ברגר כתב:
דיבורים כמו חול, ושוב לא יהיה מה לאכול. אין שום תסריט סביר שנתניהו לא מרכיב את הממשלה הבאה. אתה מוזמן אגב להאיר את עיניי, מאוחר ואני לא מצליח לחשוב על תסריט בלתי סביר, שמבחינתך הוא סביר.
בכיף.
ביבי שבר היום חזק ימינה. כמו טביב ומחאת האוהדים, הוא מצמץ ראשון ואיבד עשתונות.
הוא יאבד הרבה קולות לטובת ש"ס ואפילו לטובת הפיקציה (לפיד) והעבודה.
אם לא יקרה איזשהו אירוע בטחוני עד הבחירות, המפלגות ימדדו לגבי המצע החברתי-כלכלי שלהם ופה ביבי לא רק שהפסיד עד עכשיו (עם הפרישה של כחלון) הוא גם מחמיר את זה בחבירה לפאשיסט.
להערכתי, המפלגה הימנית המשולבת הזו תגיע ל 35 מנדטים במקסימום.
האיחוד הלאומי יגיע לעשרה מנדטים (בהפרזה) והליצמנים יביאו את.החמישיה הרגילה שלהם. זה אומר שיש לו רק 50 מנדטים בטוחים לממשלה.
העבודה תגיע ל25 כמו כלום, מפלגות המרכז (הפיקציה וקדימה) יגיעו ל 20 בערך ומרצ ל 5.
כרגע תיקו של 50.
ש"ס יביאו 15 מנדטים ויחליטו למי הם יצטרפו.
אני מעריך שהם יעדיפו להיות עם העבודה ולפיד כי ככה הם יהיו בעמדה האהובה עליהם - הממשלה תלויה בנו אז אפשר לדרוש דרישות שלא היינו דורשים במצב אחר. מה גם שאם הם רוצים למצב עצמם כמפלגה חברתית, הם גם יעדיפו לשבת בממשלה כזו.
לבסוף, אין אחד בהנהגת ש"ס (ישי,דרעי,אטיאס,עובדיה יוסף וחכמי התורה כמו משה מאיה) שלא מתעב אישית את ביבי.
אני לא רוצה לחזק את התיאוריות המופרכות שלך, אבל נתת לחד"ש והמפלגות הערביות 5 במקום 11.
האמת היום בפעם הראשונה אני מאמין שיש סיכוי ריאלי שביבי לא מנצח (למרות שאני לא מהמר על זה). לא מבין את המהלך הזה. קראתי שהוא הגיע בגלל סקרים שהצביעו על למעלה מ-50 מנדטים, נשמע לי מופרך כל כך.