חחח גיא אתה הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש כמה שאתה פתטי.
תמשיך להתעלם מעובדות ומהמציאות כמו כל שאר תומכי הילרי.
http://www.fox10phoenix.com/news/arizon ... 1208-storyנראה מה אתה היית אומר אם לך לא היו נותנים להצביע אחרי שעמדת בתור חמש שעות. וזה קרה לעשרות אם לא מאות אלפים. אבל היי, בוא נתעלם מכל זה ונדבר רק על התמונה עם ביל קלינטון. בוא גם נתעלם מזה שראש המפלגה הדמוקרטית במריקופה שם קרתה השחיתות הוא תומך הילרי מוצהר. למה שהוא יבחר להוריד את כמות הקלפיות מ200 ל60 מה שיגרום לתורים ענקים ולאנשים לוותר וללכת הביתה במקום להצביע? אה רגע, הוא עשה את זה.
בוא אני אסביר לך את זה כך שתבין.
עזוב את זה שהורידו את כמות הקליפות מ200 ל60 למרות שהם צפו שיותר אנשים יגיעו להצביע מ2012 (כי ב2012 הדמוקרטים לא בדיוק הצביעו, בערך).
עזוב את זה שמי יודע כמה אלפי אנשים הלכו הביתה כי מי המטורף שיישאר לעמוד שלוש עד חמש שעות בשמש בשביל להצביע (היית פעם באריזונה? זה בית השחי של השטן שם).
באופן נורא מסתורי, עשרות אלפי אנשים שהיו רשומים כדמוקרטיים פתאום היו רשומים במערכת כעצמאיים. אמרו להם למלא provisional ballots שכמובן לא ייספרו כי הם עדיין רשומים במערכת כעצמאיים.
לא מאמין לי? אז בוא בבקשה תסביר לי איך קורה שאנשים עומדים שלוש עד חמש שעות בתור (כלומר, turnout מטורף) ואיכשהו לפי המספרים הרשמיים רק 32000 אנשים הצביעו. לעומת פי 4 מזה ב2008.
אריזונה היה הונאה ואם אתה מתעלם מזה אתה הרבה יותר פתטי ומנותק מהמציאות ממה שחשבתי.
וחחחחח לקרוא לקמפיין של ברני נגטיבי זה כבר שיא השיאים. הקמפיין שלו זה הקמפיין הכי פחות נגטיבי בשנים האחרונות באמריקה. הבחור מסרב לתקוף את הילרי בכל ראיון. אני רק מת שהוא יתקוף אותה.
לפעמים אני שוכח באיזה סרטים תומכי הילרי חיים. לפחות יש לי אותך להזכיר לי