אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
תגיד אתה אדיוט אין סעיף אחד בהודעה שלך שלא התייחסתי. אבל בגלל שאתה אדיוט נעשה לך את זה קל.
1. טענת שאם נחתמה עיסקת טיעון לשופטים אין מה לעשות, אמרתי בצורה פשוטה שיש להם, הם פשוט יכולים לא לקבל אותה.
2. בקשר ללמה בחורה ששמה נגרר בבוץ כתבתי שמההודעה שלך החלטת שאתה יודע מה קרה שם. אני לא מתיימר לדעת אבל כנראה שאתה כן. אני לא אתחיל לכתוב כאן מגילות בשביל לרצות אותך אבל אם אתה יודע הכל מבלי להיות נוכח באירועים אתה גם יודע את זה.
3. שאלת איך זה קשור לעמונה. הסברתי את זה בצורה מפורטת דווקא. אחת הטענות נגד חוק ההסדרה היא שהוא חוק עוקף בגצ. שהוא מבזה ונוגד פסיקות והחלטות של בית המשפט. זה נחמד שאין בעיה לבכות נגד אנשים שלא מקבלים החלטות של בית משפט שבוע ולצאת בקמפיין אינטרנטי כאשר יש צפי שבית המשפט לא יקבל החלטה שלך לא נראת.
4. לגבי מה אני רוצה גם עניתי
אבל שוב כמו שאמרתי לך בעבר כנראה שאין לך יכול להתמודד עם חשיבה מחוץ לקופסא. אתה מכניס כל אחד לתבניות ואני לא מתאים לך לשום תבנית.
נ.ב נראה לי שתעשה לעצמך טובה גדולה עם תפסיק לנסות להתנגח בי אתה מביך אתה עצמך טזה שבחור שקופמן של הפורום יוצא אוטומטית להגנתך לא מחזק דבריך.
ענית לסעיפים, אבל לא התייחסת בשום צורה למילים שכתבתי.
1. לא, שופט לא יכול להתערב אם ההגנה והתביעה מסכמים ביניהם.
2. שמה נגרר בבוץ בלי קשר להכרותי איתה, ובסופו של דבר הוכח שלא בצדק, כי מה שהיא טענה שקרה - קרה. הוא שכב איתה. הוא מודה. עכשיו היא צריכה לשכנע שזה לא היה 'בהסכמה'
3. הסברתי למה זה לא קשור לעמונה, ופשוט חזרת על הטיעון שלך דוב בלי להתיחס למה שכתבתי.
4. אתה דווקא פה מדגים חשיבה נפלאה *בתוך* הקופסא.
ואתה אדיוט. אני מתווכח איתך כי אתה אדיוט. לא כי זה כיף
נתחיל שוב מהסוף ... באמת אמרתי למ עכשיו הכל עובר עליך וקקי בידך? תגיד אתה אמיתי?
לגבי ההודעות.
א. שופט יכול להתערב הוא מאשר את הסדר הטיעון. הוא יכול לא לאשר אבל שחוסר הידע שלך אך פעם לא היווה מכשול לכתיבת שטיות.
ב. מה הוכח? אתה מקבל את אישומי הסדר הטיעון כעובדה מוגמרת? או ששוב אתה יודע שהוא בעל אותה בהסכמה כי היית בבית המלון שם זה קרו הדברים?
ג. ברור שאני אחזור על הטענה שלי למה זה קשור אבל מאחר וזאת לא התשובה שהתאימה לך לתבנית אין לך יכולת להתייחס לזה.
ד. קטע, ראיתי רק עוד אחד שכתב דברים בסגנון שלי, את הדברים שלך קראתי כבר במליון נוסחים שונים. אבל ככה זה שאתה תבניתי ורדוד חושב שהוא נאור וחכם, אדם שבטוח שהוא האמת עלי אדמות.