el dudernio כתב:
JR12 כתב:
el dudernio כתב:
JR12 כתב:
לצורך הבהרה: מי שמעודד מחבל( שרצח יהודי מכח זה שהוא יהודי)/ שהיד ומשבח אותו בשבילי הוא נאצי
להגיד על סמיר קונטאר שריצץ גולגולת של ילדה בת 4 שהוא שהיד שהוא קדוש זה בשבילי לשבח מחבל טרוריסט
ולהרוג יהודי כי הוא יהודי זה בדיוק כמו הנאצים
אלה נאצים גרמנים ואלה נאצים איסלמיסטים ערבים
בשבילי אין ביניהם הבדל
ובית המשפט לא פסל פה שנים את חנין זועבי ואת עזבי בשארה ( ששנתיים קיבל משכורת / פנסיה מהכנסת גם אחרי שישב בכלא על בגידה ולמרות שבכנסת פסלו אותה ואותו וגם את יזבק)
זאת הבהרה חשובה כי היא מסבירה למה ה"עובדות" שלך הן לא עובדות.
תורת ישראל ועם ישראל עדין מחכה בכל ברית, בכל פסח לאליהו הנביא אשר הוציא להרוג מאות אנשים רק בשל דתם.
מדינת ישראל וראש הממשלה שלה מצדיעים מוכירים ורואים במאיר הר ציון כדמות נערצת ומודל לחיקוי למרות ששחט משפחה שלמה רק בגלל שהיא מוסלמית ( כפעולת נקם בידיעה שאין לה קשר למעשה המקורי).
אז כאן גם אצלם כמו אצלנו יש יראה וכבוד עבור מי שמת למען המדינה, הרי אחד השקרים הנפוצים בישראל המודרנית היא אמירתו של טרומפלדור על טובת המוות בעד ארצינו... עדיין ישנה סגידה ויראת כבוד לחללי צה"ל ולאלו אשר הולכים לקרבי ומוכנים להקריב את גופם למען המדינה.
אז למרות כל מיני ציטוטים קטעי וידיאו המדינה החליטה פעם אחר פעם שהם לא תומכי טרור, לא נאצים ולא שאר הדברים שקבעת שהם " עובדות" למרות שאתה יודע שאין זאת האמת.
המדינה אתה מתכוון בג״צ ? אלה שלא נבחרו בשום צורה וקובעים מי כן יהיה בכנסת ומי לא למרות שפוסלים אותם
מה זה העובדות שלי ? זה סירטונים שרואים ושומעים את אותם חברי כנסת מהללים שהידים
אתה משווה את מאיר הר ציון לסמיר קונטאר?
אני לא שמעתי את המדינה או ראש הממשלה משבח את מאיר הר ציון על פעולת הנקם שלו
לעומת זאת טיבי, יזבק כן משבחים טרוריסטים
אתה יכול לעצום את העניים מעובדות עד מחר
קשה לך לעכל שאשכרה אתה מגן בנאצי אבל לאט לאט תבין
יום אחד תתפכח
אם גדעון לוי יכול ועברי גלעד יכול ועירית לינור יכולה אז גם אתה יכול
כן המדינה זה גם בג"צ אני מבין שהפרדת הרשויות שהיא אחת מאבני היסוד בדמוקרטיה לא נחשבת בעינך. אבל בשביל לקבוע אם x זאת הסטה לרצח / גזענות / או תמיכה בטרור לא צריך את הרשות המחוקקת אלא את הרשות השופטת. זה לא נראה לך טיפה מוזר שמלבד בודדים תמיד ההצבעות בועדה בכנסת בנושאים אלו היא בהתאם לשייכות הפוליטית? ואתה באמת רואה בזה "הצדקה" לטענותך.
בנוסף אתה חייב להבין את ההבדל בין עם כובש לעם נכבש, זה שהנציגים הערבים בארץ מחבקים ומאמצים את ההתנגדות האלימה לצורך "שחרור" עמם זה אולי נשמע ומצטלם "רע" אבל זה יותר תמיכה סימבולית במאבק מאשר קריאה ותמיכה בהרג חפים מפשע בשל לאומם. יתרה מזאת הם כמעט בכל הזתמנות מגנים כל פעילות אלימה.
בכל מקרה אם אתה מתכוון לנהל דיון אשמח אם תגיד לי מה הבעיה שיש שגוש האנטי ביבי ינהל ממשלה בנושאים החברתיים כלכליים והימין יתמוך בו בנושאים המדיניים ביטחוניים אם ימצא לנכון?
נחשבת אבל אי אפשר שהיא תיהיה חד צדדית כח הזמן... אם הכנסת מחליטים להדיח חבר כנסת כלשהו אז אי אפשר שכל פעם בג״צ יהפוך את ההחלטה... הפרדת רשויות אמרנו, לא??
האם ניראה לך הגיוני שבית המשפט אומר ״ קודם ניראה אם ביבי יבחר ואז נקבע אם הוא יכול להרכיב ממשלה ״ כשיש חוק שמתיר לו לעשות זאת עד פסק דין חלוט? זה לא התערבות גסה לדעתך?
שחרורנ עמם ממה? הם חיים פה כמו מלכים לעומת מדינות ערב מסביב ( תסתכל מה עושים ל״ פלסטינים״ במדינות ערב אחרות) לא ניראה לי שהם היו רוצים להיות תחת שילטון ערבי...מגנים כל פעילות אבל כשהיא נוגעת לחיילים לא מגנה או שמעודדת שהידים / מעודדת במרומז על אלימות / התנגדות
האנטי ביבי אתה מתכוון ל47 חברי כנסת מתוך 120 שגם בתוך ה47 האלה 4 כבר התנגדו לשיתוף פעולה עם המשותפת ?
קיבלת את התשובה שלך או שאתה צריל שאני אסביר ש47 או 40 בתמיכה של 15 מהמשותפת זה אנטי דמוקרטי ונגד רצון העם ואולי אפילו נגד רצון אלה שהצביעו לכחול לבן
בנוסף ממשלת מיעוט כזאת תיהיה תלויה במשותפת בנושאים חשובים כמו מבצע בעזה, החלת ריבונות ( אחמד טיבי כבר איים על הנדל ) בבקעת הירדן ובתוכנית המאה זה הולך להיות תוכנית המאה או פיספוס המאה
היתה לגנץ הזדמנות להיות כבר ראש ממשלה בסבב הקודם של הבחירות ובגלל שליכודניקים לא יצאו להצביע הוא היה בטוח שביבי יתרסק והוא יקח את הבחירות בפער גדול( לכן הוא טען עד היום האחרון שהוא לא יצטרך את התמיכה של המשותפת והוא יינצח בפער גדול) מה שלא קרה בסוף והליכוד לקח את הבחירות בסוף עם 36 מנדטים וגוש הימין גדל ל58 מנדטים
מעל ל2 מיליון איש הצביעו לכאלה שבעקיפין או לא בעקיפין יתמכו בביבי לכל המשתמע מכך ( כלכלי, חברתי, מדיני וביטחוני) ואתה רוצה אחדות בלי ביבי ( זאת המצאת המאה אגב) או שכחול לבן הולכים עם המשותפת ( שאגב ההצהרות האלה של גנץ שלא ילך עם המשותפת חיזק את המשותפת
אם כל מסע הבחירות אמרתם שלא תלכו עם הערבים אז אי אפשר פתאום להתשתמש בהם כשצריך או כמו שלפיד הדביל אמר שהם רק יצביעו פעם אחת וזהו ( למרות שזה לא נכון)
אתה מבין את האבסורד פה?
אתה מבין כחול לבן- ליברמן -פרץ מרצ( מי שנישאר שם) יצטרכו את התמיכה של המשותפת בכל דבר קריטי
כי אין להם רוב לכלום לעומת גוש הימין שבלי המשותפת הגיע ל58 ועוד 3 מנדטים יכול להקים ממשלה
לא רוצים עכשיו ממשלת אחדות
כמו שגנץ אמר אתם 62 שהם אנטי ביבי( מאז שאמר את זה כבר 4 ירדו אבל ניזרום) אז יאללה תפאדל תקימו ממשלה
עוד משהו לגבי כלכלי חברתי העם לא רוצה פה כלכלת הסתדרות