הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גביזון,
נדמה לי ש-526 פלסטינים שנהרגו על ידי ישראל ב-4 השנים האחרונות, כולל 95 קטינים ונשים: חולקים עליך (על המספרים של עופרת יצוקה אני מעדיף לא לדבר).
האם אלה נתונים של רצח עם? של טיהור אתני? של רצח בשם האל כנגד דת אחרת? כמה יהודים נהרגו ע"י ערבים מכלל האיזור ב4 שנים האלה, כולל ילדים?
נדמה לי שהמדינה היחידה בעולם (טוב, לא בדקתי מה קורה באפגניסטאן) המיישמת את חוק נירינברג האוסר על נישואי יהודים ולא יהודים - היא ישראל. המדינה היחידה בעולם שנמל התעופה שלה וחברת התעופה הלאומית שלה מנהלים בדיקות "בטחוניות" על בסיס גזע, וערבים עוברים התעללות שיטתית על ידי בריונים במדי מאבטחים - היא ישראל.
אתה רוצה לראות מה קורה בנמלי תעופה בארה"ב? באמת? אתה בטוח שאתה רוצה לראות? כי לא חסר ביוטיוב. מבחינת הנישואין בישראל אני נגד הרבנות, ונראה לי שההצהרות הקשות שלי נגד חרדים והרבנות יותר קשות פה משל אחרים
רוצה עוד דוגמאות?
מדינה שאיש דת שקרא לא להשכיר דירות לבני הגזע העליון כמעט נבחר לממונה על שירותי דת ("רב ראשי"). מדינה שיש בה מפלגות שקוראות לשלול אזרחות ממיעוטים, וגם לגרש אותם.
הרב המטומטם של צפת, שיצאתי עליו וקראתי שהוא צריך להיות בכלא, הוא עדיין לא ראש ממשלה. שהוא יהיה יהיו מדרכות נפרדות לגברים ונשים. זה הכי טוב שלך? בצפת אגב, ממשיכים להשכיר דירות לערבים, אני "קצת" מכיר את המשכירים שם שלומדים במכללת צפת. הדוגמה הזאת של איש דת אחד שלא מנהיג מדינה רלוונטית כקליפת השום. במדינות מוסלמיות לעומת זאת הם כן מנהיגים, קטע הא.
נדמה לי שהמשטר הצבאי שמוחל על 2.5 מיליון איש - מוחל על ידי ישראל. הקצאת המים של 44-73 ליטר לנפש בקולוניה (פחות מהמינימום שקבע ארגון הבריאות העולמי של 100 ליטר לנפש) כאשר המתנחלים מקבלים פי 3-6 מזה: כל זה נעשה בידיה האמונות של מדינת ישראל. וגם הפקעת האדמות והרכוש. וגם גירושים מאסיבים של פלאחים מאדמתם. וגם גדר שכולאת עשרות אלפי אנשים והורסת את חייהם.
אתה לא צריך להגיד לי את זה, אני קורא להסכם מדיני וחזרה לגבולות 67 כבר שנים, יחד עם השררת חוק המדינה בהתנחלויות, מה זה קשור?
ישראל היא מדינת אפרטהייד, או - אם אתה רוצה ניסוח יותר עדין ומדוייק - השטחים הכבושים הם איזור בו מיושם אפרטהייד, ובשטחי ישראל יש רק פרקטיקות של אפרטהייד בתחומים רבים.
אני רק שאלה, אם ישראל מדינת אפרטהייד, וכל שאר העולם המקיף אותנו כולל הפלשתינאים (אבו מאזן, מוציא הדוקטורנט ל"השואה היא פרי יוזמתם של הציונים להשתלטות על פלשתין" וכמובן "יהודים לא יגורו בפלשתין") הם נלסון מנדלה, איך זה מסתדר לך, שסקר שנערך בקרב ערבים ישראלים\פלשתינאים ישראלים, 86% מהם מעדיפים לגור תחת שלטון ישראלי\אפרטהייד, ולא תחת שלטון פלשתיני? אתה רואה אפריקאים שהיו רוצים לגור תחת האפרטהייד ולא תחת שלטון עצמי שלא ידכא ויהרוג אותם?אגב, אחרי שתקום מינה פלשתינית, כמה זמן אתה חושב שהשגשוג שלה ימשיך? כמה פלשתינאים ירצו להמשיך לגור תחת שלטון פלשתיני ולא תחת ישראלי לחר שתהיה להם עצמאות מלאה? מקווה בשבלם שישמרו על עצמם מהקיצונות הדתית כמו מאש. אם ישראל מדינת אפרטהייד - מדינות אחרות, במיוחד אלה שקרובות אלינו הן נאציות.
אם ע"פ הנתונים שהבאת, 526 הרוגים ב4 שנים זה רצח עם - המדינות הנאציות מבצעות רצח עולם.
וכן, אנחנו יותר טובים מאיראן ואפגניסטאן - אז מה?
כמו ש-19 אמר לך - רוצה מדליה?
עד מתי תמשיך לכתוב פה כל הזמן על "צביעות" העולם, וה"דמוניזציה" של ישראל? רבאק - שום דמונזציה ושום נעליים. את הכל הרווחנו ביושר.
אני בעד 2 מדינות ל2 עמים, ויציאה מהתנחלויות בהסכם מדיני. האם אני חושב שזה יגרום למצד להיות טוב יותר, או שזה יפסיק את השאיפות להשגת כל ישראל? רחוק מזה. אז למה כן לעשות? כי זה הדבר הנכון, ואז הם יהו תלויים רק בעצמם, ועם התמקדות עולמית בדברים נוספים מעבר לעם המדוכא והנרצח בעולם, ועם הנהגה מושחתת שתקח מיליארדים לכיס, זו תהיה כבר בעיה שלהם.
אתה יכול למשיך לזיין תשכל כמה שאתה רוצה שאין דמוניזציה של ישראל, שאין צביעות, שאין התעסקות יתר, שאין הטעיית דעת ציבור, שאין שקרים, שמי שמוביל את המהלכים האלה אלה מדינות חשוכות במקרה הטוב, ומדינות שאין להם מושג בתפיסת מציאות במקרה הרע.
לפעמים אני מפנטז על זה שישראל תהיה פלשתינית, נחזור לגור בגולה, המזה"ת יהיה גוש מוסלמי מושלם,ישרפו את כנסיית הקבר, ואז יתחילו להתמקד בכיבוש אירופאי (לדעתי EU גם ככה לא הולך להחזיק יותר מכמה שנים).