תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 אוגוסט 2025, 09:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע טרור בפריז-השותפים לטרור של מכחיש השואה הגיעו גם לפריז
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
1. אסד הזה לא היה המנהיג ב50 שנה האחרונות.
2. היה שקט ב50 שנה האחרונות? טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
הפועל כתב:
כן, טובים. רבים מביניהם ז כורדים ומיליציות חילוניות שונות. יש גם כח גדול מאד של ג'בהת אל נוסרה ודומיהם. אבל אני חשוב שנכל להסכים שבין דעאש ולבין משליכי חביות הנפץ הרצחניים של משטר אסד והחקיינים שלהם מצבא רוסיה - אפילו אלו עדיפים.

לא ממש מסכים איתך,
ג'בהת אל נוסרה עדיפים?
החזית האיסלמית עדיפים?
ולא מניתי עוד עשרות ארגוני איסלם קיצוני שנלחמים שם.

מצטער, אמנם אסד הוא חולרה ומגעיל, אבל איתו ב50 שנים האחרונות היה שקט לאורך הגבול מה שאני לא בטוח שיקרה אם כל אותם אירגוני מורדים טובים יעלו לשלטון במקומו

אתה שוכח למרבה הנוחות את התמיכה המסיבית לחיזבאללה וחמאס, מה שבעצם הייתה דרכם של האסדים ב20 השנים האחרונות להציק לישראל בדרך עקיפה. ואפילו אם באופן עקרוני זה נכון, זה לא רלבנטי בכלל.
אסד לא יחזור לשלטון. לפחות לא כמו שהיה בעבר. זה די ברור שבסוריה יהיה שינוי משמעותי כשתסתיים המלחמה.
ודווקא אם אסד יישאר בשלטון אני בהחלט יכול לדמיין מצב שהדרך שלו להסיט לפחות חלק מהשנאה כלפיו תהיה עימות כלשהו עם ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:38 
KingAlpaca כתב:
1. אסד הזה לא היה המנהיג ב50 שנה האחרונות.
2. היה שקט ב50 שנה האחרונות? טוב לדעת.

אמנם אני לא מומחה בעניין, אבל לא חושב או זוכר שהיו הבדלים משמעותים ביחס של האבא לאזרחיו מאשר של הבן
וכן, הגבול עם סוריה הוא גבול שקט מאז מלחמת יום כיפור (מצטער רק 42 שנה) ....(התקריות שהיו ביננו לבינם נעשו בדרך כלל על אדמת לבנון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:43 
הפועל כתב:
pokara כתב:
הפועל כתב:
כן, טובים. רבים מביניהם ז כורדים ומיליציות חילוניות שונות. יש גם כח גדול מאד של ג'בהת אל נוסרה ודומיהם. אבל אני חשוב שנכל להסכים שבין דעאש ולבין משליכי חביות הנפץ הרצחניים של משטר אסד והחקיינים שלהם מצבא רוסיה - אפילו אלו עדיפים.

לא ממש מסכים איתך,
ג'בהת אל נוסרה עדיפים?
החזית האיסלמית עדיפים?
ולא מניתי עוד עשרות ארגוני איסלם קיצוני שנלחמים שם.

מצטער, אמנם אסד הוא חולרה ומגעיל, אבל איתו ב50 שנים האחרונות היה שקט לאורך הגבול מה שאני לא בטוח שיקרה אם כל אותם אירגוני מורדים טובים יעלו לשלטון במקומו

אתה שוכח למרבה הנוחות את התמיכה המסיבית לחיזבאללה וחמאס, מה שבעצם הייתה דרכם של האסדים ב20 השנים האחרונות להציק לישראל בדרך עקיפה. ואפילו אם באופן עקרוני זה נכון, זה לא רלבנטי בכלל.
אסד לא יחזור לשלטון. לפחות לא כמו שהיה בעבר. זה די ברור שבסוריה יהיה שינוי משמעותי כשתסתיים המלחמה.
ודווקא אם אסד יישאר בשלטון אני בהחלט יכול לדמיין מצב שהדרך שלו להסיט לפחות חלק מהשנאה כלפיו תהיה עימות כלשהו עם ישראל.

אני לא שוכח כלום, ולא אמרתי שאסד אוהב ישראל ויהודים אבל באופן ישיר הוא לא תקף או יזם תקריות בגבול המשותף ביננו. (ומה לעשות, תוצאות המלחמה מבחינתנו בחיזבאללה או בחמאס הרבה הרבה פחות גרועות מלחימה ישירה מול צבא סוריה)
ולגבי העתיד, יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שאתה טועה, לאף אחד מאיתנו אין שמץ של מושג מה באמת יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
לאף אחד מאיתנו אין ידע בוודאות. אבל אפשר לאמר באופן כללי שהסיכוי שג'בהת על נוסרה תעלה לשלטון ותחליט בצעד התאבדותי לפצוח במתקפה כוללת על ישראל הוא נמוך למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לאף אחד מאיתנו אין ידע בוודאות. אבל אפשר לאמר באופן כללי שהסיכוי שג'בהת על נוסרה תעלה לשלטון ותחליט בצעד התאבדותי לפצוח במתקפה כוללת על ישראל הוא נמוך למדי.

זה לא הסניף המקומי של החבר'ה שעשו את הפיגוע במגדלי התאומים וכו' וכו'?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
כן. ועדיין אין להם כח לתקוף את ישראל, הם יהיו מנודים ע"י כל העולם כולל רוסיה.
בדרך כזו הם לא יצליחו להרים צבא יבשתי שאפילו קרוב ליכולת לתקוף את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 15:58 
הפועל כתב:

אתה מכיר את האידואלוגיה של האירגון?
מתוך ויקיפדיה:
אידאולוגיה

קבוצה זו מורכבת מלוחמי ג'יהאד אסלמיים סוניים. מטרת הארגון היא להפיל את שלטונו של בשאר אל-אסד, להקים מדינה אסלאמית הכפופה לחוקי השריעה, ולהחזיר את הח'ליפות.

בראיון לעיתון באיחוד האמירויות, אמר[דרוש מקור] "אבו אחמד" – שהזדהה כמפקד הצבאי של ג'בהת א-נוסרה במחוז אל-חסכה, שאלכוהול, טבק ובידור שנחשב לא מוסרי יהיו אסורים במדינה שתוקם אם תצלח פעולתם. לדבריו, הכללים יונחלו בהדרגה, ובהתחלה כ'ייעוץ'.

חברי הקבוצה מואשמים בתקיפת קבוצות דתיות שאינם מוסלמים סונים ובעיקר מוסלמים עלאווים. חברי הקבוצה התייחסו לארצות הברית ולישראל כאויבי האסלאם, והזהירו מפני התערבות מערבית בסוריה. חברים סורים בקבוצה טוענים שהם נלחמים רק נגד ממשלת אסד ולא יתקפו את מדינות המערב. ארצות הברית האשימה את הקבוצה בקשר לאל-קאעידה בעיראק. באפריל 2013 פרסם מנהיג אל-קאעידה בעיראק הצהרה המאשרת את הקשר הזה.

בתכלס, אחלה בחורים ועכשיו אני הרבה יותר רגוע .......................................(כי יש לי דרכון אמריקאי) ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו שקראת את כל זה, ונכנסתלפאניקת, שתה כוס מים קרא שוב וחשוב לעצמך - מה הסיכוי שהחברה הסימפטית הזאת תקים צבא יבשתי שמסוגל לתקוף את ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4728822,00.html

סחתיין לכוחות הביטחון הבלגים שמגלים סכנה לפני שהיא מתממשת.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
האירופאים לא מגיבים טוב יותר מהישראלים. מגיבים במיליטנטיות מיידית וחרדתית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה מציע לאירופאים לעשות ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
להגביל כניסת פליטים(או יותר נכון: לסנן), לפזר אותם כך שלא יתיישבו בגטאות העוני המוסלמיים, לטפל בגורמי האסלאם הקיצוניים ע"י חיזוק סוכנויות המודיעין ואכיפת החוק(כמו שישראל עושה מאז הקמתה). לחזק את המוסלמים המתונים(ויש כאלה) שיש בקרבה וליצור דיאלוג בינם ובין הקהילה היהודית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
להגביל כניסת פליטים(או יותר נכון: לסנן), לפזר אותם כך שלא יתיישבו בגטאות העוני המוסלמיים, לטפל בגורמי האסלאם הקיצוניים ע"י חיזוק סוכנויות המודיעין ואכיפת החוק(כמו שישראל עושה מאז הקמתה). לחזק את המוסלמים המתונים(ויש כאלה) שיש בקרבה וליצור דיאלוג בינם ובין הקהילה היהודית.

מראש אומר שאיני חושב שאנחנו חכמים גדולים והאירופאים טיפשים שלא מבינים ולא יודעים.
לבנות מערכת סינון זה דבר מורכב וקשה מאוד. בשנות ה-50 כשהיה כאן ניסיון מועט מבחינת מודעין היסתננו לארץ בגלי העלייה מרגלים שלקח שנים לחשוף אותם ואני מאמין שחלקם גם לא נחשפו. זה קשה עד בלתי אפשרי לבצע סינון כשמדובר בגלים של כל הרבה פליטים.

מבחינת הפיזור שלהם . מורכב פי 1000. מנוגד לדעתי גם לנטייה הטבעית של הפליטים עצמם.

לא יודע איך אתה מתכוון לחזק מוסלמים מתונים ואיך תאתר אותם.

לא חושב שחשוב לאירופאים, או מה זה נותן להם , לחזק את הקשר בין הקהילה המוסלמית ליהודית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:42 
הפועל כתב:
ועכשיו שקראת את כל זה, ונכנסתלפאניקת, שתה כוס מים קרא שוב וחשוב לעצמך - מה הסיכוי שהחברה הסימפטית הזאת תקים צבא יבשתי שמסוגל לתקוף את ישראל

לרגע לא הייתי בלחץ, שלא נתבלבל
אבל אולי אתה תהיה רגוע ומחויך עם חברים כאלה על הגבול,
אני עדיין אמשיך לקוות שבסופו של דבר אסד ימשיך לשלוט וידכא את כל המורדים הטובים והנחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אני עדיין אמשיך לקוות שבסופו של דבר אסד ימשיך לשלוט

עמישראל, המתנה שלא מפסיקה לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:52 
KingAlpaca כתב:
pokara כתב:

אולי פעם אחת במקום לכתוב את התגובות האוטומטיות שלך תענה ותגיד מה אתה חושב (אם אתה מסוגל בכלל)
(ואני מצטער שאני מבקש תגובה נורמאלית ממך לפני שאמיר או טקנו כתבו משהו שתוכל לצוטט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
KingAlpaca כתב:
pokara כתב:

אולי פעם אחת במקום לכתוב את התגובות האוטומטיות שלך תענה ותגיד מה אתה חושב (אם אתה מסוגל בכלל)
(ואני מצטער שאני מבקש תגובה נורמאלית ממך לפני שאמיר או טקנו כתבו משהו שתוכל לצוטט).

הוא לא יגיב,אל תצפה/תחכה.
אין לו יכולת שכלית להגיב.
בטח תחילה יעיר לך על זה שחסרה לך נקודה או פסיק.
ואם ממש ממש ישקיע בתגובה זה יהיה כמו ...
שאתה ודומיך עילגים,בהמות גסות ואתה ודומיך מכינים את עם ישראל להתבהמות והתאבדות מוסרית.
רוצה לאמר :
אתה מיקרוקוסמוס לזבל הישראלי שבגללו הוא ברח מפה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
הפועל כתב:

לרגע לא הייתי בלחץ, שלא נתבלבל
אבל אולי אתה תהיה רגוע ומחויך עם חברים כאלה על הגבול,
אני עדיין אמשיך לקוות שבסופו של דבר אסד ימשיך לשלוט וידכא את כל המורדים הטובים והנחמדים.

אותו אסד שהצליח לבנות צבא יבשתי גדול ולהחזיק נשק כימי, וזאת בחסות המעצמה רוסיה.
אותו אסד שצהל במשך עשרות שנים מתכונן לתסריט האימים של פלישה של צבאו.

שוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אותו אסד שהצליח לבנות צבא יבשתי גדול ולהחזיק נשק כימי, וזאת בחסות המעצמה רוסיה.
אותו אסד שצהל במשך עשרות שנים מתכונן לתסריט האימים של פלישה של צבאו.

שוין

תכלס, כל מי שאחרי 82' מכר סיפורים של הסורים על הגדרות הוא גנב דעת, אבל יפה שהצליחו למצוא משהו שמאיים אפילו פחות על ישראל בשביל להפחיד אנשים (ולהגדיל את תקציב הבטחון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
סורים זה באמת פאסה. אפילו ביבי אמר שעוד שניה דעאש כובש אותנו. אתה לא מתעדכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
יהודי צרפת, הישארו בצרפת

רוגל אלפר / הארץ

יהודי צרפת, הישארו בצרפת. אין אלוהים והוא לא מינה אתכם לעם סגולה ולא הבטיח לכם את ארץ ישראל. אין לכם זכויות כאן. ישראל חדלה להיות מדינת היהודים. זו מדינת אפרטהייד דו־לאומית, שבה פלסטינים חיים תחת כיבוש ששולל את זכויות האדם הבסיסיות שלהם. המפעל הציוני מת. התאבד.

מנהיגי ישראל שקוראים לכם לעלות ארצה משתמשים בסיסמאות שאבד עליהן כלח. אתם לא תהיו יותר בטוחים כאן. להיפך. להגר עכשיו מצרפת לישראל זה כמו להגר מפלסטינה לגרמניה הנאצית ב–1933. הקנאים המוסלמים שמבקשים לטבוח בכם הם פשיסטים. ישראל נשלטת היום על ידי ממשלה שיושבים בה קנאים יהודים, שהשקפת עולמם נגועה בסממנים פשיסטיים. להימלט לישראל זה להימלט מהפשיזם המוסלמי אל זרועות הפשיזם היהודי.

אתם חיים במדינה דמוקרטית. הפרוגנוזה של צרפת טובה. גם אחרי הפיגוע במגדלי התאומים נשמעו קולות נהי שהספידו את ניו יורק כפי שהכרנו אותה וטענו שהיא לא תשוב להיות עוד כשהיתה. ביקרתם בזמן האחרון במנהטן? היא עוד יותר מנהטנית מהעיר שנפרשה למרגלות מגדלי התאומים בבוקרו של 11 בספטמבר 2001. גם פריז תתאושש.

בשם אילו ערכים תארזו את מיטלטליכם ותעתיקו את מקום מגוריכם לישראל? בצרפת אתם נתונים למתקפת טרור איסלאמי משום שאתם מייצגים את ערכי המערב: דמוקרטיה, ליברליזם, חופש, אינדיווידואליזם. אלה ערכים אציליים, ששווה להילחם למענם. גם אחרי שתהגרו לפה תהיו נתונים למתקפות טרור. אבל לא משום שאתם מייצגים את ערכי הנאורות. להיפך. משום שתייצגו את ערכי הפשיזם של הקנאים היהודים: כיבוש, גזענות, אפרטהייד, משיחיות, ברבריות חשוכה. אלה אינם ערכים שראוי להיאבק עליהם. הישארו בצרפת. הילחמו את המלחמה הצודקת, זו שאין ברירה אלא להילחם אותה. צרפת לא חיה על חרבה, אלא משתמשת בחרבה כדי לחיות. כאן מוקרבים החיים על מזבח קדושת הארץ. זו עבודה זרה. אם תביאו את ילדיכם לישראל, תימצאו מקריבים את זרעכם למולך.

לפני שבוע התפרסם בעיתון זה מאמר מאת הפילוסוף הצרפתי ברנאר אנרי לוי. מתוך עיסת הלהג היומרני אפשר היה להקיש שהאיש מחרחר מלחמה. מצדד בכיבוש שטחים שבהם שולט דאעש. תנו לנו את הקשקשן מחרחר המלחמה הזה בכל יום. בישראל מחרחרי המלחמה אינם פילוסופים. הם לא מנופפים בציטוטים מתוך תוקידידס. הם משוחחים עם אלוהים ומצטטים אותו. הם ג'יהאדיסטים שמדברים עברית. לפילוסופים כבר מזמן אין מעמד ציבורי כאן. המנהיגים הרוחניים הם רבנים.

ישראל דומה הרבה יותר למדינות ערב מאשר לצרפת. שורר בה הלוך רוח שמעודד את הלינץ' ואת האספסוף. אמנם היא שואפת לראות את עצמה כדומה לצרפת, ולכן התקשורת שלה מיהרה לחבק את צרפת ולהפגין סולידריות עם תושביה, משל הצרפתים הם אחינו לצרה — אבל זה לא נכון.

צרת הצרפתים היא צרת אירופה. וכפי שמוכיח סימון מוצרי ההתנחלויות, ישראל אינה אירופה. למרות דאעש, החרם האירופי על ישראל יילך ויחריף. בדרכה, בדיוק כמו דאעש, ישראל תמצא את עצמה מחוץ לאירופה. יהודי צרפת, הישארו בצרפת. כאן הכל אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 17:12 
רוגל אלפר אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
הוא יהודי, הרוגל אלפר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
הוא שיעי, האופיסר ברבריידי הזה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
רוגל אלפר אידיוט.

גם אני לא אוהב את ברנר אנרי לוי, ויש לי בעיה קשה עם הדיכוטומיה של ערב\מערב שאלפר משרטט פה כבדרך אגב, אבל בשאר הדברים הוא די מדייק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 21:16 
בינתיים בבריסל, לחץ מפני אירוע טרור.
חיילים תופסים עמדות במלון רדיסון בלו.
לימודים מחר מבוטלים כך גם המטרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 21:29 
נועם שחם כתב:
רוגל אלפר אידיוט.

הוא אידיוט בגלל מה שצוטט לעיל, או שאתה יודע שהוא אידיוט? אם תשובה א נכונה, אשמח אם תסביר למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
רוזאן בר משתמשת ב"שמן" כקללה...
אני זוכר אותה כסמל של שומן שלא נגמר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
בסדרה שלה הדמות שלה עברה ניתוח להקטנת חזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: