תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתה מהרבה בחינות מייאש אותי יותר מהישראל הישראלי הממוצע,
אתה לא אמור להיות דביל ואטום.

מלפני פאקינג יומיים! (אם אני זוכר נכון), הודית בטעות העצומה שלך (ושל אחרים),
שלמען העפת הצורר טביב, הכנסתם, על שטיח אדום, את השטן, רמון.
ואתה לא רוצה שאתה מפעיל בדיוק אותו "הגיון".

חלאס עם זה!

מי שהוא זבל מזוקק צריך לזרוק לפח (ואני לא ארשום יותר מזה בפורום ציבורי),
לא למדוד אם הוא קצת יותר או קצת פחות מסריח מזבל אחר.

מסכים. מי זבל ? בוז'י ? לבני ? שלי ? טרכטנברג ?
אלו האנשים שמרכיבים את הפוליטיקה בארץ ובניגוד להפועל זה משחק סכום אפס. אם לא יהיה בוז'י יהיה ביבי. אם לא יהיה לבני יהיה בנט. יש פה אבחנה מאוד ברורה בין משהו שלא עובד כבר פאקינג 6 שנים (לא עובד בלשון המעטה), הכסף שלנו נזרק לפח של ההתנחלויות שרק מקשות על האפשרות להסדר מדיני, בדומה להלוואות ולמימונים החיצוניים בהפועל, אז הנה - תבחר. אתה וכל מי שמיואש פה מהמצב. יש תקווה, אולי אחרונה, שמשהו פה ישתנה לטובה כי המדינה הזו לא תעמוד בעוד קואליצית ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
למה בניגוד להפועל?
גם בהפועל זה היה או טביב או רמון.

ושוב אתה מספר לי כמה טביב נורא, וכמה אי אפשר עוד עם טביב, וכמה רמון הוא תקווה.
תקליט שבור.
חלאס.

אם אתה מאמין שהתקווה היחידה זה לשים איזה פתק מסריח, במעטפה מסריחה, לתוך קופסת קרטון מסריחה,
ולרשום עליו שם של מישהו שהוא קצת פחות נוראי משם של מישהו אחר,
אז אתה אפילו יותר מייאש ומיואש ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

אם אתה מאמין שהתקווה היחידה זה לשים איזה פתק מסריח, במעטפה מסריחה, לתוך קופסת קרטון מסריחה,

זה לא היה או טביב או רמון. היתה לנו את האופציה לתת לטביב לפתוח את העונה ולחכות שיעזוב לבד או לפחות יוריד את המחיר. הבעיה ששכחנו מה רמון עשה בסיבוב הראשון והשני שלו בהפועל, מצד שני הפעם האחרונה שהעבודה הרכיבה את הממשלה היתה לפני 15 שנה. בוז'י לא היה ראש ממשלה, לבני לא היתה ראש ממשלה, המפלגה נקייה מכל תאבי הכיסאות נטולי האידיאולוגיה, יש חבורה של אנשים מאוד ראויים שהם רחוקים מהגועל נפש שיש בליכוד (שמתי כבר את ההשוואה של שלי מול מירי רגב) ואת מה שהימין עשה ועושה אנחנו רואים. זה לא עניין של פחות נוראי, זה עניין של צד אחד שהוא גזען, מושחת ומקדש את מפעל ההתנחלות מול צד שמבין ויודע טוב מאוד מה לעשות כדי להחזיר את המדינה הזו לפסים נורמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

עזוב את זה שכנראה לא תמצא אזרח ישראלי שהוא יותר טוב מאשר 'פחות נוראי ממישהו אחר',
אתה אומר בעצם שדמוקרטיה פרלמנטרית לא עובדת ולא תעבוד אף פעם? צריך פשוט לזנוח אותה? (כמו רמון אז, ביוני 2012?)

ולנושא חלוקת התיקים,
לדעתי, אם לבני אכן תקבל הזדמנות להיות ראש ממשלה, היא תוכל להישאר במשפטים ולאפשר לליברמן/לפיד לקבל את החוץ.
כחלון הצהיר שהוא ישמח להיות שר השיכון והבינוי, לא? מייקל אורן לסגן שר החוץ ואלאלוף לרווחה+ותיקים.
אולי אפשר לפתוח אשכול-בת בסגנון 'הרכב לשבת', 'ממשלת ישראל השלושים וארבע'

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 23:53 
מחכה בקוצר רוח לממשלת השמאל בהשתתפות הבכירים כחלון ליברמן ודרעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

זה לא היה או טביב או רמון. היתה לנו את האופציה לתת לטביב לפתוח את העונה ולחכות שיעזוב לבד או לפחות יוריד את המחיר. הבעיה ששכחנו מה רמון עשה בסיבוב הראשון והשני שלו בהפועל, מצד שני הפעם האחרונה שהעבודה הרכיבה את הממשלה היתה לפני 15 שנה. בוז'י לא היה ראש ממשלה, לבני לא היתה ראש ממשלה, המפלגה נקייה מכל תאבי הכיסאות נטולי האידיאולוגיה, יש חבורה של אנשים מאוד ראויים שהם רחוקים מהגועל נפש שיש בליכוד (שמתי כבר את ההשוואה של שלי מול מירי רגב) ואת מה שהימין עשה ועושה אנחנו רואים. זה לא עניין של פחות נוראי, זה עניין של צד אחד שהוא גזען, מושחת ומקדש את מפעל ההתנחלות מול צד שמבין ויודע טוב מאוד מה לעשות כדי להחזיר את המדינה הזו לפסים נורמלים.

אתה מזכיר לי את אבו כובע בדיונים על יהיר לפין.
זה עצוב.
אתה מסתבך בחול טובעני.

זה לא היה ביבי או בוז'י, הייתה לנו האופציה לחכות שביבי יתפטר או יפרוש או יודח.
הבעיה ששחכנו מה לפיד וליברמן (אפשר לציין עוד, אבל אלה עובדים הכי טוב) עשו בסיבוב הראשון שלהם בממשלה.
אנשים מדהימים אחד אחד, אני גם שמח שהעלת את שלי, שכבר תייגתי אותך שלוש פעמים בפוסטים של רפי רותם עליה, שהתעלמת מכולם בסגנון של הכלכלה המיועד שלך.
לגמרי! צד אחד גזען מושחת, בצד השני לעומת זאת יש את בוז'י (עמותות ועוד), לבני (קדימה ועוד), כחלון (ליכוד והרקורד) לפיד (הכל), דרעי (הכל) וליברמן (הכל!)!
ניצחון!!!
ובטח יודעים מה לעשות, שמעתי את הקשקשת של כל אלה שציינתי (ואחרים).

יחי רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:05 
שכחת לציין שעד שהיה בנט הפחידו אותנו עם תסריט האימים שליברמן יישב במשרד הבטחון (הוא משוגע, הוא איים להפציץ את סכר אסואן, הוא יבעיר את האיזור), עכשיו זה חלק חשוב בפעלול החשבוני דרך הדלת הראשית.

אמנם התסריט של ממשלה כזו עדיף על ממשלה של הליכוד, כי בתסריט הזה יש ביבי מאוכזב ומושפל אחד יותר, אבל זה בערך כמעט הכל. או שזו תהיה ממשלת שיתוק, או שהיא תתפרק לפני סוף הקדנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

עזוב את זה שכנראה לא תמצא אזרח ישראלי שהוא יותר טוב מאשר 'פחות נוראי ממישהו אחר',
אתה אומר בעצם שדמוקרטיה פרלמנטרית לא עובדת ולא תעבוד אף פעם? צריך פשוט לזנוח אותה? (כמו רמון אז, ביוני 2012?)

אני, באופן אישי, לא מאמין בה,
מעבר לזה, כמו שרשמתי אלפי פעמים (לא חושב שאני מגזים), ממש לה היא תוצאה של עם. העם הוא הבעיה.

אבל נשים את כל זה בצד, אלה הדיעות שלי.
מי שכן מאמין, סבבה, שילך עם זה,
אבל אני מצפה מאחד כזה שיקח אדם ראוי באמת וינסה לרוץ איתו (גם אם זה נגד הסיכויים),
לא לראות למי יש סיכוי, ומהם לנסות את מי שהוא אולי טיפה פחות נוראי ומחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שכחת לציין שעד שהיה בנט הפחידו אותנו עם תסריט האימים שליברמן יישב במשרד הבטחון (הוא משוגע, הוא איים להפציץ את סכר אסואן, הוא יבעיר את האיזור), עכשיו זה חלק חשוב בפעלול החשבוני דרך הדלת הראשית.

אמנם התסריט של ממשלה כזו עדיף על ממשלה של הליכוד, כי בתסריט הזה יש ביבי מאוכזב ומושפל אחד יותר, אבל זה בערך כמעט הכל. או שזו תהיה ממשלת שיתוק, או שהיא תתפרק לפני סוף הקדנציה.

לא שכחתי, פשוט יש מיליארד דברים לציין,
נניח, קובי דיבר על אנשים שמחפשים כסא, נטולי אידיאולוגה וכל החרא הקלישאתי של פוליטיקה חדשה (ברצינות, אתה נהיה אבו כובע),
כשהוא מזכיר את לבני, שכבר הייתה בליכוד ואז קדימה ואז תנועה ואז עבודה.
וכל פעם יש לה דיעות חדשות ומנהיג מדהים חדש להעריץ. (בחייאת, כמה זה עלוב שכל וידאו מעכשיו בוז'י ולבני הולכים יד ביד בכל חור ארור?!)

הייתי נותן פרס נובל למי שמצליח להבדיל בין הליכוד, לקדימה, לתנועה, לעבודה, למחנה הציוני, לליברמניה, ליש עתיד, לכחלוניה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
roygordana כתב:
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

אני, באופן אישי, לא מאמין בה,
מעבר לזה, כמו שרשמתי אלפי פעמים (לא חושב שאני מגזים), ממש לה היא תוצאה של עם. העם הוא הבעיה.

אבל נשים את כל זה בצד, אלה הדיעות שלי.
מי שכן מאמין, סבבה, שילך עם זה,
אבל אני מצפה מאחד כזה שיקח אדם ראוי באמת וינסה לרוץ איתו (גם אם זה נגד הסיכויים),
לא לראות למי יש סיכוי, ומהם לנסות את מי שהוא אולי טיפה פחות נוראי ומחריד.

חלק די משמעותי מה'בעיה' בעם מושפע בחזרה מההתנהלות של הממשלה, ובעיקר היח"צ שלה.
יש כאן (אפילו באשכול הזה), הרבה אנשים שיצביעו 'נגד הסיכויים' בבחירות הקרובות - חד"ש, עוצמה, עלה ירוק ועוד....

19,
אני מחכה בקוצר רוח לקרוא את ההרכב של הפועל במשחק הבא. וגם בזה שאחריו. וזה שאחריו....
אז מה עושים? מחכים לרוכש?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:15 
במפלגת העבודה דווקא יחסית יש אחוז גבוה של לא פוליטיקאים ואנשים בסדר. הבעייה היא שרוב העם לא מעוניין בהם כמפלגת השלטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
במפלגת העבודה דווקא יחסית יש אחוז גבוה של לא פוליטיקאים ואנשים בסדר. הבעייה היא שרוב העם לא מעוניין בהם כמפלגת השלטון.

תן לי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
למה בניגוד להפועל?

תקליט שבור.
חלאס.

אתה מזכיר לי את אבו כובע בדיונים על יהיר לפין.
זה עצוב.
אתה מסתבך בחול טובעני.

זה לא היה ביבי או בוז'י, הייתה לנו האופציה לחכות שביבי יתפטר או יפרוש או יודח.
הבעיה ששחכנו מה לפיד וליברמן (אפשר לציין עוד, אבל אלה עובדים הכי טוב) עשו בסיבוב הראשון שלהם בממשלה.
אנשים מדהימים אחד אחד, אני גם שמח שהעלת את שלי, שכבר תייגתי אותך שלוש פעמים בפוסטים של רפי רותם עליה, שהתעלמת מכולם בסגנון של הכלכלה המיועד שלך.
לגמרי! צד אחד גזען מושחת, בצד השני לעומת זאת יש את בוז'י (עמותות ועוד), לבני (קדימה ועוד), כחלון (ליכוד והרקורד) לפיד (הכל), דרעי (הכל) וליברמן (הכל!)!
ניצחון!!!
ובטח יודעים מה לעשות, שמעתי את הקשקשת של כל אלה שציינתי (ואחרים).

יחי רמון.

נפלת על פופוליזם זול.
אני אחזור שוב - אין ולא תהיה כאן קואליצית חלומות.
אלו המפלגות, זה העם, זו השיטה. אפשר לשבת על התחת כמו 19 שיחכה שהעם יהיה בשל לקבל קואליצת שמאל עם דב חנין כשר בכיר ואפשר לנסות ולהוציא את המקסימום מכל 3 הפרמטרים שציינתי.
קל מאוד להגיד זה לא וזה לא וזה לא אבל ברור לי שגם אתה מבין את ההשלכות של קואליצית ביבי-בנט-חרדים, רק שקשה לך כקפיטליסט להכיר בעובדה שמפלגה סוציאל-דמוקרטית היא האופציה העדיפה.

לגבי שלי ורפי (נראה לי שגם תייגת אותי בפוסט שלו על כבל), אין לי מושג מה העובדות ואני מניח שזה נראה אחרת מהצד שלהם, נראה לי מוזר ששניהם ומשה מזרחי ומרב מיכאלי ,שלכולם הוא פנה , התעלמו ממנו בכוונה.
ראינו השבוע מה שלי יודעת לעשות ואיך היא נלחמת על משהו שהיא מאמינה בו. עם כל היחס שרפי קיבל ומקבל מהממסד, הלוואי ששלי וכבל יהיו הבעיה שלו. איש עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:19 
סתיו שפיר, מרב מיכאלי מיכל בירן, מיקי רוזנטל, אם ייכנס גם יוסי יונה.

אף אחד מהם כנראה לא היה נהיה החבר הכי טוב שלי, אבל הם אנשים בסדר, הם (בינתיים לפחות) לא מתנהגים כמו פוליטיקאים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
קל להגיד לא טביב ולא רמון, אבל אי אפשר עוד עונה עם טביב.
בחייאת! אתה לא רואה את זה?!

זה אוף טופיק, אבל אין כרגע מפלגה לא קפיטליסטית. לחלוטין.

"לגבי שלי ורפי (נראה לי שגם תייגת אותי בפוסט שלו על כבל), אין לי מושג מה העובדות ואני מניח שזה נראה אחרת מהצד שלהם"
וואו.
וואו.

אז אולי תברר ותפסיק להיות פן בוי שלהם?
זה נראה לי די חשוב.

הדבר היחידי שאני מסכים איתך.
רפי הוא יותר מאיש עצום.
היה נחמד אם היו מתאגדים סביב איש כזה ולא כל שאר הזבלים שדיברנו עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
סתיו שפיר, מרב מיכאלי מיכל בירן, מיקי רוזנטל, אם ייכנס גם יוסי יונה.

אף אחד מהם כנראה לא היה נהיה החבר הכי טוב שלי, אבל הם אנשים בסדר, הם (בינתיים לפחות) לא מתנהגים כמו פוליטיקאים מקצועיים.

את יוסי יונה אני לא מכיר מספיק.
היחידי שאני מקבל זה מיקי, וגם הוא אכזבה עצומה. הדבר הכי טוב שאפשר להגיד עליו זה שהוא הפך ללמל"מ בתוך המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
קל להגיד לא טביב ולא רמון, אבל אי אפשר עוד עונה עם טביב.
בחייאת! אתה לא רואה את זה?!

זה אוף טופיק, אבל אין כרגע מפלגה לא קפיטליסטית. לחלוטין.

"לגבי שלי ורפי (נראה לי שגם תייגת אותי בפוסט שלו על כבל), אין לי מושג מה העובדות ואני מניח שזה נראה אחרת מהצד שלהם"
וואו.
וואו.

זה נראה לי די חשוב.

הדבר היחידי שאני מסכים איתך.
רפי הוא יותר מאיש עצום.
היה נחמד אם היו מתאגדים סביב איש כזה ולא כל שאר הזבלים שדיברנו עליהם.

אתה לא רואה שזה ממש לא אותו דבר.
ביבי יתפטר ? ביבי יפרוש ? ביבי ראה חצי מיליון אנשים יוצאים לרחוב והשתין עליהם (עלינו) בקשת. אצל טביב היינו 20-30 במשמרת מול הבית שלו והוא עשה את כל הטעויות האפשריות ואם היתה פה מערכת משפטית נורמלית הוא כבר היה מוצא את עצמו בכלא.
ביבי לא יזוז אלא אם כן נזיז אותו. עכשיו קח את המפה הפוליטית, קח את העם שיצביע למפלגות, קח את השיטה לפיה מרכיבים כאן ממשלות ותגיד לי איך כן (לא איך לא) מזיזים את ביבי.
מתערב איתך על ה 100 שקל שצ'ימפ יביא לך אחרי שלא נרד שהקואליציה שתרכיב תהיה זהה לקואליציה שציינתי.

ואם תצליח לשכנע את רפי לרוץ, אני מתייצב. חסר לנו אנשים כאלה במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
זה נהיה קצת טכני (וחבל), כי אתה מתעקש לא לראות כמה זה דומה.
טביב לא היה זז לשום מקום בלי הר של כסף, הפגנות עניינו לו את הביצים.
טביב גם השתין על כולם בקשת.
אם הייתה מערכת משפטית נורמלית, גם ביבי היה בכלא (או לפחות פסול מלהיות ראש ממשלה).

אם המטרה היא נטו להזיז את ביבי (מטרה מטומטמת), הייתי משתשמש באמצעים אחרים.
אם המטרה היא למצוא ממשלה ראויה, כבר אמרתי מה צריך לעשות.

ושוב התעלמת באלגנטיות לפידית מהנקודות שכתבתי.

(אגב, לא דיברתי על ריצה של רפי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה שפירסמתם עכשיו בפייסבוק גם מעצבן טילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה נהיה קצת טכני (וחבל), כי אתה מתעקש לא לראות כמה זה דומה.
טביב לא היה זז לשום מקום בלי הר של כסף, הפגנות עניינו לו את הביצים.
טביב גם השתין על כולם בקשת.
אם הייתה מערכת משפטית נורמלית, גם ביבי היה בכלא (או לפחות פסול מלהיות ראש ממשלה).

אם המטרה היא נטו להזיז את ביבי (מטרה מטומטמת), הייתי משתשמש באמצעים אחרים.
אם המטרה היא למצוא ממשלה ראויה, כבר אמרתי מה צריך לעשות.

ושוב התעלמת באלגנטיות לפידית מהנקודות שכתבתי.

(אגב, לא דיברתי על ריצה של רפי)

הר של כסף ? טביב זז בשביל 6 מיליון, מניח שגם אתה כבר מבין שהבוררות הזו היא פיקציה אחת גדולה.
המטרה היא לא ביבי כאישיות (דוחה ככל שתהיה) אלא את מה ואת מי שהוא מייצג. איראן, חמאס , דעאש, תפחדו ואל תשימו לב איך אני דופק אותכם ונותן כסף לסקטורים הנכונים, כולם נגדנו, כולם רוצים להשמיד אותנו. אני מבין איך אתה יכול להתחבר לכזו נגטיביות ויאוש.
לא יודע ממה התעלמתי. קיבלת תשובה על כל דבר רק שעודף השליליות סותם לך כנראה את המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

זה ? דווקא אחלה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
יופי, לפיד,
אני לא איתך אז אני תומך ביבי והמוח שלי סתום.
אני מציע שגם תקרא לי זועביז ותשלח אותי לעזה.

על מה?
KingAlpaca כתב:
וואו.
וואו.

זה נראה לי די חשוב.

KingAlpaca כתב:
19 כתב:

נניח, קובי דיבר על אנשים שמחפשים כסא, נטולי אידיאולוגה וכל החרא הקלישאתי של פוליטיקה חדשה (ברצינות, אתה נהיה אבו כובע),
כשהוא מזכיר את לבני, שכבר הייתה בליכוד ואז קדימה ואז תנועה ואז עבודה.
וכל פעם יש לה דיעות חדשות ומנהיג מדהים חדש להעריץ. (בחייאת, כמה זה עלוב שכל וידאו מעכשיו בוז'י ולבני הולכים יד ביד בכל חור ארור?!)

(שלי ושל גבי)
KingAlpaca כתב:
ניצחון!!!

או למה זה שונה מהותית (לא בקטנות) ממקרה טביב-רמון.

אגב, 6 מיליון זה די נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:

זה ? דווקא אחלה.

תמונה

מישן קומפליט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:22 
אפשר ב3 משפטים מה הסיפור של שלי עם רפי?
אני מעריץ אותה על מה שהיא עושה בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/rafirotembox/p ... 9962368471

ואומר שוב,
מי שלא עוקב אחריו,
מבחינתי צריך לשלול לו את זכות הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
1. לא עניתי על הפוסטים של רפי כי אני לא מכיר את העובדות מהצד שלהם. זה למשל משהו שיאיר לא אומר...
2. אתה לא צריך להיות איתי, זכותך לחשוב אחרת אבל חשיבה אחרת זה אומר גם מה כן ולא רק מה לא. אתה עדיין לא ענית להצעה שלי. בהינתן המפה הפוליטית, ציבור הבוחרים ושיטת הבחירות איזו קואליציה אלטרנטיבית יש לקואליצית ביבי-בנט-חרדים שאת מה שהם עשו/עושים/יעשו אנחנו כבר יודעים ?
3.מפלגת העבודה מלאה באנשים ראויים שהם ממש לא הפוליטיקאים של פעם. דילגת על סתיו שפיר בכזו מהירות למרות כל מה שהיא עשתה בשנתיים האחרונות בועדת הכספים, דילגת על מרב מיכאלי למרות העבודה המעולה שלה לא רק בצד החברתי אלא אפילו בועדת חוץ וביטחון, דילגת על משה מזרחי ועל שמולי ועל אלדד יניב שכנראה יכנס ועל שלי והמלחמה שלה בנושא הגז. כל מנהיגי המפלגות האחרות לא מעניינים אותי, הם חלקים בפאזל ואם אתה לא סובל אותם אז מצוין - תצביע עבודה ותוריד את התלות בהם.
4. זה שונה מהותית ממקרה טביב-רמון כי שמנו את המועדון בידיים של מישהו שכבר נכשל באותו תפקיד בדיוק. גם טביב נכשל, גם ביבי נכשל. הגיע הזמן לתת למישהו אחר לנסות. לך תדע, אולי זה יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
1. זה שאתה מודה שאתה לא יודע, זה באמת יפה, אבל תסכים איתי שמאוד חשוב לחקור את זה, לא?
2. שוב אתה שואל אותי בין טביב לרמון, ושוב אני אענה לך, מישהו אחר.
אם אתה מאמין בשיטה הזאת, תמצא מישהו ראוי ולך אחריו, יצליח או לא.
3. תמונה
אפשר להסביר בפירוט למה כל אחד מאלה פסולים, אפשר פשוט לחפש בגוגל,
אפשר פשוט לקרוא את רפי רותם, אישתון, התנועה לאיכות השלטון, חדר מצב, 61 וכו'
4. בוז'י כבר נכשל והשחית במקומות אחרים, לבני, ליברמן, דרעי, כחלון ולפיד כבר היו לא רק בכנסת,
לא רק בקואליציה, לא רק בממשלה, אלא פאקינג שרים.
5. אתה לא יכול להגיד שאתה תלוי בהם אבל זאת לא אחריות שלך. ממשלה שלך, אתה אחראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
בעצם גם עמותות היה שר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
1. ברור שזה חשוב. אני דווקא הייתי מערב את אלדד בסיפור, תפור עליו ועל הטיקט שהוא רץ עליו.
2. אין מישהו אחר. ביבי וכל האלקינים,הדנונים והמתנחלים מול בוז'י והאנשים שציינתי קודם לכן. בחירה קלה בעיני.
3. וואו, עשתה סלפי עם החלאה. מעדיף להתמקד בדברים קונקרטיים - http://www.themarker.com/news/1.2525998
4. בוז'י לא היה ראש ממשלה, בטח לא עם הנבחרת שמאחוריו. דווקא בתור שר רווחה הוא הוסיף בארבע שנים למעלה ממיליארד שקל לתקציב הרווחה והיה מאוד פעיל בניגוד למי שהחליף אותו. אמרתי כבר שהמפלגות האחרות לא מעניינות אותי, הם חלקים בפאזל של הממשלה שתורכב. אני לא מצביע לפיד ולא כחלון ולא ליברמן ואת ש"ס אני משאיר לאחי. אם יש לך אנשים אחרים שיכולים להיות שרים אתה מוזמן להציע אותם. זו המפה הפוליטית ואלו הקלפים שצריך לשחק איתם.
5. כשזו תהיה ממשלה שלי הם ישפטו לפי העמידה שלהם במטרות שאני אציב להם. לא הייתי ממהר לנחש שממשלה כזו תתפרק תוך שנה וחצי, דווקא הניסיון הכואב מהממשלה האחרונה והידיעה שבחירות שוב תוך שנה וחצי ימוטטו לגמרי את האמון של האזרחים בפוליטיקאים יעזרו לממשלה הזו להאריך חיים.
6. אגב, בפרשת העמותות הוא לא היה איש ציבור ולא נשא באף תפקיד בממשלה (ולכן גם לא היה מחויב לענות), בלי קשר הוא טעה בהתנהלות והודה בזה בערך בכל מקום אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2015, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאין מנוס מלהקים מדינת אוהדים באוקינוס השקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: