עד המ!!ת הפועל כתב:
לא יודע, אנחנו כבר מעל לעשור מחוץ לעזה ואנחנו מקבלים מהם רק אלימות.
ערבים עם תעודות זהות כחולות עושים פיגועים בתוך ישראל.
כל זה לא גורם לי ממש להאמין בהם.
באתר של הפת"ח (ה"פרטנרים" שלנו, לא חמאס) מצוירת מפת מדינת ישראל כפלסטין הכבושה. כן, כל ישראל. אז תרשה לי לפקפק בכוונתם לחיות בשקט לצד ישראל במידה שנחזור לקווי 67'. כל בן אדם עם קצת שכל בקודקוד מבין שקווי 67' זה רק השלב הראשון. אחר כך הטרור יימשך כדי להגיע לקווי 48' וכן הלאה עד ששאיפתם לארץ נקייה מיהודים תתגשם.
ככה אני רואה את המציאות. אני לא צריך לדבר ולהכיר "פלסטינים" כדי לדעת מה הם רוצים. הם טורחים להגיד את זה בכל ראיון עם אוהד חמו (גם הוא מקור ישראלי שמקצין?) ועם כתבים אחרים.
אתה החלטת שהמופתי פנה להיטלר שיעזור לו נגד הציונים. אני רואה את זה כניצול של המצב לוודא שהתכנית של היטלר להשמדת היהודים ממשיכה כרגיל. יש מי שעושה את העבודה בשבילו. כאמור, כל אחד מסתכל על זה לפי מה שנוח לו. אתה תגיד "נגד הציונים" כדי להצדיק את עמדתך שזו לא מלחמת דת, ואני אגיד "נגד היהודים" כדי להצדיק את עמדתי.
ומה הסיפור עם לובינצ'יק? חסרים יהודים שבגדו (ובוגדים) בעמם? במחנות של הנאצים היו כאלה, אז הבעיה היא איתו?
1. אנחנו עשור צרים על הרצועה. אנחנו מקבלים אלימות כי אנחנו אלימים בעצמנו. חוצמזה, אתה לא יכול להתיימר לשחרר חצי מהעם ולצפות שהוא ישאיר את החצי השני להאבק לבדו. אני מבין שזה מה שקיווינו, אבל לא היה לזה באמת סיכוי. זה אותו העם. בני משפחה שהופרדו. אנשים שחולקים אותו גורל. תתמודד עם כולם, לא רק עם אלה שנח לך.
2. ה'ערבים עם תעודות כחולות' האלה הם למעשה האנשים שסובלים אולי הכי הרבה מהנהר לים. ישראל סיפחה אותם, ניתקה אותם מהרשות, לא נתנה להם אזרחות, וכלאה אותם בגטאות מוזנחות. ממש לא מפתיע שיוצאת משם אלימות. לצורך ההשוואה, באזורים בהם האלימות הישראלית פחותה יותר, יש פחות אלימות. אנשים עם שכל בקודקוד אמורים להבין מה זה אומר.
3. מעניין, אבל בכל מקום רשמי ישראלי, המפה היא מהנהר לים. אין זכר לקו הירוק. בקושי יש זכר לקיום פלסטינים. האם זה גורם לך לפקפק בכוונות של ישראל לחיות בשלום?
4. אתה בהחלט צריך להכיר פלסטינים, אם אתה מתיימר לדבר בשמם. כשאת כל המידע שלך אתה מקבל מאוהד חמו וצבע יחזקאלי, לא מפתיע שאלה המסקנות שלך. אתה ממש לוקח את הבורות לרמה חדשה.
5. אני לא 'החלטתי' שזה מה שהמופתי עשה. זה ממש מה שקרה. הערבים היו פה רוב מוחץ. מה מנע מהם להשמיד את היהודים לבד, נניח בתקופה העותמנית? עובדתית - הסכסוך החל עם הציונות. איך אתה יכול לטעון שזה דתי?
6. ולובינצ'יק, כמו רבים מהציונים, לא 'בגד' (בחיאת רבאק תלמד להבין טקסט). הוא פנה לנאצים שיעזרו לציונים ליישב את פלסטינה. ציונים גם פנו לתורכים לפני מלחמת העולם הראשונה. המטרה של המופתי לא היתה השמדת יהודים, אלא קידום האינטרס של ערביי פלסטינה. שוב, לא דתי. טריטוריאלי.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk