תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
מה הפאניקה, אופיסר?
מה נכנסת ללחץ מהקטע של המשותפת?

חוץ מזה אתה תמיד יכול להתנחם בזה שהרשימה האיסלאמית בעצם די קרובה לתפיסת העולם שלך (יותר מאשר לשלי, זה בטוח), כמו שכבר ציינת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כאילו באמת. 20 שנה לקח לשמאל להיות שוב רלוונטי ולהריח שלטון. אתם לא מבינים שהרומן הקצר עם המשותפת יהרוס את זה?

חחחחחח בא הימני אולטרה ומסביר לשמאלנים מה טוב בשבילם...
יש מילה להסגברה אבל בפוליטיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כאילו באמת. 20 שנה לקח לשמאל להיות שוב רלוונטי ולהריח שלטון. אתם לא מבינים שהרומן הקצר עם המשותפת יהרוס את זה?

הפוך, גוטה הפוך.
אין כזה דבר ממשלת שמאל (או מרכז-שמאל) בלי האזרחים הפלסטינים . יותר מזה, כל מערכת בחירות מבהירה לנו שוב ושוב אמת נוספת: אי אפשר יהיה להחליף את ביבי בלי השתתפות של הציבור הפלסטיני במשחק הפוליטי.

כמו-כן
בני12 כתב:
התגובה של איימן עודה להחלטת בג"צ אדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
המחשבה על ערבים נוהרים הביאה לביבי ב-2015 עוד 6 מנדטים (כך ההערכות). תמונה של גנץ עם טיבי העבירה בבחירות האחרונות 3 מנדטים מהשמאל לימין. כמה אתה חושב שתפסידו אחרי שתשבו איתם חצי שנה?

הרבה מנדטים שהביא גנץ, להערכתי, הגיעו מימין רך ומרכז נוטה ימינה שלא יכול לסבול את נתניהו, אבל עוד יותר לא יכול לסבול ישיבה עם המשותפת. יש סיבה לכך שכל בכירי כחולבן הכחישו אינספור פעמים לפני הבחירות שהם יילכו איתם- הכל מתבסס על סקרים פנימיים.

אני לא לחוץ מכניסה או תמיכה של המשותפת בממשלה (סומך, אני לא קרוב להיות "אולטרה ימני", סתם שתדע. וטכנו, אתה צודק חלקית, יש נושאים דתיים שבהם הדעות שלי ושל המשותפת חופפות. אבל לא הרבה), מהסיבה שאני לא חושב שהממשלה הזאת תחזיק הרבה זמן. משבר בטחוני אחד והיא מתפרקת. אם הייתי מאמין שהם יכולים להמשיך ביחד 4 שנים, הייתי באמת נלחץ. ישיבה עם המשותפת (להערכתי, כמובן יכול לטעות) תביא לבחירות די מהירות ותחסל את כחולבן כאלטרנטיבה שלטונית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
המחשבה על ערבים נוהרים הביאה לביבי ב-2015 עוד 6 מנדטים (כך ההערכות). תמונה של גנץ עם טיבי העבירה בבחירות האחרונות 3 מנדטים מהשמאל לימין. כמה אתה חושב שתפסידו אחרי שתשבו איתם חצי שנה?

קודם כל: "אחרי שתשבו איתם"? אני לא תומך של כחול לבן. למעשה, בין 2006 ו-2013 הייתי חבר בחד"ש (ועד היום אני תומך בחד"ש וברשימה המשותפת).

דבר שני - מה זה "כך ההערכות"? מאיפה אתה מביא את המידע הזה?
העובדות המספריות הידועות (לא הערכות) הן שכ-20% מבעלי זכות הבחירה בישראל (כ-1.1 מליון אזרחים) הם פלסטינים.
למעט הפאדיחה ששמה ממשלת ברק, הפעם האחרונה שממשלה שאפשר לקרוא לה מרכז-שמאל הייתה בשלטון, בין 92 ל-95, הייתה בתמיכה של רשימות פלסטיניות מבחוץ (חד"ש ומד"ע).
הפעם היחידה מאז ברק שהשמאל-מרכז התקרב להרכבת ממשלה היא לגמרי במקרה הפעם שהרשימה המשותפת קפצה בשני מנדטים.
ואפילו כשברק נבחר בבחירות ישירות, זה היה אחרי שעזמי בשארה פרש מהמירוץ וקרא לאזרחים הפלסטינים להצביע לברק (אולי זניח, אבל עדיין).

אז כן, השמאל הציוני צריך להפנים שבלי האזרחים הפלסטינים הם תקועים עם ביבי ויורשיו עד קץ הימים. שילמדו להשיל את הגזענות ולהתמודד עם המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
השמאל לא הצליח להרכיב ממשלות כי העם הלך ימינה. בגלל זה גם השמאל הלך ימינה ועכשיו הוא שמאל-מרכז, ובגלל זה הוא הצליח למשוך אליו הרבה מצביעים. הליכה עם המשותפת תחסל את תדמית המרכז שלו ותרחיק ממנו מצביעים (תשאל את עצמך למה מפלגות מרכז כמו יש עתיד וכולנו התרחקו מתדמית השמאל כמו מאש). מותר לשמאל, למרכז וגם לימין לשבת עם מפלגה שנבחרה בצורה דמוקרטית, אף אחד מתווכח על זה. השאלה היא מה תהיינה ההשלכות. תפאדל, שיישבו עם המשותפת, בתור מי שתומך בגוש הימין-חרדים אני חושב שהנזק למדינה יהיה מינימאלי והרווח לימין יהיה גדול.

ואגב, בתור מצביע חד"ש שהיא מפלגה דמוקרטית בכל רמ"ח איבריה (כולל עאידה תומא סולימן, שלזכותה ייאמר שהיא אחת הפמיניסטיות האמיתיות בכנסת), אין לך בעיה להצביע למפלגה שאחד הראשים בה תומך בטיפולי המרה ופוליגמיה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2020, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
השמאל לא הצליח להרכיב ממשלות כי העם הלך ימינה. בגלל זה גם השמאל הלך ימינה ועכשיו הוא שמאל-מרכז, ובגלל זה הוא הצליח למשוך אליו הרבה מצביעים. הליכה עם המשותפת תחסל את תדמית המרכז שלו ותרחיק ממנו מצביעים (תשאל את עצמך למה מפלגות מרכז כמו יש עתיד וכולנו התרחקו מתדמית השמאל כמו מאש).

מאז שהשמאל-מרכז הלך ימינה, הוא קיבל פחות ופחות קולות. בלי זהות ובלי פלסטינים, השמאל לא יחזור לשלטון.
אני לא מקבל את התבנית הזו של "השמאל חייב להביא אנשים מהימין ומהמרכז, ובשביל זה הוא חייב להיות פחות שמאל". קודם כל כי זה לא שווה את זה אם הוא נחבר על מצע מרכז-ימני, אבל בעיקר כי זה פשוט לא עובד. לא בארץ, לא בארה"ב, לא באירופה. שמאל שמתבייש בהיותו שמאל מפסיד, כי אנשים לא טיפשים ואם הם רוצים ימין הם יצביעו למקור.

Officer Barbrady כתב:
ואגב, בתור מצביע חד"ש שהיא מפלגה דמוקרטית בכל רמ"ח איבריה (כולל עאידה תומא סולימן, שלזכותה ייאמר שהיא אחת הפמיניסטיות האמיתיות בכנסת), אין לך בעיה להצביע למפלגה שאחד הראשים בה תומך בטיפולי המרה ופוליגמיה?

האם מפריע לי שברשימה המשותפת יש הומופובים ומיזוגנים? כן, מאד. אבל הצבעה לפרלמנט היא אף פעם לא מושלמת. לעולם לא תמצא רשימה שאתה תסכים עם כל חבריה וכל מצעה במאה אחוז. הצבעה היא אקט פוליטי שצריך להיות מחושב במידת-מה. והרשימה המשותפת מייצגת את ההליכה המשותפת של הפלסטינים בישראל יחד עם תומכים יהודים. הפלסטינים יודעים שהם כוח פוליטי משמעותי והחליטו סוף סוף להשתמש בכוח הזה. זה לא מושלם, בל"ד עדיין מתעקשים להיות טהורים ולהעדיף "אי-תמיכה בגנרלים" על-פני צבירת כוח פוליטי משמעותי לפלסטינים, והתנועה האיסלאמית הם חרא. אבל אני חושב שהצעד הזה הוא סופר חשוב ומקדם את כל השיח הפוליטי במדינה בכיוון הנכון (ההבנה שאזרחות היא מעל לקבוצה אתנית, ושהפלסטינים הם אזרחים לכל דבר), ומעל לכל זה - חד"שניק אמיתי מוביל את התנועה הזו. איימן עודה בתהליך הפיכה לאחד המנהיגים הגדולים בהיסטוריה של העם הפלסטיני. יש לו פוטנציאל אמיתי להוביל את החברה הפלסטינית שמאלה פוליטית, מרכזה מבחינת כוח וכל זה תחת מסר של שיתוף פעולה יהודי-ערבי. זה לא פחות ממדהים.

שתי הערות קטנות:
1. הרשימה המשותפת היא לא מפלגה, היא רשימה פוליטית וסיעה בכנסת. גם חד"ש, אגב, היא לא מפלגה אלא רשימה ('המפלגה הקומוניסטית הישראלית (מק"י) וגופי ציבור יהודים וערבים' כפי שהיה כתוב על הפתק).
2. לצערי מעולם לא יצא לי להצביע לרשימה המשותפת כי אני לא אזרח ישראלי אי-אילו שנים, אבל אם הייתי עדיין הייתי מצביע לה בלב שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
ואו, תמיד ידעתי שהימין בכיין ומתקרבן, אבל הביזיון שאדלשטיין ביצע היום זה שיא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 17:29 
הביזיון הזה יעלה לו בנשיאות לדעתי, אלא אם ירצה קודם להחליף את ביבי.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 18:20 
קרוסאובר וולטון-משמרות המהפכה: ירדן שוורצמן מוביל את מחאת הדגלים השחורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש מבואס מחברים ימנים שלא רואים בעיה עם השטויות של אדלשטיין

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 21:04 
הלוואי וזה היה רק שטויות,
אזרח רגיל היה נכנס למעצר על ביזיון בית משפט,ומוגש נגדו כתב אישום,רק שלאדלשטיין יש חסינות.
אדלשטיין גם אם לא מסכים עם קביעת בית המשפט ובמקום לכבד את ההחלטה, פשוט ביזה את בית המשפט ואת החוק , במעשהו בעצם הודיע לבית המשפט שהוא מצפצף עליהם והוא מעל החוק.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2020, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
קרוסאובר וולטון-משמרות המהפכה: ירדן שוורצמן מוביל את מחאת הדגלים השחורים

כל המשפחה.

יש סיכוי שראיתי אותו יותר השבוע מבתקופה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:00 
אפס מאופס פחדן עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:15 
זה נגמר. גנץ הטיפש נכנע לחלוטין כדי לזחול לממשלה.
כחול לבן תתפרק. עוד כמה חודשים יהיו בחירות חדשות. לנתניהו לא יהיה יריב והוא יזכה לרוב מוחלט ולחסינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:25 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:29 
2 מערכות בחירות אחרונות הצבעתי ליברמן,
ובלי סוף "ירידות" מצד חברים מצביעי כחול לבן ועבודה-מרצ.
2 המפלגות שלהם זחלו היום לממשלה מתחת למואשם בשוחד, ולא רק זה, אלא ביחד עם כל גוש התומכים שלו כולל סמוטריץ' דרעי ובנט.

ספרתי רק התנצלות אחת עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:40 
איפה ראית שהעבודה-מרצ נכנסים לממשלה הזאת? בינתיים רק ראיתי את מירב מיכאלי ותמר זנדברג נכנסות בגנץ. אפילו יש עתיד הסמרטוטים לא מקבלים את הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:44 
העבודה ומרצ לא יכנסו לממשלה וכחול לבן יתפצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:46 
אגב, אין שום סיבה אמיתית שלא לבחור את מאיר כהן ליו"ר הכנסת גם אם כחול לבן עדיין רוצים להיכנס לממשלה. זה מה שהופך את המהלך של גנץ לכל כך טיפשי ולא ישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:51 
הוקיץ' כתב:
איפה ראית שהעבודה-מרצ נכנסים לממשלה הזאת? בינתיים רק ראיתי את מירב מיכאלי ותמר זנדברג נכנסות בגנץ. אפילו יש עתיד הסמרטוטים לא מקבלים את הסיפור הזה.

אולי מיכאלי לא תכנס.
בוא נראה מה פרץ ושמולי יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 16:54 
טעות של גנץ פירק את כחול לבן לרסיסים, הגשים חלום רטוב של ביבי שעשה לו בית ספר.
יכול היה עם ממשלת מיעוט ותמיכה של 61 ח"כ להעיף את ביבי מהחיים שלנו, אבל כנראה לא רצה את "הכתם" של ממשלה שנתמכת על ידי המשותפת.
וואו איזה טירון הגנץ הזה, ביבי עכשיו צוחק וחוגג את הניצחון שלו והמשך שלטונו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:01 
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אולי מיכאלי לא תכנס.

לדעתי אין שום סיכוי שיכנסו אבל בכל מקרה זה מצחיק קצת שכבר הכרזת שהם זוחלים לממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:03 
הוקיץ' כתב:
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

אולי מיכאלי לא תכנס.

לדעתי אין שום סיכוי שיכנסו אבל בכל מקרה זה מצחיק קצת שכבר הכרזת שהם זוחלים לממשלה.

היו דיווחים כאלה כבר בטוויטר, אבל סבבה, מקבל שזה מוקדם מדי.
אני מהמר שהם נכנסים.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 26 מרץ 2020, 17:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
1. מפתיע!
2. קלאסי.
3. מדהים, ביבי הפסיד שלוש מערכות בחירות והמשיך להיות ראש ממשלה (גם כשאסף כתבי אישום חמורים על הדרך) ועכשיו גם קיבל מנדט.
מדהים.
4. אני באמת כל כך שמח שעזבתי את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:06 
אגב, לפי הפרסומים ההוא שהפר את צו בג"צ הולך לחזור לתפקיד יו"ר הכנסת עוד כמה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:12 
אני עדיין מתקשה להבין מה קרה פה

ביבי ראש ממשלה עכשיו?
תהייה רוטציה?
הממשלה הזאת קבועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:13 
zapta כתב:
אני עדיין מתקשה להבין מה קרה פה

ביבי ראש ממשלה עכשיו?
תהייה רוטציה?
הממשלה הזאת קבועה?

כן.
עלק.
עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
אגב, כמה מושבים יש לחוסן לישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2020, 17:21 
מה יהיו תוצאות הבחירות אם יערכו עוד בחירות עכשיו כשכחול לבן התפרקה? אז למה שתהיה רוטציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: