תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Fantasy Football
הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
הג'טס העיפו את סאנצז האפס והחתימו את מייקל ויק לעונה אחת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הג'טס העיפו את סאנצז האפס והחתימו את מייקל ויק לעונה אחת.

מעניין איך יהיה השילוב שלו עם אריק דקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sbnation.com/nfl/2014/5/8/56 ... on-clowney

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
הרבה צוחקים על מנזל שנפל לבחירה ה22, אבל לפי דעתי זה עדיף לו בהרבה על הקבוצות האחרות שיכלו לקחת אותו במקום גבוה יותר (ג'קסונוויל למשל). בקליבלנד יש לו לפחות למי למסור.

עריכה:
אוקיי, לא משנה. ג'וש גורדון עלול להיות מושעה לכל העונה:
http://bleacherreport.com/articles/2058 ... g-national

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Fantasy Football
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 11:01 
אני מתחרפן מהטרייד שאריזונה עשו בשביל עוד בחירה בסיבוב השלישי, היו דיבורים בשבועות האחרונים שאם יהיה QB טוב על הלוח אריזונה ויקחו אותו לחפיפה עם ההוא שמוסר ליריב כל הזמן. ג׳וני ״פוטבול״ עוד היה על הלוח בבחירה ה20...
ונגיד שהחלטתם ללכת על סייפטי, סבבה, לגיטימי, היה אחד יותר טוב (עם שם אגדי - הא הא) שעוד היה על הלוח בבחירה ה20 , בקיצור, מהלך מטריף, למרות שבטוח ישהרבה רציונל וזה בדיוק מה שסטיב קים תכנן, אם הקבוצה תיהיה בסופו של דבר עם ניצחון אחד יותר לעומת שנה שעברה אז אני בלי תלונות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 11:02 
אגב שמות אגדיים, אף מילה על זה שלבחירה הראשונה קוראים לייצני?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אגב שמות אגדיים, אף מילה על זה שלבחירה הראשונה קוראים לייצני?!?

נראה אותך אומר לו את זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 11:38 
בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני אגיד לו... (מה הגודל שלו ביחס לסופו? כי עם זה כבר התמודדתי...)

אגב, עוד דבר לגבי מאנזיל, QBs שהבראונס בחרו בשנים האחרונות בבחירה ה22- בריידי קווין וברנדון ווידן.
לא נתון מעודד מבחינת מר ״פוטבול״ (לא שQBs שנבחרו סיבוב ראשון על ידי אריזונה היו מציאה גדולה אם לחזור להודעה הקודמת שלי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אני מתחרפן מהטרייד שאריזונה עשו בשביל עוד בחירה בסיבוב השלישי, היו דיבורים בשבועות האחרונים שאם יהיה QB טוב על הלוח אריזונה ויקחו אותו לחפיפה עם ההוא שמוסר ליריב כל הזמן. ג׳וני ״פוטבול״ עוד היה על הלוח בבחירה ה20...
ונגיד שהחלטתם ללכת על סייפטי, סבבה, לגיטימי, היה אחד יותר טוב (עם שם אגדי - הא הא) שעוד היה על הלוח בבחירה ה20 , בקיצור, מהלך מטריף, למרות שבטוח ישהרבה רציונל וזה בדיוק מה שסטיב קים תכנן, אם הקבוצה תיהיה בסופו של דבר עם ניצחון אחד יותר לעומת שנה שעברה אז אני בלי תלונות....

לדעתי מנזל נבחר גבוה מדי, QB סיבוב שני קלאסי.
נמוך, יד חלשה, ואם הוא ינסה את הקטעה הזה של לרוץ מחוץ לפוקט ולזרוק לריסיברים בטריפל קאברג' ב NFL תהיה לו קריירה קצרה מלאה בפציעות ואינטרספשנים.
הוא גם אידיוט גדול עם בעיות מחוץ למגרש, אני בגדול חושב שעושים יותר מדי מעניין האופי של שחקנים, אבל הוא QB, הוא צריך לשבת על התחת לראות סרטים וללמוד. לא בטוח שמי שהצליח להשתכר ולהבעט מהמחנה של מנינג בנוי לזה.
זה נכון שאתם צריכים QB בדחיפות, אבל לדעתי זה הימור די רציני לקחת אותו ועוד בסיבוב ראשון, במיוחד שהוא שחקן עם פרופיל גבוה שיתחיל לעשות פרצופים אם לא תתן לו לשחק.
אומרים ששנה הבאה יהיה מחזור טוב ל QBs, אבל אומרים את זה בערך כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 20:15 
בסוף לקחו את לוגן תומס בסיבוב הרביעי (!) , אומרים שהוא מאוד אתלט ועם יד חזקה אבל פרוייקט רציני על מנת לשפר דיוק.
בקיצור, סוג של קולין קפרניק , הבעיה, שאני לא ממש מחזיק מקפרניק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:05 
דווקא השמועות לפני הדראפט היו שאריזונה חמים על דרק קאר. בכל מקרה בהגנות שהם צריכים לשחק מולם בבית (במיוחד אחרי הדראפט שהראמס עשו) ורמת הOL של אריזונה זה לא כל כך משנה מי ישחק שם QB כי הוא בכל מקרה יבלה את רוב הזמן שלו על התחת (בקטע הזה קאר דווקא היה יכול להתאים כי הוא יכל לקבל טיפים מאח שלו...).
מה שכן באריזונה בנו על הנייר אחלה סקנדרי ובכלל בNFCW הולכות להיות השנה 4 הגנות חזקות מאוד.

בקשר לדראפט של הניינרס: באלקי הולך על שיטה של ניקח הרבה CB בינוניים (או כאלה שיכולים לשחק רק בסלוט) ונקווה שמישהו מהם יפרוץ או לפחות שלא ישרפו את הסקנדרי יותר מדי במהלכים גדולים. אני אישית סקפטי בקשר לסיכויי ההצלחה של השיטה. לפחות הביאו סייפטי שנראה שיודע לפוצץ וגם הטרייד על סטיבי ג'ונסון נראה על פניו מצויין.

בקשר לעימותים עם קלאוני: אז הנה המהלך הכי מפורסם שלו. שמואל פרנקל מוסר שהRB של מישיגן השתמש בקללות נוראיות שאין לחזור עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
ה-Preseason מתחיל היום!! סוף סוף פוטבול!! הידד!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
שילמתי עכשיו את ה 450 שקל לצפייה בעונה הרגילה, למקרה שממש יתחשק לי לראות משחק הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 02:43 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה את הג'איינטס בבפאלו, הכנה.
הרחיקו את הבעיטה של הנקודה הנוספת אחרי TD. עכשיו אי אפשר להפתיע את היריבה- אם הולכים על שתי נקודות הכדור על קו ה 2, אם הולכים על בעיטה הכדור על ה 15.
כמו כן, הגביהו את צידי השערים שיהיה ברור גם בבעיטות גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: