיעתה באוטובוס לרצוח יהודים.
כולה רצתה להגשים חלום שחלמה ולהתאבד במרכז התחנה המרכזית של בירת העמק ולהראות לשימון איך עושים זאת.
גם בזה מגבילים חלק מהאוכלוסייה בישראל. רוצים להתאבד, תנו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לדעתי מותר לירות כמה כדורים שצריך במחבל שמחזיק בסכין רק במקרה שהוא הולך עם חולצה עליה יש כיתוב "אני מחבל" או "באתי לרצוח ישראלים".
בכל מקרה אחר אסור לירות אלא על מנת להגן על עצמך אבל לאחר שכבר קיבלת דקירה או שקרוב מדרגה ראשונה בלבד קיבל דקירה.

הנה לדוגמה הבחורה מנצרת מלח הארץ בת למשפחה כל כך מכובדת, אוהבת יהודים ובכלל ישראלים ,שלא ניצלה את נסיעתה באוטובוס לרצוח יהודים.
כולה רצתה להגשים חלום שחלמה ולהתאבד במרכז התחנה המרכזית של בירת העמק ולהראות לשימון איך עושים זאת.

איזה מזל שאף אחד לא מתייחס לדעותיך ברצינות. המזל היותר גדול הוא שאתה לא שייך בשום דרך לכוחות הביטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
לגזור ולשמור בשביל הפעם הבאה שמישהו יכתוב פה על איך ש"אנחנו מקדשים את החיים ולא את המוות".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כמה? אפשר לנסות אחד למשל אם זאת הדרך המקובלת ללא כל אמצעים אחרים, ולראות איך הבן אדם מגיב לפני שאתה דופק בו עוד 5 ברצף בלי קשר לתגובתו? התחושה היא קודם כל שהיה אפשר לנטרל אותה ללא ירי. המשטרה והצבא למדו דבר או שניים על הגנה עצמית מול סכין בודאות, כך שאם לא לנסות את אותה הגנה מול יריב קטן וחלש, אז מתי כן?
אבל בסדר, יש להם קיבעון דבילי של פתיחה באש, אז גם כאן יש אפשרות נורמלית לסיים את זה בלי 6 קליעים בגוף. שוב, ברצף וללא כל קשר לתגובה הנגדית של האישה. בא שוטר מקרוב, ביג חוכום ומטווח אפס כשזה כנראה בניגוד לפחד ממטען פתח עליה ירי רצוף, כשחייל מאחור הוסיף כדור או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 18:46 
איך לנטרל? ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
אדום אופטימי כתב:

איזה מזל שאף אחד לא מתייחס לדעותיך ברצינות. המזל היותר גדול הוא שאתה לא שייך בשום דרך לכוחות הביטחון

איזה מזל שאתה לא בכוחות הבטחון כי אחרת לא היה פה בטחון
קליק קליק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
איך לנטרל? ברצינות?

כותבים הודעה בפורום
מביאים לינקים
שמים מאמרים של גדעון לוי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 22:43 
אוי אתה כל כך חכם וחד שזה כואב בגיד אכילס.
אפילו שאלה פשוטה אתה מבין הפוך.
אם הטענה שלכם היא שהיה מסובך לנטרל אותה בלי לסכן את החיים שלה יש פה שתי אפשרויות - או שאתם מאותגרים שכלית או שאתם משקרים לעצמכם .
פתטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 23:07 
טקנו זה ממש לא מעניין מי המשפחה שלה...
זה שאבא שלה תומך בדו קיום זה אומר שאין סיכוי שהיא תהיה מחבלת??
קראתי את הכתבה, לא נראה לי שהיא נופפה בסכין רק בשביל לקלף תפוחים
לחיילים, ולמרות שהחיילים אמרו לה תורידי את הסכין, היא, נשמה טובה, החליטה
להתעקש לחתוך להם תפוחים.

דינו ואוגסטוס - מעניין אם בעצם בסיטואציה דומה (בתור אזרחים)
ואתם רואים מישהי עם סכין מאיינת עליכם? מה אתה עושים?
א. מדברים איתה, מנסים להבין את מצוקתה
ב. בורחים
ג. מתעמתים איתה בידיים חשופות.
ובמידה ויש לכם נשק, האם תשובתכם משתנה?
והציפיות שלכם מחיילים/שוטרים לסכן את בריאותם ואת חייהם רק כדי
לא לפגוע במחבל, אבסורדית!!!
למה שהוא יסכן את עצמו אם יש לו נשק??
בשביל מה הנשק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 23:19 
תשמע, אתה ילד מיוחד. הסבירו לך פה. קשה? תבקש שיעורים פרטיים. יש מימון למתקשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
הציפייה היא שאנשי כוחות הבטחון יתנהלו במקצועיות ולא כמו חבורת טוקבקיסטים מתלהבים, ושכמו שהם יודעים לנהל אירוע עם פוטנציאל אלימות מצד יהודי ולסיים אותו בלי הרוגים/פצועים קשה וכמה כדורים נעוצים בתוקפן, כך ידעו לעשות את זה כשמדובר בערבי.
על אחת כמה וכמה כשכל אירוע כזה שמסתיים בהוצאה להורג מנוצל לתעמולה והסתה שמעודדות עוד ועוד אירועים כאלו.
זה ההבדל בין חבורת חובבנים עם אקדח ויד זריזה על ההדק, לבין אנשים שהמקצוע שלהם זה לשמור על הסדר.

במקרה של הזאת מעפולה אגב ככל הנראה מדובר בבחורה במצוקה נפשית ש"ניצלה" את המצב כדי לנסות להתאבד בצורה מכובדת. הבינה מהטלביזיה שיש על מי לסמוך כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו זה ממש לא מעניין מי המשפחה שלה...
זה שאבא שלה תומך בדו קיום זה אומר שאין סיכוי שהיא תהיה מחבלת??
קראתי את הכתבה, לא נראה לי שהיא נופפה בסכין רק בשביל לקלף תפוחים
לחיילים, ולמרות שהחיילים אמרו לה תורידי את הסכין, היא, נשמה טובה, החליטה
להתעקש לחתוך להם תפוחים.

דינו ואוגסטוס - מעניין אם בעצם בסיטואציה דומה (בתור אזרחים)
ואתם רואים מישהי עם סכין מאיינת עליכם? מה אתה עושים?
א. מדברים איתה, מנסים להבין את מצוקתה
ב. בורחים
ג. מתעמתים איתה בידיים חשופות.
ובמידה ויש לכם נשק, האם תשובתכם משתנה?
והציפיות שלכם מחיילים/שוטרים לסכן את בריאותם ואת חייהם רק כדי
לא לפגוע במחבל, אבסורדית!!!
למה שהוא יסכן את עצמו אם יש לו נשק??
בשביל מה הנשק?

קודם כל, אני שלוש וחצי שנים מסביר לך שיש הבדל גדול מאוד, בין לירות כדור או שניים ל6-8 כדורים. גדול מאוד. כל כדור הוא נזק גדול נוסף. ישנה הצדקה ל6 קליעים בשביל לנטרל את ה"רמבו" המסוכנת הזאת? אני מדבר כל הזמן על הכמות הבלתי נסבלת של כדורים שירו לעברה ותגובת ההגנה של הסניגורים היא להתייחס לזה כאל מילה כללית של ירי. כדור או 20 כדורים זה אותו דבר מבחינתכם. ירי לגיטימי.

דבר שני, לא מבין מה הקשר בין תגובתי כאזרח לתגובתי כשוטר או חייל? אני כאזרח למדתי איך להתמודד עם בעיות כאלו? אתה גם שולח אותי למצב שלא היה באותה סיטואציה עם האישה.
אגב, בעניין המשפט האחרון שלך, מאוד מקווה שזאת לא תהיה המדיניות של כוחות הביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 04:18 
dino כתב:
התחושה היא קודם כל שהיה אפשר לנטרל אותה ללא ירי. המשטרה והצבא למדו דבר או שניים על הגנה עצמית מול סכין בודאות, כך שאם לא לנסות את אותה הגנה מול יריב קטן וחלש, אז מתי כן?

מבלי להכנס לדיון עצמו, אתה באמת חושב שלשוטרים וחיילים יש "הכשרה" כדי להתמודד עם אדם חמוש בסכין בלי שימוש בנשק? זו ציפייה לא ריאלית. שוטרים וחיילים זה לא לוחמי MMA, מקסימום עברו כמה שיעורים בקרב מגע שהם בקושי תרגלו. גם הציפייה מאנשי ביטחון לקחת הימור כזה גדול על חייהם ולנסות לנטרל ידנית תוקף עם סכין (שגם אם מדובר באישה או נער - זו סכנת חיים ברורה), זו ציפייה לא ריאלית.

לגבי מקרים ספציפיים, כולם חכמים בדיעבד לדעת מי סטודנט ל-X שבא ממשפחה Y ואולי עם בעיה נפשית Z. אבל אלו לא דברים שאתה יכול לדעת בשטח בזמן אמת. מצפים מאנשי ביטחון להיות גם פסיכולוגים ולנתח את המניעים, הכוונות והכישורים של אדם שמאיים בנשק ולא משתף פעולה?

להגיד דברים כמו "זה התפקיד שלו לזה הוא הוכשר" משקף בעיני חוסר הבנה מוחלט של הסיטואציה וחוסר אמפתיה מוחלט לחוויה של איש ביטחון בסיטואציות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 05:28 
השיח של "חכמים בדיעבד" ושל דברים שרואים משם וכו' מוציא את העוקץ מכל דיון בנושא. מחר אני גם לא אבקר אל המשחק של דודו ביטון כי זה לא חכמה לשפוט מבחוץ.
בעיני, עצם הדיון האם זה בסדר או לא, מצביע על תהום מוסרית שנכנסנו אליה. אם היו אומרים שזו היתה התנהלות בעייתית אבל צריך להבין את הסיטואציה וכו', מילא. אבל יש פה הצדקה מוחלטת גם בדיעבד. בעיני זה נורא.
אבל כשפוליטקיאים "מתונים" כמו יאיר לפיד אומרים ש"צריך לירות כדי להרוג כל מחבל שמחזיק סכין", באמת קשה לבוא בטענה לשוטרים.

אגב, אין פה בכלל קשר לימין ושמאל, ומכיר לא מעט אנשי ימין שהזדעזעו מההמקרה הזה ומזה של המחבל בשועפאט ובאוטובוס.
זה מדרון חלקלק שאנחנו כבר מחליקים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
אהמ אהמ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 07:06 
המקרה המזעזע העיקרי הם כל המחבלים היהודים שדקרו ערבים, או כאלה שהם חשבו לערבים, ואף יריה לא נורתה לעברם (+ ישי שלייסל שדקר את שירה בנקי במצעד הגאווה). אפרטהייד בהתגלמותו

המקרה המזעזע (בפוטנציה) העיקרי היה של פאדי עלון.
הדבר האחרון שקראתי היה שהוא הותקף, דקר נער כחלק מהקטטה, היהודים קראו לכוחות הביטחון שבלי לברר יותר מדי, חיסלו אותו (לקול העידוד והצהלות של היהודים).
אם זה תיאור נכון, צריך להעמיד לדין את כל האנשים שם על רצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 07:53 
יש קבוצה בפייסבוק בשם - "שומרי החומה" מי שרוצה לראות קאמבק של קו 300 שייכנס ויגלול למטה.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 17 אוקטובר 2015, 08:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
תשמע, אתם משתמשים מיוחדים
מסבירים לכם שלעמוד מול מחבלים בדופק 3000 זה לא כמו לשבת בבית עם האספרסו ולעשות קליק קליק
קשה? תבקש שיעורים פרטיים. יש מימון למתקשים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 17 אוקטובר 2015, 08:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
גם כשאני קורא הודעות שלך אני לפעמים מאבד שליטה, או מרוב עצבים, או מרוב צער, או מרוב צחוק,
מותר לי לשים בך כמה כדורים כשזה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
הא, ואהבתי שנתת רישיון לאנשים מבוגרים, שזאת פאקינג העבודה שלהם,
לחסל אנשים, כי מפחיד!!!!111 (אגב, בעפולה היה מפחיד? באמת?),
אבל לפאקינג ילד בן 13,
שגם כל החיים חי בחרא של החרא,
והיה מוקף בשנאה ויאוש,
לא נותנים אפילו הנחה.

הגיון הגיון הגיון הגיון הגיון.

שוב, לכן אין פה קשר בין ימין לשמאל,
יש פה הגיוניים, ויש ממש ממש ממש דפוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אני מכבד כל דעה
מעדיף לא להיגרר לקללות נמוכות
ואני אשמח אם יכבדו את הצד השני (המיעוט בפורום שמעז לכתוב במועצה)

ההבנה פה למחבל מגאבל מוכאבר שבא לשחוט יהודים
דורס
אחרי שדורס לוקח גרזן ושוחט
אחרי שיורים בו 2 כדורים לרגליים הוא קם ומנסה להמשיך לשחוט
לעומת
חוסר ההבנה של איש משטרה שבא לנטרל מחבל
שמולו מנופפים בסכין
דופק 3000
אין אספרסו ביד או את ה TUBE
היא באמת הזויה על גבול הפתטית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
גם כשאני קורא הודעות שלך אני לפעמים מאבד שליטה, או מרוב עצבים, או מרוב צער, או מרוב צחוק,
מותר לי לשים בך כמה כדורים כשזה קורה?

אם זה מרוב עצבים כן
עא"ש עא"ש עא"ש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר בואו נחסל כל ערבי שנראה מוזר.. כשאני רואה ערבי אני מיד דופק 58644577

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני אומר בואו נחסל כל ערבי שנראה מוזר.. כשאני רואה ערבי אני מיד דופק 58644577

אם הערבי מקלף תפוז צועק אללא הוא אכבר שהתפוז עם כיפה
אני ממליץ בצורה חברית שתלך לפורום ותתייעץ עם החברים לפני
אחדאחד11111111111

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: