תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדן אטיאס הי"ד
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
Agüero כתב:
teknoboy כתב:
שאלה רצינית: לדעתכם, כמה אחוזים מהיהודים בישראל מחזיקים בדעות דומות לאלה של אדום עד לגרדום? (חוק נפרד ליהודים ולא יהודים, חייהם של לא יהודים שווים פחות - ואני מתבטא בעדינות - מחייו של יהודי, הערבים שגרים בישראל הם אורחים וצריכים להגיד תודה אם נותנים להם להישאר פה, וכו' וכו')

לדעתי לפחות 10%.
תוצאות בחירות לא משקפות את זה כי אנשים אין להם מושג מה מצביעים. (מכמה סיבות, לא נראה לי שזה רלוונטי כרגע לפרט עליהן)

לפי דעתי אם תקום מפלגת ימנית קיצונית (מבחינה מדינית בעיקר) היא יכולה להצליח יחסית לא רע אם יהיה לה את האנשים המיועדים לזה. ("לא רע" אני מתכוון לכמה נציגים בכנסת ישראל מאשר שתילחם על אחוז החסימה כמו שהן עושות עד עכשיו)
לא כמו הליצנים של עוצמה לישראל שגם בעיניי (ואני כיביכול נחשב כאן לפעמים לקיצוני) הם פשוט לא העבירו שום מסר חוץ מ"כאן מדינת היהודים וכל השאר החוצה".

אגב, טכנית לא יכולה להתקיים מפלגה ימנית קיצונית כי היא למעשה תתמוך בסוג של גזענות וחייבת להיפסל עוד הרבה לפני בחירות כלשהן.
אבל תאורטית אני מאמין שלפחות 10% ואפילו 15% מהיהודים חושבים בדיוק כמו שתיארת כאן.

עכשיו אני רוצה לשאול אותך, כמה אחוזים לדעתך מהערבים במדינת ישראל מעדיפים שלא תחיה לצידם במדינת ישראל? (וזה כמובן במילים עדינות)
האם הם יותר גבוהים (לדעתך) מהאחוזים שציינתי כאן?

אגב האחוזים שאני מציין אני לא לוקח בחשבון גיל (מה שלמעשה אין להם זכות לבחור, אלא רק בשביל להסביר עקרונית איך אני חושב).

תנסה פעם לחוות את חווית "אין לי מדינה, גם לא המדינה שאמורה להיות שלי", ואז תתחיל לשפוט אזרחים ערבים בישראל.

רשמתי לך תגובה ענקית עד שקראתי שוב שרשמת "גם לא המדינה שאמורה להיות שלי".
להתראות.

טקנובוי אולי אתה רוצה לענות לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 14:52 
רגע, ישראל לא אמורה להיות המדינה של כל האזרחים שלה? בין אם הם ערבים או יהודים?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
teknoboy כתב:
שאלה רצינית: לדעתכם, כמה אחוזים מהיהודים בישראל מחזיקים בדעות דומות לאלה של אדום עד לגרדום? (חוק נפרד ליהודים ולא יהודים, חייהם של לא יהודים שווים פחות - ואני מתבטא בעדינות - מחייו של יהודי, הערבים שגרים בישראל הם אורחים וצריכים להגיד תודה אם נותנים להם להישאר פה, וכו' וכו')
40%-50%. ההערכה שלי מתבססת על כמות הדתיים והמסורתיים במדינה.

אתה בנאדם בדיחה.
תהיה בטוח שאני ורבים שהם אנשים כמוני, מקבלים את השונה פי מיליארד יותר מאשר אתה תקבל.
ואתה בטח לא תגיד לי למי אני, ורבים שהם כמוני הצביעו רק בגלל האמונה שלנו בבורא עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
Agüero כתב:
טקנובוי אולי אתה רוצה לענות לי?

סליחה, לרגע שכחתי שאני עובד אצלך.
לדעתי האחוזים שחשים כך בקרב הערבים דומים לאלה בקרב היהודים אם לא יותר (גם אלה שגרים בשטחים וגם אלה שגרים בישראל).
ואני יותר נוטה להסכים עם איציק (לאבו דווקא קטע של הדתיים אלא בקטע של האחוזים, לגבי שתי האוכלוסיות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
its-sick כתב:
teknoboy כתב:

אתה בנאדם בדיחה.
תהיה בטוח שאני ורבים שהם אנשים כמוני, מקבלים את השונה פי מיליארד יותר מאשר אתה תקבל.
ואתה בטח לא תגיד לי למי אני, ורבים שהם כמוני הצביעו רק בגלל האמונה שלנו בבורא עולם.

:ROSE:
אל תתאמץ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
its-sick כתב:
teknoboy כתב:

אתה בנאדם בדיחה.

אל תתאמץ. :ROSE:

לא מתאמץ, בגלל זה נתתי את פסיקתי בזה שהוא בדיחה, לא יותר מזה.
או בשבילך בשפה של דתיים איציק, אתה לץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
מה לא בסדר במה שאיציק אמר? על פי הדת (שמעתי את זה עשרות פעמים מאנשים דתיים) עצם היותי יהודי עושה אותי שווה ערך גבוה יותר מהשאר. לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
תשובות עניניות :HEART2:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדן אטיאס הי"ד
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:46 
דתיים רואים בתנך ספר קדוש שכולו אמת
בתנך ישנה אפליה ברורה בין יהודים ללא יהודים,כאשר יהודים שווים יותר.
האפשרויות הן די פשוטות,או שאתה מאמין(בתורה ו) שאתה טוב יותר מהגוי,
או שאתה שווה בין שווים,ואז כל העניין עם ״תורת אמת״ הולך לפח.

אז איציק הוא הבדיחה?
לא התאוריה שגורסת שאתה יותר טוב כי אתה יהודי?שנבחרת על ידי אלוהים?

נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מעוניין להתדיין עם אנשים שקובעים לי את הדעה שלי, בגלל שאני מאמין בבורא עולם שאני חושב שאני יותר טוב מהאחר.
אחד האדומים, הדתיים האלה גם בדרך כלל מכנים ערסים אידיוטים שזורקים איזה פסוק, בתואר "צדיק", זה אומר שהם מבינים משהו מהחיים שלהם בזה שהם מבזים את התואר הזה שנקרא צדיק?
ואנחנו בהחלט העם הנבחר, אנחנו העם הנבחר כי העם שלנו בחר לקחת על עצמו את התורה של בורא עולם בשביל שישחרר אותנו ממצרים, לא כי אנחנו יותר טובים ממי שלא יהודי, אותו דבר יכלו לקחת על עצמם את התורה כל אחד אחר, אבל אף אחר לא רצה לקחת את החוקים שהיא מביאה איתם, חוץ מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
הבאתי סקר ברור למדי שמראה את ההבדל בתשובות בין האוכלוסיות השונות. ברור ש"לא כולם חושבים אותו דבר", כי אז היינו רואים שם 100%, אבל גם ברור הקשר להשקפה הדתית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
its-sick כתב:
teknoboy כתב:

אתה בנאדם בדיחה.

ברור שאתה מקבל את השונה יותר מאיתנו. אבל כאן מדובר בגוי, כלומר הנחות. כמו שהלובביצ'ר היה אומר שיש חי צומח דומם מדבר ויהודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו עם נבחר, לא מובחר. נבחרנו לקבל את התורה, לכן אנחנו יהודים והשאר לא. וחוץ מזה, האתאיסטים הנפוחים משוכנעים שהם עליונים על המאמינים. אני מריח את אדי הנאדים שלהם עד לפה. מה ההבדל? לפחות האמת אצל הדתיים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 18 נובמבר 2013, 18:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אחד אדום כתב:
לא יודע אם זה היה פה
http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=3658

מרגע שקוראים להרוג "החמוש" הטור הזה נהיה בלתי נסבל לקריאה. לא מדובר על חייל שנדקר במחסום. כאלו היו לא מעט והתגובות היו שונות.

ככה הוא קורא לחיילי צה"ל וזכותו, הנקודה היא די נכונה. אין הרבה טרור פלשתינאי בתקופה האחרונה, ההרוג היה חייל, כלומר דמות לגיטימית למתקפה (בניגוד לאזרח), הזעזוע הכל כך כבד שיש לאנשים שדבר כזה קרה כשבו זמנית המדינה שלהם פועלת ועושה הכל כדי שזה יקרה. המדינה מנשלת אותם מהקרקעות שלהם, מהזכויות שלהם כבני אדם, מגבילה את התנועות שלהם, מגבילה גישה למי שתיה.

שלא לדבר על מאות ההרוגים האזרחים בעשור האחרון

אנחנו בחרנו לנהל את המלחמה הזאת, מלחמת הנישול והניצול. זה הממשלות שלנו עושות ולכן אל לנו להיתמם ולהזדעזע כשמפגע בודד רוצח חייל גם אם בשנתו.
או כמו שמשה דיין אמר ומצוטט שם:
"אל נא נטיח היום האשמות על הרוצחים. מה לנו כי נטען על שנאתם העזה אלינו? שמונה שנים הנם יושבים במחנות הפליטים אשר בעזה, ולמול עיניהם אנו הופכים לנו לנחלה את האדמה והכפרים בם ישבו הם ואבותיהם."
http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=7702

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אנחנו עם נבחר, לא מובחר. נבחרנו לקבל את התורה, לכן אנחנו יהודים והשאר לא. וחוץ מזה, האתאיסטים הנפוחים משוכנעים שהם עליונים על המאמינים. אני מריח את אדי הנאדים שלהם עד לפה. מה ההבדל? לפחות האמת אצל הדתיים.

במשך כל ימי הגלוּת היו אבותינו, למרות הרדיפות והתלאות הנוראות, מברכים לה' בכל יום על שעשׂאם יהודים, ולא נשמע מעולם שיהיה אדם מישׂראל מהרהר אחר ברכה זו ושואל לעצמו: מפני מה יש לי לשׂמוח ביהדותי? וכל שכּן שלא עלה על דעת מי לשאול: מפני מה אני יהודי? – שאלות כאלו, אלמלי נשמעו אז, היו נחשבות לא רק כנאצה, כי אם גם כשטות שאין למעלה הימנה. הכל ידעו בפשיטות, כמושׂכל ראשון, שיש בסולם הבריאה מדרגות מדרגות: דומם, צומח, חי, מדבּר, ולמעלה מכולם – יהודי. וכי אפשר לשאול על החי, מפני מה הוא חי ומה איכפת לו אִלו היה דומם? כך אי אפשר לשאול, מפני מה היהודי – יהודי, ולמה הוא רוצה להיות מה שהוא. כשמלך כוזר אומר אל החָבר, שיותר טוב היה אִלו ניתנה התורה לכל העמים, משיב לו זה: "והלא יותר טוב היה שיהיו החיים כולם מדבּרים" (כוזרי א', ק"ג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
אבותינו גם בירכו על שלא עשאם אישה. לא אישה גויה, פשוט אישה. למה? מאותה סיבה שמברכים ״תזכה למצוות״ או שמבקשים מ-ה׳ שיזכה לעבוד אותו בלב שלם. מי שיש לו יותר מצוות לקיים נמצא גבוה יותר בסולם. לגוי יש יותר מצוות מלבעל חיים, ליהודי יותר מצוות מגוי, לגבר יהודי יותר מצוות מאישה יהודייה. האם אנחנו הגזע המובחר? לא, אנחנו העם הנבחר. קבל עול מצוות, תהיה גם אתה חלק מהזכייה הזאת. זאת הסיבה שרשעים גמורים יכולים לחזור בתשובה, שרבי עקיבא(!!) היה בן לשני גרים ושמחבל בחיזבאללה הפך להיות מחזיר בתשובה. תורה ומצוות, זה מה שקובע. לא צבע עור, לא גזע, לא תרבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:08 
Officer Barbrady כתב:
אבותינו גם בירכו על שלא עשאם אישה. לא אישה גויה, פשוט אישה. למה? מאותה סיבה שמברכים ״תזכה למצוות״ או שמבקשים מ-ה׳ שיזכה לעבוד אותו בלב שלם. מי שיש לו יותר מצוות לקיים נמצא גבוה יותר בסולם. לגוי יש יותר מצוות מלבעל חיים, ליהודי יותר מצוות מגוי, לגבר יהודי יותר מצוות מאישה יהודייה. האם אנחנו הגזע המובחר? לא, אנחנו העם הנבחר. קבל עול מצוות, תהיה גם אתה חלק מהזכייה הזאת. זאת הסיבה שרשעים גמורים יכולים לחזור בתשובה, שרבי עקיבא(!!) היה בן לשני גרים ושמחבל בחיזבאללה הפך להיות מחזיר בתשובה. תורה ומצוות, זה מה שקובע. לא צבע עור, לא גזע, לא תרבות.

הלוואי שכך זה היה. בישראל של היום בה הכוח של היהדות האורכתודוכסית מושתת על התבדלות לאומית ולא רק דתית - אנחנו רחוקים מזה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אז אתה אומר שעל פי דעת תורה\חכמים\הלכה חיי יהודי שווים בערכם בדיוק לחיי גוי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
לא. באותה נשימה אזכיר שעל יהודי חילוני שלא עשה תשובה לפני מותו לא אומרים ״יהי זכרו ברוך״ ולא יושבים עליו שבעה. יהודי שהתאבד נקבר מחוץ לבית קברות כיוון שחל עליו את אותו החוק שחל על גוי והוא שלא קוברים רשע לצד צדיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא. באותה נשימה אזכיר שעל יהודי חילוני שלא עשה תשובה לפני מותו לא אומרים ״יהי זכרו ברוך״ ולא יושבים עליו שבעה. יהודי שהתאבד נקבר מחוץ לבית קברות כיוון שחל עליו את אותו החוק שחל על גוי והוא שלא קוברים רשע לצד צדיק.

אז אתה גם אומר שליהודים יש יעוד יותר נעלה מלאחרים, גם שהם קרובים יותר לשכינה, גם שחייהם שווים יותר משל אחרים - אבל אפליה אתה לא עושה, אתה לא מדרג בין אנשים ואתה לא גזען.
יפה לך.

כל הכבוד לך על זה שאתה חי עם הצביעות של עצמך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה גזע זה ״לא יהודים״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
איזה גזע זה ״לא יהודים״?

אתה מטומטם או עושה כאילו?
אתה באמת לא מבין שהמשפט "חייו של ארי שווים יותר מחייו של לא ארי" הוא גזעני?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
האם מי שמאמין במשפט הזה, מאמין שלא ארי יכול להיות חלק מהגזע הארי אם ירצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
האם מי שמאמין במשפט הזה, מאמין שלא ארי יכול להיות חלק מהגזע הארי אם ירצה?

זה שאתה אוחז בסוג ספציפי של גזענות שמנותק מהגנטיקה לא הופך אותך לפחות גזען, רק לגזען (טיפה) יותר מתוחכם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 22:59 
קודם כל מאמינים בדת היהודית, אח"כ אוחזים בעקרונות שלה.
אז נניח והוכחת (ולא הוכחת) שהדת היהודית היא אכן גזענית זה לא כ"כ משנה.

היהדות בפן מסוים מבוססת על גזע בכך שלדעתה יהודי הוא אדם שנולד לאמא יהודיה, בלי קשר למעשיו. אבל עדיין צריך לציין שכל אדם שמעוניין להשתייך אליה- מוזמן, רק צריך שיתגייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי נצטרך לסבול את עובדי האלילים האלה קיבינימט.
בא להם להשתייך לכת? שישתייכו. מה זה קשור אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אז נניח שהעליונות של היהודים היא בגלל שהיהודים זכו למצוות והגויים לא, וזאת הסיבה לכך שאתם תומכים בחוק אחד ליהודים וחוק שונה לערבים ו/או גויים באופן כללי, ונעזוב לרגע את השאלה האם זה גזעני או לא-זה אומר שלפחות 40%-50% מהיהודים בארץ תומכים ברעיון של חוק נפרד ליהודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 00:53 
החתול של שרדינגר כתב:
אז נניח שהעליונות של היהודים היא בגלל שהיהודים זכו למצוות והגויים לא, וזאת הסיבה לכך שאתם תומכים בחוק אחד ליהודים וחוק שונה לערבים ו/או גויים באופן כללי, ונעזוב לרגע את השאלה האם זה גזעני או לא-זה אומר שלפחות 40%-50% מהיהודים בארץ תומכים ברעיון של חוק נפרד ליהודים?

כשאתה אומר 'אתם', אתה לא כולל אותי, נכון ? בגלל שאם כן, אז צריך לציין שאני ממש לא תומך בחוק אחד ליהודים וחוק שונה לערבים.
נראלי שגם רוב גדול מהיהודים במדינה חושבים כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

כשאתה אומר 'אתם', אתה לא כולל אותי, נכון ? בגלל שאם כן, אז צריך לציין שאני ממש לא תומך בחוק אחד ליהודים וחוק שונה לערבים.
נראלי שגם רוב גדול מהיהודים במדינה חושבים כמוני.

בגדול, פניתי לאופיסר בריידברי, אבל אני מסכים איתך שיש יהודים שלא טוענים לעליונות בגלל שהם יהודים. מצד שני, יש המון שמשתמשים בתורה, ב"העם הנבחר", וכ' בשביל להצדיק אידיאולוגיות כאלה. כמה מהם הגיבו פה באשכול. חלקם מתכחשים לכך שהם גזענים, וזה בא לידי ביטוי בכך שהם מתחילים משפטים ב"אני לא גזען" ואז מכניסים דיעות גזעניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי, באילו חוקים שונים תמכתי? אני לא יודע מה החוקים השונים שהוצעו כאן, אולי כדאי שתתמצת לי. בכל מקרה, אני לא רואה סיבה להחיל חוקים אזרחיים שונים על ערבים ויהודים. אלא אם דובר כאן על מדינת הלכה, ואז אני אכן סבור שיש לפטור ערבים מחוקי התורה. כמו כן, במצב של מדינת הלכה, גם על החילונים אין צורך להחיל חוקי תורה.
אז שוב, תתמצת לי את מה שהציעו פה לגבי חוקים שונים ואוכל להגיב בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: