RedFox כתב:
Serp und Molot כתב:
סיימתי לראות את כל העונות של ברקינג בד.
סדרה מעולה, אבל נראה שבעונה האחרונה מושכים אותה בכח, אם לא לומר באלימות.
ועדיין הפרק האחרון והסצינה האחרונה מבטיחים הרבה לגבי ההמשך, גם מראיון שקראתי פעם עם היוצר של הסדרה והמטרה שלו אני בהחלט מבין את הצורך בעונה הזאת ולא להסתפק ברביעית.
לגבי, The Following, מדובר בסדרה שהיא קשקוש מוחלט, אפילו לא מהנה, אני בנתיים אמשיך לעקוב אבל הפתיל שלי לגביה קצר.
אימה אמריקאית המוסד הסגור גם מתדרדרת מרגע לרגע, אבל ראיתי רק 6 פרקים, נמשיך לראות עוד קצת עד כמה התסריטאים לא יכלו לחבר עלילה אפילו מינימלית לסדרה הזאת.
התחלתי לאחרונה הומלנד, אני נהנה אבל הרגשתי שהיא טיפה אוברייטד עד שהגעתי לפרק 7 שהסוף שלו גורם לי להאמין שההמשך יהיה טוב מההתחלה, נמשיך לעקוב.
The Following החלה טוב , אבל לפי הפרק השני זו נראית כמו סדרה שראינו 200 כמותה בכל מיני ורסיות, הכי קלישאתי בעולם.
לאימה אמריקאית אין תסריט רגיל, אם אתה רוצה לשפוט את זה בקטע של סדרת מתח רגילה. זה מחוות לסרטים מהז'אנר, גם אם יש שם לא מעט קלישאות, בכל מקרה, לא מבין איך אפשר להזכיר את התסריט של זה ושל הומלנד הבנאלי בנשימה אחת.
ולמי שאמר שבThe Following יש תמונות קשות, אחרי שאתה צופה ב 2 וחצי עונות של מתים מהלכים ועונה וחצי של אימה אמריקאית, התמונות שם זה טלטאביז.
בקטנה..
אבל סתם סדרה בנאלית שלדעתי לא תגיע רחוק, נותן לזה עוד פרק שניים גג.
אגב, בשבוע הבא לדעתי יש עד סריה של black mirror!