teknoboy כתב:
שאלה רצינית: לדעתכם, כמה אחוזים מהיהודים בישראל מחזיקים בדעות דומות לאלה של אדום עד לגרדום? (חוק נפרד ליהודים ולא יהודים, חייהם של לא יהודים שווים פחות - ואני מתבטא בעדינות - מחייו של יהודי, הערבים שגרים בישראל הם אורחים וצריכים להגיד תודה אם נותנים להם להישאר פה, וכו' וכו')
לדעתי לפחות 10%.
תוצאות בחירות לא משקפות את זה כי אנשים אין להם מושג מה מצביעים. (מכמה סיבות, לא נראה לי שזה רלוונטי כרגע לפרט עליהן)
לפי דעתי אם תקום מפלגת ימנית קיצונית (מבחינה מדינית בעיקר) היא יכולה להצליח יחסית לא רע אם יהיה לה את האנשים המיועדים לזה. ("לא רע" אני מתכוון לכמה נציגים בכנסת ישראל מאשר שתילחם על אחוז החסימה כמו שהן עושות עד עכשיו)
לא כמו הליצנים של עוצמה לישראל שגם בעיניי (ואני כיביכול נחשב כאן לפעמים לקיצוני) הם פשוט לא העבירו שום מסר חוץ מ"כאן מדינת היהודים וכל השאר החוצה".
אגב, טכנית לא יכולה להתקיים מפלגה ימנית קיצונית כי היא למעשה תתמוך בסוג של גזענות וחייבת להיפסל עוד הרבה לפני בחירות כלשהן.
אבל תאורטית אני מאמין שלפחות 10% ואפילו 15% מהיהודים חושבים בדיוק כמו שתיארת כאן.
עכשיו אני רוצה לשאול אותך, כמה אחוזים לדעתך מהערבים במדינת ישראל מעדיפים שלא תחיה לצידם במדינת ישראל? (וזה כמובן במילים עדינות)
האם הם יותר גבוהים (לדעתך) מהאחוזים שציינתי כאן?
אגב האחוזים שאני מציין אני לא לוקח בחשבון גיל (מה שלמעשה אין להם זכות לבחור, אלא רק בשביל להסביר עקרונית איך אני חושב).
תנסה פעם לחוות את חווית "אין לי מדינה, גם לא המדינה שאמורה להיות שלי", ואז תתחיל לשפוט אזרחים ערבים בישראל.