תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 11:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ''היפה והחנון''
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 12:12 
לא תתפוס אותי כתב:
יש כמה חנונים שגורמים לי לנוע באי נוחות בספה.
יש שם כאלה שצריכים טיפול אמיתי ותמיכה נפשית, לא שכוסיות והפקה דלה יטרטרו אותם בשטויות. מה השלב הבא? להביא ילד מפגר בתור חנון ולראות איך הוא מנפח בלון מצחיק?

אלכס, למשל, זה בחור שסובל מסוג של תסמונת אספרגר די חמורה, או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 12:22 
מהי התסמנונת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 12:27 
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש שם כאלה שצריכים טיפול אמיתי ותמיכה נפשית, לא שכוסיות והפקה דלה יטרטרו אותם בשטויות. מה השלב הבא? להביא ילד מפגר בתור חנון ולראות איך הוא מנפח בלון מצחיק?

אלכס, למשל, זה בחור שסובל מסוג של תסמונת אספרגר די חמורה, או משהו בסגנון.

אני לא יודע מכיר את המונח ממנו הוא סובל, אבל בהחלט רואים שהבן אדם לא 100 אחוז בסדר, מגעיל שהכניסו אותו לתוכנית הזאת. זה כמו שיקחו בן אדם שסובל מאוטיזם ויתחילו לצחוק עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 12:41 
אלכס, רוברט שהודח וההוא שאוהב ריקודי-עם הם שלושה שהייתי מהמר שיש להם איזשהו סוג של אוטיזם.

אפשר גם לראות את ההתנהגות שלהם מול אנשים "רגילים" כמו הבחור שאוהב אנימה, אור והבחור שצריך לסבול את חופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 13:38 
קומוניסים כתב:
מהי התסמנונת הזאת?

בצורה מאד כללית, מדובר בסוג של ליקוי בכישורים חברתיים, שיכול להיות בדרגות שונות. יש דרגות קשות מאד שהן על גבול האוטיזם, ויש מקרים הרבה יותר קלים, ואנשים עם התסמונת הזו יכולים גם בסה"כ לנהל אורח חיים די נורמאלי.

בויקיפדיה יש ערך מאד מפורט בענין.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7% ... 7%92%D7%A8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 13:59 
כל הסיפור סביב אור זה נראה כמו שקר אחד גדול...
אני מוכן לשים כסף שההפקה דרשה ממנו לגדל בצורה מטורפת את הזקן ושלא יסתפר, כי אם הוא היה מתגלח לגמרי ועושה קרחת, הוא היה נראה בסדר גמור... פשוט הוא מתאים את עצמו לתפקיד... וללכת בכל הזדמנות עם חולצה של "איתי לגבעתי" לא בידיוק עוזרת לו להכנס לדמות של החנון.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 14:04 
red-toro כתב:
אני מוכן לשים כסף שההפקה דרשה ממנו לגדל בצורה מטורפת את הזקן ושלא יסתפר, כי אם הוא היה מתגלח לגמרי ועושה קרחת, הוא היה נראה בסדר גמור... פשוט הוא מתאים את עצמו לתפקיד... וללכת בכל הזדמנות עם חולצה של "איתי לגבעתי" לא בידיוק עוזרת לו להכנס לדמות של החנון.

אתה צודק בהכל. אור שוחט היה בגבעתי ושירת כלוחם 3 שנים בפעילויות מבצעיות.
זה נכון שהבטחון העצמי שלו ירוד וזה כנראה כתוצאה מכך שחזר בתשובה ישר לצבא.
ביום יום גם אחרי שיחרורו אור לא היה עם זקן ושיער. ככל הנראה אמרו לו לגדל על מנת שיראה "מפלצת".
הוא גאון זה כן. ועוד דבר היה לו פיסבוק ומאז שהתכנית עלתה הפייס נמחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 14:09 
נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
מהי התסמנונת הזאת?

בצורה מאד כללית, מדובר בסוג של ליקוי בכישורים חברתיים, שיכול להיות בדרגות שונות. יש דרגות קשות מאד שהן על גבול האוטיזם, ויש מקרים הרבה יותר קלים, ואנשים עם התסמונת הזו יכולים גם בסה"כ לנהל אורח חיים די נורמאלי.

קראתי בויקי ולפי התופעות של המחלה זה באמת נראה מה שיש לו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
1. לגבי הבחורות, חוץ מסהר ונלה לא הייתי מסתכל על אף אחת יותר משנייה אם הייתי נתקל בהן ברחוב.
וגם לגבי השתיים המוזכרות, בכל הליכה לסופר אני נתקל בלא פחות יפות.

2. לגבי הגברת משולמי ושפתייה המנותחות.
לא אחת אנחנו רואים שנשים נראות מגוחך אחרי ניתוחי פנים כאלה ואחרים.
אתה מסתכל על התוצאה ושואל את עצמך: באמת הן חושבות שזה יפה/מושך ?
כבר התחלתי לפתח תיאוריה שהן לא עד כדי כך עיוורות, אבל בבחירה בין להראות לא יפה מספיק/מכוערת/מבוגרת לבין להראות מגוחך, הן מעדיפות את האופציה השניה.
וכמובן שיש את מגזר השימייליות, שיעדיפו תמיד להראות מגוחך מאשר להראות גבריות.
אותן אני מבין בניגוד לגברת משולמי, אלא אם כן גם היא מסתירה שם למטה איזה בולבולון קטן, מה שלא הייתי מוציא מכלל אפשרות.

3. אנשים דיברו הרבה על קטעים מבויימים בתוכנית.
אתמול במשימת הבנים די סביר שהשתילו בנות על החוף מההפקה.
מעניין שתמיד יוצא להם שהגבר הכי ביישן מנצח במשימות האלה, גם בעונה הקודמת וגם בעונה הנוכחית.
תמיד אפשר לסדר את זה באמצעות תדריך לשתולות.
אגב, גם במשימה הקודמת לבנים עם הצילום זכה הגבר שהכי התבייש בגופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 16:09 
לירון האדום כתב:
red-toro כתב:

אתה צודק בהכל. אור שוחט היה בגבעתי ושירת כלוחם 3 שנים בפעילויות מבצעיות.
זה נכון שהבטחון העצמי שלו ירוד וזה כנראה כתוצאה מכך שחזר בתשובה ישר לצבא.
ביום יום גם אחרי שיחרורו אור לא היה עם זקן ושיער. ככל הנראה אמרו לו לגדל על מנת שיראה "מפלצת".
הוא גאון זה כן. ועוד דבר היה לו פיסבוק ומאז שהתכנית עלתה הפייס נמחק.

זה היה דיי צפוי... פאק עצום של ההפקה לתת לו ללכת עם החולצה הזאת.... ובד"כ ההפקה מלבישה אותם בצורה מגוכחת כמו את ברברבאום הזה...

ולגבי הזאת שהשפתיים שלה נראות בתלת מימד, היא חברה של לא אחר מאשר תמיר כחלון ממכבי... מצא איש את רעהו

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 21:16 
נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
מהי התסמנונת הזאת?

אין לו אספרגר, זו מוגבלות ארורה שהדביקו לה תואר "תפקוד ברמה גבוהה" אני בספק אם אפילו הפקה של ריאלטי בארץ יכולה לרדת כל כך נמוך ולנצל אנשים שיש להם אספרגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 22:31 
אני מכיר את אלעד (אספן הקומיקס), אין ספק שהוא גיק ממוצע, אבל ממש לא מהסוג שסובל מקשיים חברתיים, הוא הקצין את ההתנהגות שלו במיוחד שם, ואני בטוח שרובם כמוהו.
התכנית הזאת היא פשוט המיץ של הזבל בתרבות הריאליטי. לוקחים כמה פוסטמות יפות, ה"נורמליות" שכולם שואפים להיות כמוהן, צרכניות חסרות תקנה, אינדיווידואליסטיות שלא יודעות משום דבר שקורה בארץ ובעולם, אבל תואמות את מודל היופי שהפטריארכיה הציבה. ואז לוקחים חבורת חנונים, חלקם כנראה סובלים מבעיות תפקודיות אמיתיות, חלק מזייפים אותן, ומציגים תכנית שבה ברור מי מוגדר כה"עליון", כי ככה קוראים לתכנית, "היפה והחנון" לא "הפוסטמה השטחית והגיק" ובטח שלו "הנעל וגאון". זה "היפה והחנון".
וכמובן שהם ישימו כונפות כוסיות (עוד פאק בתכנית הזאת היא שכולן חוץ מכמה בודדות בה יפות בעיקר אם מקפדים להן את הראש עם גליוטינה, מודל היופי כבר אמרנו?) עם גיקים, ולא נגיד, גברים יפים עם חנוניות. סקסיזם גם כן כבר אמרנו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר בכל יום נתון בים של אלף בחורות נאות יותר עם גוף יותר טוב מאלו שבתכנית שאתמול בתכנית ראינו איזה גזעים יש לכולן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

יפה אמרת גבר.
מעניין ששמת לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2010, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
לצערי אני מגיע הביתה אחרי שהתוכנית מתחילה ואז אני סחוט מעייפות כך שלא יוצא לי לראות אותה.

ראיתי שנענע10 מציעים צפייה בפרקים מלאים אך הברוך הוא שהוידאו כל הזמן טוען לי ובעצם נתקע.

אני משער שהבעיה היא במקודדים או שקרכלשהו ולכן אני מבקש ממי שיש לו מענה לבעיה שלי שיתן לינק להורדה (זה חינמי לדעתי הדברים האלה-חוקי) או האם זה קורה לכולם בממשק של נענע? לפעמים זה גם קורה לי בממשק של מאקו (בישן קרה יותר)

עריכה:
אוקי מוזר
שניה לאחר פירסום התגובה זה התחיל לטעון לי ואפילו עובד בHQ

עדיין-למה זה לוקח כל כך הרבה זמן?! (השעה עכשיו חצות, לא נראה לי שזה עקב עומס..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 00:00 
ליטל אהבת חיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
פיני טבגר החנון הכי גדול שם.
כולו משחק אותה גנגסטר עם הפרד פרי והשרשרים והוא כולו ג'ינג'י מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל הקטע החשוב והמצחיק בתוכנית זה הסתומות ולא החנונים.
אני בטוח במאה 100% שהם אשכרה סתומות.

לגבי השטויות שזרקו פה לאוויר לגבי תסמונת אספברגר..עשו לי טובה תתעסקו במה שאתם מבינים ויודעים,אל תנסו לאבחן אדם בטלוויזיה,זה מציצני ומעיד על בורות וטמטום. זה שקראת 3 דפים בויקיפדיה לא הופך אותך למבין או לאחד שמסוגל לאבחן אנשים.
עשה טובה אל תתעסק דברים שאין לך מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 09:11 
דובראש כתב:

לגבי השטויות שזרקו פה לאוויר לגבי תסמונת אספברגר..עשו לי טובה תתעסקו במה שאתם מבינים ויודעים,אל תנסו לאבחן אדם בטלוויזיה,זה מציצני ומעיד על בורות וטמטום. זה שקראת 3 דפים בויקיפדיה לא הופך אותך למבין או לאחד שמסוגל לאבחן אנשים.

למה אתה חושב שאין לי מושג? ולמה אתה מנבל את הפה? אתה לא חייב להסכים, אבל לפחות שמור על תרבות דיון.

אני לא יודע אם לאלכס יש אספרגר, אבל מה שברור הוא שיש לו בעיה תפקודית לא פשוטה, שהיא הרבה מעבר להיותו "חנון".

אין פה שום נסיון לאבחן אותו, אלא התייחסות לעובדה שיש משהו פגום בצירוף של בחור כזה לתוכנית כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 09:13 
אוריאל כתב:
ליטל אהבת חיי

ערסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:

גם אני חשבתי שהן משחקות אותה,ולא האמנתי שהן באמת סתומות עד שרון קופמן סיפר ביציע העיתונות לפני שבועיים בערך
שגם הוא לא האמין שיש בחורות ברמת הטמטום הזאת,אבל הייתה להם משימה שבה הוא נקרא לשפוט והוא אמר שהן פשוט סתומות,ועד שהוא לא ראה הוא לא האמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אתם באמת לא מכירים בחורות כל כך סתומות? מכיר מספיק כוסיות עולם שאחי בן ה9 חכם מהן
הבעיה היא המטומטמות שלא נראות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

יפה אמרת גבר.
מעניין ששמת לב

מה מעניין פה? מפתיע אותך שאתה לא פי ארבע חכם ממנו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 16:17 
NARKOTIKA כתב:
אוריאל כתב:
ליטל אהבת חיי

ערסית

כוסית על, מצחיקה רצח ופחות טיפשה משאר הבנות בתוכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
בצל כתב:
אני מכיר את אלעד (אספן הקומיקס), אין ספק שהוא גיק ממוצע, אבל ממש לא מהסוג שסובל מקשיים חברתיים, הוא הקצין את ההתנהגות שלו במיוחד שם, ואני בטוח שרובם כמוהו.
התכנית הזאת היא פשוט המיץ של הזבל בתרבות הריאליטי. לוקחים כמה פוסטמות יפות, ה"נורמליות" שכולם שואפים להיות כמוהן, צרכניות חסרות תקנה, אינדיווידואליסטיות שלא יודעות משום דבר שקורה בארץ ובעולם, אבל תואמות את מודל היופי שהפטריארכיה הציבה. ואז לוקחים חבורת חנונים, חלקם כנראה סובלים מבעיות תפקודיות אמיתיות, חלק מזייפים אותן, ומציגים תכנית שבה ברור מי מוגדר כה"עליון", כי ככה קוראים לתכנית, "היפה והחנון" לא "הפוסטמה השטחית והגיק" ובטח שלו "הנעל וגאון". זה "היפה והחנון".
וכמובן שהם ישימו כונפות כוסיות (עוד פאק בתכנית הזאת היא שכולן חוץ מכמה בודדות בה יפות בעיקר אם מקפדים להן את הראש עם גליוטינה, מודל היופי כבר אמרנו?) עם גיקים, ולא נגיד, גברים יפים עם חנוניות. סקסיזם גם כן כבר אמרנו, לא?

תכלס אתה צודק לגמרי ובכל זאת עם כמה שאני משתדל להימנע מריאליטי אני מכור לתוכנית הזאת. יש בפורמט הריאליטי הזה ביחד עם כל השקרים והטראש משהו הרבה יותר מושך מריאליטים אחרים. כמו איזה סרט אמריקאי זול שכל אחד מתמוגג ונהנה לחשוב אם יש דברים כאלה בכלל, מישהי כוסית עם חנון.

ולגבי המתמודדים אני מקווה מאוד שאלון ינצח אפילו שהוא עם חופית. הוא אחד הגברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 17:22 
באחריות ומהיכרות, אחת המתמודדות שם אינטילגנטית וסתם משחקת אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
אתם באמת לא מכירים בחורות כל כך סתומות? מכיר מספיק כוסיות עולם שאחי בן ה9 חכם מהן
הבעיה היא המטומטמות שלא נראות טובות

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2010, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שנאוצר כתב:
בצל כתב:

תכלס אתה צודק לגמרי ובכל זאת עם כמה שאני משתדל להימנע מריאליטי אני מכור לתוכנית הזאת. יש בפורמט הריאליטי הזה ביחד עם כל השקרים והטראש משהו הרבה יותר מושך מריאליטים אחרים. כמו איזה סרט אמריקאי זול שכל אחד מתמוגג ונהנה לחשוב אם יש דברים כאלה בכלל, מישהי כוסית עם חנון.

ולגבי המתמודדים אני מקווה מאוד שאלון ינצח אפילו שהוא עם חופית. הוא אחד הגברים

בצל צודק במאה אחוז,וההבחנה שלו באמת מאוד מאוד מרשימה.(לדעתי)

לפי דעתי(!),הסיבה שאתה נמשך לזה,כי מה שמושך אותך זה כל הדברים שבצל מדבר עליהם.
ריאליטי(טראש ככל שיהיה),גורם למוח לפעול שעות נוספות.
יש לך אשכרה את היכולת לראות ולא להיראות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2010, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
דובראש כתב:

למה אתה חושב שאין לי מושג? ולמה אתה מנבל את הפה? אתה לא חייב להסכים, אבל לפחות שמור על תרבות דיון.

אני לא יודע אם לאלכס יש אספרגר, אבל מה שברור הוא שיש לו בעיה תפקודית לא פשוטה, שהיא הרבה מעבר להיותו "חנון".

אין פה שום נסיון לאבחן אותו, אלא התייחסות לעובדה שיש משהו פגום בצירוף של בחור כזה לתוכנית כזו.

אם נפגעת באופן אישי אז סליחה. פשוט אמרת כמה עמודים אחורה ששמעת על התסמונת הזו. בכל מקרה גם לי אין ידע נרחב בנושא למרות שעבדתי עם ילד כזה,עדיין אני לא מתיימר לאבחן אף אחד בטלוויזיה וגם בחיים אני משאיר את זה לאנשי מקצוע.
זה פשוט הרתיח אותי שאתה משתמש בכזו קלות במושג כ"כ מסובך.
זה כמו שאנשים מתיימרים להגיד: "הוא ילד היפראקטיבי הוא צריך ריטלין " תנשמו ושתו כוס מים לפני שאתם מנסים לאבחן מישהו יש אנשים שלומדים כמה שנים טובות לפני שהם מאבחנים מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2010, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
ממה שהספקתי לראות עד המשחק,
החדשה כוסית ברמות חדשות.
הכי יפה שם ביי פאר.
פשוט לבהות בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 293 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: