תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אם ה"מנהיגים" של המפלגות לא יותרו על האגו שלהם זה לא יעזור וכלום לא ישתנה.
כמו שכבר רשמתי:
בוז'י וציפי צריכים להוות את הדוגמא הראשונה והבכירה ולהגיד שהם לא יהיו שרים בממשלה הבאה, רוטציה של חצי-חצי וזהו (אם מתעקשים שיהיו יו"ר הקואלציה בשנתיים האחרות).
לפיד יצטרך להסתפק בתיק החוץ בריאות וחינוך וכן ביו"ר ועדת החוץ והביטחון , ולוותר על האוצר והרווחה.
כחלון יצטרך גם לוותר על האוצר ולהסתפק בבטחון כלכלה ורווחה (כולל אזרחים ותיקים), וכן ביו"ר ועדת הכספים.
העבודה תהיה עם האוצר, פנים, דיור, אנרגיה ותחבורה.

שאר התיקים (7) : מדע תרבות וספורט, תקשורת, ביטחון פנים, חקלאות, דתות קליטה ותפוצות, המשפטים, המשרד להגנת הסביבה.
יחולקו בהתאם להסכמים קואליציונים.
סה"כ 18 שרים (בניגוד ל22 שיש היום). בהמשך יהיה אפשר לצמם את החקלאות והגנת הסביבה לתיק אחד וכן את הדיור עם כלכלה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אם בכל זאת מנסים להרכיב קואליציה זו אמנם משימה קשה אבל יותר קלה מהשגת אותו גוש חוסם, ולצורך העניין ניקח את הסקר של ערוץ 2 מאתמול ונלך לפי מפתח של תיק על כל 4 מנדטים ואז אפשר להרכיב משהו בסגנון הזה :
1. ש"ס (7) - דרעי יקבל את הפנים ואת הרווחה
2. כולנו (8) - כחלון יכול לקבל את הכלכלה והתשתיות (כולל מנהל מקרקעי ישראל) לעצמו, את הביטחון לגלנט ואת התיירות למלכו או לאורן
3. יש עתיד (11) - לפיד יכול לקבל את החוץ וסגנות רוה"מ לעצמו ואת החינוך והבריאות לפירון וגרמן
4. ישראל ביתנו (7) - ליברמן יכול לקבל את את התחבורה וסגנות רוה"מ לעצמו ובנוסף את קליטת העליה
5. מרצ (5) - זהבה תקבל את התרבות והספורט לעצמה ואת החקלאות ואיכות הסביבה לגילאון
6. עבודה (25) - לבני תקבל את המשפטים ברוטציה, את האוצר למנו, את התקשורת לשלי, את הבינוי והשיכון לכבל, את ביטחון הפנים לפרץ ואת תיק המדע למרגלית.

18 תיקים כמו בחוק, 63 ח"כים בקואליציה + תמיכה מבחוץ של חד"ש* (5) ורע"מ-תע"ל (6).

* הלוואי והיה אפשר להכניס את חד"ש במקום את ליברמן. אני עדיין מקווה שזה מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אגב, אם הייתי ימני הייתי ממש מתעצבן על זה שהעבודה קוראת לעצמה המחנה הציוני.

אני חושב שזה חלק מהענייו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
בקצרה-
1.הפקקים ימשיכו גם מחר- וגם מחרתיים.
כולל ניצול של מאות אלפי אנשים אם לא לכיוון המיליונים ע"י חברות קבלן.

לא בוז'י, לא שלי, ולא יהיר יסייעו בעניין, וגם לא כחלון, ועוד כל מיני בררות כאלה אחרות.

2. אלפקה-תעיר אותי אחרי הבחירות- כשאחוזי ההצבעה בכל הצפון- הדרום וצפון הנגב יהיו לטובת הליכוד או הבית היהודי.

3. תלמדו מלחמה מהי- ותתחילו בזה שתדאגו(עוד פעם אתם, כן כן, אנשי מרצ והשמאל הטהור) לכל אבן מתפוררת בשכונות כמו שכונה ד' בבאר שבע(מבחינת איך שהן נראות)- אחרי שזרקתם לשם ברוב חוצפתכם(מרצ) את כל הסודנים המטונפים וחבריהם עם כל המחלות- האלימות- האלכוהול- ועוד 2 דברים שאני לא אציין.

