ציטוט:
במאי 2013 עצרו חיילי החטיבה פלסטיני בטענה כי זרק אבנים. לאחר שנחשף תיעוד האירוע התברר כי מדובר בשקר, אך טענות הפלסטיני שהוכה היו נכונות. מצלמת האבטחה של ההתנחלות עופרה, שתיעדה את האירוע, הוסטה כאשר המפעיל הבין כי מדובר בהכאת פלסטיני אך בכל זאת ניתן להתרשם מהאירוע:
מה השקר שמדובר פה ?
האם לא היתה זריקת אבנים שם ?
אני מהסרטון הזה לא יכול לקבוע שהילד זרק אבנים אבל גם לא יכול לקבוע שלא, הייתי שמח שיפנה אותי על איזה מקור הוא מתבסס שלא היתה זריקת אבנים
ציטוט:
במסגרת מבצע "שובו אחים" התוודה והוקלט קצין בחטיבה כשהוא אומר שהם נכנסים רגלית לכפרים פלסטינים בצורה גלויה כדי למשוך נערים פלסטינים ליידות עליהם אבנים בזמן שמיקמו קודם לכן צלפים על הגגות כדי "להוריד" אותם. בשנה שעברה הופץ תעוד של צלף מהחטיבה יורה בפלסטיני חף מפשע.
1. לקחת את מה שהקצין הזה אמר ולהפוך אותם לערכים והוראות הצבא זה בדיחה ואם כבר נאמר הדבר הזה איך לא התגלה הקצין ??? הרי הוא מוקלט,שלא תבין לא נכון באמת יכול להיות שקצין כזה או אחר אמר דברים כאלו, אבל להפוך את זה לנהלים זה הזוי
2.לא הבנתי לא הוא קשר שני אירועים שונים בפסקה אחת, בעצם כן הבנתי הוא מנסה להציג שהאחד הוא פועל יוצא של השני, רק שאין שום קשר בין שני האירועים
ציטוט:
באפריל תועד קצין ביחידה מכה ומיידה אבנים לעבר צלמים אשר תעדו את יחידתו מדכאת הפגנת בכפר נבי סאלח
מה שהקצין הזה עשה אולי חמור אבל נראה לי שכל מי שקצת מכיר מה הולך שם יודע בדיוק איך כל ההצגה הזו מתנהלת, הפגנה אלימה שמסכנת אנשים על הכבישים וכתבים שעורבים לטרף מראש
הקצין הזה סתם יצא טמבל, אבל הצורה שבה מוצגים הדברים כאילו עכשיו פינו הפגנה של חנה בבלי בצורה ברוטלית קצת חוטאת למציאות
ושוב כל זה מאוד חבל כי יש שם דברים חמורים שצריך לתת עליהם את הדעת אבל הם נעלמים בדמגוגיה הכללית