תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 20:36 
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
ג'ון בראון הנ"ל פרסם גרסה חדשה של הפוסט, עם לינקים למקורות ומקרים רלוונטיים נוספים.
http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8/

מה אני אומר לך
הערבוב של דברים אצלו לא עושה לי כלכך טוב
במקום לקחת דברים שבאמת צריך להוקיע הוא מטבל בשטויות וחצי אמיתות

איזה שטויות ואילו חצאי אמיתות יש שם?

Sent from my MI 4W using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 21:24 
ציטוט:
במאי 2013 עצרו חיילי החטיבה פלסטיני בטענה כי זרק אבנים. לאחר שנחשף תיעוד האירוע התברר כי מדובר בשקר, אך טענות הפלסטיני שהוכה היו נכונות. מצלמת האבטחה של ההתנחלות עופרה, שתיעדה את האירוע, הוסטה כאשר המפעיל הבין כי מדובר בהכאת פלסטיני אך בכל זאת ניתן להתרשם מהאירוע:

מה השקר שמדובר פה ?
האם לא היתה זריקת אבנים שם ?
אני מהסרטון הזה לא יכול לקבוע שהילד זרק אבנים אבל גם לא יכול לקבוע שלא, הייתי שמח שיפנה אותי על איזה מקור הוא מתבסס שלא היתה זריקת אבנים

ציטוט:
במסגרת מבצע "שובו אחים" התוודה והוקלט קצין בחטיבה כשהוא אומר שהם נכנסים רגלית לכפרים פלסטינים בצורה גלויה כדי למשוך נערים פלסטינים ליידות עליהם אבנים בזמן שמיקמו קודם לכן צלפים על הגגות כדי "להוריד" אותם. בשנה שעברה הופץ תעוד של צלף מהחטיבה יורה בפלסטיני חף מפשע.

1. לקחת את מה שהקצין הזה אמר ולהפוך אותם לערכים והוראות הצבא זה בדיחה ואם כבר נאמר הדבר הזה איך לא התגלה הקצין ??? הרי הוא מוקלט,שלא תבין לא נכון באמת יכול להיות שקצין כזה או אחר אמר דברים כאלו, אבל להפוך את זה לנהלים זה הזוי
2.לא הבנתי לא הוא קשר שני אירועים שונים בפסקה אחת, בעצם כן הבנתי הוא מנסה להציג שהאחד הוא פועל יוצא של השני, רק שאין שום קשר בין שני האירועים

ציטוט:
באפריל תועד קצין ביחידה מכה ומיידה אבנים לעבר צלמים אשר תעדו את יחידתו מדכאת הפגנת בכפר נבי סאלח

מה שהקצין הזה עשה אולי חמור אבל נראה לי שכל מי שקצת מכיר מה הולך שם יודע בדיוק איך כל ההצגה הזו מתנהלת, הפגנה אלימה שמסכנת אנשים על הכבישים וכתבים שעורבים לטרף מראש
הקצין הזה סתם יצא טמבל, אבל הצורה שבה מוצגים הדברים כאילו עכשיו פינו הפגנה של חנה בבלי בצורה ברוטלית קצת חוטאת למציאות

ושוב כל זה מאוד חבל כי יש שם דברים חמורים שצריך לתת עליהם את הדעת אבל הם נעלמים בדמגוגיה הכללית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 21:48 
תהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 21:52 
אוגוסטוס היל כתב:
תהיה בריא

תודה גם אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי איך שלושה משפטים, שמישהו בפורום שדים לא בטוח שהם נכונים במאה אחוז, הם "דמגוגיה כללית" כל כך גדולה וחזקה, שהם מצליחים להסתיר דברים חמורים שצריך לתת עליהם את הדעת, ושהכותב מגולל אותם על פני כאלפיים מילה.
אם כבר זה נראה כמו ניסיון להתחמק מהתייחסות לאותם דברים חמורים שצריך לתת עליהם את הדעת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
כמה מקרים חריגים צריכים לקרות כדי להפוך מתופעה שולית לרוח המפקד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 22:08 
זה לא לחמוק מהתייחסות, זה לנסות לשכנע את עצמך שהכל בסדר.
אלה דברים שמאוד קשה להכיל את העובדה שאתה, גם אם בעקיפין, תומך בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
ג'ון בראון הנ"ל פרסם גרסה חדשה של הפוסט, עם לינקים למקורות ומקרים רלוונטיים נוספים.
http://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%A7%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8/

מה אני אומר לך
הערבוב של דברים אצלו לא עושה לי כלכך טוב
במקום לקחת דברים שבאמת צריך להוקיע הוא מטבל בשטויות וחצי אמיתות

יכול להיות שהפוסט הקודם היה יותר ממוקד.
גם אם כן, הפוסט הנוכחי מהווה סוג של תשובה למי שטען שהוא מסתמך על מקורות מפוקפקים, ואני מאמין שהוא מספק את הסקרנות של מי שרצה באמת לדעת על סמך מה הוא אומר מה שהוא אומר.

הפרסום במקומית הרבה יותר רציני מהפרסום בפייסבוק, ועדיין רחוק מאוד מלהיות אמין. כל הכתבה (בהתאם לאתר) משוחדת ולא שואלת שאלות קשות כמו: האם יכול להיות שיריית רימון גז מדמיע ממכונית נוסעת זה לא בדיוק תנאי אופטימלי? ואיך אפשר להאשים חייל ברצח של לובנא בכך ש"היא לא הייתה קשורה לזורקי ברבוק התבערה לכאורה"? הרי אם היא עמדה איתם בזמן שהם זרקו, אין לייחס לחייל רצח או הריגה שכן היא עמדה בסמוך למחבלים שמסכנים חיי אדם. או כמו חייל שרואה פלשתינאי בורח משוטרים ויורה בו - מה לעזאזל הוא אמור להסיק? כל אדם נורמלי היה מסיק במדובר במחבל, ב"פצצה מתקתקת", במיוחד כשמדובר בפלשתינאי שרץ בגוש עציון וכל רגע יכול להרוג חף מפשע. עוד נטען שמחמוד מוחמד דראגמה נהרג כשהיה בידו בקבוק שתיה. מה זה בקבוק שתיה? פלסטיק או בקבוק זכוכית שבור? האם הוא רץ לעבר החיילת עם בקבוק זכוכית שבור, או עמד במקום עם בקבוק פלסטיק ונורה?

העיקרון נשאר. עדויות של פלשתינאים על התנהגות חיילים או מתנחלים שוות כקליפת השום. כך גם עדויות של מתנחלים כלפי פלשתינאים. הסיכוי שהאוכלוסיות האלה יבדו עלילה הוא גבוה, ובלי ראיות מוצקות אי אפשר באמת להעמיד לדין מישהו. במקרה של אלאור, יש ראיה מוצקת שמצדיקה כתב אישום והרשעה (לא משפטן, אבל כנראה הריגה. לא רצח). טוב שיש מספר גבוה של מצלמות בשטחי איו"ש (גם של פלשתינאים וארגוני ששמאל וגם של מתנחלים), כי זה בערך הדבר היחיד שיכול לאשש עדויות של פלשתינאים או מתנחלים.

ואגב הערה קטנה, מישהו שם לב שאחוז גבוה מהנאשמים הם שבבניקי נצח יהודה? ממש חכם לקחת שבבניקים שנשרו מלימוד תורה, שהם בעלי דעות ימניות אולטרא קיצוניות, ולתת להם נשק בלב אוכלוסיה פלשתינאית. העיקר הפוליטיקה, העיקר שלפיד מרוצה, העיקר שיש שיוויון בנטל. או כמו שהגרא"יל שטיינמן גזר על בחור חרדי שהתלבט אם להתגייס או לטוס לתאילנד ולהתפקר: "טוס לתאילנד!".

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר עיקר הטענה היא נגד המדינה.
לא השבבניק ולא אף חייל אמורים להיות שם.

נועם.
לא כל מי שמעלה ספקות בדברים שאתה כותב או מביא בהכרח תומך בהרג חסר הבחנה של ערבים. אתה יודע אפשר להיות נגד ולהגיד שהדברים שלך לא מבוסיסים והזויים. כמו שהאמת היא לא בחזקת הרבי מילובביץ ככה היא לא בחזקתך הבלעדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 08:39 
כמובן שלא, פשוט יש פה דפוס חוזר בסוג מאוד ספציפי של כתבות.
לא זכור לי שאי פעם התעניינו פה לגבי מקורות של כתבה כלשהי, אבל כל טקסט שמפריע פה למצפון של אנשים נבדק כאילו הפכנו לעין השביעית.
מעניין אותי לחקור את המניעים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
עוד יותר מעניין לדעת למה אנשים מעדיפים להתעסק באיזה פרט שולי שלא נראה להם מדויק, ולא בדברים החמורים שראויים להתייחסות ושמפורטים בטקסט המדובר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
את זה בהחלט אפשר לשאול את אנשי השמאל בפורום, כשיש דיון על פיגועים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לא זכור לי שאי פעם התעניינו פה לגבי מקורות של כתבה כלשהי, אבל כל טקסט שמפריע פה למצפון של אנשים נבדק כאילו הפכנו לעין השביעית.

זאת לא בעיה לחקור. תדמיין עכשיו מתנחל במפרסם ב"מידה" כתבה שלמה שמאשימה פלשתינאים באלימות וגניבה מהתנחלויות. תדמיין שהוא מדבר על מקרים שאין לגביהם הוכחות חותכות, סתם איזה פלשתינאי שנתן מכה בראש למתנחל עם אלה. ואז תדמיין שהוא כותב משהו כמו "הטענה לכאורה שהמתנחל הגיע לשרוף עצי זית של הפלשתינאי התבררה כלא נכונה, שכן הוא אמנם נמצא בשטח הפרטי של הפלשתינאי אך לא נמצאו כלים המעידים שהגיע לשרוף את המטע". לא היית מתרכז בעובדה שהמתנחל נכנס לשטח הפרטי של הפלשתינאי? לא היית שואל מה הוא עשה או התכוון לעשות שם? לא היית שואל אם הייתה התגרות מצידו של המתנחל? זה בדיוק מה שקורה בכתבה של ג'ון בראון, רק לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
את זה בהחלט אפשר לשאול את אנשי השמאל בפורום, כשיש דיון על פיגועים.

אני יודע שקצת קשה לך לעכל את זה, אבל הסיבה שהסמולנים נהיו סמולנים זה שהם רוצים שלא יהיו יותר פיגועים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 12:46 
Noam כתב:

אין לזה שום מניעים. כפי שאמרתי לך, אני מטיל ספק בכל כתבה. אגב, אם אתה מעורה בפורום של הכדורגל, בכל פעם שמופיעה ידיעה של עיתונאי שם היא ישר מקוטלגת בתור שקר לכאורה.
עיתונאים רגילים לא נשארים הרחק מאחורי עיתונאי הספורט, ולכן אנשים מטילים ספק בסיפור המוצג על ידי עיתונאים שהם לא מכירים.
הטקסט המוצג לא מפריע למצפון שלי, אני לא צריך את הכתבה הזו כדי לחוות את דעתי על הצבא המוסרי בעולם או על מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
הלואי והיתה כזו רמת ספקנות כשדו"צ טוען שפלסטיני שנהרג ניסה לפגוע בחיילים, וכלל גופי התקשורת מדקלמים את זה כמו תוכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2016, 13:16 
כזאת? נתחיל ב 10% מזאת. בתודעה של היום הודעת דובר צה"ל= תיאור עובדתי אובייקטיבי של המציאות כפי שהיא "באמת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
לוחמי חופש

ציטוט:
סרט פלסטיני חדש מציג: זו הגרסה שלנו לטבח הספורטאים במינכן
במסגרת פסטיבל קאן הקרוב יוצג הסרט "מינכן: סיפור פלסטיני", שלראשונה יעסוק בטבח הספורטאים באולימפיאדת מינכן ב-1972 מנקודת מבט פלסטינית. "שמונה לוחמי חופש פלסטינים תקפו את הכפר האולימפי", הסביר הבמאי הלבנוני נאסרי חג'ג', את אירועי הטרור. "רציתי להציג את הגרסה הפלסטינית לסיפור, שהיא לא בהכרח נטולת ביקורת"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4796412,00.html
ציטוט:
הבמאי הפלסטיני תושב לבנון, נאסרי חג'ג', יציג בבכורה את סרטו "מינכן: סיפור פלסטיני" ("Munich: A Palestinian Story"), שחוזר ל-6 בספטמבר 1972, אז לפי הגדרתו "שמונה לוחמי חופש פלסטינים תקפו את הכפר האולימפי במינכן ולקחו 11 ספורטאים ישראלים כבני ערובה". עוד לפי תיאור הסרט: "המבצע הסתיים כשכוחות הביטחון הגרמנים פתחו באש והרגו חמישה מהפלסטינים ואת 11 הישראלים".

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שקצת קשה לך לעכל את זה פאביו ידידי , אבל הסיבה שהסמולנים נהיו סמולנים זה שהם רוצים שלא תחשוב שיש מחבלים שהם חיות דו רגליות אלא לוחמי חופש שנלחמים על ערכים חשובים ללוחמי החופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
וזו הבעיה של השמאל שנהיה סמול קיצוני והזוי.
השמאל אם יהיה סמול רק נוכל לקרוא עליהם באינטרנט מקליקים מרחבי העולם מה שאני לא רוצה שיקרה.
הסמול צריך להסיק מסקנותיו ולהבין שהוא פוגע בסיכוי השמאל השפוי לחזור לשלטון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
ניראה לי שהתבלבלת באשכול ;)

חג שמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4797261,00.html

שתי לוחמות חופש הגיעו למחסום בל ליד רמאללה הקרוב לכביש 443 וניסו להגיש זר פרחים לחיילים בעמדה.
לוחמת צבא הכיבוש ירתה באחת מלוחמות החופש והכוח במקום לכד את לוחמת החופש השנייה. אין נפגעים לכוחות הכיבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מבין מה הוא רוצה, ואיזו נקודה הוא מנסה להוכיח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אם היה מישהו כזה היו צריכים לאשפז אותו בכפייה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 00:43 
תופעת טבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה פשוט נסיון לחקות את המשתמש האגדי ofri מתקופת צוק איתן.
תכלס, חוסך לי קליקים לוויינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 07:29 
״לוחם החופש״ שלמה בן יוסף זרק רימון על אוטובוס עם נוסעים ערבים וניסה לרצוח עשרות מהם. הוא נוטרל. ממשלות ישראל החליטה להפוך אותו לגיבור, ולקרוא רחובות על שמו בערי ישראל. הוחלט שהוא דמות להערצה וייקרא ״הרוג מלכות״ (שאהיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 13:45 
אדום נחמד כתב:

כן. הוא מובן לגמרי והוא מעביר את הנקודה היטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
מש"ל

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:46 
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:

כן. הוא מובן לגמרי והוא מעביר את הנקודה היטב.

נראה לי שלא הבנת. אם היחידים שמבינים את הנקודה שלך זה אלו שמסכימים איתך מראש, אתה בעצם לא העברת אף נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: