פתחתי עונה עם טוטנהאם והמטרה הייתה מקום שמוביל לצ'מפיונס. מכרתי את אסו-אקוטו (4.5 מ' ליש"ט) והבאתי את קאפדוילה (2.2 מ' ליש"ט) ואת אדין דזקו

(7.5 מ' ליש"ט). את דוס סנטוס השאלתי לליון. בחצי הראשון של העונה הייתי מקום ראשון בפער של 4 נקודות ממנצ'סטר יונייטד + ניצחון על כל הגדולות. בחצי השני התחילה דעיכה והפסדים לקבוצות הקטנות שמיקמו אותי במקום השני בפער של 8 נקודות מהיונייטד.
את גביע הליגה לקחתי למרות שעליתי עם הרכב שני כל משחק (עליתי 3 פעמים בפנדלים!) ואת בFA הפסדתי בגמר לצ'לסי וניצחתי את מנ. יונייטד בחצי מנגיחה של דפו.
בצ'מפיונס עליתי מהמקום הראשון מבית של ליון, אנדרלכט וטוונטה והוגרלתי נגד מילאן. בסן סירו הפסדתי 1-0 ובגומלין ניצחתי 2-0. ברבע קיבלתי את מנ. יונייטד. באולד טראפורד חילצתי 0-0 ובבית ניצחתי 1-0. בחצי קיבלתי את מארסיי והמשך ליכולת הגרועה בליגה (4 משחקים ללא ניצחון) הפסדתי בצרפת 2-0. בבית 0-0.
הטקטיקה שלי הייתה:
גומס
קאבול, קינג/דאוסון, גאלאס, קאפדוילה
לנון, מודריץ', טום הודלסטון/סנדרו, בייל (וVDV שעשיתי איתו הרבה רוטציות).
דפו, דזקו
מודריץ' זכה שחקן העונה ואני מנג'ר העונה.
היעד שהצבתי בעונה השניה הוא להתמודד על האליפות. הבאתי את הקשר האחורי יאן מ'וילה מראן ואת החלוץ אלברו נגרדו מסויליה ב8 מ' ליש"ט, את הבלם הברזילאי ברונו אלבס מזניט ב16 מ' ליש"ט (השחקן חיה, מהטובים בעולם) ובלם ברזילאי צעיר בן 18 עם פוטנציאל גדול בשם פאיטוסה ב2 מיליון.
דוס סנטוס הושאל לאברטון, גמיה או'הרה לבלקבורן וקיל נאוגתון לווסט ברומיץ' ב1.8 ו1.5 מ'. את ג'רמיין ג'יימס, גאלאס (חוזה מטורף) ופיטר קראוץ' מכרתי ב1 מ' לפ.ס.ז, מונאקו ובולטון. לקראת ינואר ניקו קראנצ'ר ביקש לעזוב מכיוון שאין משמעת בקבוצה, נתתי לו הבטחה שאני ישנה דברים אבל הוא עמד על שלו. בהמשך הוא התחיל להדליף לתקשורת והחלטתי למכור אותו ב4.5 מ' לסמפדוריה.
את העונה פתחתי טוב ולאחר 6 מחזורים הוצבתי במקום השני. דעיכה קלה בנוסף למכת פציעות שהשביתה את בייל, מודריץ', VDV, קאפדוילה שגמר את העונה, צ'ורלוקה וקיין הובילה אותי למקום ה7. מרכז השדה שלי היה חלש והחלטתי לשחק עם 3 קשרים אחוריים על אותו קו (אמצע המגרש). המערך החדש חיזק אותי בהגנה וכעת אני עם רצף של 10 משחקים ללא הפסד (ברצלונה תיקו, יונייטד תיקו, צ'לסי ניצחון וארסנל ניצחון) במקום הראשון 2 נקודות מליברפול ו3 מארסנל שאכלה 3 במחזור האחרון (18 בינואר).
בצ'מפיונס הורגלתי נגד ברצלונה, דינמו קייב ואלופת דנמרק. דינמו קייב עשתה רושם של קבוצה חזקה כשניצחה את ברצלונה בהתחלה אבל לבסוף לא היוותה איום וניצחתי אותי 3-0 בלונדון. עליתי לנוק-אאוט מהמקום השני וקיבלתי את אינטר.
חפירה רצינית