תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 453 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמה כמה בצוק איתן
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תמונה

זה אמיתי החרא הזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 17:42 
אמיתי. בחיי. גם אני שאלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
איך החמאס לא מתביישים לנאף לגדף ולשקץ את ה' צבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אחד האדומים כתב:
תודה אוגוסטוס, חיפשתי את הסטטיסטיקה הזאת.
מאשר את מה שחשבתי, ואפילו יותר קיצוני : ב 4 שנים שלפני ההתנתקות (חבל שאין סטטיסטיקה של לפני) נהרגו לפי הגרף הזה 113 ישראלים (כ 28 לשנה), לעומת 51 ב 9 שנים שאחריה(כ 6 אנשים לשנה).

לכבוש את עזה!!!! עוד נשוב לכל יישוב!!!

הכל בחיים זה סטטיסטיקה?
אז מה אם נהרגו יותר? גרו שם מתנחלים שקצרו להם את הצורה.בעיקר להם.
הם חיו שם כי הם משוגעים ואידאליסטים רצח.תרתי משמע.
והחיים של תושבי שדרות, נתיבות,קיבוצי ומושבי עוטף עזה ואפילו יד מרדכי,היו חיים נורמאלים.
וצודק אל דורדיניו.

כשזה מגיע למספר הרוגים אז סטטיסטיקה היא חלק גדול מהעניין. ורצחו גם מתנחלים, אבל לא רק, אלא גם חיילים וסתם עוברי אורח שבאו לשם יום אחד לתקן מחשב (טרו סטורי מהקיבוץ שלי). אז אם בעשור האחרון חסכנו 200 ישראלים הרוגים, אז זה שווה את זה. עם כל החרא שאנחנו אוכלים (אגב, שום דבר לא מבטיח לך שאם היינו נשארים שם לא היו מתגברות התקיפות- הקסאם הראשון על שדרות נורה 4 שנים לפני ההתנתקות. (על אשקלון אחרי)).
הבעיה היא שכשעשית את ההתנתקות, לא היה לזה שום המשך, שום התייחסות לצד השני ושום ניסיון לחזק את הגורמים המתונים. היציאה של ישראל נתפסה כחולשה, חמאס תפס את השלטון והשאר הסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 18:51 
מחט גבעתי צריך לעוף על טיל.
בישראל לא יוצאים למלחמה נגד מיכאל שמחרף ומנאץ את אלוקים.
אסור להעלים עין, אסור לתת לזה רשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתם רוצים, זה לא שהוא מדבר על אלוהים, הוא מדבר על אלוקים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין על מה הטענות.
אם אפילו הצבא של המדינה היהודית לא יגן על הכבוד של אלוהים אז מי כן יגן עליו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 20:37 
אני לא רואה שום בעיה עם המכתב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע!

מתי מחצית ומחליפים צדדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 22:52 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כמה כמה בצוק איתן
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

תשאל את החבר'ה בגדס"ר של גבעתי אם גם להם אין בעיה עם המכתב הזה.
אופציה נוספת - מח"ט גולני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 23:16 
לא הולכת להיות פה מדינה יהודית עם הרבה חילונים לעוד הרבה זמן. שניים שלושה דורות.
חבל שלא כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
פוטנציאל להיות בנט הבא... או סתם סייקו אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2014, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה?!

וואט דה פאק? טומי מתהפך בקבר אם הוא כבר הרזה מספיק.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
אמיר הבאת נתונים מעניינים שמעידים על דפוס פעולה של חמאס, עם זאת מדובר בהצגת נתונים חלקית שמתעלמת מכמה נקודות חשובות.

להלן הנתונים:
חמאס הריבון בעזה מאז 2006.
ב2006 נורו מעזה 1722 טילים. ב2007 נורו 1276 טילים. ב2008 נורו 2048 טילים (200 מתוכם מעופרת יצוקה) . ב2009 נורו 569(407 מתוכם מעופרת יצוקה). ב2010 נורו 152. ב2011 נורו 419. ב2012 נורו 2327 מתוכן 1731 בעמוד ענן. ב2013 נורו 63.

מאז שחמאס עלה לשילטון ועד עופרת יצוקה היה יורה כמויות של ארבע ספרות במונחים שנתיים, לאחר מכן ירד למאות.
זאת אומרת שהחמאס לא בדיוק יורה בשגרה אותן הכמויות "מאז ומתמיד".
צריך לקחת בחשבון שהיכולות הרקטיות של החמאס בקו עליה מתמיד. אם בשנים הראשונות לשליטתו הוא היה פחות או יותר מעיף מה שיש לו בלי לעשות חשבון היום הוא יורה בשגרה בהתאם לטווחים שנקבעו פעם אבל ממש לא בהתאם ליכולות שלו. אתה שוב ושוב מקליד שחמאס יורה בשגרה לדרום אבל מה זה דרום? חמאס יורה לעוטף עזה והסביבה. חמאס לא יורה לאשדוד או ב"ש בשגרה, מדובר בהבדל די רציני, ולמרות שפעם הוא לא היה יכול להרשות לעצמו בגלל יכולת ו/או כמות, היום יש לו טילים כאלה באלפים, אין לו שום בעיה לטפטף אותם, ההסבר "כי ככה היה מאז ומעולם" הוא לא רציני.
אני לא חושב שחמאס הוא איזה אירגון עם תוכנית הפעלה שנקבעה מראש, יש לו הדרכים שלו לפעול, ותגובת ישראל היא בהחלט פקטור במערך השיקולים שלו.

עוד פעם, כשאתה מסתכל על נתונים שנתיים אתה מקבל תמונה מאד לא מדוייקת.
אני רואה שאני לא מצליח לשכנע אותך, בוא נבוא לזה מכיוון טיפה אחר -
כשאתה מסתכל אשכרה בנתונים החודשיים אתה די מהר רואה ש -
א. כל פעם שאתה תוקף את עזה אתה מקבל מטח טילים די פרופורציונלי ל"איכות" התקיפה שלך.
ב. כשאתה לא תוקף, אתה מקבל ירי ברמה די קבועה (בין חד ספרתי גבוה לדו ספרתי נמוך, הכל לדרום).

כמו כן, אם היה איזשהו אפקט מרתיע שדורש רענון זכרון למבצעים הגדולים האלו, היית מצפה שתהיה איזשהי קורלציה בין הזמן שעבר לבין התגובה של החמאס, אבל אין.
קח דוגמא פרטנית, שבועיים אחרי שצרבת להם את האמא של התודעה בעופרת יצוקה נהרג לך חייל ממטען צד, צה"ל בתגובה הפציץ מנהרות והחמאס, בנוהל, הביא 100 טילים על ישראל.

וחשוב להבין מה אני אומר פה, הטענה שלי זה לא מי התחיל (יעקב התחיל שהוא תיכמן את את עשו) מי אשם או מי הטובים ומי הרעים, אני מנסה לבחון את האפקטביות של הטקטיקה והאסטרטגיה הישראלית מול עזה.
כמו שאני מבין את זה, יש מספר מטרות למבצעים הגדולים האלו -

1. למוטט את התמיכה בחמאס - הרעיון פה זה שתעשה את החיים ברצועה כל כך נוראים שהפלשתינאים יבינו את טעותם וישימו מנהיגים יותר נחמדים. לא יודע למה מישהו חשב שלהפיץ אותם יגרום להם להיות יותר מתונים, הרי פיגועי התאבדות לא עוזרים לשמאל בארץ. אבל בלי קשר, זה די ברור שזה לא עובד.
  2. לפגוע ביכולת שלהם לתקוף את ישראל - כמו שאתה רואה עכשיו, זה לא ממש הצליח.
  3. להרתיע אותם מלתקוף את ישראל - זו הנקודה המרכזית שאני מנסה להראות פה, שגם זה לא עובד.

ואפשר לשאול שאלה?
אני מקווה שאני לא חושד פה בכשרים, אבל שהלכת לחפש מספרים, באת בגישה של "אני יודע שהרתעה עובדת, אני צריך לחפש נתונים שיראו שאני צודק" או בקטע של "בוא נראה מה המספרים באמת אומרים"?
וזה לא קטע פוליטי או משהו, זה שאתה לא מצליח להרתיע אותם זה משהו שמאתגר את השמאל אולי אפילו יותר מהימין. הרעיון שיותר קל להרתיע מדינה מאוכלסיה אזרחית כבושה הוא אחד מעמודי התווך של הפתרונות של השמאל (המתון לפחות).

ואגב, אני די משוכנע שגם הצבא וביבי יודעים שזה לא עובד, אם היית יכול להרתיע אותם, למה לא עושים את זה על ירי לדרום?
כאילו אין לי ספק שדם של ילדים בשדרות יותר זול מדם של ילדים בתל-אביב, אבל אני מנחש שהם היו שמחים מאד להפסיק את זה אם הם היו יכולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תמונה

ציטוטים מדברים כ'?

תמונה

אני יודע שגם שלום חנוך ציטט אותו, אבל הדרישות שם זה להרוג את כולם - נשים, גברים, ילדים ועיזות. לפחות בערים בארץ, בערים בחו"ל הורגים רק את הגברים ובוזזים את הכל, מישהו יודע אם לפי הפסיכים האלו הפלשתינאים נופלים תחת החיתי והאמורי הכנעני והפריזי, החיווי, והיבוסי?
זה יכול להיות קריטי לעתיד של התרנגולות והפרות בעזה.

אני יודע שהעילגות של הכתיבה גורמת לאנשים להתייחס לזה לא ברצינות, אבל הוא בוגר של ישיבת אור עציון, עילג או לא, הוא יודע יפה מאד מאד איזה פרק הוא מצטט ומה נדרש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
בזבוז זמן לדבר על הפרק הספציפי שהוא מצטט מהתנ"ך. ברור שבימינו אנשים בוחרים מה שבא להם מהתנ"ך, הקוראן והברית החדשה. כמובן שזה מגוחך, אבל זה לא רלוונטי. זה לא שכל מי שמצטט משהו מהתנ"ך חושב שצריך לסקול באבנים בנים סוררים או זונות או הומוסקסואלים.

הבעיה פה היא לא הפרק הספציפי מדברים או מה שלא יהיה, אלא כל הדבר הזה, הכנסת הדת, ועוד בדרך מטומטמת כזאת (קילולים על אלוקימ-אים כסיבה, ולא הטילים, וכל מיני אללה אכברים), למסמך של מפקד בכיר.

בס"ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו צריך למצוא איזה מח"ט קיבוצניק שיצטט לחיילים שלו את מרקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 09:33 
אמיר כתב:
כשאתה לא תוקף, אתה מקבל ירי ברמה די קבועה (בין חד ספרתי גבוה לדו ספרתי נמוך, הכל לדרום).

זה לא נכון, הנתונים הם שונים.
מאז שחמאס עלה לשילטון ועד מבצע עופרת יצוקה, במשך שלוש שנים שזו תקופת זמן גדולה, חמאס היה יורה בין עשרות למאה+ מדי חודש, במשך שלוש שנים ובכל חודש, להוציא את תקופת הרגיעה שהייתה ב2008, חודשיים לאחר מבצע עפרת יצוקה אנחנו רואים ירידה בעשרות רבות של אחוזים למספרים שציינת- חד ספרתי גבוה לדו ספרתי נמוך. זו ירידה עצומה מהמצב שהיה לפני עפרת יצוקה.
לאחר עמוד ענן, שהיה מבצע יותר קטן משמעתית מעפרת יצוקה, אתה מקבל 13 חודשים היסטורים בהם חמאס יורה 63 רקטות שזו ירידה משמעותית מאוד מכל טפטוף שגרתי שידענו לפלח זמן רציני.
ראוי להוסיף שכל זה קורה כשהיכולות הרקטיות של החמאס בקו עליה גדול.
כמו שאתה קורא, המספרים מעידים שלאחר מבצעים רציניים החמאס מפחית בעשרות אחוזים את כמות הרקטות שהוא יורה בשגרה, ובאופן כללי מעולם לא חזר לירות בשגרה את אותן הכמויות שהיה יורה לפני עפרת יצוקה.

"אמיר כתב:
כמו כן, אם היה איזשהו אפקט מרתיע שדורש רענון זכרון למבצעים הגדולים האלו, היית מצפה שתהיה איזשהי קורלציה בין הזמן שעבר לבין התגובה של החמאס, אבל אין.
קח דוגמא פרטנית, שבועיים אחרי שצרבת להם את האמא של התודעה בעופרת יצוקה נהרג לך חייל ממטען צד, צה"ל בתגובה הפציץ מנהרות והחמאס, בנוהל, הביא 100 טילים על ישראל.

מאז עפרת יצוקה ועד 2011 חמאס לא ירה מספר תלת ספרתי של רקטות על ישראל, כמות חודשית שהייתה די שכיחה לפני המבצע.

ראוי להזכיר שהדיון לא עוסק סביב כדאיות מבצעים גדולים אלא סביב הטענה שלך שהמבצעים האלה לא משיגים כלום ואין להם שום השפעה.

נערך לאחרונה על ידי שיקאגו בתאריך 12 יולי 2014, 09:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 09:37 
19 כתב:
לא הולכת להיות פה מדינה יהודית עם הרבה חילונים לעוד הרבה זמן. שניים שלושה דורות.
חבל שלא כבר עכשיו.

למה חבל שלא כבר עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:02 
bloodbrother כתב:
בזבוז זמן לדבר על הפרק הספציפי שהוא מצטט מהתנ"ך. ברור שבימינו אנשים בוחרים מה שבא להם מהתנ"ך, הקוראן והברית החדשה. כמובן שזה מגוחך, אבל זה לא רלוונטי. זה לא שכל מי שמצטט משהו מהתנ"ך חושב שצריך לסקול באבנים בנים סוררים או זונות או הומוסקסואלים.

הבעיה פה היא לא הפרק הספציפי מדברים או מה שלא יהיה, אלא כל הדבר הזה, הכנסת הדת, ועוד בדרך מטומטמת כזאת (קילולים על אלוקימ-אים כסיבה, ולא הטילים, וכל מיני אללה אכברים), למסמך של מפקד בכיר.

בס"ד.

יפה דיברת (סוף סוף...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
אמיר כתב:
כשאתה לא תוקף, אתה מקבל ירי ברמה די קבועה (בין חד ספרתי גבוה לדו ספרתי נמוך, הכל לדרום).

זה לא נכון, הנתונים הם שונים.
מאז שחמאס עלה לשילטון ועד מבצע עופרת יצוקה, במשך שלוש שנים שזו תקופת זמן גדולה, חמאס היה יורה בין עשרות למאה+ מדי חודש, במשך שלוש שנים ובכל חודש, להוציא את תקופת הרגיעה שהייתה ב2008, חודשיים לאחר מבצע עפרת יצוקה אנחנו רואים ירידה בעשרות רבות של אחוזים למספרים שציינת- חד ספרתי גבוה לדו ספרתי נמוך. זו ירידה עצומה מהמצב שהיה לפני עפרת יצוקה.
לאחר עמוד ענן, שהיה מבצע יותר קטן משמעתית מעפרת יצוקה, אתה מקבל 13 חודשים היסטורים בהם חמאס יורה 63 רקטות שזו ירידה משמעותית מאוד מכל טפטוף שגרתי שידענו לפלח זמן רציני.
ראוי להוסיף שכל זה קורה כשהיכולות הרקטיות של החמאס בקו עליה גדול.
כמו שאתה קורא, המספרים מעידים שלאחר מבצעים רציניים החמאס מפחית בעשרות אחוזים את כמות הרקטות שהוא יורה בשגרה, ובאופן כללי מעולם לא חזר לירות בשגרה את אותן הכמויות שהיה יורה לפני עפרת יצוקה.

"אמיר כתב:

מאז עפרת יצוקה ועד 2011 חמאס לא ירה מספר תלת ספרתי של רקטות על ישראל, כמות חודשית שהייתה די שכיחה לפני המבצע.

ראוי להזכיר שהדיון לא עוסק סביב כדאיות מבצעים גדולים אלא סביב הטענה שלך שהמבצעים האלה לא משיגים כלום ואין להם שום השפעה.

אני אשאל אותך עוד פעם, תביא לי מקרה אחד שבו החמאס קם בבוקר ומדליק חצי מדינה על כלום או לחלופין, מקרה אחד שבו אתה חיסלת בכיר או הפצצת את עזה והם לא הגיבו בגלל ההרתעה.
אחד (יש אחד אגב, במלחמת האזרחים שלהם, בערך, זה היה מסובך שם).
אתה שוכח שב 2006 היית פחות או יותר במצב מלחמה שוטף איתם.

אבל אתה יודע מה, אני אלך לקראתך, בוא נגיד שהיה צריך את עופרת יצוקה בשביל ליצב את המצב, אני חושב שזו היתה גישה לא ממש מוצלחת (אבל כל הגישה של ישראל לחמאס היא לא ממש מצליחה להביא תוצאות טובות) אבל יאללה, כדי להתקדם נזרום איתך.
מה מאז?
הם מנסים לעשות פיגוע, אתה מסכל בכיר, הם יורים קצת, אתה יורה קצת יותר, לאחד הצדדים מתים קצת יותר מדי אנשים והופה, מלחמה מלחמה ורקטות על ב"ש.
מה לעזאזל אתה חושב שצוק איתן ישיג?
אתה חושב שאחריו אתה תוכל להפציץ אותם בלי שהם ירו על תל אביב?
אתה חושב שהם יפסיקו לירות על הדרום בשוטף?
אתה חושב שהם יפסיקו לעשות פיגועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:30 
121-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כמה כמה בצוק איתן
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:36 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

התכוונת לגדס״ר הבדואי?
לא נראה לי שברגעים כאלו אכפת להם ממכתבו של המחט.
אבל כרגיל מנסים לעשות מהומה מכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:54 
http://idanlandau.com/2014/07/11/closed ... -massacre/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:

בס"ד.

יפה דיברת (סוף סוף...)

אם אתה חושב שבמקומות כמו ישיבת אור עציון מלמדים שמה שכתוב בספק דברים זה ככה המצלות ארכאיות שלא צריך לקחת ברצינות או שאין גזירות אופרטיביות מהן, אתה טועה טעות מרה.
ואני מבטיח לך, שבוגר של הישיבה הזו לא בוחר פסוקים ע"י חיפוש בגוגל כמו יאיר לפיד.
עכשיו אני לא אומר שיש פה קוד סתרים, ואיך שיקראו את זה כל הכיפות הסרוגות יקבלו השליח ממנצ'וריה בכיפה ויעשו לא תחיה כל נשמה לערבים.
אבל זה מאד מטריד שמפקד בצה"ל בוחר לצטט לך פאקינג דיני מלחמה בדף מפקד, מדובר בחוקי ג'יהאד.

נ.ב.
וככה כדי לא לדבר באוויר, אם ממש משעמם לך, הנה כמה דברים שיש לרב דרוקמן, מנהיגה של ישיבית אור עציון, להגיד על חוקי מלחמה, התורה, והרלוונטיות שלהם למצב בימנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כמה כמה בצוק איתן
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

התכוונת לגדס״ר הבדואי?
לא נראה לי שברגעים כאלו אכפת להם ממכתבו של המחט.
אבל כרגיל מנסים לעשות מהומה מכלום

אה וואלה ?
הגדס"ר הבדואי מורכב מערבים מוסלמים שבמשך שנים משרתים במקומות הכי חמים בארץ, רוב הזמן ממש על הגדר בעזה, את כל ההכשרה שלהם עושים בבא"ח גבעתי והולכים עם כומתות סגולות. גם הם נלחמים לפי פסוקים מהתנ"ך ? גם הם,גוים בעצמם, נלחמים כדי לחסל את הגוים ?
ומה לגבי המקביל של וינטר בגולני, אחד רסאן עליאן שנכנס לתפקיד רק בחודש שעבר ? אם גבעתי מוציאים דף למפקד כזה מה עליאן הדרוזי אמור להוציא ? גם דף שקורא לחיילים שלו לקרוא קריאת שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד ?
בחפ"ק שלי היו שני חיילים דרוזים, אחד לוחם והשני נהג, ואם הייתי מקבל כזה דף מהמפקד שלי הייתי מתעלם לחלוטין מכל הפסקה האחרונה כדי לשמור על הכבוד שלהם. ביום שהמשיחיות בשנקל תגיע גם לצבא אפשר סופית לסגור פה את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
קישטה דיונים
כולם צועקים לחמאס המכורים האלה לשרוק אבל מסכנים הם חייבים לשים שער כבוד.
שהתקשורת תפמפם את מותו של החייל שנהרג בתאונת דרכים כהישג ללא תקדים של חמאס וככה הם ישרקו כבר.

כל כך הרבה בעיטות לא למסגרת או שההגנה לוקחת, לא נעים כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 14:36 
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:

בס"ד.

יפה דיברת (סוף סוף...)

אם אתה חושב שבמקומות כמו ישיבת אור עציון מלמדים שמה שכתוב בספק דברים זה ככה המצלות ארכאיות שלא צריך לקחת ברצינות או שאין גזירות אופרטיביות מהן, אתה טועה טעות מרה.
ואני מבטיח לך, שבוגר של הישיבה הזו לא בוחר פסוקים ע"י חיפוש בגוגל כמו יאיר לפיד.
עכשיו אני לא אומר שיש פה קוד סתרים, ואיך שיקראו את זה כל הכיפות הסרוגות יקבלו השליח ממנצ'וריה בכיפה ויעשו לא תחיה כל נשמה לערבים.
אבל זה מאד מטריד שמפקד בצה"ל בוחר לצטט לך פאקינג דיני מלחמה בדף מפקד, מדובר בחוקי ג'יהאד.

נ.ב.
וככה כדי לא לדבר באוויר, אם ממש משעמם לך, הנה כמה דברים שיש לרב דרוקמן , מנהיגה של ישיבית אור עציון, להגיד על חוקי מלחמה, התורה, והרלוונטיות שלהם למצב בימנו.

משום מה לא הצלחתי להפעיל את ההקלטה בקישור. לא יודע אם הייתה לי סבלנות לשמוע אותה.
אני יכול להניח שאני מקורב (או לפחות הייתי ) קצת יותר ממך לעולם הזה, ולאנשים שיצאו מהישיבה הזו, ואני אומר לך שאתה טועה. זה לא שכולם שם יוסי שריד, אבל להניח שמי שמצטט פסוק מסוים, מתכוון להציג את כל הפרק ממנו נלקח הפסוק כפשוטו, זה פשוט לא נכון. זה נכון עוד יותר לגבי האנשים שיוצאים מעולם התורה התיאורטית לפרקטיקה של החיים, כמו הצבא.
אני מעדיף להתייחס לאדם שחושב שהוא הולך להילחם ב"מחרפים ומגדפים" כטיפש, ולא לייחס לו כוונות נסתרות. לא שיש איזו דרך לבדוק מי מאיתנו צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
הם נראים קצת כמו אירן בינתיים.
זה לא נעים לצפייה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 453 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: