JR12 כתב:
טכנובוי מאדם כמוך ששונא את עמו ומולדתו בצורה כזאת חסרת תקדים אני לא מצפה לשום מחשבה הגיונית..רק שאלה קטנה לי אליך.כמובן שאתה לא מחוייב לענות.
כשהפליטים מגיעים לישראל,הם עוברים בדרך במדינה חביבה בשם מצרים..מדינה משופעת באוצרות טבע,אין סוף שטחים ואפילו אין כאן שום בעיה דמוגרפית-הם הרי מוסלמים.למה שהמצרים לא יקלטו אותם?למה שקטאר,או ערב הסעודית,או בחריין או שאר המדינות המשופעות בכסף לא יקלטו את האנשים האומללים הללו?אפשר להתחיל מזה שלא יחוררו אותם(את הנשים אונסים)או יעסיקו אותם בתנאי עבדות.
באיזו קלות מדינות ערב מקבלות אצלכם פטור מכל הדרישות שאתם דורשים ממדינות המערב..אולי אתה הגזען בעצם??
אולי באמת אני הגזען, ואולי הגזען זה מי שלא רואה הבדל בין בני אדם כל עוד הוא חושב שכולם מוסלמים.
יכול להיות גם שאני טיפש ולא מסוגל למחשבה הגיונית, אבל יכול להיות גם שהטיפש פה זה מי ששולח אנשים (למשל, אריתראים וסודנים, כמו אלה שמגיעים לישראל), שבורחים מהמוסלמים הקיצונים במדינתם, למדינות מוסלמיות שכלל לא חתומות על אמנת הפליטים (בניגוד לגרמניה וישראל, שאף יזמה את האמנה הזאת בתפקידה כאור לגויים) ומעולם לא התיימרו להציע הגנה לנרדפים.
עריכה: עניתי רק ברמז לשאלה שלך לגבי ההבדל בדרישות שאני דורש מארצות ערב ומהמערב: לתשומת ליבך, יש דבר שנקרא "אמנת הפליטים" (אגב, ישראל יזמה אותה, זה סיפור מעניין, אולי כדאי לך לבודק אותו), ועליה חתומות הרבה מאוד מדינות מצד שני יש מדינות שלא חתמו עליה, כלומר מראש הצהירו שהפליטים על הזין ושעזרה לנרדפים לא מעניינת. בין המדינות שהכריזו שכל העסק על הזין שלהן נמצאות קטאר, ערב הסעודית ובחריין. על כן אין לי שום ציפיות מהן. מראש הן הודיעו שהן חרא, ואני לא מתפלא שהן מתנהגות כמו חרא. אני כן מתפלא על מי שהצהיר שהוא לא חרא ושהוא יעזור לפליטים וכו' וכו', ובסוף מתנער מההצהרות האלה (על מי שיזם את כל נושא האמנה ובכל זאת מתעלם מקיומה באמת שכבר אין מילים).