תודה, שלום.

כנראה החמצנו את השנים שמרצ הייתה בשלטון והייתה אחראית לאוטובוסים שזרקו את הסודנים בדרום תל אביב ושכחו מהם אחרי זה. כנראה מרוב הירוק שעשינו כל הזמן נתקע לנו בראש שהליכוד היה בשלטון אז. עם ציבור הבוחרים הסליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 14:45 
כדי שהתסריטים של קובסטר יתגשמו הליכוד צריך לרדת מתחת ל 20 מנדטים וזה בהנחה שהמחנה הציוני נשאר באזור ה 24-25 מנדטים שיש לו היום.
במצב כזה גם אם גוש המרכז שמאל ללא כחלון לא יגיע לגוש חוסם לא תהיה לנתניהו לגיטימציה להקים ממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 15:00 
איך שכחלון מתנהל לא בטוח שהוא יעבור את אחוז החסימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Redfan כתב:
בקצרה-
1.הפקקים ימשיכו גם מחר- וגם מחרתיים.
כולל ניצול של מאות אלפי אנשים אם לא לכיוון המיליונים ע"י חברות קבלן.

לא בוז'י, לא שלי, ולא יהיר יסייעו בעניין, וגם לא כחלון, ועוד כל מיני בררות כאלה אחרות.

2. אלפקה-תעיר אותי אחרי הבחירות- כשאחוזי ההצבעה בכל הצפון- הדרום וצפון הנגב יהיו לטובת הליכוד או הבית היהודי.

3. תלמדו מלחמה מהי- ותתחילו בזה שתדאגו(עוד פעם אתם, כן כן, אנשי מרצ והשמאל הטהור) לכל אבן מתפוררת בשכונות כמו שכונה ד' בבאר שבע(מבחינת איך שהן נראות)- אחרי שזרקתם לשם ברוב חוצפתכם(מרצ) את כל הסודנים המטונפים וחבריהם עם כל המחלות- האלימות- האלכוהול- ועוד 2 דברים שאני לא אציין.

תודה, שלום.

כנראה החמצנו את השנים שמרצ הייתה בשלטון והייתה אחראית לאוטובוסים שזרקו את הסודנים בדרום תל אביב ושכחו מהם אחרי זה. כנראה מרוב הירוק שעשינו כל הזמן נתקע לנו בראש שהליכוד היה בשלטון אז. עם ציבור הבוחרים הסליחה

הם היו תקועים בפקק עם הירוקים יימח שמם וזכרם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 16:46 
אבי כתב:
כדי שהתסריטים של קובסטר יתגשמו הליכוד צריך לרדת מתחת ל 20 מנדטים וזה בהנחה שהמחנה הציוני נשאר באזור ה 24-25 מנדטים שיש לו היום.
במצב כזה גם אם גוש המרכז שמאל ללא כחלון לא יגיע לגוש חוסם לא תהיה לנתניהו לגיטימציה להקים ממשלה

במצב שכזה (שלפני החקירות של חבורת ליברמן חשבתי שהוא מאוד ריאלי, היום פחות) הפתרון הקלאסי הוא ממשלת אחדות לאומי עם רוטאציה והכל.
ולגבי השם המחנה הציוני, אני מסכים עם כל מילה של הפועל. שם מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 17:18 
מוחמד ברכה ועפו אגבריה פרשו מחד"ש.
בנוסף, דב חנין הודיע שלא יתמודד על המקום השני על מנת לשריין אותו לאישה.
איימן עודה הוא היו"ר החדש של חד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:

בינתיים היה בדיוק סקר אחד שבו הליכוד ירד ל- 20 והמ"הצ פתח פער משמעותי. (ערוץ 10).
בתקשורת עשו מהסקר הזה המון רעש אבל ברוב הסקרים התמונה שונה, וזה עוד בשיא אופוריית הפריימריז של "העבודה".
http://www.uzit.co.il/inside_page_base. ... 7%99%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אבי כתב:

בינתיים היה בדיוק סקר אחד שבו הליכוד ירד ל- 20 והמ"הצ פתח פער משמעותי. (ערוץ 10).
בתקשורת עשו מהסקר הזה המון רעש אבל ברוב הסקרים התמונה שונה, וזה עוד בשיא אופוריית הפריימריז של "העבודה".
http://www.uzit.co.il/inside_page_base. ... 7%99%D7%9D

זה הסקר היחיד שהקיף כמות גדולה של נשאלים (למעלה מ 800) אז לא הייתי מזלזל בו, מחזק את הטענה שאחוזי הצבעה גדולים יעלו את הסיכוי של העבודה לרכיב את הממשלה.
אגב, המ"הצ ? אתה אמיתי ? על פחות מזה עזרא וצינק מרחיקים מפה אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:04 
מה הקשר לגודל המדגם? טעות דגימה טיפה יותר קטנה. די זניח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מה הקשר לגודל המדגם? טעות דגימה טיפה יותר קטנה. די זניח

כי הפרש המנדטים יותר גדול מטעות הדגימה, בכל שאר הסקרים ההפרשים היו בטווח של טעות המדגם ולכן לא היו חד משמעיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא אמרו שזה שם זמני?

הפך לשם קבוע לפני יותר מ-10 ימים ולא ביום רבעי האחרון כפי שנאמר כאן.
שמעתי זאת מ-3 אנשים שניים מהם מאיישים את החמישיה הראשונה של המחנה הציוני ועוד אחד שמקורב לצמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם ה"מנהיגים" של המפלגות לא יותרו על האגו שלהם זה לא יעזור וכלום לא ישתנה.
כמו שכבר רשמתי:
בוז'י וציפי צריכים להוות את הדוגמא הראשונה והבכירה ולהגיד שהם לא יהיו שרים בממשלה הבאה, רוטציה של חצי-חצי וזהו (אם מתעקשים שיהיו יו"ר הקואלציה בשנתיים האחרות).
לפיד יצטרך להסתפק בתיק החוץ בריאות וחינוך וכן ביו"ר ועדת החוץ והביטחון , ולוותר על האוצר והרווחה.
כחלון יצטרך גם לוותר על האוצר ולהסתפק בבטחון כלכלה ורווחה (כולל אזרחים ותיקים), וכן ביו"ר ועדת הכספים.
העבודה תהיה עם האוצר, פנים, דיור, אנרגיה ותחבורה.

שאר התיקים (7) : מדע תרבות וספורט, תקשורת, ביטחון פנים, חקלאות, דתות קליטה ותפוצות, המשפטים, המשרד להגנת הסביבה.
יחולקו בהתאם להסכמים קואליציונים.
סה"כ 18 שרים (בניגוד ל22 שיש היום). בהמשך יהיה אפשר לצמם את החקלאות והגנת הסביבה לתיק אחד וכן את הדיור עם כלכלה .

ידידי,
כל מה שתכתוב על הפשרות של המחנה הציוני אקבל.
לדעתי לגבי לפיד וכחלון אתה טועה. מישום מה אתה שוכח שהם לא בכיסך.
לפיד יתן הפעם עדיפות לעבבודה אבל לא יותר מכך (אומר זאת בגלוי)
כחלון אפילו לא זורק רמז שהוא יתן(ממניעים הגיוניים אלקטוראלים)עדיפות לעבודה ואולי אפשר לפרש דבריו אפילו אחרת.
את שניהם מעניין לעמוד בעמדת זינוק טובה לבחירות הבאות הרבה יותר מאשר להפיל את ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
הפעם הראשונה שהמערך השתמש ב"מחנה הציוני" הייתה בבחירות 1981 (או 84').
הליכוד יצא אז לראשונה עם "המחנה הלאומי". בתגובה הוציא המערך סטיקר: "כולנו במחנה הציוני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:00 
ליברמן בערוץ 2 אמר מפורשות שאין סיכוי שהוא יישב בממשלה עם מרצ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:03 
ליברמן עכשיו בערוץ 10: ״מתחייב שלא אשב בממשלה שמרץ תהיה חברה בה״.
זה הולך ומסתמן כבחירות הכי מיותרות שהיו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הבנתי מההתחלה. זקן וזה. תחליף אובססיה.

הא, הבנתי,
אז לא היה איכפת לך בכלל מה היה הנושא של ההודעה שלי,
בחרת להגיב על מה שבא לך עם אותן מנטרות שאתה חוזר עליהן בלי הפסקה, בכל מקום, בלי קשר לכלום.

אני חושב שהגיע זמנך לעבור מאחורי הקלעים לקדמת הבמה. אתה פולטיקאי רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אמר גם שצריך להמשיך את הקפאת הכספים עד שאבו מאזן עוזב (מה? מי מחכה בתור במקומו?)
מאידך, אמר שאי אפשר להמשיך להחזיק 2 מליון אנשים בלי זכויות, ושההצעה של בנט הזויה. שזה נדיר עבור איש ימין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

הוא צריך לשבת רק עם אסירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
הבנתי מההתחלה. זקן וזה. תחליף אובססיה.

הא, הבנתי,
אז לא היה איכפת לך בכלל מה היה הנושא של ההודעה שלי,
בחרת להגיב על מה שבא לך עם אותן מנטרות שאתה חוזר עליהן בלי הפסקה, בכל מקום, בלי קשר לכלום.

אני חושב שהגיע זמנך לעבור מאחורי הקלעים לקדמת הבמה. אתה פולטיקאי רשמי.

אמר האיש שלא כתב הודעה אחת בעלת משמעות בשנתיים האחרונות, שילוב של גבעתיים ודרדס רגזני...
המנטרה היחידה שאתה יכול לשנן לעצמך זה שראש הממשלה הקפיטליסט היקר שלך הולך הביתה. מוזמן להמשיך לרטון מתחת לזקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
הסרטון קמפיין בחירות של ביבי עם הגן ילדים משדר המון לחץ.
טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 23:25 
בחיי שאני לא מצליח להבין את מי שחושב של בוז'יציפי יש סיכוי אמיתי להרים קואליציה. מקסימום אחדות שזה אפילו יותר גרוע מביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בחיי שאני לא מצליח להבין את מי שחושב של בוז'יציפי יש סיכוי אמיתי להרים קואליציה. מקסימום אחדות שזה אפילו יותר גרוע מביבי

בוא נעשה את זה בשלבים -
1.אם עבודה+לפיד+מרצ+ערביות יהיו שווים 50-52 כמו בסקרים האחרונים ומהצד השני ביבי+בנט+ליברמן+חרדים מגיעים ל 58, נשאר את כחלון עם 10. יש סיכוי, גבוה או נמוך זה כבר בעיני המתבונן, שהוא ימליץ על הרצוג שיקבל את המינוי מריבלין לנסות ולהרכיב ממשלה.
2. יכול בהחלט להיות מצב שהפער בין העבודה לליכוד יעלה על 4 מנדטים ואז הרצוג אמור לקבל את המינוי גם אם אין לו למעלה מ 60 ח"כים שהמליצו עליו ולהסתפק באותו גוש כמו בסעיף 1 גם בלי כחלון.
3. אם הרצוג קיבל את הזכות לנסות ולהרכיב ממשלה יש לו כמה אופציות נכון לסקרים האחרונים :
א. לפיד+כחלון+ליברמן+חרדים
ב. לפיד+כחלון+ליברמן+ש"ס+מרצ
ג. לפיד+כחלון+מרצ+ש"ס+חד"ש

לכל אופציה יש את הפלוסים והמינוסים שלה, לא הייתי מבטל אף אחת מראש.
מסכים איתך לגבי אחדות. זה גם לא יקרה בגלל חוסר רצון של שני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בוא נעשה את זה בשלבים -
1.אם עבודה+לפיד+מרצ+ערביות יהיו שווים 50-52 כמו בסקרים האחרונים ומהצד השני ביבי+בנט+ליברמן+חרדים מגיעים ל 58, נשאר את כחלון עם 10. יש סיכוי, גבוה או נמוך זה כבר בעיני המתבונן, שהוא ימליץ על הרצוג שיקבל את המינוי מריבלין לנסות ולהרכיב ממשלה.
2. יכול בהחלט להיות מצב שהפער בין העבודה לליכוד יעלה על 4 מנדטים ואז הרצוג אמור לקבל את המינוי גם אם אין לו למעלה מ 60 ח"כים שהמליצו עליו ולהסתפק באותו גוש כמו בסעיף 1 גם בלי כחלון.
3. אם הרצוג קיבל את הזכות לנסות ולהרכיב ממשלה יש לו כמה אופציות נכון לסקרים האחרונים :
א. לפיד+כחלון+ליברמן+חרדים
ב. לפיד+כחלון+ליברמן+ש"ס+מרצ
ג. לפיד+כחלון+מרצ+ש"ס+חד"ש

לכל אופציה יש את הפלוסים והמינוסים שלה, לא הייתי מבטל אף אחת מראש.
מסכים איתך לגבי אחדות. זה גם לא יקרה בגלל חוסר רצון של שני הצדדים.

1.עם שותפים כאלה (ליברמן וחרדים) אני כבר מעדיף ממשלת אחדות.
2.לא יקרה. לא מהצד של ליברמן ולא מהצד של מרצ. למה אתה חושב שזו אופציה בכלל?
3.אופציה מעניינת אבל לא רואה אותה קורמת עור וגידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
1. יכול להיות. ממשלת אחדות זה תסריט שקשה לי לראות אותו קורה בכל מקרה. ביבי יתפטר אם הרצוג יקבל את המינוי ולא נראה לי שהצעד הראשון שהמחליף שלו יעשה זה להיכנס לקואליציה.
2. ראיתי את הראיון של ליברמן. שיהיה לו לבריאות, נראה מה הוא יחליט ברגע האמת ועד כמה פרגמטי הוא יהיה באופוזיציה. אני מהמר שהוא, כחלון ולפיד יהיו בקואליציה בכל מקרה.
3. רשמתי עוד קודם שזה התסריט האופטימלי אבל גם הקלוש ביותר. התשובה הכי גדולה לכל חוקי הלאום והעלאת אחוז החסימה זה לראות את חד"ש בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
קוסטר.
בוא נניח שכל מפלגה תקבל אותו מספר מנדטים כמו שמנבא לה הסקר העדכני.
עכשיו בוא תרכיב ממשלה בראשות הרצוג,
ותסביר גם למה היא לא תתחיל לקרוס אחרי האירוע הבטחוני הראשון.

המומנט/המחנה הציוני+מרצ+יש לפיד+(כחלונו או שס ויהדות התורה), עם תמיכה מבחוץ של הסיעות הערביות וחד"ש, יוצאים עפ"י הסקרים הפסימיים לפחות 60 מנדטים(עם כחלון ובלי החרדים), וברוב הסקרים זה יותר לכיוון ה62-63 עם כחלון ו67 עם החרדים.
למרות שכנראה יש לכך פחות סיכויים מאשר שמרצ לא יעברו את אחוז החסימה ועוצמה לישראל כן ובמקום להרכיב קואליציות כולנו נתחיל לארוז, והממשלה שאני מאמין שתהיה בפועל בתהיה ממשלת הליכוד-המומנט-יש לפיד-כחלונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
תסריט אופטימי: בוז׳י מתחבר לשורשי המשפחה הקדושה שלו וחוזר בתשובה, מתפרק מהשותפות עם לבני וחובר ל-ג׳. הוא מביא ל-ג׳ 17 מנדטים ויחד עם ש״ס הם מקימים גוש חרדי של 24 מנדטים. עם הכוח הזה הם דורשים ביטול לתיקון חוק השבות שמתיר להעלות לכאן לא יהודים, מבטלים את הכוח של בג״צ מול בתי הדין הרבניים, מגדירים בחוק את הרפורמים והקונסרבטיבים ככתות, מקימים וועדה למלחמת הסברה באורתודוקסים המודרנים.

תסריט ריאלי: ביבי ראש ממשלה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 01:55 
אני אומר זאת מראש - יש לנו את האופציה להתעלם ממה שקרה עכשיו הודעה אחת מעליי. פשוט לא להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: