תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אמיר אני לא מבין גדול בכלכלה.
אמרת קודם שלא יכול להיות שלמדינה יגמר הכסף. אני מבין את הטענה הזאת בנוגע לרכישות מחול ( כמו הדוגמא של ה f35). אבל היא לא כל כך ברורה לי בנוגע להתנהלות הפנימית. האם לא יכול להיות שלא יהיה יותר כסף אצל ביטוח לאומי? למשרד הבריאות? למשרד החינוך? למשטרה ולשבס?
אז נכון שהמדינה תמיד תוכל להדפיס עוד אבל אז ערך הכסף ירד ובפועל יהיה לך פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
ציטוט:
בוא לי במספרים, רצוי כאחוזים מתקציב המדינה.

של מחיר למשתכן? התוכנית המקורית והעלות הישירה היתה זהירה מאוד (כמה מיליארדים בודדים), כמה זה עולה לנו בפועל עם עלויות עקיפות, העלאת מיסים, הגדלת גירעון וכו' - אלוהים יודע.

משהו פה לא ברור לי.
כשאתה אומר "העלאת מיסים עולה לנו" אתה מדבר על אוצר המדינה (בהמשך לדיון שהיה פה קודם)?
מי זה "אנחנו" אצלך? ומי מפסיד מזה, לדעתך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 11:45 
מהמר על מס הכנסה ו"אנחנו" זה המעמד הבינוני ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 13:19 
teknoboy כתב:
א.ב כתב:
ציטוט:

של מחיר למשתכן? התוכנית המקורית והעלות הישירה היתה זהירה מאוד (כמה מיליארדים בודדים), כמה זה עולה לנו בפועל עם עלויות עקיפות, העלאת מיסים, הגדלת גירעון וכו' - אלוהים יודע.

משהו פה לא ברור לי.
כשאתה אומר "העלאת מיסים עולה לנו" אתה מדבר על אוצר המדינה (בהמשך לדיון שהיה פה קודם)?

בגדול לנו זה אזרחי מדינת ישראל. כמובן שהנטל מתחלק שונה בין אנשים שונים, אבל בסופו של דבר האישיו זה עלות התוכנית.
אגב, עוד דבר עקום בתוכנית הוא שניתנים מענקים בשווי מאות אלפי שקלים לאנשים שגם ככה יש להם הון ראשוני של בערך מיליון שקל לרכישת דירה. אבסורד.
ח"כית מכולנו זכתה בהגרלה של דירה בבגליל ים (קיבוץ שהוא בעצם שכונה באמצע הרצליה). בעיני מי זה הגיוני שחברת כנסת תקבל מימון של מאות אלפי שקלים לרכישת דירה בהרצליה?
אבל זה מה שקורה כשמנסים להנדס את השוק ולהוריד את מחירי הדיור בדרכים עקומות (מה גם שעלות הסבסוד של המדינה לא נכנסת לחישוב של מחירי הדיור, ואז הם מציגים מצג שווא כאילו נמכרו דירות בזול, כאשר בפועל הדייר אמנם שילם מיליון וחצי אבל הדירה עלתה דווקא 2 מיליון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
של מחיר למשתכן? התוכנית המקורית והעלות הישירה היתה זהירה מאוד (כמה מיליארדים בודדים), כמה זה עולה לנו בפועל עם עלויות עקיפות, העלאת מיסים, הגדלת גירעון וכו' - אלוהים יודע. אבל בכל מקרה ברור שזה מכלול של דברים ולא תוכנית ספציפית זו או אחרת. ההתנהלות שלו היתה של פיזור כספים כדי להיתפס כ"חברתי", שזה מילת מפתח כיום בפוליטיקה הישראלית. עכשיו אורלי לוי תרוץ על זה ותחרבן עם הכסף של כולנו כל מיני שטויות בסגנון המשכנתא 90% בערבות המדינה (כמו שאמרת - חוק שהוא אך ורק לטובת הבנקים).

הטענה שלך היא שעליות הדיור הן בגלל כחלון? זה משהו שנראה לי צריך טיפה יותר תימוכין.
ושמע, אתה אומר התפרעויות ואתה עדיין לא יכול לתת לי מספרים פה, ובאמת, אני מסתכל על כל הדברים שהוא עשה וברמת המאקרו זה דברים די קטנים, חלקם עבדו טוב, חלקם לא, אבל אני לא מצליח לראות מה השינוי הגדול שהוא עשה שאתה חושב ש"כולנו נשלם עליו" ואיך בדיוק אתה חושב שזה יקרה. אולי תביא דוגמאות?
ואגב, אתה מבין שערבות ממשלתית למשכנתא זה מתנה לבנקים ורק לבנקים, כן?
כי הסר דאגה לליבך, כשזה מגיע למתנות לבנקים, ביבי והליכוד משאירים אבק לאורלי לוי.

א.ב כתב:

האיגודים בסקנדינביה משחקים את המשחק בשוק החופשי מאוד שיש שם, הם חותמים על הסכם מול המעביד שכולל שעות עבודה ושכר, אבל אין להם את הכח הפוליטי שיש בישראל. זה תלוי מדינה ספציפית בסקנדינביה, אבל שם זכות השביתה גוררת איתה גם את זכות הפיטורים. קל מאוד לפטר עובדים, לכן לא סוגרים שם את הנמלים ומשביתים את המשק כל פעם שלמישהו בקודקודים לא בא בטוב בעין איזשהו מהלך. כאן ההסתדרות מחזיקה את המדינה בביצים, וכתוצאה מכך יש שם אחוז נמוך של בכירים שמרוויח הון תועפות והרבה אנשים שמשלמים דמי וועד ולא מקבלים כלום. אבל זה עוד עניין פנימי של ההסתדרות - האסון האמיתי זה כל הרגולוציות, ההגבלות והמועצות המיותרות שמנסות להנדס את המשק בצורה מלאכותית - מחליטות כמה חלב מותר לכל אחד לייצר (אשכרה יש איזה חוק שרירותי של 58% בקיבוצים ו42% במושבים, וגם חלוקות פנימיות של כמה מותר לכל רפת בדיוק ליייצר), מטילה חסמי יבוא על פירות, ירקות, מלט - ובעצם מה לא?
אם רוצים לבטל חסם כלשהו, ישר ההסתדרות וכל מיני פופוליסטים עלק לוחמי צדק חברתי קופצים ושובתים (למרות שלאחרונה נהיה יותר באופנה לחסום כבישים).
ומה האירוניה? שבסוף מי שנפגע מההחלטות האלה זה בראש ובראשונה החלשים בחברה - בן אדם שמרוויח מעט צריך לשלם פה הון תועפות על פירות וירקות, ובנוסף גם עלויות של דברים אחרים שמתגלגלים בגלל כל דבר שלא ניתן לייבא. קרטל ומונופול בחסות המדינה.

השוק בסקנדינביה הוא מבוסס שוק, יש שם הרבה יותר חופש כלכלי מאשר בישראל, המדינה לא נותנת לוועדים לנהל את שוק העבודה אלא לקחת חלק בשוק העבודה החופשי (וכתוצאה מכך הוועדים נותנים הכשרה מקצועית לעובדים, ועסוקים במציאת מקומות עבודה שיתאימו לעובד).

החופש הכלכלי זו לא שיטה ש"טובה לעשירים", היא טובה לכולם. דווקא במדינות עם התערבות ממשלתית גבוהה יש הרבה פעמים מקום לשחיתות ולדילים, מה שטוב לעשירים ובעיקר למקורבים (שנהיים מעושרים עקב קרבתם..) - למשל ראשי הנמלים, חברת החשמל, הרכבת וההסתדרות.

אני חייב להודות, לא ממש הבנתי מה אתה מציע פה. כאילו באופן קונקרטי, מה אתה רוצה לעשות? לבטל את זכות השביתה?
בכל מקרה, אם אתה מתכנן את המודל הנורדי אני חושב ששווה לזכור כמה המודל הזו עולה (רמז: הרבה יותר מכל ה"התפרעויות" של כחלון ואורלי לוי), ככה שאתה צריך או מיסוי הרבה הרבה יותר גבוה ממש שיש לך עכשיו או לשבת על משאבי נפט ענקיים כמו נורווגיה.
עכשיו אם זאת התכנית שלך רק שווה לזכור שביבי ה"רציני והאחראי" מתמקד בעיקר בלהוריד מיסים לעשירים, ואני חושב שכולנו יכולים לנחש מה הוא יעשה אם ימצאו לך נפט בישראל, וזה לא יהיה לתת לאזרחים פנסיה כמו בנורווגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
teknoboy כתב:
א.ב כתב:
ציטוט:

משהו פה לא ברור לי.

בגדול לנו זה אזרחי מדינת ישראל. כמובן שהנטל מתחלק שונה בין אנשים שונים, אבל בסופו של דבר האישיו זה עלות התוכנית.

זה ממש לא מבהיר את הנקודה.
זה עולה "לנו" יותר כי זה מעלה את יוקר המחייה? כי אנחנו משלמים יותר מסים? כי הכסף הזה מקוצץ ממקום אחר?
למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "עולה לנו"?

שאלתי מי זה "אנחנו" במשפט "זה עולה לנו בהעלאת מסים", כי הוא לא היה ברור בקונטקסט של הדיון.
פתאום שמתי לב שהתשובה שלך לא הרבה יותר ברורה, ועדיין לא לגמרי ברור לי אם היא מתייחסת בכלל לשאלה שלי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אמיר אני לא מבין גדול בכלכלה.
אמרת קודם שלא יכול להיות שלמדינה יגמר הכסף. אני מבין את הטענה הזאת בנוגע לרכישות מחול ( כמו הדוגמא של ה f35). אבל היא לא כל כך ברורה לי בנוגע להתנהלות הפנימית. האם לא יכול להיות שלא יהיה יותר כסף אצל ביטוח לאומי? למשרד הבריאות? למשרד החינוך? למשטרה ולשבס?
אז נכון שהמדינה תמיד תוכל להדפיס עוד אבל אז ערך הכסף ירד ובפועל יהיה לך פחות.

לא יהיה לך פחות. כמות העושר לא משתנה, רק הערך של כל שקל ירד.
זה אינפלציה, אינפלציה זה לא דבר רע, ולמען האמת, זה דבר שהוא כמעט הכרחי ברוב המקרים.
עכשיו זה נכון, אינפלציה גבוה היא אכן יכולה להיות בעייתית, אבל ישראל לא מצליחה להגיע ליעדי האינפלציה שהיא מציבה לעצמה, וכבר כמה שנים היא על גבול הדיפלציה, שזה משהו רע מאד מאד. ככה שהשאלה שצריכה להשאל היא - למה אנשים צורחים על הגרעון כאילו זה אסון לאומי?
התשובה היא אגב מאד פשוטה - זה בגלל שימנים ניסו לשכנע אנשים ששירותים ממשלתיים זה משהו לא טוב, אבל הם לא הצליחו, ולמרות שהם ניסו לחתוך את התקציב ולהפוך אותם להכי גרועים שאפשר, עדיין החארות העניים האלו אוהבים מותרות כמו אוכל ובריאות. אז מה שהם עשו זה לחתוך מיסים לעשירים, שזה משהו שהם רוצים לעשות בכל מקרה. ואז כשיש לך גרעון אפשר לצרוח אמאלה, ואפשר גם להאשים את אורלי לוי וכחלון. ואז ביבי יכול לבוא, וזה לא שהוא רוצה להוריד את השקעה באזרחים, אבל חייבים לעשות את הצעד ה"רציני וכואב" הזה. לא כמו כל המתפרעים האלו שורצים לעזור לעניים. הוא אחראי. מאד אחראי, בעיקר אחראי לאיך כל החברים העשירים שלו גונבים את המדינה.
זה פעלול שביבי יבא מאמריקה אגב.

נ.ב.
איך מדינה קונה משהו ממדינה אחרת זה יותר מסובך ממה שאתה חושב, אבל לא יודע אם צריך לכנס לזה.
בכל מקרה ה f-35 היתה דוגמא רעה כי אני די סגור שישראל קונה את זה בכספי סיוע, וזה בסופו של יום הממשלה בארה"ב משלמת לחברה אמריקאית וישראל מקבלת מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
דוקטרינת ההלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2018, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
דוקטרינת ההלם

זה יותר starving the beast, אבל הקונספטים האלו קשורים אחד לשני כמובן.
בדוקטרינת ההלם אתה אשכרה מייצר משבר אמיתי, הצעקות על גרעון הן בעיקר היסטריה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Starve_the_beast

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
העסק מתחמם... בנט ושקד הקימו מפלגה חדשה ומנסים לצוד קולות מהליכוד.
הבחירות האלה יהיו הצ׳אנס הכי גדול ״להפיל ראש ממשלה מכהן״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 21:23 
ציטוט:
הטענה שלך היא שעליות הדיור הן בגלל כחלון? זה משהו שנראה לי צריך טיפה יותר תימוכין.

לא. אבל התוכניות שלו עולות הרבה כסף ולא עוזרות למחירי הדיור, הן סתם הגרלה של מתנות.

ציטוט:
ושמע, אתה אומר התפרעויות ואתה עדיין לא יכול לתת לי מספרים פה, ובאמת, אני מסתכל על כל הדברים שהוא עשה וברמת המאקרו זה דברים די קטנים, חלקם עבדו טוב, חלקם לא, אבל אני לא מצליח לראות מה השינוי הגדול שהוא עשה שאתה חושב ש"כולנו נשלם עליו" ואיך בדיוק אתה חושב שזה יקרה. אולי תביא דוגמאות?

קח את מחיר למשתכן שזה כמה מיליארדים, תוסיף את השכר ופנסיה לשוטרים שזה יותר מ20 מיליארד ממה שאני זוכר, עוד 4 מיליארד ל"נטו משפחה" (קמפיין בחירות מדהים) - זה דברים שמצטברים.

ציטוט:
ואגב, אתה מבין שערבות ממשלתית למשכנתא זה מתנה לבנקים ורק לבנקים, כן?

אתה מבין שזה בדיוק מה שכתבתי באחת ההודעות הקודמות, כן?

ציטוט:
אני חייב להודות, לא ממש הבנתי מה אתה מציע פה. כאילו באופן קונקרטי, מה אתה רוצה לעשות? לבטל את זכות השביתה?

אני בעד זכות השביתה וזכות גמישות ההעסקה של מקומות עבודה. אם אתה לא מוכן לעבוד עבור שכר X אבל מישהו אחר כן מוכן, ואתם מייצרים אותו ערך למקום העבודה - למה שיקחו אותך? זה הפך כבר לבדיחה כשלמשל עובדי תאגיד השידור עבדו עד עכשיו בתל אביב בזמן שבונים את המשרדים החדשים בירושלים, כשבחוזה צוין שבסוף הבניה הם יעברו לירושלים. אבל פתאום לא נח להם המעבר הזה, והם דורשים תוספת שכר בשביל לעבוד בירושלים, אז יאללה איומי שביתה ועיצומים.

בנמלים רצו לתת אישור לפתיחת נמל פרטי (בנוסף לקיימים), כמובן שלעובדי הנמל זה לא התאים - יאללה שביתה. ומה הבעיה? אי אפשר להעיף את כל אוכלי החינם שם שיושבים על משכורות עתק ומקמבנים ג'ובים שווים בעוד משכורות עתק לבני המשפחה שלהם. כל זה על חשבון משלמי המיסים.

אז סבבה שמישהו רוצה לשבות, אבל גם זכות המעסיק לפטר. רק שצריך לעבור פה מדורי גיהנום בבית דין לעבודה בשביל זה.

אגב, כדאי שתצא מהמשוואה של עוד מיסים = עוד כסף. זה נכון עד גבול מסוים. במס חברות שכולם נהנים להתלונן עליו זה בולט עוד יותר - תעלה מס חברות, ואז לא יהיו לך כאן כל כך הרבה מפעלים של אינטל וחברות דומות. גם תפסיד את המיסים שלהן וגם את כל התעסוקה שהם מספיק למשק.

ציטוט:
זה ממש לא מבהיר את הנקודה.
זה עולה "לנו" יותר כי זה מעלה את יוקר המחייה? כי אנחנו משלמים יותר מסים? כי הכסף הזה מקוצץ ממקום אחר?
למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "עולה לנו"?

שאלתי מי זה "אנחנו" במשפט "זה עולה לנו בהעלאת מסים", כי הוא לא היה ברור בקונטקסט של הדיון.
פתאום שמתי לב שהתשובה שלך לא הרבה יותר ברורה, ועדיין לא לגמרי ברור לי אם היא מתייחסת בכלל לשאלה שלי.

בשביל לממן תוכניות של מיליארדים צריך להעלות מיסים. זה גם היה על הפרק, אבל כחלון חיכה עם זה כי יש בחירות ושר האוצר הבא כבר יעלה את המיסים. אם מעלים מיסים אז הנטו קטן יותר, ואכן יוקר המחייה עולה. כמו כן, ייתכן וימצאו איזון וכדי למממן תוכניות מסוימות לא תספיק העלאת מיסים (כי לא תמיד העלאת מיסים גם מעלה את ההכנסות, או שסתם זה לא יצטייר טוב לשר אוצר הבא) אז יקצצו ממקום אחר. באופן כללי אגב אפשר מלכתחילה להשקיע את הכסף הזה בדברים הכרחיים כמו בבריאות, ולא לחלק בהגרלה כסף לאנשים כדי שיקנו בתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
סומך כתב:
דוקטרינת ההלם

זה יותר starving the beast, אבל הקונספטים האלו קשורים אחד לשני כמובן.
בדוקטרינת ההלם אתה אשכרה מייצר משבר אמיתי, הצעקות על גרעון הן בעיקר היסטריה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Starve_the_beast
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2018, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
העסק מתחמם... בנט ושקד הקימו מפלגה חדשה ומנסים לצוד קולות מהליכוד.
הבחירות האלה יהיו הצ׳אנס הכי גדול ״להפיל ראש ממשלה מכהן״.
הציניקנים יאמרו שבנט ושקד מריחים כתב אישום והתפטרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2019, 13:22 
Up
@ZINK

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2019, 16:24 
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2019, 23:25 
היי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2019, 23:28 
שיעוף כבר החולה נפש הזה

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2019, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
מגניב,
אפשר להשתמש באותו שם אשכול.

מיחזור, מאדרפאקרס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2019, 23:53 
מצביע ליברמן קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2019, 23:55 
ליברמן, שברור הסקרים בבחירות בכלל לא עבר את אחוז החסימה, הולך להפוך למפלגה של 10 מנדטים.
מנפלאות הפוליטיקה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 00:06 
אוי ואבוי אם ציבור השמאל-מרכז הכחול-לבני יכנס לסוג של אדישות ויחליט שלא לטרוח להצביע כי ״בכל מקרה ביבי ינצח״. זה מה שהם רצו שם, בחירות חוזרות, להמאיס את הציבור של מצביעי גנץ ולהרכיב ממשלה של 70

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 00:13 
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 00:59 
האשכול שלי חי שוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 06:58 
NARKOTIKA כתב:
מצביע ליברמן קל.

רק בשביל להיות בטוח, אתה צוחק נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 07:10 
100%anti beitar כתב:
NARKOTIKA כתב:
מצביע ליברמן קל.

90 אחוז צוחק. 10 אחוז מדגדג לי קצת להצביע לו. הוא עצר פה את הממשלה הכי גרועה שיכולה להיות על הנייר, וההצבעה הטרייויאלית שלי במילא הולכת להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 08:04 
NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:
NARKOTIKA כתב:
מצביע ליברמן קל.

90 אחוז צוחק. 10 אחוז מדגדג לי קצת להצביע לו. הוא עצר פה את הממשלה הכי גרועה שיכולה להיות על הנייר, וההצבעה הטרייויאלית שלי במילא הולכת להפסיד.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
ובינתיים פייגלין מצהיר שירוץ שוב. זה בזמן שהוא חייב מיליונים עדיין שאין לו שום דרך להחזיר על מערכת הבחירות הקודמת. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ובינתיים פייגלין מצהיר שירוץ שוב. זה בזמן שהוא חייב מיליונים עדיין שאין לו שום דרך להחזיר על מערכת הבחירות הקודמת. מדהים
לימין החדש, עם נפתלי בנט ואלונה ברקת, אין בעיות כאלה. מעניין אם הימין החדש יתמודד שוב ואלונה ברקת תהיה ברשימה. עד שנשמו לרווחה בבאר שבע.... אין מצב שניסנוב גם יתמודד לכנסת, ייבחר ויעזוב?!

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
זוכרים שגדי אייזנקוט הקדים את השחרור שלו מצה"ל והשתחרר לפני הבחירות?

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 44,00.html

ציטוט:
חוק תקופת צינון למשרתים בכוחות הביטחון, שתוקן ב-2007, קובע כי קצינים בדרגת אלוף ומעלה יורשו להתמודד לכנסת רק אם עברו שלוש שנים בין יום שחרורם ליום הבחירות - אך אם מתקיימות בחירות נוספות בטווח של שלוש שנים מיום השחרור, הם יהיו רשאים להתמודד. איזנקוט פורש תשעה ימים לפני הבחירות הקרובות, ולפי החוק הוא יוכל להתמודד בכל מקרה בבחירות שלאחר מכן.

על פניו נראה שיש לו יותר פופולריות מלגנץ היבשושי, שכהונתו כרמטכ"ל מזוהה בעיקר עם צוק איתן הלא מרשים, ומאז נכשל גם בעסקים, ומלאשכנזי או יעלון. גם המוצא המרוקאי שלו לא צפוי להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2019, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
זוכרים שגדי אייזנקוט הקדים את השחרור שלו מצה"ל והשתחרר לפני הבחירות?

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 44,00.html

ציטוט:
חוק תקופת צינון למשרתים בכוחות הביטחון, שתוקן ב-2007, קובע כי קצינים בדרגת אלוף ומעלה יורשו להתמודד לכנסת רק אם עברו שלוש שנים בין יום שחרורם ליום הבחירות - אך אם מתקיימות בחירות נוספות בטווח של שלוש שנים מיום השחרור, הם יהיו רשאים להתמודד. איזנקוט פורש תשעה ימים לפני הבחירות הקרובות, ולפי החוק הוא יוכל להתמודד בכל מקרה בבחירות שלאחר מכן.

על פניו נראה שיש לו יותר פופולריות מלגנץ היבשושי, שכהונתו כרמטכ"ל מזוהה בעיקר עם צוק איתן הלא מרשים, ומאז נכשל גם בעסקים, ומלאשכנזי או יעלון. גם המוצא המרוקאי שלו לא צפוי להזיק.
זה נכון גם לגבי יאיר גולן אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: