תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גבר נדקר למוות לאחר שהעיר לחבורת צעירים(ערסים) על הרעש
הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
המשך עלילות משטרת ישראל - מתקשרים למפגינים הביתה ומאיימים עליהם.
למי שלא היה ברור עדיין במחאת טביב שהדמוקרטיה והחוק לא מעניינים אותם, אלא רק איך לעבוד פחות.

ציטוט:
מפכ"ל המשטרה, רב ניצב יוחנן דנינו, הורה לערוך בירור במשטרת מחוז ירושלים כדי לבדוק מדוע ניסה שוטר ממשטרת המחוז להניא פעילים למען הדיור הציבורי מלקיים הפגנה לפני חודש וחצי. זאת לאחר שקיבל פנייה בנושא מח"כ אילן גילאון (מרצ), שאליו הגיעה הקלטה של השיחה.

השוטר, שהציג עצמו בתור "יוני ממשטרת ירושלים", טען בשיחה כי על הפעילים לבקש אישור להפגנה מן המשטרה, זאת בשעה שלמעשה לא היה שום צורך בכך. רק כאשר עימתה אותו הפעילה, ספיר סלוצקר, עם לשון החוק שהיה מונח בפניה באותה עת, האיש נרתע והשיחה נותקה. סלוצקר אף הקליטה את השיחה. לדברי הפעילים חברתיים, הם מורגלים בשיחות מעין אלו מצד גורמים משטרתיים.

"אני רואה שאתם מארגנים הפגנה בירושלים ואין לכם אישור להפגנה הזאת", נשמע השוטר יוני אומר לסלוצקר בזעם. "אין לי זמן למשחקים. תקשיבי לי טוב-טוב. יש חוקים במדינה...להפגנה הזאת מחר אין אישור". את הדברים אמר למרות שבפרסומים השונים לקראת ההפגנה נכתב במפורש כי לא יינשאו בה נאומים ולא תתקיים תהלוכה, תנאים ששוללים את ההכרח החוקי לאישור משטרתי לקיומה. "אני לא מתכוון להתווכח אני רק אומר לך, את רוצה לעשות הפגנה? אין בעיה...אין שלטים ואתם תבואו ותשבו שם בשקט...אתם צועקים כנגד מעצרי שווא, כנגד אי עמידה בחוקים, כשאתם בעצמכם על פניו נראה לי שאתם מתכוונים להפר איזשהו חוק. אני מאוד מקווה שזה יהיה כמו שאת אומרת...מה את מתלהבת?".

הקלטת השיחה הגיעה, כאמור, לידיו של ח"כ גילאון (מרצ), ששיגר בעקבות כך מכתב חריף למפכ"ל המשטרה דנינו בדרישה כי יבדוק את האירוע. "אין זו הפעם הראשונה ששוטרים מתקשרים אל פעילי מחאה בעלי פרופיל ציבורי גבוה ומשתמשים בשיטות של הפעלת לחץ ואיומים מרומזים לשימוש ברעה בסמכויותיהם בכדי לכפות עליהם לקבל רישיון להפגנה", כתב גילאון במכתבו.

באחד הרגעים בשיחה, מעבירה סלוצקר את הטלפון לפעילה אחרת שעמדה לצדה מבלי למסור את שם האחרונה. השוטר מעברו השני של הקו שואל עם מי הוא משוחח כעת, וכשהיא מוסרת את שמה הפרטי בלבד, ליטל, הוא לפתע משלים בעצמו את שם משפחתה באופן מדויק - בר. "אני תמה מדוע עוסקת כלל המשטרה בבילוש ואיסוף מודיעין על אזרחים שומרי חוק", כתב ח"כ גילאון למפכ"ל דנינו, והוסיף: "אני תקווה שחומרת התופעה- בה שוטרים מהלכים אימים על אזרחים ומנסים למנוע מהם לממש זכותם הדמוקרטית להפגין- ברורה לך".

בתשובה ששוגרה אליו מלשכת המפכ"ל הובהר כי הוא רואה את הדברים בחומרה. "ככל שמי משוטרי משטרת ישראל עשה שימוש בהליך זה על מנת להניא את מבקשי המחאה מלממש את זכותם הדמוקרטית להפגין כדין", נכתב בתשובה. "וחמור מכך- נקט בלשון מאיימת ובהפעלת לחץ פסול לצורך זה, הרי שפעל שלא כדין ויהא צפוי, למצער, לעמוד לדין משמעתי המתחייב בנסיבות העניין". באשר לשיחת הטלפון שקיבלה סלוצקר מהשוטר 'יוני', אמר דנינו כי הוא "הנחה לקיים בירור בנושא מול הגורמים הנוגעים במחוז ירושלים ולקבל התייחסותם לפשר השיחה הטלפונית ותכניה". אם יתברר כי הוא אכן חרג מתפקידו, כתב דנינו, "יינקטו הצעדים הנדרשים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 12:00 
הפתרון: לגליזציה. לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לרצוח כשהם מסטולים. ועוצר בשכונות מגורים? גם אנחנו היינו "ילדי ברזלים" בגבעתיים, מעולם אף שכן לא התלונן עלינו, ואפילו ירדו לעשן איתנו נרגילה בערבים ולקחת כוס שתייה קרה כשהם ירדו עם הכלב. אין פה מקום לענישה קולקטיבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
הפתרון: לגליזציה. לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לרצוח כשהם מסטולים. ועוצר בשכונות מגורים? גם אנחנו היינו "ילדי ברזלים" בגבעתיים, מעולם אף שכן לא התלונן עלינו, ואפילו ירדו לעשן איתנו נרגילה בערבים ולקחת כוס שתייה קרה כשהם ירדו עם הכלב. אין פה מקום לענישה קולקטיבית...

לא שאני בעד חס וחלילה עוצר בשעות הלילה אבל אל תשווה את האוכלוסיה בבאר שבע ובת ים לאוכלוסייה בגבעתיים (בטח לא אז בתקופות שלך [שנות ה50 של המאה הקודמת כן?] והיום)
הנוער ברובו חסר תרבות,התנהגות וכבוד מינמלי לאחר,היום מסתובבים עם סכינים כמעט בכל חבורה,מכות של שישי זה עניין שבשגרה. צריכים לעשות פה מהפכה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
תקופה אחרת, קודים אחרים.
לא הינו מרימים יד על מבוגרים, לא הינו מרימים יד על נשים.
ענין היו סוגרים אחד על אחד ולא 20 על אחד.

במילים אחרות גם למופרעים ביותר היה כבוד לעצמם וכבוד לאחרים.
אין את זה היום.

ויובוב, אוכלוסיית הברזלים שברגר מתיחס אליה כונתה גם נוער רמה.
לא הרבה אנשים , גם לא מב"ש הקטמונים או בת ים, היו מוכנים להתעמת עם נוער רמה.
אבל שוב, קודים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
תנו לי לנחש- אותה שוטרת שקרנית היא פרחת-על(טוב, יש משהו שונה מזה בתוך אוכלוסיית המשטרללה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
ברגר כתב:

לא שאני בעד חס וחלילה עוצר בשעות הלילה אבל אל תשווה את האוכלוסיה בבאר שבע ובת ים לאוכלוסייה בגבעתיים (בטח לא אז בתקופות שלך [שנות ה50 של המאה הקודמת כן?] והיום)
הנוער ברובו חסר תרבות,התנהגות וכבוד מינמלי לאחר,היום מסתובבים עם סכינים כמעט בכל חבורה,מכות של שישי זה עניין שבשגרה. צריכים לעשות פה מהפכה רצינית.

מה שנות החמישים מה, לא עבר אפילו עשור מאז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 14:14 
Frank Serpico כתב:
Yobov כתב:
ברגר כתב:

מה שנות החמישים מה, לא עבר אפילו עשור מאז...

לא עבר עשור מאז. נניח שהתחלנו לשבת על הברזלים לפני עשור. כמויות האלכוהול שיש היום אפילו לא דומות לכמויות שהיו אז, וזה כמובן מבלי להגיד כלום על ה"נוער של היום". מהפכה זה אחלה, השאלה איך עושים אותה ולמי יש את הכלים לעשות את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
באמת שאני לא יודע איך לפתור את זה.
אבל בתור התחלה צריכים להחמיר עוד יותר עם הכללים לגבי קניית אלכוהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4227831,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

אם אתה מחפש טפיחה על השכם שהייתם חברה טובים, יש לך אחת ממני.
אני לא מבין איך זה רלוונטי לנושא.
זה הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו. מה איתך? אתה מסוגל לתת רעיון טוב יותר מבדיחה על סמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: