תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 17:01 
הצבעות במריקופה (הקאונטי הכי גדול באריזונה) ב2008: 254,536.
הצבעות במריקופה בדואר : 140,729.
הצבעות ביום הבחירות : 113,807.

הצבעות במריקופה (הקאונטי הכי גדול באריזונה) ב2016 : 218,587.
הצבעות במריקופה בדואר : 185,638.
הצבעות ביום הבחירות : 32,949.

דמוקרטיה אמריקאית, גבירותי ורבותיי.

הילרי ניצחה בתחת שלי.

(למתקשים - היו הרבה, הרבה יותר הצבעות ביום הבחירות מ32,949.)

עריכה : http://imgur.com/a/U2zh0

אממ...

דמוקרטיה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אמיר כתב:
Lion Den כתב:
לפחות בכל מה שקשור לישראל ושאני מכיר ישירות, בחירות הן אשליה. מראשות וועד עובדים באיזה מפעל ועד לכנסת.
וכשאני אומר אשליה אני מתכוון למפוברק, גנוב, מכור. איך שלא תרצה לקרוא לזה.

בתור אחד שישב כמשקיף בקלפיות, כל מערכת בחירות קרובה שהיתה בישראל נקבעה לפי מי רימה יותר טוב.

יש מצב שגם הלא-במיוחד-קרובות.

לגמרי, אני משחק אותה סולידי.
ואגב למודאגים, לא עניין של ימין שמאל (כאילו לא כל המפלגות אותו דבר, אבל אני ממש ממש לא בא פה בקטע של "דב חנין היה ראש ממשלה אם לא היו מרמים בקלפי" או משהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 03:30 
מערכות בחירות לא ממש מתפקדות באופן מדוייק כאשר הבחירות מאוד קרובות. ככה זה. הן די בנויות לזה. למזלנו הבחירות אצל הדמוקרטים לא ממש קרובות השנה, אז הבעיה באמת לא קריטית.

וכן, אני חושב שהטענה שהילארי קלינטון ותומכיה זייפו את תוצאות הבחירות באריזונה היא טענה רצינית ומבוססת. לראיה, (1) היו תורים ארוכים ו(2) מישהו שם התחבק בעבר עם ביל קלינטון - אולי הפוליטיקאי החשוב והפופולרי בדורנו - מה שמוכיח באופן וודאי שהוא מושחת. https://img.washingtonpost.com/rw/2010- ... ddjc_ttOoQ

ואמיר, אפרופו מה שדיברנו, אתה רואה בימים האחרונים איך קמפיין סנדרס מתחיל לגרום נזקים אמיתיים לדמוקרטים. בשלב הזה, לא ביג דיל. אבל אם זה יימשך, הנזק עשוי להיות ממשי, בטח שדונלד טרמפ ממתין מעבר לסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
איזה נזק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 04:16 
KingAlpaca כתב:
איזה נזק?

הקמפיין שלו נהיה הרבה יותר נגטיבי עם הזמן. למשל בעצרות שלו בימים האחרונים הקהל צועק ומקלל כל פעם שהשם הילארי מוזכר וסנדרס נותן לזה לקרות. או למשל כל מיני חסידים שלו משכנעים את עצמם שהילארי מזייפת את תוצאות הבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה רציני?
זה ה"נזק" שהולך להיגרם למי שכבר חושבים עליה שהיא פרנקו הדור הבא (בצדק)?

ארה"ב יודעת שיהיה לה פה את רובו-פרנקו נגד וונה-בי היטלר/מוסליני עם פיגור שכלי.

ומי שיהיה פסיכי מספיק להצביע יצטרך לבחור מי הרע במיעוטו בעיניו.

קמפיין שלילי לא רלוונטי בבחירות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 05:30 
למה פרנקו? סטלין ומאו היו תפוסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ואמיר, אפרופו מה שדיברנו, אתה רואה בימים האחרונים איך קמפיין סנדרס מתחיל לגרום נזקים אמיתיים לדמוקרטים. בשלב הזה, לא ביג דיל. אבל אם זה יימשך, הנזק עשוי להיות ממשי, בטח שדונלד טרמפ ממתין מעבר לסיבוב.

זה ממש לא שונה ממה שהלך ב 2008.
כן, זה לא תמיד הכי נעים לראות דברים כאלו, וכמו שאמרתי, לדעתי הגיע הזמן שסנדרס יפרוש כי באמת חבל על הזמן והכסף (ואני מזכיר, אני תומך סנדרס, כן?) אבל אני לא קונה שזה משהו שיכול לגרום נזק רציני לסיכויים של הילארי לקחת את הבחירות (בהליכה אגב).

KingAlpaca כתב:
אתה רציני?
זה ה"נזק" שהולך להיגרם למי שכבר חושבים עליה שהיא פרנקו הדור הבא (בצדק)?

ארה"ב יודעת שיהיה לה פה את רובו-פרנקו נגד וונה-בי היטלר/מוסליני עם פיגור שכלי.

ומי שיהיה פסיכי מספיק להצביע יצטרך לבחור מי הרע במיעוטו בעיניו.

קמפיין שלילי לא רלוונטי בבחירות האלה.

תמונה

פרנקו?
כאילו באמת, הליארי=פרנקו?
יש מצב שאתה מדבר אולי על הקלוזר האגדי (והזבל) של המטס ג'ון פרנקו?
לא שזה יותר מדי הגיוני, אבל פחות מופרך מהאלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
וואו, זה באמת דומה לה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
כשראיתי את הרובוטית הזאת בפייסבוק המחשבה הראשונה שלי היתה שזה ניסיון להכניס קטנה לקלינטון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 12:17 
חחח גיא אתה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש כמה שאתה פתטי.
תמשיך להתעלם מעובדות ומהמציאות כמו כל שאר תומכי הילרי.
http://www.fox10phoenix.com/news/arizon ... 1208-story

נראה מה אתה היית אומר אם לך לא היו נותנים להצביע אחרי שעמדת בתור חמש שעות. וזה קרה לעשרות אם לא מאות אלפים. אבל היי, בוא נתעלם מכל זה ונדבר רק על התמונה עם ביל קלינטון. בוא גם נתעלם מזה שראש המפלגה הדמוקרטית במריקופה שם קרתה השחיתות הוא תומך הילרי מוצהר. למה שהוא יבחר להוריד את כמות הקלפיות מ200 ל60 מה שיגרום לתורים ענקים ולאנשים לוותר וללכת הביתה במקום להצביע? אה רגע, הוא עשה את זה.

בוא אני אסביר לך את זה כך שתבין.
עזוב את זה שהורידו את כמות הקליפות מ200 ל60 למרות שהם צפו שיותר אנשים יגיעו להצביע מ2012 (כי ב2012 הדמוקרטים לא בדיוק הצביעו, בערך).
עזוב את זה שמי יודע כמה אלפי אנשים הלכו הביתה כי מי המטורף שיישאר לעמוד שלוש עד חמש שעות בשמש בשביל להצביע (היית פעם באריזונה? זה בית השחי של השטן שם).
באופן נורא מסתורי, עשרות אלפי אנשים שהיו רשומים כדמוקרטיים פתאום היו רשומים במערכת כעצמאיים. אמרו להם למלא provisional ballots שכמובן לא ייספרו כי הם עדיין רשומים במערכת כעצמאיים.
לא מאמין לי? אז בוא בבקשה תסביר לי איך קורה שאנשים עומדים שלוש עד חמש שעות בתור (כלומר, turnout מטורף) ואיכשהו לפי המספרים הרשמיים רק 32000 אנשים הצביעו. לעומת פי 4 מזה ב2008.

אריזונה היה הונאה ואם אתה מתעלם מזה אתה הרבה יותר פתטי ומנותק מהמציאות ממה שחשבתי.

וחחחחח לקרוא לקמפיין של ברני נגטיבי זה כבר שיא השיאים. הקמפיין שלו זה הקמפיין הכי פחות נגטיבי בשנים האחרונות באמריקה. הבחור מסרב לתקוף את הילרי בכל ראיון. אני רק מת שהוא יתקוף אותה.

לפעמים אני שוכח באיזה סרטים תומכי הילרי חיים. לפחות יש לי אותך להזכיר לי :)

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 24 מרץ 2016, 13:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 12:26 
ובאותו נושא. ריצ'ארד צ'רנין הוא מתמטיקאי שעוסק בהטיית בחירות. בבלוג שלו הוא מסביר איך כמה מהתוצאות במערכת הבחירות הנוכחית הן בלתי אפשריות מבחינה מתמטית. שווה קריאה.
https://richardcharnin.wordpress.com

עריכה : אלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד מדווחים שרישומי המפלגה שלהם שונו בלי ידיעתם (הם היו רשומים כדמוקרטים ופתאום הם רשומים כindependent. זה קרה באריזונה לעשרות אלפי אנשים). אלפים נוספים מדווחים שהם לא נמצאים במערכת בכלל.

אבל לא, אין פה שום הטיית בחירות, move on.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
ובאותו נושא. ריצ'ארד צ'רנין הוא מתמטיקאי שעוסק בהטיית בחירות. בבלוג שלו הוא מסביר איך כמה מהתוצאות במערכת הבחירות הנוכחית הן בלתי אפשריות מבחינה מתמטית. שווה קריאה.
https://richardcharnin.wordpress.com

עריכה : אלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד מדווחים שרישומי המפלגה שלהם שונו בלי ידיעתם (הם היו רשומים כדמוקרטים ופתאום הם רשומים כindependent. זה קרה באריזונה לעשרות אלפי אנשים). אלפים נוספים מדווחים שהם לא נמצאים במערכת בכלל.

אבל לא, אין פה שום הטיית בחירות, move on.

הצצתי באתר הזה.
קצת הופתעתי לגלות שמלבד התיאוריה לפי בכל מערכת בחירות במאה ה-21 היו רמאויות וזיופים נרחבים הוא מקדם גם את התיאוריה שלי לגבי רצח קנדי.
:WHOME:

(למען הסר ספק: אני מאלה שעצובים על זה שברני לא יהיה נשיא)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 23:39 
אמיר כתב:
גיא האדום כתב:

זה ממש לא שונה ממה שהלך ב 2008.
כן, זה לא תמיד הכי נעים לראות דברים כאלו, וכמו שאמרתי, לדעתי הגיע הזמן שסנדרס יפרוש כי באמת חבל על הזמן והכסף (ואני מזכיר, אני תומך סנדרס, כן?) אבל אני לא קונה שזה משהו שיכול לגרום נזק רציני לסיכויים של הילארי לקחת את הבחירות (בהליכה אגב).

בשלב הזה אני מסכים איתך. אבל אני לא בטוח שזה נכון אם זה ימשיך ככה. אתה צודק שב2008 הקמפיין היה לא פחות אגרסיבי ונראה שהוא לא גרם לאובאמה לנזקים בבחירות הכלליות אבל אני לא בטוח שזה תמיד יהיה המצב. יש דוגמאות לקמפיינים שגרמו למועמדים לנזק שנשאר איתם בבחירות הכלליות. קורה אצל הרפובליקנים כל הזמן. אני גם לא בטוח שסנדרס יעשה בשביל הילארי את מה שהיא עשתה בשביל אובאמה ב2008.

וגלמוד. אני מתנצל ששחכתי את הראיות החדשות שהבאת. לא רק שהיו תורים ארוכים, אלא שהילארי עצמה גרמה להם. אין איזה מישהו בלינקים המוזרים שאתה מביא שראה אותה משחדת אנשים להתעכב שעות מאחורי הפרגוד כדי להאט את קצב ההצבעה? ביל לא שרף כמה קלפיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 23:56 
תגיד לי יא הזוי איפה טענתי שהילרי גרמה לזה?

אתה אשכרה ממשיך להתעלם מההטיית בחירות הכי גדולה מאז 2004? אתה עד כדי כך עיוור?

בחיים שלי לא דיברתי עם בן אדם שמתעקש כל כך להתעלם מהמציאות ומהעובדות שמוצגות מול העיניים שלו, אתה שובר שיאים בכל הודעה.

אתה אשכרה חושב שכל העניין זה ה"תורים הארוכים"?
אתה לא קולט שעשרות אלפי אנשים שהיו רשומים לא הורשו להצביע כי "במקרה" הם לא נמצאו במערכת?
אתה לא קולט שהמספרים שהמפלגה הדמוקרטית מציגים הם הזויים - 32000 אנשים לעומת 120 אלף אנשים ב2008 שהצביעו ביום הבחירות, ואיכשהו התורים נמשכו במשך שלוש עד חמש פאקינג שעות?
אתה לא קולט שכל מה שאמרתי עכשיו קרה גם באילינוי, פלורידה, מסצ'וסס ומישיגן?

אתה מזיין פה את השכל באשכול על כמה שסנדרס מפסיד ואתה מתעלם מהעובדה שיש פה הטיית בחירות מטורפת. עלוב. כל כך כל כך עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 00:04 
הגלמוד מלוד כתב:
תגיד לי יא הזוי איפה טענתי שהילרי גרמה לזה?
...

כאן:
הגלמוד מלוד כתב:

הילרי גונבת את הבחירות ...

וכאן:
הגלמוד מלוד כתב:

הילרי ניצחה בתחת שלי.
...
עריכה : http://imgur.com/a/U2zh0

אממ...

ואפילו ממש עכשיו שקראת לזה:
הגלמוד מלוד כתב:
...הטיית בחירות הכי גדולה מאז 2004...

אבל אם אתה עכשיו לא טוען שהילארי גרמה לזה, מזל טוב וברוכים הבאים למציאות. אבל מי בדיוק אתה טוען שכן מטה את הבחירות ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 00:06 
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

היא גונבת את הבחירות כי ברור שהיה מאמץ ביום הבחירות באריזונה לגרום למצביעים לא להצביע.
התורים, השינוי ברישומים ה"מקרי", הprovisional ballots שלא ייספרו בחיים, המספרים ההזויים.
ונחש מה? ברני ניצח ביום הבחירות 60-40.
הילרי ניצחה בmail in ballots.

מי גונב את הבחירות? המפלגה הדמוקרטית, זה עד כדי כך קשה לך להבין?!

https://richardcharnin.wordpress.com/20 ... c-primary/

אתה אשכרה עיוור.
נמאס לי להתווכח איתך, אתה הזוי.
'סתלקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 00:11 
אז המפלגה הדמוקרטית ולא הילארי היא שגרמה לתורים ביום הבחירות? היא ששינתה את הרישומים? היא שהשתמשה בprovisional ballots?
המפלגה הדמוקרטית עשתה את כל הדברים האלו? וזאת עדי לפגוע בסנדרס? אני מנסה להבין את התיאוריה.
כי זה מסקרן אותי איך המפלגה הדמוקרטית יכולה לעשות את כל הדברים האלו. אשמח להסבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 04:12 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני חושב שמה שהיה שם זה תקין,
אבל איך זה שיש תורים ארוכים במיוחד מונע דווקא מתומכי ברני להצביע, אבל מאפשר זאת לתומכי הילארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
גלמוד, באמא שלי, ההתלהבות שלך היא אחלה (באמת, זה עדיף על אפתיה בעשרות מונים) אבל שמע, תנסה לראות את המציאות בעיניים פקוחות, אתה סוחב לאזורים לא בריאים של תיאוריות קונספירציה.

אז ככה, ב 2013 בית המשפט העליון באחת ההחלטות הכי מסריחות של השנים האחרונות (Shelby County v. Holder) זרק חלקים רציניים מה voting rights act מה שאיפשר למדינות בשליטה רפובליקאית להעביר חוקים ותקנות שכל המטרה שלהם זה להגביל את הגישה להצבעה, מה שהם כמובן עשו, בגלל שהרפובליקאים יודעים שהגבלות כאלו עוזרות להם בבחירות הכלליות, במיוחד אם הם מתמקדים באזורים שיש בהם הרבה מיעוטים. כל התורים והבלגנים הם בגלל זה.

או במילים - לא הילארי ולא המפלגה הדמוקרטית קשורים לבלגנים שהיו באריזונה, נהפוך הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
יש על זה קטע טוב של אוליבר.

כל הקטע של הID.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 12:45 
אתם מפספסים את הנקודה, ראבק.
עשרות אלפי אנשים שהלכו להצביע נאמרו שלמרות שהם נרשמו בזמן, הם לא נמצאים במערכת או שהרישום שלהם שונה מדמוקרטים למשהו אחר ולכן הם לא יכולים להצביע.
וזה קורה עכשיו לאלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד. אני יודע את זה כי אני מדבר עם אנשים שעובדים עם הקמפיין.
איך זה משפיע על הבוחרים של ברני? כי ביום הבחירות הוא ניצח 60-40. כלומר שמי שהלך להצביע ביום הבחירות מרביתם היו בוחרים של ברני.

תקראו את הציטוט שהבאתי מאחת האנשים שעבדו בקלפיות ביום הבחירות. היא אמרה ששני שליש מהאנשים שהגיעו להצביע לא היו רשומים במערכת למרות שהם טענו שהם כן ונאלצו למלא provisional ballots, כלומר פתקים שהולכים ישירות לפח ולא נספרים כמעט אף פעם. שני שליש!

לא אכפת לי מי אחראי לזה, הייתה כאן הטיית בחירות.

זה לא רק הפאקינג תורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
עשרות אלפי אנשים שהלכו להצביע נאמרו שלמרות שהם נרשמו בזמן, הם לא נמצאים במערכת או שהרישום שלהם שונה מדמוקרטים למשהו אחר ולכן הם לא יכולים להצביע.
וזה קורה עכשיו לאלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד. אני יודע את זה כי אני מדבר עם אנשים שעובדים עם הקמפיין.
איך זה משפיע על הבוחרים של ברני? כי ביום הבחירות הוא ניצח 60-40. כלומר שמי שהלך להצביע ביום הבחירות מרביתם היו בוחרים של ברני.

תקראו את הציטוט שהבאתי מאחת האנשים שעבדו בקלפיות ביום הבחירות. היא אמרה ששני שליש מהאנשים שהגיעו להצביע לא היו רשומים במערכת למרות שהם טענו שהם כן ונאלצו למלא provisional ballots, כלומר פתקים שהולכים ישירות לפח ולא נספרים כמעט אף פעם. שני שליש!

זה לא רק הפאקינג תורים.

סביר להניח שלא יודעים מי מהנרשמים הולך להצביע למי (אלא אם כן מדובר על לעבור אחד אחד ולחפש ברשתות חברתיות וכו׳, אבל אז לא היה מדובר על עשרות אלפי אנשים).
כלומר אם הרישומים של עשרות אלפים שונו או נמחקו, בתיאוריה זה היה יכול להיות שיימחקו רוב של תומכי הילארי. אני לא מצליח להבין (ואני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אני פשוט לא מצליח להבין) איך מי שביצע את זה ידע מראש שזה יפגע בברני ויעזור להילארי.

זה קורה לאלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד, זו בעיה, ואני לא מקטין ממה שקורה שם. איך יודעים שזה קורה רק לאנשי ברני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 21:15 
red in blood כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

זה לא רק הפאקינג תורים.

סביר להניח שלא יודעים מי מהנרשמים הולך להצביע למי (אלא אם כן מדובר על לעבור אחד אחד ולחפש ברשתות חברתיות וכו׳, אבל אז לא היה מדובר על עשרות אלפי אנשים).
כלומר אם הרישומים של עשרות אלפים שונו או נמחקו, בתיאוריה זה היה יכול להיות שיימחקו רוב של תומכי הילארי. אני לא מצליח להבין (ואני לא אומר שזה בהכרח לא נכון, אני פשוט לא מצליח להבין) איך מי שביצע את זה ידע מראש שזה יפגע בברני ויעזור להילארי.

זה קורה לאלפי אנשים בניו יורק, פנסילבניה ומארילנד, זו בעיה, ואני לא מקטין ממה שקורה שם. איך יודעים שזה קורה רק לאנשי ברני?

זאת שאלה טובה. אני חושב שהתשובה היא שמרבית מהאנשים שהיו רשומים כדמוקרטים כל החיים תומכים בהילרי ומרבית מהאנשים שמגדירים את עצמם כעצמאיים ונרשמו כדמוקרטיים רק בבחירות האחרונות תומכים בברני. ממה ששמעתי השינויים במערכת פגעו באלה שנרשמו בשנה האחרונה כדמוקרטיים.
ובאריזונה השינויים לא פגעו באלה ששלחו את ההצבעה שלהם בדואר, אלא באלה שהגיעו ביום הבחירות להצביע. איך זה קרה אני לא יודע להסביר לך, אבל אין ספק שזה פגע יותר במצביעים של ברני.

אה, ואין לי ספק שזה לא קורה רק לאנשי ברני, פשוט לא שמעתי אף תלונה מאף תומך הילרי שהרישום שלו שונה ושמעתי מאות אם לא אלפי תלונות מתומכי ברני, אבל take it with a grain of salt.

חוץ מזה ממש לא צריך לעבור ברשימות אחד אחד. גם לברני וגם להילרי יש רשימות משלהם של אנשים שהולכים להצביע להם (משיגים את הרשימות האלה דרך phonebanking וכו'). לא קשה לעשות crossing בין הרשימות, אבל זה באמת כבר קונספרציה ולא נראה לי שמשהו כזה קרה (למרות שאנונימוס פירסמו לפני יומיים שהם מבצעים חקירה על פריצה למאגרי מצביעים של הdnc ושל ברני).
סתם להזכיר לכולם שדברים דומים קרו ב2008 -
http://www.huffingtonpost.com/h-a-goodm ... 45560.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 22:30 
אלו שטויות. באמת. ראשית, הגלמוד אומנם הסביר לנו שהילארי, או שאולי זאת המפלגה הדמוקרטית, שזייפה את הבחירות אבל לא להילארי ולא למפלגה הדמוקרטית יש סמכויות על ניהול הפריימריס. זה מתנהל ברמת המדינה. היסטורית, ברוב המקומות, voters' suspension פוגע בראש ובראשונה במיעוטים, ובשחורים בפרט. כולנו יודעים שמיעוטים בגדו לא מצביעים לסנדרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 00:40 
אני חולה על היכולת שלך להסתכל על העובדות, להסתכל על המציאות ולהגיד "לא".
באמת, יכולת ששמורה רק לרפובליקנים.
טוב נו, זה מה שקורה שהמועמדת שלך היא רפובליקנית.

הוכחות? שטויות.
מציאות? שטויות.

מה שמתרחש בראש שלך - זאת האמת.
אז מה אם עשרות אלפי אנשים בפיניקס לא יכלו להצביע לא כי הם עמדו פאקינג 5 שעות בתור אלא כי כשהם הגיעו לקלפי נאמר להם שהם לא רשומים, חתיכת הזוי.
אז מה אם במריקופה קאונטי - לאו דווקא במקום של מיעוטים, אלא בקאונטי הכי גדול באריזונה, איפה שנמצאת פיניקס עיר הבירה, הורידו את כמות הקלפיות מ200 ל60.
עובדות? מי צריך עובדות! אני תומך בהילרי, זרקתי את העובדות לפח כבר לפני שנים.

ונחש עוד משהו שלא טרחת לבדוק?
ברני סנדרס ניצח לטינים בנבדה.
הוא גם ניצח לטינים בקולורדו, במישיגן ובאילינוי.
הוא גם ניצח מוסלמים במישיגן.

אריזונה היא 73% לבנים, 16% היספנים ו5% נייטיב ורק 5% שחורים.

אתה זיין שכל ברמות שאין כבר לתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 09:50 
ברני סנדרס לא ניצח בקרב הלטינים בנבדה. ידוע מתוצאות אמת שהמדגמים האלו היו שגויים. אני לא יודע איך קולות ההסיפנים במישיגן התחלקו אבל בגדול במישיגן אין כמעט היספנים. בסה"כ, בבחירות עד כה הילארי זכתה לבערך 70% מקולות ההיספנים. זה אגב מסביר למה היא שוחטת את סנדרס בכל המדינות שקרובות לגבול עם מקסיקו, ובפרט למה היא קרעה אותו באריזונה (שאין בה כמעט שחורים אבל אחוז ההיספנים בה גבוה בהרבה מ16%). אומנם יש מיעוט חשוב מההיספנים שמצביע לה באחוזים עוד יותר גבוהים, אבל 70% זה לא רע.
אני עוד פעם שואל אותך, כשאתה אומר, אולי בפעם העשירית, שאנשים עמדו בתור 5 שעות (או במילים שלך "פאקינד 5 שעות"), או שאמרו להם שהם לא רשומים, או שהורידו את הקלפיות מ200 ל60 (אגב, בדקת מה המצב בקלפיות של הרפובליקנים?), אז מי עשה את זה כל? הילארי או המפלגה הדמוקרטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 10:47 
http://myemail.constantcontact.com/Who- ... UzlNNKZYHc

אתה פשוט לא מסוגל להפסיק לזיין את השכל, אה?
באריזונה לא היה אף exit poll, הוצאת את הנתון הזה מהתחת.
באילינוי ברני ניצח 60-40 לטינים.

אני מבקש מכל מי שקורא באשכול פשוט להפסיק להקשיב לגיא האדום. אני לא יודע למה הוא ממשיך לשקר, אבל כנראה שהבחור לא מסוגל להפסיק.

תגיד יא הזוי זה בכלל משנה מי עשה את הכל באריזונה? מה שמשנה זה שהייתה שם הטיית בחירות ענקית שאתה אגב בפעם העשירית מסרב לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 13:28 
ראיתי באיחור אבל אהבתי:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהבנתי, הקלפיות במאריקופה היו משותפות לכל המפלגות. ההורדה מ-200 ל-60 הייתה גם לרפובליקנים (וגם לירוקים), ולא קשורה לאף מפלגה באופן ספציפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: