תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://www.haaretz.co.il/news/law/1.3136643
המשטרה נגד הודעת רשות המסים: באף שריפה לא נקבע כי מדובר בהצתה על רקע לאומני
רשות המסים פרסמה הבוקר את רשימת המקומות שיקבלו פיצוי ממס קרן רכוש בשל הצתה על רקע לאומני, אך במשטרה ובכבאות לא סיימו את החקירות או קבעו את המניע להצתות

חילוקי דעות קשים התגלעו היום (שלישי) בין משטרת ישראל ומערך הכבאות לבין רשות המסים ומשרד האוצר. זאת, לאחר שרשות המסים פרסמה את רשימת היישובים שנכללים בפיצוי קרן מס רכוש מכיוון שהשריפה בהם החלה בהצתה על רקע לאומני.
במשטרה ובכבאות מעבירים ביקורת על הפרסום, ומדגישים כי עד לרגע זה אין אף גורם שיכול לקבוע בוודאות ששריפה החלה בהצתה על רקע לאומני באף זירה.

אף פעם לא פגשת שוטר?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 29 נובמבר 2016, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים המדינה מכירה בנישואין שלך עם מי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה כל עוד הטקס עצמו לא היה בארץ. אולי זה לא נוח אבל לא מונעים ממך לעשות את זה.
בינתיים אף אחד לא יירה עליך גז מדמיע במקרה הטוב או כדורי רובה מסוג כלשהו במקרים פחות טובים אם תפתח את החנות שלך בשבת.
בינתיים מגדלים בארץ חזירים לא ננסיים לאוכל אז נראה לי שאם יש לך את התנאים המתאימים תוכל לאמץ אחד כחיית מחמד.
תמשיך בכיף, למה לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קובי, אם תמשיך למחזר ססמאות אני אחשוד שאתה מחפש מקום ריאלי במפלגת העבודה.

ובמקום לענות לך, אני אשלח אותך לקרוא שוב את מה שכתבתי בתשובה להודעה הקודמת שלך. שלא שונה בהרבה מזו האחרונה.
אם כל מה שיש לך לומר זה שצריך להמשיך לשרת את הכיבוש כי זה החוק, אז באמת חבל על הזמן של שנינו. ציפיתי ממך לקצת יותר עומק בניגטד לשאר הצייתנים פה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

מה זה להמשיך לשרת את הכיבוש ? מה אתה מצפה שיקרה אם אתה ועוד 1000 איש (לצורך ההמחשה) תסרבו לשרת בשטחים ? זה יוריד סד"כ מאיזושהי גזרה ? זה יגרום לצבא להגיד לממשלה "מצטערים אין לנו כוח אדם למשימה הזו" ?
אתה בן אדם של מספרים. אם יש מאגר של 1000 איש למשימה של 500 איש או אם יש מאגר של 500 איש למשימה של 500 איש, עדיין 500 איש יבצעו אותה רק שהם יטחנו את התחת ולא יראו את הבית ואת המשפחה שלהם כי אין לא תהיה תחלופה. גם אם יהיו 300 איש עדיין המשימה הזו תתבצע, בגלל זה אני מתעקש שהשינוי לא יבוא מתוך הצבא אלא מהמערכת האזרחית, להלן הממשלה. רוצה לשנות ? תשנה משם.
אה, ועם איך שהמפלגה נראית מקום ריאלי זה מושג מאוד אמורפי. שילך כבר הביתה הכושל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לא כל החיילים מילאו פקודות לרצוח. חלקם רק שמרו על הגטאות. חלקם רק טיפלו במקרי מרד. אבל זו לא הנקודה כי הכיבוש אינו השואה.
הפואנטה היא שאני מצפה לקצת יותר תוכן בתגובות מלבד 'כי זה החוק'.
ובעיניך הכיבוש אינו לא מוסרי בעליל. בעיני כן. בין אם זה מחסום, או מעצר, או הריבת בתים, או מניעת תנועה, או התזת בואש, או כל פרקטיקה אחרת.
שלילת זכויות ממליונים חפים מפשע זה לא מוסרי בעליל. מי קבע? אני.

אוקיי, זאת דעתך אך לא דעתי ולכן הדוגמא שפוקרה כתב לך היא נכונה ולא דמגוגית, הוא רואה בעניין תשלומי הקצבאות לחרדים כמשהו לא מוסרי.
מי קבע שתשלומי קצבאות לחרדים הם לא מוסריים? אני.

אז תפסיק לשלם מיסים. :SMOKE:
אגב, יש לך הגדרה למושג "לא מוסרי" שאינה "לא מוצא חן בעיניי" או "זה לא פייר"? (כי מוסר זה משהו אחר משני אלה, אתה יודע)

אז נקרא לזה בשם שאתה אוהב "הכיבוש הדתי" :SMOKE:
לא מוסרי לאסור עלי לגדל חזיר ננסי כחיית מחמד,
לא מוסרי לאסור עלי להתחתן עם מי שאני רוצה
לא מוסרי לאסור עלי לפתוח את החנות בשבת
להמשיך????

אז תפסיק לשרת בצבא שכופה עליך לא לעשות את הדברים הא...
אה בעצם יש כמה הבדלים עצומים, עקרוניים ואפילו מהותיים בין המקרים (בגלל זה המשפט שהתחלתי לכתוב הוא שטות גמורה).

אחד ההבדלים הוא שבעוד שאתה סובל מכפייה דתית, מי שסובל מהשירות שלך בצבא הכיבוש זה לאו דווקא אתה (אם כי גם לך זה לא עושה טוב) אלא כמובן הנכבש, וזה הבדל מהותי וחשוב מאוד (בנוסף הוא גם שומט את הקרקע מתחת לתקבולת שעשית, כי כמו שרמזתי קודם, אתה לא לוקח חלק בכפייה הדתית הזאת שמרגיזה אותך).
עוד הבדל הוא ששלילת זכויות אלמנטריות של מיליוני אנשים (ועוד על רקע אתני) אינה לגיטימית בשום תורת מוסר (אפילו גדולי המצדיקים של הכיבוש אומרים שזה אמנם לא משהו אבל אין ברירה, ולא שהכול סבבה).

חוץ מזה, בהערת אגב - אני דווקא די קרוב במחשבה שלי לאנרכיזם, ואין לי בעיה עקרונית עם זה שאנשים עושים דין לעצמם.
בהערת אגב שנייה - אני גם חושב שכל הדברים שציינת הם פשוט חוצפה, ובנוסף יש מצב שזה בכלל לא במקום שהמדינה תתערב בהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:11 
ItaiH6 כתב:
בינתיים המדינה מכירה בנישואין שלך עם מי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה כל עוד הטקס עצמו לא היה בארץ. אולי זה לא נוח אבל לא מונעים ממך לעשות את זה.- ושוב אתה מתעלם ממניעת זכויות בסיס
בינתיים אף אחד לא יירה עליך גז מדמיע במקרה הטוב או כדורי רובה מסוג כלשהו במקרים פחות טובים אם תפתח את החנות שלך בשבת. -לא טענתי שהעוולה כלפי גדולה או שווה, מניעת חופש עיסוק היא פגיעה בזכות בסיסית לא?
בינתיים מגדלים בארץ חזירים לא ננסיים לאוכל אז נראה לי שאם יש לך את התנאים המתאימים תוכל לאמץ אחד כחיית מחמד. - אם יהיה לי את הממון לפתוח פינת חי ציבורית או להקים חוות מחקר אז אולי אוכל לקבל היתר שכזה, עד אז אני צפוי למאסר, תמשיך
תמשיך בכיף, למה לא?

לרגע לא טענתי שהעוולה כלפי דומה או מתקרבת לעוולה כלפיהם,
הטענה עלתה שוולה היא עוולה, ומניעת זכות בסיס היא זהה בשני המקרים.
לכל אחד כואב במקום אחר, ואם אני אגואיסט שיותר כואב לי נושא הדת על הכאב על הפלשתינאים, זה עדיין לא מאפשר לי לא לשלם מיסים (לסרב לשרת) כי זה מוביל בסופו של דבר לאנרכיה (שעל זה התחיל כל הדיון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

ובמקום לענות לך, אני אשלח אותך לקרוא שוב את מה שכתבתי בתשובה להודעה הקודמת שלך. שלא שונה בהרבה מזו האחרונה.
אם כל מה שיש לך לומר זה שצריך להמשיך לשרת את הכיבוש כי זה החוק, אז באמת חבל על הזמן של שנינו. ציפיתי ממך לקצת יותר עומק בניגטד לשאר הצייתנים פה.

מה זה להמשיך לשרת את הכיבוש ? מה אתה מצפה שיקרה אם אתה ועוד 1000 איש (לצורך ההמחשה) תסרבו לשרת בשטחים ? זה יוריד סד"כ מאיזושהי גזרה ? זה יגרום לצבא להגיד לממשלה "מצטערים אין לנו כוח אדם למשימה הזו" ?
אתה בן אדם של מספרים. אם יש מאגר של 1000 איש למשימה של 500 איש או אם יש מאגר של 500 איש למשימה של 500 איש, עדיין 500 איש יבצעו אותה רק שהם יטחנו את התחת ולא יראו את הבית ואת המשפחה שלהם כי אין לא תהיה תחלופה. גם אם יהיו 300 איש עדיין המשימה הזו תתבצע, בגלל זה אני מתעקש שהשינוי לא יבוא מתוך הצבא אלא מהמערכת האזרחית, להלן הממשלה. רוצה לשנות ? תשנה משם.
אה, ועם איך שהמפלגה נראית מקום ריאלי זה מושג מאוד אמורפי. שילך כבר הביתה הכושל הזה.

אז במקרה הזה אולי גם ה500/300 יסרבו לשרת בתנאים כאלה ואז באמת לא יהיה כוח אדם למשימות האלה.
או שיקחו למשימות האלה כל מיני אידיאולוגים דגולים כמו קומוניסים והחזירים של הצל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
ItaiH6 כתב:
בינתיים המדינה מכירה בנישואין שלך עם מי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה כל עוד הטקס עצמו לא היה בארץ. אולי זה לא נוח אבל לא מונעים ממך לעשות את זה.- ושוב אתה מתעלם ממניעת זכויות בסיס
בינתיים אף אחד לא יירה עליך גז מדמיע במקרה הטוב או כדורי רובה מסוג כלשהו במקרים פחות טובים אם תפתח את החנות שלך בשבת. -לא טענתי שהעוולה כלפי גדולה או שווה, מניעת חופש עיסוק היא פגיעה בזכות בסיסית לא?
בינתיים מגדלים בארץ חזירים לא ננסיים לאוכל אז נראה לי שאם יש לך את התנאים המתאימים תוכל לאמץ אחד כחיית מחמד. - אם יהיה לי את הממון לפתוח פינת חי ציבורית או להקים חוות מחקר אז אולי אוכל לקבל היתר שכזה, עד אז אני צפוי למאסר, תמשיך
תמשיך בכיף, למה לא?

לרגע לא טענתי שהעוולה כלפי דומה או מתקרבת לעוולה כלפיהם,
הטענה עלתה שוולה היא עוולה, ומניעת זכות בסיס היא זהה בשני המקרים.
לכל אחד כואב במקום אחר, ואם אני אגואיסט שיותר כואב לי נושא הדת על הכאב על הפלשתינאים, זה עדיין לא מאפשר לי לא לשלם מיסים (לסרב לשרת) כי זה מוביל בסופו של דבר לאנרכיה (שעל זה התחיל כל הדיון)

בהתחשב בזה שאני לא מעט פעמים מוצא את עצמי נאלץ לעשות קניות בשבת זה אומר שיש חנויות שפתוחות בשבת, מה שאומר שאם אתה מוכן לשלם אתה יכול לפתוח את החנות שלך בשבת.
לא זכור לי שמישהו מקיבוץ מזרע נמצא במאסר (באשמת גידול חזירים) או שאנשים שעובדים בחנויות שמוכרות את מוצריו נמצאים במאסר (על מכירת חזיר ושרימפס).
אתה יכול להתחתן בכל סוג טקס עם מי שבאה לך והמדינה תכיר בנישואין האלה אז גם פה אין פגיעה במימוש זכויות בסיס, רק בנוחות שבמימוש.

במקרה הדת יש פגיעה בנוחות, פגיעה בכיס אבל לא פגיעה באפשרות לממש זכויות אזרח יסודיות.
במקרה של הכיבוש יש פגיעה אנושה בזכויות היסוד של הנכבש וגם זכותם של החיילים עצמם לא לעמוד בסיטואציות כאלה שעלולות לאלץ אותם לבצע פשעים נגד האנושות נרמסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
תומש:
ציטוט:
נתונים רשמיים: כ-1770 שריפות. 9 מתוכן עדיין תחת חשד (!) להצתה. רוב החשודים שנעצרו שוחררו. גל טרור? אינתיפאדת הצתות? אורגיית הסתות, זה מה שזה. שיישרף הכל בלחץ. הלחץ של ביבי מכל פרשיותיו ומזה שהוא אט-אט נכנס לעמדה המכובדת של מחריב הציונות. מדהיר את האנשים אל הטירוף, מכייס אותם יום יום מנכסיהם החומריים והתרבותיים, ומבטיח דם יזע וצוקים איתנים לנצח. מה-דה-פאק קרה פה? מזג האוויר. אבל זעקות השמחה של החוסים תחת כנפי החמקן הגדול מבחירתו מעבר לים של זה שאינו מאמין בשינויי מזג האוויר, מסמנות לנו כמה תדאג לנו המדינה בגל ה"הצתות" הבא. לוחמי-כשרות כנראה חשובים ממשגיחי-חיים. צוללות מכה-שנייה וחמקנים שיכולים להחריב את הגלקסיה חשובים מדיור ובריאות וחינוך. האיום הקיומי הוא מבפנים. וזה לא הסמולנים. ולא הדתיים. ולא הערבים. זה המרכז הלא-קיים. זה שמתגלם בתאטרון הבובות הזה בידי נתניהו, לפיד, בוז'י, בנט. המרכז הקיצוני. הרבה יותר מאדמה נשרפת פה. הנשמה הישראלית המדומיינת נחרכת לאיטה. דו יו פיל דה ברן?

:HEART2: :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 18:31 
KingAlpaca כתב:
תומש:
ציטוט:
נתונים רשמיים: כ-1770 שריפות. 9 מתוכן עדיין תחת חשד (!) להצתה. רוב החשודים שנעצרו שוחררו. גל טרור? אינתיפאדת הצתות? אורגיית הסתות, זה מה שזה. שיישרף הכל בלחץ. הלחץ של ביבי מכל פרשיותיו ומזה שהוא אט-אט נכנס לעמדה המכובדת של מחריב הציונות. מדהיר את האנשים אל הטירוף, מכייס אותם יום יום מנכסיהם החומריים והתרבותיים, ומבטיח דם יזע וצוקים איתנים לנצח. מה-דה-פאק קרה פה? מזג האוויר. אבל זעקות השמחה של החוסים תחת כנפי החמקן הגדול מבחירתו מעבר לים של זה שאינו מאמין בשינויי מזג האוויר, מסמנות לנו כמה תדאג לנו המדינה בגל ה"הצתות" הבא. לוחמי-כשרות כנראה חשובים ממשגיחי-חיים. צוללות מכה-שנייה וחמקנים שיכולים להחריב את הגלקסיה חשובים מדיור ובריאות וחינוך. האיום הקיומי הוא מבפנים. וזה לא הסמולנים. ולא הדתיים. ולא הערבים. זה המרכז הלא-קיים. זה שמתגלם בתאטרון הבובות הזה בידי נתניהו, לפיד, בוז'י, בנט. המרכז הקיצוני. הרבה יותר מאדמה נשרפת פה. הנשמה הישראלית המדומיינת נחרכת לאיטה. דו יו פיל דה ברן?

:HEART2: :ROSE: :HEART2:

מאיפה זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
הפייסבוק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 18:36 
פוקרה,
לשם חידוד הדיון איתך, אנא ענה לשתי שאלות:

1. יש אנשים שלא מוכנים מוסרית לשרת בשטחים. הם מעדיפים לשבת בכלא על סירוב פקודה, ולא לשרת שם. האם אתה בשם העקרונות שציינת קודם מוכן לא לציית לחוק ולשבת בכלא? (אני לא יודע לגבי אדום נחמד, אבל אני חושב שזו יכולה להיות נקודת מבחן לגבי מתי סביר לא לציית לחוק).
2. האם יש חוק כלשהו או פקודה כלשהי שיכולים להיחקק/להינתן, שאותם אתה יכול להגיד שתסרב לקיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:

אז במקרה הזה אולי גם ה500/300 יסרבו לשרת בתנאים כאלה ואז באמת לא יהיה כוח אדם למשימות האלה.
או שיקחו למשימות האלה כל מיני אידיאולוגים דגולים כמו קומוניסים והחזירים של הצל.

או שזה מה שיקרה :
http://mobile.mako.co.il/news-military/ ... er=makoApp

הצבא לא יעצור כי יש לו משימות ותקנים למלא, העומס יפול על פחות אנשים וכל המסרבים ימצאו את עצמם בכלא בצורה כזו או אחרת. בצדק או לא, זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
ימצאו את עצמם בכלא אבל את מה שהם לא מוכנים לעשות הם לא יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
נחיה ונראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
בוא נצא מהנחה שמי שהחליט שהוא לא הולך לשריון (זאת הכתבה הזאת? אני מודה שלא נכנסתי) לא ילך בסופו של דבר לשריון.
בוא נניח גם שצה"ל לא ישיג כח אדם אחר במקומם.
מה יעשה צה"ל? יפרוש את כח האדם הנוכחי על כל הגזרות או יצמצם את הגזרות ויטען להתיעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
מהיכרותי הצנועה עם המערכת - יפרוש את כוח האדם הנוכחי, יגייס עוד מילואים (היוש), יבצע הסבת מקצוע לשריון לחיילים שלא בשריון, יגדיל את משך הקו מ 16 שבועות ל 20 שבועות, פתרונות לא חסר.
גזרות לא יצומצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
קובי, אתה מביך את עצמך בדיון הזה, סותר את עצמך פעם אחר פעם, ובעיקר לא מוסיף שום דבר מהותי.

חוץ מלהגיד שחוק זה חוק ושסרבנות היא תנועה חסרת סיכוי, לא עשית פה כלום.

אז בסדר, אתה תמשיך להשתתף בדיכוי, וכשנצא משם בסוף ובעתיד הנכדים שלך ישאלו למה הסכמת, תגיד להם שהיה חוק. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קובי, אתה מביך את עצמך בדיון הזה, סותר את עצמך פעם אחר פעם, ובעיקר לא מוסיף שום דבר מהותי.

אז בסדר, אתה תמשיך להשתתף בדיכוי, וכשנצא משם בסוף ובעתיד הנכדים שלך ישאלו למה הסכמת, תגיד להם שהיה חוק. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך.

מאיפה שאני יושב דווקא אתה יצאת די דביל כמה פעמים (פלסטיני אומלל אהמ), מצד אחד אתה אומר שאני סותר את עצמי ומצד שני בכל הודעה אומר שאני חוזר על עצמי וממחזר סיסמאות... חפיף, הכל ברוח טובה.
חוק זה חוק ולהילחם דרך סרבנות היא מלחמה לא נכונה בעיני. אם אנחנו לא רוצים שמקרים כמו אלאור עזריה יחזרו על עצמם צריך להוציא ילדים מהסיטואציה הבלתי אפשרית הזו, אבל לא דרך השתמטות אלא דרך החלטת ממשלה. לא מצטער על שום דבר שעשיתי ב 19 השנים האחרונות, אני לחלוטין מסכים שאין לנו מה לעשות שם ושהכיבוש מחריב אותנו בעיקר מבפנים והורס את החברה בישראל ולצערי גם לא רואים באופק איזשהו מהלך מדיני שיסיים את המצב המחורבן הזה. באבדג'י ננוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
הפלסטיני היה אומלל, אתה סותר את עצמך כשאתה ממחזר ססמאות סותרות, ואתה מוזמן להמשיך לחכות לחילופי שלטון בזמן שאתה וחבריך ממשיכים לדכא עם שלם.
אני מרגיש את זה בא. ממש מעבר לפינה. אוטוטו נגמר.

אתה מאמין לעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אני בעיקר מאמין שבכל מה שקשור לסוגיה הפלסטינית עברת מאמפטיה להזדהות, חבל בשבילך. באבדג'י ננוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
א. די להאשים את מזג האוויר... הוא לא הדליק שום דבר.
ב. אי אפשר להגיד שכל אדם יכל לירות במחבל. כי מציאותית אני בטוח שלא אני ולא רבים אחרים כאן היו יורים. זה שיש "נסיבות" של שטיפת מוח לילד בן 19 שמהתחלה לא היתה אישיות חובבת ערבים ולא אמורה להיות בסיטואציה הזאת בכלל לא פותר את עזריה מאחריות למעשה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני בעיקר מאמין שבכל מה שקשור לסוגיה הפלסטינית עברת מאמפטיה להזדהות, חבל בשבילך. באבדג'י ננוחם.

יאיר לפיד הבא רבותיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להזדהות עם הקורבן כדי לתמוך במאבקו בבריונים אכזריים. צריך רק לב טוב וחוש צדק מפותח.
וכן, כל מי שמשתתף בכיבוש הוא בריון אכזר. גם אני הייתי כזה ואני מתבייש בכך מאד. לא היה לי אומץ לסכן עצמי בשביל ערכים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך אוהב את הכנות של איציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
. באבדג'י ננוחם.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

יאיר לפיד הבא רבותיי

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
זה דווקא היה ניתוח לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

השאלה היא הרבה יותר כוללת מזה והיא - מה יקרה אם הצבא יפסיק "למשול" באזורים האלו?
כי כמו שקובסטר אמר, הגזרות לא יצומצמו, יורידו מעצרים מנהליים, יורידו פטרולים, יורידו את התנאים לגיוס חיילים לקרבי, יגייסו לוחמות.
ואם כל זה לא יעזור, יתחילו להוריד משימות ו"למתוח" גזרות.
ואז מה שיהיה זה סוג של מערב פרוע (גם היום המצב דומה לזה, אבל יש את הצבא שהוא סוג של "שריף") בכל שטחי C, והמתנחלים והפלסטינאים הקיצוניים יוכלו להיאבק אחד בשני לאוות נפשם על חשבון האנשים ה"מתונים".
כי הרי הרשות לא תיקח אחריות על האזורים האלו (כי רוב התושבים שם הם מתנחלים), והמדינה לא תיקח אחריות על האזורים האלו (סיפוח לא יהיה פה, וברמה הצבאית תהיה שליטה כלשהי, פשוט חסרת כל שיניים כי לא יהיה כוח אדם).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2016, 04:32 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
Officer Barbrady כתב:
deep red כתב:
Officer Barbrady כתב:
ההתעקשות הזאת להגן על המציתים ולפטור אותם מאחריות לא מובנת לי. פוטנציאל של שריפה יש להגיע לעשרות הרוגים חפים מפשע, איך ה-PC יעזור פה? איך הפחד מהכללה גורם לעיוות האמת?

מצטער על הגסות, וסליחה שאני מפריע לך לעבר את אשתך, אבל אני מבין שעל מנת להסביר לפרזיט חרדי עם אפס השכלה מודרנית ומשיכה מינית לילדים קטנים, צריך להעיף את הpc.
מחר ,מחרתיים ,בשבוע הבא ,ירד פה גשם, האדמה תריח רטובה וכלניות יחלו לבצבץ. ו... עדיין יהיו פה 1.5 מיליון אזרחים ערבים. הם לא הולכים לשום מקום.
אני עובד איתם, אני חבר שלהם, הבת שלהם עושה לילדים שלי בייביסיטר, הבת הגדולה מטפלת באבא של אשתי כשהוא מתאשפז.
במה תעזור ההכללה? במה היא תעזור עכשיו, ובמה היא תעזור אח"כ?
אסור שהם וילדיהם יחשבו שכולנו גזענים, ואסור שילדי יחשבו שהם כולם מחבלים.

אתה באמת חושב שיש איזושהי הקבלה מוסרית ביני לבינך? תשמע, אני לא יודע מי אתה ולמה החלטת להזכיר אהבת ילדים משום מקום (רמז- יש טיפולים לדברים האלה. אם אתה סובל מזה, תתחיל לברר לפני שתעשה מעשה שתתחרט עליו), אבל אני לא כאן כדי שתוציא את בעיות הילדות שלך ואת הבעיות שאתה כנראה חווה במשפחה הגרעינית שלך עכשיו, עליי. אל תפנה אלי יותר בחיים במילים כאלה, יתרה מכך- אל תפנה אלי יותר. הודעה פרטית נשלחה לאדמין. תתחיל לפתור את הבעיות בחיים שלך במקום להוציא אותם על משתמשים וירטואלים באינטרנט.

עריכה- תקף גם לאדום מטלי (לצערי, חשבתי שהוא משהו אחר).

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

up

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
כל הדיון סביב ההשפעה של הסרבנות על המשימות הוא מיותר.
לעולם לא יהוו מספיק סרבנים כדי שהצבא ירגיש את זה בסדכ.
אבל אם יהיו 1000 סרבנים בשנה, זה יכול לשנות את התודעה.
אני מזכיר שנדרשו 4 אמהות כדי לצאת מלבנון.

חוצמזה שבאופן אישי זו הבחירה המוסרית היחידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: