תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:37 
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:
א. סורוס בדיוק כמו אדלסון. זה נכון. סורוס לא "פסול". לאדם יש אינטרסים ואמרתי שגם את זה צריך לבחון בכל מקרה לגופו. אבל לא לאסור איסור גורף כמו במקרה של מדינה.
ב. באמת בני12? באמת כתבת את זה כרגע? אין הבדל?
אם מה שהאיחוד האירופי היה עושה באמצעות ארגוניו כאן זה רק לדאוג לתדמיתו כאן, לא היינו צריכים לנהל את הדיון הזה כרגע. כשהכסף הזה הולך לטובת פגיעה בישראל, הכפשת ישראל ועד לקידום החרם עליה - יש פה בעיה
תהיה אמיתי עם עצמך. ברור שיש הבדל.

אתה יודע שהאיחוד האירופי משקיע עוד המון כספים בישראל. למשל בשיתופי פעולה מחקריים מדעיים או בפעילות מסחרית.
אם האיחוד כל כך רוצה להשמיד את ישראל (אלוהים יודע למה), למה הוא לא מחרים אותנו? או לכל הפחות לא משקיע פה תקציבי עתק (למשל) במחקר ומדע?

א. חייב להודות שהצגת השאלה שלך כאילו מאיפה הפלצתי את עצם המחשבה שבאירופה מישהו ינסה להשמיד אותנו - מצחיקה אותי. כאילו מה?

ב. נראה לי שהיום די ברור לעולם שמדינת היהודים כאן כדי להישאר. אני לא חושב שמישהו באמת חושב שניתן להכחיד אותנו כמו שבאירופה נעשה לפני פחות ממאה שנים. מה שכן ניתן לעשות, בהדרגה, זה לשנות את צביון המדינה, את זהות המדינה, לבטל את קיומה כמדינה יהודית. ברגע שהמדינה תאבד את זהותה, היא כאילו תחדל מלהתקיים. לצערי רבים מהפרויקטים שהאיחוד האירופי תומך בהם מוכוונים לשם.

ג. כתבת "למה הוא לא מחרים אותנו"? הוא תומך בארגונים המקדמים את החרם הבינלאומי עלינו. אני חושב שזה די עונה להגדרה של "מחרים אותנו". בנוסף, הוא מחרים מוצרים של יהודים המתגוררים בחלק מחבלי ארץ ישראל. מוזמן לקרוא בעניין זה מכתב שכתבתי לשגריר האיחוד האירופי בישראל ואת מחאתי עם חברים מול ביתו https://www.inn.co.il/News/News.aspx/309769

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:37 
פאביו כתב:
קומו אתה גר בהתנחלות?
אםכן ומתחילים טילים אל תשכח מי פה מגן עליך :LOL2:

גר בהתנחלות הרצליה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:
קומו אתה גר בהתנחלות?

1. סמרטוט
2. אתה בושה
3. מכיר מישהו מיצהר שמוכן לארח אותי לקראת המלחמה ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 15:45 
קומוניסים כתב:
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:
א. סורוס בדיוק כמו אדלסון. זה נכון. סורוס לא "פסול". לאדם יש אינטרסים ואמרתי שגם את זה צריך לבחון בכל מקרה לגופו. אבל לא לאסור איסור גורף כמו במקרה של מדינה.
אם מה שהאיחוד האירופי היה עושה באמצעות ארגוניו כאן זה רק לדאוג לתדמיתו כאן, לא היינו צריכים לנהל את הדיון הזה כרגע. כשהכסף הזה הולך לטובת פגיעה בישראל, הכפשת ישראל ועד לקידום החרם עליה - יש פה בעיה

אתה יודע שהאיחוד האירופי משקיע עוד המון כספים בישראל. למשל בשיתופי פעולה מחקריים מדעיים או בפעילות מסחרית.
אם האיחוד כל כך רוצה להשמיד את ישראל (אלוהים יודע למה), למה הוא לא מחרים אותנו? או לכל הפחות לא משקיע פה תקציבי עתק (למשל) במחקר ומדע?

א. חייב להודות שהצגת השאלה שלך כאילו מאיפה הפלצתי את עצם המחשבה שבאירופה מישהו ינסה להשמיד אותנו - מצחיקה אותי. כאילו מה?

ב. נראה לי שהיום די ברור לעולם שמדינת היהודים כאן כדי להישאר. אני לא חושב שמישהו באמת חושב שניתן להכחיד אותנו כמו שבאירופה נעשה לפני פחות ממאה שנים. מה שכן ניתן לעשות, בהדרגה, זה לשנות את צביון המדינה, את זהות המדינה, לבטל את קיומה כ מדינה יהודית . ברגע שהמדינה תאבד את זהותה, היא כאילו תחדל מלהתקיים. לצערי רבים מהפרויקטים שהאיחוד האירופי תומך בהם מוכוונים לשם.

ג. כתבת "למה הוא לא מחרים אותנו"? הוא תומך בארגונים המקדמים את החרם הבינלאומי עלינו. אני חושב שזה די עונה להגדרה של "מחרים אותנו". בנוסף, הוא מחרים מוצרים של יהודים המתגוררים בחלק מחבלי ארץ ישראל. מוזמן לקרוא בעניין זה מכתב שכתבתי לשגריר האיחוד האירופי בישראל ואת מחאתי עם חברים מול ביתו https://www.inn.co.il/News/News.aspx/309769

ג. אתה צוחק ? אם העולם עושה עליך חרם שהוא מקצת ממה שעשו על דרום אפריקה בזמנו, תוך חודשיים אתה מחזיר את כל השטחים + ירושלים + מבקש בונוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:12 
קומוניסים כתב:
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:

ב. נראה לי שהיום די ברור לעולם שמדינת היהודים כאן כדי להישאר. אני לא חושב שמישהו באמת חושב שניתן להכחיד אותנו כמו שבאירופה נעשה לפני פחות ממאה שנים. מה שכן ניתן לעשות, בהדרגה, זה לשנות את צביון המדינה, את זהות המדינה, לבטל את קיומה כ מדינה יהודית . ברגע שהמדינה תאבד את זהותה, היא כאילו תחדל מלהתקיים. לצערי רבים מהפרויקטים שהאיחוד האירופי תומך בהם מוכוונים לשם.

א. כן, האירופאים לא מנסים להשמיד אותנו, כזכור כשהם ניסו הם הצליחו יחסית לא רע, ואם הם ינסו באמת להשמיד אותנו הם אולי גם יצליחו לא רע.
ב. אני חלקית מסכים עם הסעיף הזה, רק לא עם הדגשים שלך. אני פשוט חושב שהאיחוד ליברלי (או פרוגרסיבי או וואטאבר) ומשקיע כספים בלהטות מדינות לכיוון הזה. באמת בלי לדעת, אני אתפלא לגלות שבטורקיה למשלל האיחוד לא משקיע כספים דרך עמותות במטרות העולות בקנה אחד עם ההשקפה הליבראלית. בעיני זה הסיפור.
ג. פחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד ענק. עלאק מחרים. כשיהיה פה חרם, חברות יצאו וימשכו השקעות ויצוא ויבוא יעצר, אז באמת תדבר איתי על קידום חרם. בנתיים האיחוד האירופי כמדיניות מתנגד לחרם על ישראל ואף מקיים סחר והשקעות ענפות בישראל. לך תמציא עובדות לאנשים אחרים.
(ולגבי ההתנחלויות: 1. לא מכיר מדיניות החרמה רשמית 2. זה יחשב החרמה של ישראל מיד אחרי שישראל תחליט שהשטחים שלה באופן רשמי. עד אז פעולות כנגד ההתנחלויות הן *בהגדרה* לא פעולות כנגד ישראל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
קומו, כרגיל, התעלם מהשאלה שהופנתה אליו.
שוב - אם האירופאים היו רוצים ללחוץ על ישראל לשנות דרכיה, הם היו יכולים שלא לתרום לשאר הפרוייקטים בהם הם מושקעים פה (ואתה יודע טוב מאוד שמדובר בכספים בסדרי גודל יותר). למה הם לא עושים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אתכם מהשטויות שלכם עכשיו.
תהיה מלחמה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 18:57 
ItaiH6 כתב:
תהיה מלחמה?

לא יהיה כלום כי לא היה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
תהיה מלחמה?

כתוב לי בווטס שבוודאות תהיה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
תחליטו

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
פלשבק לקולין פאוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2018, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
טעון בירור:
מתי שולחים כבר את עירד צפריר לבדוק את האמינות של התיק של ביבי על האיראנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מנסה לדמיין באיזו דרך גנבו פאקינג 500 קילו של קלסרים ממתקן ממשלתי איראני.
כאילו, זה לא איזה דיסק שאפשר להחביא. מישהו נכנס ויצא משם, איכשהו, עם חצי טון קלסרים, ואז עוד העביר אותם כל הדרך לישראל.
וואט דה פאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אתפלא אם אלה המקורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 12:26 
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:
קומו אתה גר בהתנחלות?

1. סמרטוט
2. אתה בושה
3. מכיר מישהו מיצהר שמוכן לארח אותי לקראת המלחמה ?

1. זה נכון
2. מסכים
3. נדאג לך, תהיה רגוע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2018, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay
ציטוט:
צפו: חמאס מביים פציעות בעימותים בגבול עזה
פצוע שמובהל באלונקה קם על רגליו בחסות העשן, ילד שנישא על ידי גבר אך בהמשך צועד לבדו בשטח - כך הפלסטינים מביימים מציאות שקרית כדי לייצר אהדה בדעת הקהל העולמית. דובר צה"ל מפרסם עדויות מצולמות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 13:16 
הימורים לקראת הערב:
טראמפ יפרוש מההסכם?
תקיפות היום בלילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.
מדינת ישראל היא לא גוף שקיים במדינת ישראל (כל קבוצה מוכלת בעצמה) שקיים ומתפקד תודות למימון של ממשלות זרות ידידותיות למדינת ישראל ותרומות של מיליארדרים יהודים (דוגמת מאיר לנסקי למשל)?
אז מה ההבדל בינו לבין גישה במובן הזה?

אתה לא נשמע בחור טיפש, איך אתה לא מבין את ההבל? מוזר מאוד.
יש הבדל מהותי בין מדינה לבין ארגון פרטי.
המדינה למשל כפופה לביקורת (למשל, מבקר המדינה) שארגון פרטי לא.

ושוב אומר, אני מסכים שהמצב הזה יוצר בעיה, בעיה של תלות ובעיה של תכתיבים שישראל מקבלת במקביל להענקת הכספים מאותן מדינות ממש שמצפות מישראל להתיישר לפיהם. גם אם הן לא קושרות בין עניין למשנהו, דרכו של עולם ש"בעל המאה הוא בעל הדעה". אבל כאמור זו בעיה אחרת, שונה.

רגע, מה?
אתה טוען שעמותות לא כפופות לביקורת מצד מבקר המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא טוען כל מיני דברים שנראים כיכולים להועיל לו בויכוח. הוא לא מחוייב לקוהרנטיות או לוגיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 15:51 
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.
מדינת ישראל היא לא גוף שקיים במדינת ישראל (כל קבוצה מוכלת בעצמה) שקיים ומתפקד תודות למימון של ממשלות זרות ידידותיות למדינת ישראל ותרומות של מיליארדרים יהודים (דוגמת מאיר לנסקי למשל)?

ושוב אומר, אני מסכים שהמצב הזה יוצר בעיה, בעיה של תלות ובעיה של תכתיבים שישראל מקבלת במקביל להענקת הכספים מאותן מדינות ממש שמצפות מישראל להתיישר לפיהם. גם אם הן לא קושרות בין עניין למשנהו, דרכו של עולם ש"בעל המאה הוא בעל הדעה". אבל כאמור זו בעיה אחרת, שונה.

רגע, מה?

ביקורת? :LOL2:
אני יכול להרצות לך בנושא שלוש שעות ולצרף תימוכין, מסמכים וראיות שישאירו אותך המום.
במקרה זה תחום העיסוק הציבורי המרכזי שלי בהתנדבות.
לא זה המקום לפתוח את הדברים אבל להגיד שיש חוסר ביקורת וחוסר אכיפה זה עדיין לא לספר את הסיפור. אפילו לא להתחיל. אסתפק כרגע בלומר שיש בלגאן שלם בנושא הזה עד כדי כך שארגוני טרור ממש עושים שימוש בעמותות ישראליות וחל"צ (חברות לתועלת הציבור) לקידום מטרותיהם. וכך גם ארגוני מעטפת לתמיכה באותם ארגוני טרור. פניתי בנושאים האלה לכל מי שאתה יכול רק להעלות בדעתך, מרוה"מ, דרך היועמש, השרים הרלוונטיים, בגץ, מבקר המדינה, וכמובן גם לדרג המקצועי. פגישות, מכתבים, טלפונים. כבר כמה שנים שזה מה שאני עושה. בינתיים קיבלתי זריקת אחריות ובעיקר זריקת זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 15:51 
אדום נחמד כתב:
הוא טוען כל מיני דברים שנראים כיכולים להועיל לו בויכוח. הוא לא מחוייב לקוהרנטיות או לוגיקה.

די
להיות
ילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שהאוונגליסטים ושאר תורמי הימין רוצים במפורש בהשמדת ישראל (זה לאו דווקא חשוב להם ספציפית שישראל תושמד, זה פשוט חלק בלתי נפרד מהתוכנית שחלקם מנסים לקדם כדי לדחוק את הקץ ולהביא לחזרתו השנייה של ישו), אבל לא נראה לי לעניין לקרוא לגופים כמו עמותת אלע"ד "ארגוני מעטפת לתמיכה בטרור".
לדעתי הם יותר תינוקות שנשבו בגלל בצע כסף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, יא קומו, יש מצב שפעם אחת תגבה את הטענות שלך ולא "תסתפק בלהגיד" שהמצב הוא שערורייתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
red in blood כתב:
קומוניסים כתב:
ItaiH6 כתב:
לא הבנתי.

רגע, מה?

ביקורת? :LOL2:
אני יכול להרצות לך בנושא שלוש שעות ולצרף תימוכין, מסמכים וראיות שישאירו אותך המום.
במקרה זה תחום העיסוק הציבורי המרכזי שלי בהתנדבות.
לא זה המקום לפתוח את הדברים אבל להגיד שיש חוסר ביקורת וחוסר אכיפה זה עדיין לא לספר את הסיפור. אפילו לא להתחיל. אסתפק כרגע בלומר שיש בלגאן שלם בנושא הזה עד כדי כך שארגוני טרור ממש עושים שימוש בעמותות ישראליות וחל"צ (חברות לתועלת הציבור) לקידום מטרותיהם. וכך גם ארגוני מעטפת לתמיכה באותם ארגוני טרור. פניתי בנושאים האלה לכל מי שאתה יכול רק להעלות בדעתך, מרוה"מ, דרך היועמש, השרים הרלוונטיים, בגץ, מבקר המדינה, וכמובן גם לדרג המקצועי. פגישות, מכתבים, טלפונים. כבר כמה שנים שזה מה שאני עושה. בינתיים קיבלתי זריקת אחריות ובעיקר זריקת זין

בוא אני אגלה לך סוד - עמותות הם מגזר שלישי, שבול כמו המגזר הציבורי הינו כפוף לביקורות מצד מבקר המדינה.
הטענה שלך הייתה שהמדינה כפופה לביקורות מצד מבקר המדינה, ועמותות לא, ולכן זה שהמדינה מקבלת תרומות מממשלות זרות זה שונה מזה שעמותות יקבלו תרומות מממשלות זרות.
אבל כאמור, שניהם כפופים לביקורות מצד מבקר המדינה.

זה שפנית ולא עשו עם זה כלום לא אומר שהם לא יכולים לבקר, אלא שלטענה שלך לא היה כל בסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 17:05 
יכולים? הם חייבים!! ובוודאי שהם צריכים אבל זה לא קורה. אני לא מדבר על עמותות נתמכות הקרן (טקנובוי) ולא על עמותות שמקדמות את הBDS ולא על עמותות פוליטיות אלא על פאקינג עמותות טרור. לעומת זאת כשזה נוגע לפעילות של המדינה אין חשש שכספים ילכו לטובת מטרות מהסוג הזה (למעט מקרים באמת יוצאי דופן בהם נתקלתי (הבולט שבהם תיאטרון אלמידאן מחיפה) שגם משאבי המדינה הופנו לגופים תומכי מחבלים/ טרור) בכל אופן ברור שגוף נתמך על ידי המדינה נתון לביקורת ואכיפה פי כמה וכמה וגם טכנית מחוייב לנהלים ותקנות שגוף אזרחי שאינו נתמך לא מחוייב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
תהיה.

עם קפריסין.
על האירוויזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
צהל הורה על פתיחת מקלטים בגולן

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2018, 23:48 
נראה שאנחנו ממש מתחננים בפני האיראנים לאיזו מערכה קטנה בצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2018, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה כלום כי אין כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2018, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
כמה שאני סולד מביבי יצא הביבי תותח עם טראמפ ופוטין

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: