תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הצבא הישראלי זה ארגון פשע!
הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
הפועל כתב:
מה זה "מפריעים לפעילות הצבא"? מה פעילות הצבא שם בדיוק? לגדל פרחים?
פעילות הצבא שם היא לכבוש, הם באו בשביל להפריע לכיבוש. וברור שהם באים לעשות "פרובוקציה", גם הם לא שם בשביל לגדל פרחים. כל הנוכחות שלהם שם היא פוליטית ונועדה להפנות כמה שיותר תשומת לב לפעילות הצבא שם ועוולות משטר הכיבוש.
זה לא מצדיק לירות להם רימון גז לפרצוף - למעשה הפעולה הזאת רק מדגישה בדיוק את הנקודה שהם באו להדגיש.

פעילות הצבא היא עמידה במטרה שלו. מטרת הצבא היא להגן על אזרחי ותושבי מדינת ישראל.
אם משפחה לא יכולה לנסוע בבטחה בכביש בישראל, אז הצבא יתערב.

הבנתי. וכיצד רימון גז לגופה של פעילה המפגינה בכניסה לנבי סאלח במחאה על הפקעת המעיין של הכפר לטובת ההתנחלות הסמוכה מגנה על אזרחי ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
"צה"ל" עוסק בהשפלת פלסטינים, הרג ללא משפט, מעצרים ללא משפט, ושימור האפרטהייד בשטחים.

ברור. זה כתוב בכל משרד מ"פ בשטחים.
אותי חינכו מהיום הראשון בטירונות שערבי זה זבל ואפס, פחות אפילו מכושים ימח שמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:30 
אה, ושכחתי טיהור אתני :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
שתלך להזדיין היא וכל הגויים שונאי ישראל האלהשבאים לכאן להתעסק בדברים לא להם, אנרכיסטים מסריחים שרק מחפשים את רעת המדינה..

:PUKE: על ה"גויים". לשאר לא אתייחס.
מה זה גויים? יש נוצרים, יש מוסלמים... אני כל כך שונא את המילה הזאת. זה נשמע לי כמו קללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:
mkorman1 כתב:
האם וינגייט פעל מיזמתו?
למה לשכתב את ההיסטוריה?
נכון שהוא סייע רבות ליצירת כח מגן עברי אבל זאת היתה תוצאת לוואי
הוא הרי לא סייע לביצוע פעולות נגד שלטון המנדט אלא פעל בשמו בתקופה בה היתה זהות אינטרסים בין השלטון לישוב היהודי
באשר למתנדבי מח״ל הם באו להגן על מדינה בת יומה שהותקפה על ידי שכנותיה
על מה מגינים הפעילים עאלק ?
ונגד מי הם פועלים? לא נגד צה״ל?
הדבר היחיד הטעון בירור כאן הוא מי האדיוט/ים שנותנים להם להכנס לכאן?

מתנדבי מח"ל היו פה כבר לפני קום המדינה. למה לא אמרו להם ללכת קיבינימט קורמן?
למה היום אנחנו לא אומרים לסיוע האמריקאי ולאוונגליסטים שתורמים להתנחלויות מאות מיליונים שידחפו את הכסף בתחת ויפסיקו להתערב בסכסוך לא שלהם?

מתנדבי מח"ל פעלו אחרי כ"ט בנובמבר
רובם המכריע היו יהודים שבאו לעזור בהקמת המדינה
מיעוטם אכן לא היו יהודים
אבל הם באו לסייע למדינה שבדרך וזה ההבדל
אין לי בעיה שמחר כאשר האו"ם יכריז על פלסטין כמדינה הם יבואו לשם כדי לעזור
יש לי בעיה גדולה עם זה שמדובר בפרובוקטורים מקצועיים שבאים רק ללבות יצרים ולא מתוך אהדה לענין הפלסתיני אלא מתוך אנטישמיות
ומה הקשר לסיוע האמריקאי?
האמריקאים סייעו ומסייעים למדינות רבות בעולם
אתה בא להשוות סיוע שנותנת מדינה לרעותה לפעילות מחרחרת הריב של ה"פעילים"?
וולגבי הסיוע של האבנגליסטים מי אמר שאני בעד זה?
ועדיין זה סיוע חומרי ולא "סיוע" מהסוג של ה"פעילים"

הבנתי. כשבאים לסייע למדינה היהודית ע"י בניית כח מלחמתי שבדרך מדובר בצדיקים.
כשבאים לסייע למדינה הפלשתינית שבדרך ע"י הגנה על תושבי כפרים שאדמותיהם מופקעות זו פרובוקציה אנטישמית.
יחי ההבדל הקטן :ROSE:

ולגבי לפני ואחרי קום המדינה (לא שזה באמת משנה), רק בשביל הפרוטוקול
1. מתוך אתר מח"ל http://www.sabra.net/machal/hebrew/
ציטוט:
בין השנים 1947-1948, בעוד היישוב עושה את צעדיו הראשונים לקראת עצמאות, הגיעו לעזרתו אנשי מח"ל.

2. הערך על הפרובוקטור הטרוריסט המפורסם דוד מרכוס, האלוף הראשון של צה"ל בויקיפדיה - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7% ... 7%95%D7%A1
ציטוט:
לפיכך נשלח שלמה שמיר (רבינוביץ') בדצמבר 1947 לארצות הברית על ידי דוד בן-גוריון, במטרה לגייס קצינים אמריקאים בכירים שיסייעו לארגון "ההגנה" להפוך ממיליציה עממית לצבא סדיר ומאורגן ולסייע במלחמה. כשהגיע שמיר לארצות הברית, קיבל המלצה לפנות למרכוס כבר סמכא בנושאי צבא, המכיר קציני צבא אמריקאים רבים. על אף שהגיע עם רשימת קצינים, איש מהם לא נאות לבוא לארץ. הם היו עייפים לאחר מלחמת העולם, ודחו את שמיר בתואנות שונות. היחיד שהסכים לבוא היה מרכוס.

לא יאמן! משלחת רשמית לגייס פרובוקטורים בחו"ל. אמנם לא בשביל מעשי טרור בהפגנות, סתם בשביל לארגן צבא. אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:
"צה"ל" עוסק בהשפלת פלסטינים, הרג ללא משפט, מעצרים ללא משפט, ושימור האפרטהייד בשטחים.

זו הבעיה הכי גדולה בגיוס חובה הפאשיסטי שיש פה. אי אפשר להגיד שום דבר על הצבא בלי שכל אחד יקח את זה אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפועל כתב:
red-toro כתב:
הפועל כתב:
מה זה "מפריעים לפעילות הצבא"? מה פעילות הצבא שם בדיוק? לגדל פרחים?
פעילות הצבא שם היא לכבוש, הם באו בשביל להפריע לכיבוש. וברור שהם באים לעשות "פרובוקציה", גם הם לא שם בשביל לגדל פרחים. כל הנוכחות שלהם שם היא פוליטית ונועדה להפנות כמה שיותר תשומת לב לפעילות הצבא שם ועוולות משטר הכיבוש.
זה לא מצדיק לירות להם רימון גז לפרצוף - למעשה הפעולה הזאת רק מדגישה בדיוק את הנקודה שהם באו להדגיש.

פעילות הצבא היא עמידה במטרה שלו. מטרת הצבא היא להגן על אזרחי ותושבי מדינת ישראל.
אם משפחה לא יכולה לנסוע בבטחה בכביש בישראל, אז הצבא יתערב.

הבנתי. וכיצד רימון גז לגופה של פעילה המפגינה בכניסה לנבי סאלח במחאה על הפקעת המעיין של הכפר לטובת ההתנחלות הסמוכה מגנה על אזרחי ישראל?

המפגינה כלל לא עומדת לנגד עיניו של הצבא. היא בערך כמו הזבובים שנמצאים על פניו של הסוס אבל לא מעכבים לו את התנועה. רק קצת מעיקים.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:37 
בני אדם, בכללי, לא עומדים לנגד עיניו של הצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:

המפגינה כלל לא עומדת לנגד עיניו של הצבא. היא בערך כמו הזבובים שנמצאים על פניו של הסוס אבל לא מעכבים לו את התנועה. רק קצת מעיקים.

העולם נגד משטר הכיבוש, מוצג התביעה מס' 159582 :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:10 
יום יגיע, ולא רחוק הוא אותו יום, שכל צבאות ערב ואותם תושבים ש"רק" היו משליכים אבנים או בקבוקי תבערה, התאגדו וילחמו נגד קיומה של מדינת ישראל.
מעניין אותי מה אז תגידו ובאיזה צד תיהיו. האם גם אז האזרחים הזרים יהיו בארץ או שזה כבר יחשב מסוכן מידי עבורם והם יחפשו פרובוקציות במקום אחר בעולם? ואתם, כאזרחי מדינת ישראל שנמצאת בסכנת קיום, תתגייסו לצבא הכיבוש במטרתו להגן על קיומה של המדינה, או שתדבקו בעקרונותיכם ולא תקחו חלק בפעילות ורק תעדיפו להסתכל מהצד ולראות מה התוצאות, ולפיהן לפעול?

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:14 
אשרי ההשוואה
אנשים שסיעו למדינת ישראל מושווים לפרובוקטורים מקצועיים
שבאים לסייע לאויבינו
ויש כאן כאלה שמזדהים עם אויבינו הרבה יותר מאשר עם בני עמם
שנאה עצמית כבר אמרנו?
אין דבר
עוד שנה שנתיים גם התרופה שלכם תמצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

זו הבעיה הכי גדולה בגיוס חובה הפאשיסטי שיש פה. אי אפשר להגיד שום דבר על הצבא בלי שכל אחד יקח את זה אישית.

כמה מילים גדולות. זה בטוח אומר שאתה צודק.
אתה טוען טענה מכלילה ומסוכנת. ומי שמעיד אחרת "לוקח את זה אישית".
אתה וחבריך יותר מסוכנים מכל הפאשיסטים האמיתיים שקיימים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
יום יגיע, ולא רחוק הוא אותו יום, שכל צבאות ערב ואותם תושבים ש"רק" היו משליכים אבנים או בקבוקי תבערה, התאגדו וילחמו נגד קיומה של מדינת ישראל.
מעניין אותי מה אז תגידו ובאיזה צד תיהיו. האם גם אז האזרחים הזרים יהיו בארץ או שזה כבר יחשב מסוכן מידי עבורם והם יחפשו פרובוקציות במקום אחר בעולם? ואתם, כאזרחי מדינת ישראל שנמצאת בסכנת קיום, תתגייסו לצבא הכיבוש במטרתו להגן על קיומה של המדינה, או שתדבקו בעקרונותיכם ולא תקחו חלק בפעילות ורק תעדיפו להסתכל מהצד ולראות מה התוצאות, ולפיהן לפעול?

מה קרה לך הם בסך הכול פועלים כנגד משטרי הדיכוי צבא כיבוש ושאר חירטוטים..אפשר לחשוב שהפיגועים שלהם התחילו רק אחרי 67..יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:37 
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

כמה מילים גדולות. זה בטוח אומר שאתה צודק.
אתה טוען טענה מכלילה ומסוכנת. ומי שמעיד אחרת "לוקח את זה אישית".
אתה וחבריך יותר מסוכנים מכל הפאשיסטים האמיתיים שקיימים פה.

איזו טענה מכלילה טענתי בדיוק? טענתי שזה מה ש"צה"ל" עושה כגוף. ממש לא כל חייל לוקח בזה חלק ישירות, אבל באופן טבעי והגיוני, הרבה מאוד חיילים (אוקיי, לא כל אחד) מרגישים צורך להגן על השם הטוב של הצבא. זה מה שמסוכן פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:38 
יש פה אנשים שנראה שהם סובלים מכל שנייה במדינה הזאת,אז למה לעזאזל אתם נשארים פה?מה אתם מזוכיסטים? תעברו לקנדה,תחיו את החיים היפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כל כך קל.
אחד שיודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
איזו טענה מכלילה טענתי בדיוק? טענתי שזה מה ש"צה"ל" עושה כגוף. ממש לא כל חייל לוקח בזה חלק ישירות, אבל באופן טבעי והגיוני, הרבה מאוד חיילים (אוקיי, לא כל אחד) מרגישים צורך להגן על השם הטוב של הצבא. זה מה שמסוכן פה.

אבל זו בדיוק ההכללה. כיף לראות שיש אנשים עם מנת משכל נמוכה גם בשמאל, ולא רק בימין.
אתה מנסה לטעון שאחת המטרות (המוצהרות או שלא) של הצבא (משמע-התנהלות הצבא כגוף) זה להשפיל ולדכא ושאר ירקות. אבל לא, זה לא זולג ליחידות ולחיילים. אולי יש עשבים שוטים. מה לעשות, יש כאלה בכל מקום. גם אצל המפגינים התמימים שאתם כל כך נהנים להגן עליהם. אבל זה לא מייצג כלום. זה מייצג מקרה פרטני.
השם הטוב של הצבא זקוק להגנה, מכיוון שיש פסיכים, כמוך, שמנסים להכפיש אותו גם בלי צידוק. לראות את הסרטונים שמעלים השמאלנים בשטחים, זה מחריד. עומדים לחיילים מול הפרצוף, מתריסים ומטרידים, ואיזה כיף להם כשחייל מאבד עשתונות. שמחת תורה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אשרי ההשוואה
שבאים לסייע לאויבינו
שנאה עצמית כבר אמרנו?
אין דבר

אז זה ההבדל? שישראל זה הטובים כי זה אנחנו, ופלסטין זה הרעים כי הם האוייבין.
כמה עומק, כמה אהבת אדם.

אעיד על עצמי שאני לא אוהב את "בני עמי" יותר יותר מאשר את "אויבינו", אבל אני גם לא אוהב את "אויבינו" יותר מאשר את "בני עמי".
אבל אני טיפוס שטוח, שמעדיף לשפוט בני אדם בצורה אינדבידואלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:57 
אתה כנראה לא מבין שעצם זה שיש כיבוש צבאי זו השפלה, שמחסומים זו השפלה, שמעצרים ליליים מול המשפחה זו השפלה, גם אם החיילים מחייכים אליך ונותנים לך פרחים.
המקרים הפרטניים והחיילים שמאבדים עשתונות לא מעניינים ולא מפתיעים אותי, כי זה מה שקורה כשמעמידים אנשים בסיטואציה כזו. כשנותנים להם כוח, נשק ושליטה.
אתה חושב שהמפגינים בשטחים הם הבעיה, ולא האנשים שמכוונים אליהם רובים, ואני פסיכי. נו שוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 18:57 
וואו, איזה הודעות מגעילות וקיצוניות יש פה. כשאני שומע וקורא את הדעות האלה אני אוטומטית שובר ימינה, מהפחד שדעות כאלה מתרבות. איך אפשר לגדל שנאה כל כך תהומית כלפי המדינה שלך? אם רוב העולם היה מחזיק בדעות כל כך קיצוניות כמו ששומעים לפעמים מאנשים "ישראלים", לא היתה מדינת ישראל. ואולי זו מטרתכם. הגיע הזמן שתגיעו למסקנות (אם אתם עדיין בטעות גרים בישראל) ותעזבו פה כמה שיותר מהר. אויבים מבית זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:05 
lirazgc כתב:
כשאני שומע וקורא את הדעות האלה אני אוטומטית שובר ימינה, מהפחד שדעות כאלה מתרבות.

וואו, אפשר אשכרה להתייחס אליך בתור שפוי ולענות לך תגובה רצינית, אבל אז קוראים את זה-

lirazgc כתב:

אם רוב העולם היה מחזיק בדעות כל כך קיצוניות כמו ששומעים לפעמים מאנשים "ישראלים", לא היתה מדינת ישראל. ואולי זו מטרתכם.

אז ניתן להבין שאתה סתם עוד איזה מוסת או מסית שכותב "שמאלנים בוגדים לכו לעזה" רק במילים יפות ומכובסות יותר.
איך אפשר להתייחס אליך ברצינית?
"אולי זו מטרתכם". לך לעזאזאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:

אנחנו נהיה בצד של אלו שיבכו בצד ולא יבינו איך נתנו לימין המשיחי לקחת מדינה קטנה ומתפתחת שמפלגות השמאל הסוציאליסטיות בנו ברוב עמל ולהפוך אותה למדינה שמתגאה בכך שמפגינים הם זבובים, חיילים שומרים על הסדר, וערבים הם אזרחים סוג ב', ג' וד'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:45 
אדום עד לגרדום כתב:
red-toro כתב:

מה קרה לך הם בסך הכול פועלים כנגד משטרי הדיכוי צבא כיבוש ושאר חירטוטים..אפשר לחשוב שהפיגועים שלהם התחילו רק אחרי 67..יאללה יאללה.

לא רוצה להצדיק פיגועים, אבל אפשר לחשוב שאנחנו לא עשינו פיגועים בשנות ה40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אשרי ההשוואה
שבאים לסייע לאויבינו
שנאה עצמית כבר אמרנו?
אין דבר

ופה שורש הבעיה שלך ידידי. אתה יכול להתווכח ולהתפלמס שעות.
הכל יחזור לזה שבסופו של דבר אתה רואה את העולם ב"הלנו או לצרינו" בצורה הצרה ביותר - או שאתה תומך במשטר הנוכחי וכל מעשיו, או שלא.
וזו בדיוק התפיסה שלך ושל שכמותך שבאמת הורסת לנו את הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון, ובאמת תוביל לחורבנה.
לא אף צרפתייה שבאה לפה כדי לסייע לכמה פלשתינים אומללים לקבל בחזרה את מקור המים היחיד של הכפר שלהם שנגזל בחסות חיילים "שומרים על אזרחי ישראל", ולא כל 3 המנדטים של מרצ.
יום טוב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:50 
NARKOTIKA כתב:
lirazgc כתב:
כשאני שומע וקורא את הדעות האלה אני אוטומטית שובר ימינה, מהפחד שדעות כאלה מתרבות.

וואו, אפשר אשכרה להתייחס אליך בתור שפוי ולענות לך תגובה רצינית, אבל אז קוראים את זה-

lirazgc כתב:

אם רוב העולם היה מחזיק בדעות כל כך קיצוניות כמו ששומעים לפעמים מאנשים "ישראלים", לא היתה מדינת ישראל. ואולי זו מטרתכם.

אז ניתן להבין שאתה סתם עוד איזה מוסת או מסית שכותב "שמאלנים בוגדים לכו לעזה" רק במילים יפות ומכובסות יותר.
איך אפשר להתייחס אליך ברצינית?
"אולי זו מטרתכם". לך לעזאזאל.

לא יודע מי אתה ומה דעותייך, אולי לא ירדת לסוף דעתי, אבל אני התייחסתי לדעות שהציגו כאן שניים: "100% anti beitar" ו"yannay".
הדעות שהם מציגות כאן הן מחוץ לגבול הסובלנות והפלרוליזם. הן מסוכנות נקודה. אין לי בעיה עם ביקורת על צה"ל ועל התנהלות המדינה, אבל תקרא את הודעותיהם ואולי תבין למה התכוונתי. לאנשים כאלה כנראה התכוון הנביא באומרו "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו". כולי תקווה שבעצם הפסוק הזה הוא כפרשנים שאומרים שהמחריבים פשוט יצאו החוצה ולא יהיו חלק מאיתנו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 19:56 
הפועל כתב:
בדיבורים ובהקמת מדינות ליהודים.

אתה בנית מדינה? :LOL2:
בן גוריון היה יותר קרוב בדעותיו לאיתמר בן גביר (ממנו אני סולד כמעט כמו שאני סולד מאנשים כמוך), מאשר לחד"ש, משאת נפשך.
המדינה היתה נראית הרבה יותר טוב בלי כל מיני גיס חמישי שרק מחפשים איך להרע לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
אתה כנראה לא מבין שעצם זה שיש כיבוש צבאי זו השפלה, שמחסומים זו השפלה, שמעצרים ליליים מול המשפחה זו השפלה, גם אם החיילים מחייכים אליך ונותנים לך פרחים.
המקרים הפרטניים והחיילים שמאבדים עשתונות לא מעניינים ולא מפתיעים אותי, כי זה מה שקורה כשמעמידים אנשים בסיטואציה כזו. כשנותנים להם כוח, נשק ושליטה.
אתה חושב שהמפגינים בשטחים הם הבעיה, ולא האנשים שמכוונים אליהם רובים, ואני פסיכי. נו שוין.

אני לא אוהב את השליטה של הצבא על אוכלוסיה ערבים בדיוק כמוך.
אבל בניגוד אליך, אני מבין שזה הכרחי. אם חלום חייך יתגשם, זה עלול להיות הרסני לקיום שלנו. לא כי האוכלוסיה הערבים בעייתית. היא לא. אבל אלה שכן מחפשים לפגוע בך מסתתרים שם. וכל עוד לא יהייה להם מנהיג שמסוגל לשלוט בהם, זה תפקידנו.
ומעצרים ליליים זה משפיל? קודם שלא יספקו סיבה לעצור אותם, אחרי זה תדאג למשפחה שלהם, שכמובן לא ידעה מדבר.
ולסיום, לא אמרתי שהמפגינים הם הבעיה. להפגין מותר. רצוי אפילו כדי לשמור את הצבא על הרגליים, שימנע מעשבים שוטים ליפול. לא יודע למה חשבת שדווקא לזה התכוונתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:09 
הפועל כתב:
red-toro כתב:

אנחנו נהיה בצד של אלו שיבכו בצד ולא יבינו איך נתנו לימין המשיחי לקחת מדינה קטנה ומתפתחת שמפלגות השמאל הסוציאליסטיות בנו ברוב עמל ולהפוך אותה למדינה שמתגאה בכך שמפגינים הם זבובים, חיילים שומרים על הסדר, וערבים הם אזרחים סוג ב', ג' וד'

מה אני אגיד לך, יכול להיות שאם לא הייתי רואה בעיניים מה הולך בכפרים האלה, ואם הייתי ניזון באמת רק ממה שחברים מספרים לי או מקטעים ביוטיוב, אם רק הייתי יכול לחיות בידיעה שאני עוצם את העיניים, מנותק מהמציאות ויודע שיהיה שלום ושהצד השני דוחף לשלום הזה יותר ממה שהצד שלנו ניסה, ואם אני אסע בכבישים מקבילים לכפרים ערביים בבטחה ובשלום מבלי פחד שאיזו אבן תזרק עלי מהשמיים, אז החיים שלי היו באמת דבש והייתי מבקש ממך לפנות לי מקום על הספסל של החבר'ה שבוכים על גורלה של המדינה שנעלמה להם מול הפנים.
כל מדינה צריכה שמאל שינסה למתן אותה. אני נהנה לראות דעות שונות משלי. אני יותר נהנה לראות דעות שונות שהן מבוססות על המציאות ועל מקרים בשטח.
אולי יום יבוא ויהיה שלום ואז אתבדה. עד אז, אני אמשיך לישון בלילה בשקט בידיעה שצבא ההגנה לישראל פועל כל לילה כדי שהשקט היחסי ישמר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:36 
:bang: :bang: :bang:

לכל ה-"לא טוב לכם לכו" תעשו טובה.
לכו תבינו מה אתם רוצים מעצמכם,כבר נמאס לשמוע את זה.

שנאה עצמית... טוב מאוד.. כי כמו שכבר אמרתי. אבל כמובן שאף אחד פה לא ענה.
אין פה באמת מה לאהוב.
מדינה חרא עם חברה שתירק לך בפרצוף כי אתה לא חלק מהקונצנזוס החברתית.
לא התגייסת לצבא? אתה חשוב לי כמו איזה פגר! בוגד!
אין יותר יהודי אל יהודי.. רק שנאה, שהכניסו לכם למוח כל החיים שלכם במוסדות חינוך.

ולירז.
איך אפשר לגדל שנאה כל כך תהומית למדינה שלך?
כבר בהודעה שלך יש כמה תשובות.
טוב מאוד שלא תהיה מדינת ישראל. כמה שיותר מהר יותר טוב. לא רק ישראל, שלא תישאר שום זכר למדינות ולאומים.. כי זה רק מטמטם לכם את השכל.

כמה שיותר קיצוני יותר טוב.

מעבר לגבולות הפלורליזם? מה זה הטינופת הזאת..
מזה בדיוק גבולות הפלורליזם? אסור לי להגיד את דעתי כי אני נגד הצבא הקדוש? או לצאת כנגד המדינה?

הנה אני אומר את זה באופן הכי גלוי ומובהק.. שלא יהיה פה חשדות..ואם לא טוב לך אתה יכול לקפוץ (מי שזה לא יהיה)

אני שונא את המדינה (והצבא) הזאת שנאה עמוקה, וכל יום שעובר רק מעמיק את התחושה הזאת.

אני בעד לפרק את מדינת ישראל, ואת הצבא, ואת הכלכלה ואת כל המדינות האחרות בעולם,

רק חבל שאתם תקועים עם הלשון בתחת של הלאומנות הדבילית הזאת, שאתם לא עוצרים רגע אחד להסתכל לצדדים ולראות שהכל חרא ושעובדים עליכם.

אז כל מי שיקרא לי איזה בוגד ,מפיץ שנאה ו"ילד חרא" יכול לקפוץ.ועדיף שיגיד את זה לקיר.

ואם אתם תבוא לי עם הטענה המטומטמת הזאת והחסרת כל בסיס של-לא טוב לך אז לך.
עדיף שלא תכתוב את זה , אתה מבזבז זמן שלי ושלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2012, 20:47 
100%anti beitar כתב:

רק ליידע,
אין כיבוש. תפסיקו לדבר במושגים של שונאי ישראל אנטישמיים.
כיבוש לפי אמנת ז'נבה, זה על שטח שהיה בשליטה ריבונית של מדינה כלשהיא, כמו שאתה יודע, לא הייתה מדינה פלסטינית באזור יהודה ושומרון לצורך העניין, וזה לא היה שטח ריבוני של ירדן, לכן האזור איננו כבוש והגיע הזמן שיפסיקו להשתמש בביטוי המחליא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: