romario כתב:
איש שונא אתה.
מה שמוליך אותך זה שנאה.
אין לי בעיה פה עם אף אחד אפילו אלה שצחקו על המנוח זה לא בא להם באמת מפנימיות.
אבל אתה כל הזמן משתמש בקונוטציה של השורש ש.נ.א
אז נהיה חייבים לרחם עליך ולדון אותך לכף זכות שכנראה החיים קשים אז אתה מוציא תסכול במחשב.
בן אדם שחושב ששנאה היא טבעית הוא בערך ברמה של ילד בן 5 ששונא כל מי שלקח לו משהו.
אתה אומר שקמו את הגנבים.
ובעצם אתה מתכוון "הלוואי שאני אזכה לשקם את עצמי" ממעגל השנאה והתסכול שלי.
שיהיה לך בהצלחה בטיפול.
ודרך אגב החרדים כן עובדים.רובם עובדים.
ולא רק שהם עובדים שמעתי התבטאות מאחד ממנהלי המחלקה בחברה שאני עובד שהם כוח עבודה מצויין.
אז תזהר שהם לא יתפסו לך את העבודה כי מה שאתה לומד ב30 שנה הם יכולים להשלים בשנתיים.
אח שלי גם חרדי והוא עובד בסניף חרדי של אורנג' בירושלים וזה הסניף שאורנג' הכי מבסוטים עליו.
אה וגם לך תראה את הבתי קפה בתל אביב בשעות הבוקר מעורר תמיהה.
יום טוב.
אתה משווה לילד בן 5 כשהטיעונים שלך עצמך הם בערך ברמת גן.
לשנוא את מי שגונב ממך שוב ושוב יום יום זו לא תגובה רגשית של בן 5, זו תגובה רגשית טבעית לחלוטין לאדם בוגר.
תפסיק לחזור על המנטרה הזו שאיזה מטיף דחף לך לראש. יש בעולמנו אנשים שהרויחו שנאה ביושר.
אני לא צריך שיקום, חיי נפלאים. להבדיל מקורבנות השוד האחרים לי יש מספיק בשביל לחיות טוב למרות כל מה שגונבים ממני.
ברור שאם החרדים היו הולכים לעבוד הם היו כח עבודה מצוין. בשביל להצליח בעבודה רק צריך לרצות וכל אחד יכול.
זה בדיוק מה שמעצבן, הם יכולים לעבוד אבל במקום זה הם עוסקים בתחביב שלהם על חשבוני.
להגיד שרובם עובדים זו פשוט דרך ספירה "מעניינת". המאה אלף שגרמו לפקקים שלשום, כמה מהם עובדים? אנשים עובדים לא הולכים להלוויות של סלבריטיס.
אולי את מה שאתה היית לומד ב 30 שנה הם יכולים ללמוד בשנתיים, אתה לא ממש דוגמא לאדם לומד. זה נשמע שאתה בכלל לא מסוגל להבין מה זה ללמוד 30 שנה.
מה שאתה אומר הוא פשוט טקטיקת שכנוע שמיועדת להפחיד אנשים קשי יום: לא כדאי להם שהחרדים יעבדו כי הם יקחו להם את מקומות העבודה.
שודדים שנוקטים בהפחדה? וואו, חדשני.
מספיק ש50 אחוז מהם עובדים כדי שלא תכליל.
בעצם מספיק ש20 אחוז מהם עובדים כדי שלא תכליל.
החרדים הולכים לעבוד ובנוסף לזה הם כוח עבודה מצויין ומשכיל.
אלה שלא הולכים להלוויה של סלבריטאים זה משום שאין להם כח לעמוד בשמש ולהטריח את עצמם.
רב זה מישהו שנכנס לך לנשמה,שמשנה אותך ואת המהות שלך זה קשר כמו אבא ובן.