תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנטזי פוטבול 2017-2018
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 22:40 
מילפורד כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מרוצה בכלל. באסוש.

אתה הכי חזק לטעמי

איציק קליל. בל, רודג'רס וגרונק בקבוצה אחת זה מפחיד, ללא ספק המרוויח הגדול של הסיבובים הראשונים. אבל אני לא מבין את הטקטיקה של ללכת על שני בועטים ושתי הגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2017, 23:49 
תנו מה יצא לכם בריקאפ...

BUILT FOR A PLAYOFF RUN, MONASH CARDINALS ACCRUES SOLID BACKS

Draft Grade
A
Proj Record
11-2
Proj Finish
2
DRAFT SUMMARY
Monash Cardinals handled the sixth overall pick in the draft well, delivering a team that's capable of doing some serious damage this season. With their first five picks, they decided to take a balanced approach, acquiring a quarterback, two running backs, and two wide receivers. By draft's end, Monash Cardinals landed one of the most prolific quartets of running backs in the league.
Monash Cardinals might be interested in shopping a RB to upgrade in other areas. Their fourth-ranked RB, Matt Forte, is projected to be better than the league average at his position.
According to ADP, it was a bit of a reach selecting Matt Forte in the 8th round (75th overall pick versus an ADP of 108.0 across all NFL.com leagues).
The other league managers may have passed over a diamond in the rough, as Ben Roethlisberger dropped to the 135th overall pick versus an ADP of 107.0.

YOUR CHANCES TO MAKE THE PLAYOFFS YOUR CHANCES TO MAKE THE CHAMPIONSHIP YOUR CHANCES TO WIN THE CHAMPIONSHIP
73.2% 38.6% 19.6%

לא ממש קריא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
BUILT ON A STELLAR BEVY OF BACKS, BLACK KNIGHTS EXPECTS TO FACTOR INTO THE PLAYOFF PICTURE

Draft Grade
B
Proj Record
8-5
Proj Finish
4
DRAFT SUMMARY
Black Knights finished with a solid, if unspectacular, draft performance, taking the fourth overall draft slot and assembling a team with playoff potential. With their first five picks, they opted for balance, adding a quarterback, two running backs, and two wide receivers. Upon the draft's completion, Black Knights ended up with the most prolific foursome of running backs in the league.
Black Knights might be interested in shopping a RB to upgrade in other areas. Their fourth-ranked RB, Rob Kelley, is projected to be better than the league average at his position.
In the 12th round, caution was thrown to the wind, as Tyrell Williams was selected at pick number 117 versus an ADP of 144.0 across all NFL.com leagues.
A fantasy traditionalist, Black Knights opted for running backs with their first two selections (LeSean McCoy and Lamar Miller).

YOUR CHANCES TO MAKE THE PLAYOFFS YOUR CHANCES TO MAKE THE CHAMPIONSHIP YOUR CHANCES TO WIN THE CHAMPIONSHIP
68.9% 17.9% 8.6%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
לאפה בחינם כתב:
מילפורד כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מרוצה בכלל. באסוש.

אתה הכי חזק לטעמי

איציק קליל. בל, רודג'רס וגרונק בקבוצה אחת זה מפחיד, ללא ספק המרוויח הגדול של הסיבובים הראשונים. אבל אני לא מבין את הטקטיקה של ללכת על שני בועטים ושתי הגנות.

אני מבין שאנחנו מעמידים פנים כאילו זה לא ברור שרז יביס אותנו גם השנה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
אין לאתר הזה מושג קלוש

TARGETING A CHAMPIONSHIP, AUSISHKIN REDS ESTABLISHES THE GROUND GAME

Draft Grade
A
Proj Record
13-0
Proj Finish
1
DRAFT SUMMARY
Ausishkin Reds had success drafting in the second spot of the opening round, delivering a roster that has the ability to reach the postseason. They opted for balance early, adding a quarterback, running back, wide receiver, and tight end within their first five picks. By the draft's finish, Ausishkin Reds secured the best pair of quarterbacks in the league.
Other NFL.com drafters felt that choosing Davante Adams in the 5th round was somewhat of a stretch (42nd overall pick versus an ADP of 67.0).
The other league managers may have passed over a diamond in the rough, as Dak Prescott dropped to the 99th overall pick versus an ADP of 60.0.
At five different roster spots, Ausishkin Reds picked up projected top-2 players (including Aaron Rodgers, Le'Veon Bell, and Rob Gronkowski).

YOUR SEASON SIMULATED

YOUR CHANCES TO MAKE THE PLAYOFFS
YOUR CHANCES TO MAKE THE CHAMPIONSHIP
YOUR CHANCES TO WIN THE CHAMPIONSHIP

99% 51.3% 24.6%

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 08:43 
Draft Grade
B-
Proj Record
3-10
Proj Finish
8
DRAFT SUMMARY
Brady's Bunch will be aiming to prove the doubters wrong after garnering an eighth-place projection in Shedim. They grabbed wide receivers early, using three of their first four picks to address that position. Going hand-in-hand with that early investment, Brady's Bunch secured one of the top foursomes of wide receivers in the league.
Brady's Bunch might be interested in shopping a WR to upgrade in other areas. Their fourth-ranked WR, Sammy Watkins, is projected to be better than the league average at his position.
In the 7th round, caution was thrown to the wind, as Ameer Abdullah was selected at pick number 67 versus an ADP of 94.0 across all NFL.com leagues.
Russell Wilson can deliver wins with his arm and his legs. With 353 projected rushing yards, he ranks third among QBs in that category.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 08:43 
IN SPITE OF SOME EARLY-ROUND REACHES, EAGLESCHLEZ EXPECTS TO FACTOR INTO THE PLAYOFF PICTURE

Draft Grade
A
Proj Record
8-5
Proj Finish
4
DRAFT SUMMARY
Picking last overall in the opening round, Eagleschlez had a decent showing and built a team that has the ability to reach the postseason. They decided that the time for wide receivers was early, using three of their first five picks on that position. In conjunction with that drafting strategy, Eagleschlez ended up with a better-than-average quartet of wide receivers.
Other NFL.com drafters felt that choosing DeVante Parker in the 10th round was somewhat of a stretch (91st overall pick versus an ADP of 142.0).
If other NFL.com users are right, Cam Newton was a steal in the 12th round (111th overall pick versus an ADP of 64.0).
With 321 projected rushing yards (ranking fourth among QBs), Cam Newton has multiple ways to bring in points.

63.7% 16.8% 8.1%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 10:33 
לדעתי 2 הקבוצות הכי חזקות הם האיגלז ובריידי אבל בכל מקרה בגלל שמדובר בליגה של 10 כל ההרכבים חזקים באופן יחסי וגם אנשים שהלכו על טקטיקות ייחודיות בדראפט כמו השקעה בST יכולים עם עירנות בוויבר להרים קבוצה טובה. כשנאני מסתכל על הקבוצות היה מקום לעוד עמדת פלקס כי תכלס הספסלים של הקבוצות מלאים בשחקנים טובים (או בקיקרים והגנות של ג'קסונביל) מה שמוריד את האינטרס לטריידים.

מבחינת הדראפט שלי הוא סביר העונה תעמוד על התפקוד של הבחירות בהאנט וקרוול בסיבובים 2-3 וזה אומר שאני בונה על הOL המשופר של קליבלנד דבר שגורם לי לבחילה קלה כבר בעת כתיבת שורות אלה.
בסיבוב הרביעי כבר אחרי שבחרי באלשון התחרטתי שלא לקחתי את פריור אבל הייתי חייב לשמור לו חסד נעורים ונקווה שיעזור.
בסה"כ קבוצה מאוזנת. בניתי על הקפטן באחד ה2 סיבובים האחרונים אבל לצערי מישהו לקח אותו ממש מוקדם מדי (סיבוב שמיני או משהו). נקווה שחדר ההלבשה יחזיק. אני כבר מבטיח לאוהדים המסורים שאחרי 2-3 מחזורים נעיף את אחד הQB ונביא את קאטלר לאייש את תפקיד המתמודד עם מחלה בי פולארית במועדון.

שתהיה לכולנו שנה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 13:37 
אני מסכים
ההרכבים חזקים בטירוף, היה מתאים עוד עמדה לדעתי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אתם מבינים שלא יכול להיות שכל ההרכבים חזקים, כן? התחרות היא בין הקבוצות.
כפי שכבר הסברתי, הסגלים שלנו מסתכמים ל 140 שחקנים במקום 156, כשעל הספסלים יש 50 במקום 48
כלומר סך שחקני הספסל לא ירד כמעט, רק הכל זז בערך בעמדה וחצי (16 שחקנים על עשר קבוצות). הקו של שחקנים חפשיים עלה רמה.
ממוצע הנקודות של כולנו יעלה בגלל התזוזה הזו, אבל זה היה קורה גם אם היתה עוד עמדה של המגרש (ברור!). פשוט יש פחות קבוצות, הכרחי שממוצע הנקודות יעלה (כשלא מצמצמים את מספר העמדות).
לדעתי הגדלת הספסל תעזור מאד לניהול הקבוצה, וגם האפשרות להמר על שחקנים חופשיים תוסיף ענין.
אין מה לצפות שליגה של עשר קבוצות תדמה לליגה של 12, זה הבדל גדול בכל עמדה כשיש עשרה פותחים במקום 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2017, 18:02 
אני לושב שבגדול זה הופך את ניהול הסגל להרבה יותר חשוב לעומת הדראפט כי בעונה שעברה אני חושב שרוב הקבוצות לא לקחו מהפרי אייג'נטס שחקנים ששינו להם את העונה (אני דווקא כן כי הרמתי את אדאמס ואג'איי שהרימו לי את העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 15:18 
מיאמי טמפה נדחה לשבוע 11

https://twitter.com/NFLfootballinfo/sta ... 16480?s=08

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 16:16 
עוד לא התחלנו וכבר שתי הבחירות הראשונות שלי עושים לי בעיות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2017, 21:53 
DEVONTA FREEMAN SHOULD KEEP HAPOEL GREEN BAY IN THE TOP HALF OF THE LEAGUE

Draft Grade
A
Proj Record
9-4
Proj Finish
3
DRAFT SUMMARY
Picking ninth overall in the opening round, hapoel green bay had a decent showing and put together a team that will possibly lead to a postseason berth. They didn't overload at any one position early on, instead focusing on balance by drafting a quarterback, running back, wide receiver, and tight end within their first five picks. By the time all the picks were completed, hapoel green bay secured a combo of wide receivers with the most room for improvement.
hapoel green bay might be interested in shopping a WR to upgrade in other areas. Their fourth-ranked WR, Larry Fitzgerald, is projected to be better than the league average at his position.
hapoel green bay adhered to fantasy tradition, selecting a pair of running backs with their first two picks (Devonta Freeman and Ezekiel Elliott).
In the 8th round, caution was thrown to the wind, as Tevin Coleman was selected at pick number 72 versus an ADP of 93.0 across all NFL.com leagues.
YOUR CHANCES TO MAKE THE PLAYOFFS 72.9%
YOUR CHANCES TO MAKE THE CHAMPIONSHIP 18.4%
YOUR CHANCES TO WIN THE CHAMPIONSHIP 9.1%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 05:24 
צ'ו פגע בול במשחק היום, גם גליסלי וגם היל קורעים אותי. וכמובן שכשאני מכריח את עצמי לקחת שחקנים שאני לא סובל כמו בריידי הוא מביא ניקוד גרוע (אבל משחק טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 06:19 
קארים עבדול ג'אבר ❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 06:49 
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד שלי השבוע מראה את רמת התחזיות באתר. זה מתוך סיכום הדראפט:
WEEK 1
With projected top scorers Aaron Rodgers and Le'Veon Bell leading the way, the easiest contest figures to be in Week 1 against morrissey, as Ausishkin Reds has a 62.6% chance of emerging victorious.

ואיך עם כזה סיכוי במשחק הכי קל יצא להם 13-0?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 16:46 
ננסה בתחילת השנה לפחות לעבוד על לוח שידורים:

יום ראשון - 20:00:
אטלנטה בשיקאגו - METV

יום ראשון - 23:00:
קרוליינה בסן פרנסיסקו - METV
אינדי אצל הראמס - 5+LIVE (לפי השעה בלוח שידורים, לא מההתחלה)

יום שני - 3:30:
ג'איינטס בניו אורלינס - 5HD

זה כל מה שמצאתי , עלוב ביותר ביחס לשנים הקודמות , נסתפק בgamepass למי שעשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
בפוקס (למנויי YES) יש ב20:00 פילדלפיה בוושינגטון וב23:00 סיאטל בגרין ביי.
בטח גם את המנדיי נייט.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
והג'איינטס בדאלאס, לא בניו אורלינס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:52 
חברה אני חייב עזרה דחופה.
כרגע במילואים בצפון.
מישהו מכיר מקום שמשדר פוטבול?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שתי הבחירות הראשונות בדראפט מאכזבות במשחק שלנו.
איך לא נתתי להגנה של הג'אגז לשחק :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 05:33 
יש לי עוד סיכוי....
משחק של 1000 יארד של דלווין קוק ואני בעניינים.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
Razalach כתב:
אני מסכים
ההרכבים חזקים בטירוף, היה מתאים עוד עמדה לדעתי....
לפחות לפי השבוע הראשון לרובנו יש חרא של קבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:33 
חייב לומר שאני לא זוכר שהיה כזה שבוע ראשון חרא מבחינת ניקוד פנטזי, באופן כללי...
מאמין שזה ישתפר.
אבל בכל מקרה מחזור ראשון בינוני יחסית, המשחק של פילי רדסקינס היה מעולה, בגרין ביי סיאטל כבר נרדמתי לקראת הסוף.
הרבה פציעות שגומרות עונה, יכריחו הרבה שינויים אצל כל אחד כמעט.

כמה כיף שהעונה התחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2017, 09:29 
ע"פ איזה קירטריון של שובר שיויון יאיר לא מקום ראשון בבית שלו? כי היריב שלו לא היה מהבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2017, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
לשני האחרים יש מאזן פנימי בבית של 1-0 בעוד שליאיר מאזן 0-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2017, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
https://fivethirtyeight.com/features/wo ... -terrible/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2017, 09:55 
איציק תגיד ישמצב שאתה מרים ומוריד שחקנים באופן חופשי בזמן שאנחנו מחכים לוויברס ?
מה קורה פה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: