תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לא ענית מה תעשה אם כל צוות המילואים שלך יסרב לקחת חלק בפעילות בשטחים.
וההצעה שלך 'לטפל בזה במסגרת החוק' קצת מתנגשת עם הקטע הזה שאני לא מכיר בחוק שכופה עלי לשרת בשטחים.
אולי לך המציאות היום לא מפריעה, אבל אני בטוח שעוד עשור, כשהכיבוש יחמיר והדיכוי יגבר, בחסות החוק כמובן, גם אתה תמצא עצמך בסיטואציה הזו.
אז תרד מהטיעון הזה..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

אז אתה עושה סלקציה בחוקים של המדינה ובוחר מה לקיים בהתאם לנקודת המבט שלך. להלן מבוא לאנרכיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
טריק יפה להתעלם מכל מה שכתבתי ולמחזר ססמאות.

מעניין אם את עצמך זה משכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:09 
אדום נחמד כתב:
לא ענית מה תעשה אם כל צוות המילואים שלך יסרב לקחת חלק בפעילות בשטחים.
וההצעה שלך 'לטפל בזה במסגרת החוק' קצת מתנגשת עם הקטע הזה שאני לא מכיר בחוק שכופה עלי לשרת בשטחים.
אולי לך המציאות היום לא מפריעה, אבל אני בטוח שעוד עשור, כשהכיבוש יחמיר והדיכוי יגבר, בחסות החוק כמובן, גם אתה תמצא עצמך בסיטואציה הזו.
אז תרד מהטיעון הזה..

אני מניח שאם כל הצוות של קובסטר יבקש להשתחרר משירות בשטחים, אז קובסטר לא יוכל להענות לבקשתם,
והחוק כופה עליך לשרת בצה"ל, וחלק מפקודות המטכ"ל אומרות שאתה תעשה מה שהצבא יגיד לך לעשות אתה יודע.

וכמו שקובסטר אומר אתה מנסה להוביל לאנרכיה, כי לי פחות מפריע מצב הכיבוש לדוגמא, אבל הרבה יותר מפריע חלוקת ההקצבות והכפיה הדתית במדינה, אתה חושב שזה לגיטימי שאני אפסיק לשלם מיסים לדוגמא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שהוא לא יוכל להענות לבקשתם, ולכן אין משמעות לאמירה שלו שהוא מקל על מי שלא רוצה לשרת בשטחים.

ושוב, זה שיש חוק לא רלוונטי במידה והחוק אינו מוסרי.
לעשות השוואה בין הכיבוש לחלוקת תקציבים לא ראויה זה במקרה הטוב דמגוגיה.

לא יאמן כמה בישראל מתלוננים על הגרמנים ש'רק מילאו פקודות', אבל לא רואים את הדבשת של עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
כל מחאה של בודדים ברור שתימחץ בקלות ועם עונשי מאסר, הן אם המחאה היא סרבנות כיבוש, סרבנות מיסים או סרבנות בגדים
מחאה יכולה להצליח רק אם היא מבוצעת ע"י הרבה מאד אנשים, וגם זה לא תנאי מספיק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:35 
אדום נחמד כתב:
אני יודע שהוא לא יוכל להענות לבקשתם, ולכן אין משמעות לאמירה שלו שהוא מקל על מי שלא רוצה לשרת בשטחים.

לא יאמן כמה בישראל מתלוננים על הגרמנים ש'רק מילאו פקודות', אבל לא רואים את הדבשת של עצמם.

תסביר לי למה זה דמגוגיה בבקשה?
זאת הקבלה לכך שבעייניך הכיבוש הוא לא מוסרי, ובעייני העברת כספים לכפיה דתית היא לא מוסרית באותה מידה,
המטרה הייתה להראות לך שאם כל אחד ינקט לפי האמונות/מוסר שלו בלבד, תהיה כאן אנרכיה מוחלטת.

ואסיים באותה צורה בה אתה סיימת את מה שכתבת לקובסטר:
אולי לך המציאות היום לא מפריעה, אבל אני בטוח שעוד עשור, כשהרבנות תחמיר והכפיה תגבר, בחסות החוק כמובן, גם אתה תמצא עצמך בסיטואציה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:36 
אדום נחמד כתב:

לעשות השוואה בין הכיבוש לחלוקת תקציבים לא ראויה זה במקרה הטוב דמגוגיה .

לא יאמן כמה בישראל מתלוננים על הגרמנים ש'רק מילאו פקודות ' , אבל לא רואים את הדבשת של עצמם.

להלן: דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, להשוות שלילת זכויות מיליוני בני אדם לחלוקת תקציבים לא ראויה זו דמגוגיה, והמפלט הקל ביותר למי שלא מעוניין להתמודד עם הטיעון. ואני גם לא מאמין לרגע שאתה באמת חושב שיש מקום להשוואה.

לירון, מה דמגוגי בלבקר את מי שטוען שחובה למלא פקודות אחרת אנרכיה, בזמן שהוא מבקר חיילים גרמנים על כך שרק מלאו פקודות? זה לא אומר שמה שהצבא עושה שקול למה שהגרמנים עשו. מדובר על עקרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 14:56 
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
התחקיר אתמול בעובדה על הירי של אלאור עזריה רק ממחיש את המציאות הבלתי אפשרית בה נמצאים ילדים בני 18 ו 19, זורקים אותם במקום עם חיכוך תמידי בין יהודים לערבים כשהיהודים שם הם גם האוכלוסיה שצריך להגן עליה וגם האוכלוסיה הדומיננטית בכל אירוע, זה גורם למצב אבסורדי שמי שאתה אמור להגן עליו נותן לך פקודות ומעורב בפעילות שלך. קל מאוד להתבלבל בסיטואציה כזו ונראה שאלאור עזריה נפל בדיוק לנקודה הזו, יחד עם מ"פ לא מתפקד בעליל שלפחות לפי התחקיר אתמול עשה כל טעות אפשרית בערך, לפני ואחרי הירי של עזריה.
הטיפול הנקודתי ברור - עזריה צריך להיענש על חריגה מנהלי פתיחה באש, המ"פ צריך להיות מודח ומושעה מתפקיד פיקודי, לי עדיין לא ברור איך רבע שעה אחרי האירוע המג"ד או המח"ט לא הגיעו לנקודה.
בתמונה הכללית , על התגובות בעקבות התחקיר אפשר לוותר, העם פה כבר מזמן איבד את שפיות דעתו (לפחות העם שנוכח ברשתות החברתיות) , לי אישית חבל שאין אופוזיציה אמיתית שבאה ואומרת שמה שקרה לעזריה יכול לקרות לילד של כל אחד מאיתנו. אין לצבא מה לעשות שם, אנחנו זורקים ילדים למציאות מורכבת ומצפים מהם לאפס טעויות בשיקול הדעת. מנהיגים פחדנים בשני הצדדים מנציחים את הסבל שלנו ושל הפלסטינים, והכי גרוע שזה גומר אותנו מבפנים. את זה יהיה קשה לשקם, אם בכלל.

קודם כל, אכן אפשר להסתכל על החיילים כקורבן של מי ששלח אותם, אבל
1. זה לא מוריד מהם אחריות
2. מה שקרה לאזריה לא יכול לקרות לכל אחד. עובדה, 15 חיילים היו שם ואף אחד לא חשב לפוצץ לפלסטיני האומלל את הראש.

ובראייה כללית יותר - אין שום דרך, שום סט חוקים, שום מתודולוגיה, שבה כיבוש יכול להתנהל בצורה נאורה. הפתרון היחיד שקיים הוא סרבנות. כל דבר אחר הוא חסר ערך וסיכוי.

״האומלל״ נו בחיאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:06 
זה הגיע יותר מאוחר ממה שחשבתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:08 
אדום נחמד כתב:
פוקרה, להשוות שלילת זכויות מיליוני בני אדם לחלוקת תקציבים לא ראויה זו דמגוגיה, והמפלט הקל ביותר למי שלא מעוניין להתמודד עם הטיעון. ואני גם לא מאמין לרגע שאתה באמת חושב שיש מקום להשוואה.

לירון, מה דמגוגי בלבקר את מי שטוען שחובה למלא פקודות אחרת אנרכיה, בזמן שהוא מבקר חיילים גרמנים על כך שרק מלאו פקודות? זה לא אומר שמה שהצבא עושה שקול למה שהגרמנים עשו. מדובר על עקרון.

דמגוגיה להשוות בין גרמניה הנאצית לישראל בין החיילים הנאצים לחיילי צה"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:13 
העיקר שמחבל שכרגע ביצע פיגוע דקירה זה "פלסטיני אומלל"..

אדום נחמד ופתטי במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:30 
אדום נחמד כתב:

מטרת ההשוואה היתה להראות לך כי אם כל אחד ינהג לפי אמות המידה והמוסר שלו ויתעלם מחוקי המדינה, במהרה הדבר יוביל לאנרכיה.
ואני לא נמלט לשום מקום, כבר אמרתי שאני בעד נסיגה מלאה ומיידית והפיכת ירושלים לעיר בירה בינלאומית (סגנון הותיקן רק עם נציגות שלושת הדתות) אבל במצב הנוכחי ועד שאתמנה לראש הממשלה כדי ליישם את זה ,אני לא חושב שרמת חוסר המוסר של מדינת ישראל (הכובשת) בהתחשב בנסיבות והסכנות היא כזאת שצריכה להביא למרד אזרחי.

(דרך אגב ובהתייחסות לפסט הקודם, מעולם לא שמעת או תשמע אותי בא בטענות לגרמנים שהם עשו את מה שאמרו להם, יותר סביר שתשמע שאני בא בטענות שהם לא עשו את זה כמו שצריך ;) )

נערך לאחרונה על ידי pokara בתאריך 29 נובמבר 2016, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
כמה טמטום יא אללה..
כן, בנאדם ירוי וגוסס הוא אומלל. זה לא אומר שהוא צדיק. זה אומר שהוא אומלל. בחיאט רבאק.

ולירון, כתבתי במפורש שאני לא משווה בין המעשים של הצבא הישראלי לאלה של החיילים הגרמנים, ושמדובר על עקרון. למה למה למה אתה אף פעם לא מתייחס למה שכותבים לך.

אני נגנב מכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:

מטרת ההשוואה היתה להראות לך כי אם כל אחד ינהג לפי אמות המידה והמוסר שלו ויתעלם מחוקי המדינה, במהרה הדבר יוביל לאנרכיה.
ואני לא נמלט לשום מקום, כבר אמרתי שאני בעד נסיגה מלאה ומיידית והפיכת ירושלים לעיר בשטה בינלאוית (סגנון הותיקן רק עם נציגות שלושת הדתות) אבל במצב הנוכחי ועד שאתמנה לראש הממשלה כדי ליישם את זה ,אני לא חושב שרמת חוסר המוסר של מדינת ישראל (הכובשת) בהתחשב בנסיבות והסכנות היא כזאת שצריכה להביא למרד אזרחי.

(דרך אגב ובהתייחסות לפסט הקודם, מעולם לא שמעת או תשמע אותי בא בטענות לגרמנים שהם עשו את מה שאמרו להם, יותר סביר שתשמע שאני בא בטענות שהם לא עשו את זה כמו שצריך ;) )

הבנתי מה היתה המטרה שלך, אבל זה לא סתם ש"כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון". אם אתה לא מסוגל לשים קו בין עוול אחד למשנהו, אז תגיד. אבל שנינו יודעים שחלוקת תקציבים לא ראויה לא שקולה למה שקורה בשטחים.
ושוב, אם המדינה רוצה שאזרחים ישמעו לחוקיה, עדיף שלא תחוקק חוקים או תבצע פעולות שאינן מוסריות בעליל. הפשעים הכי גדולים קרו בחסות החוק. העבדות היתה חוקית.
אז אתה לא רואה בכיבוש משהו נורא מדי (למרות שאתה בעד לצאת וכו וכו). אז סבבה, לך תשרת. אני לא מוכן לקחת חלק בדיכוי אלים של מליוני בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:

תסביר לי למה זה דמגוגיה בבקשה?
1. זאת הקבלה לכך שבעייניך הכיבוש הוא לא מוסרי, ובעייני העברת כספים לכפיה דתית היא לא מוסרית באותה מידה,
2. המטרה הייתה להראות לך שאם כל אחד ינקט לפי האמונות/מוסר שלו בלבד, תהיה כאן אנרכיה מוחלטת.

1. אי אפשר להשוות בין חלוקה שאינה הוגנת בעיניך (בהגדרה, החלוקה תמיד מתבצעת על רקע של מאבקי כוחות פוליטיים ולכן תמיד תיראה לא הוגנת לחלק מהאנשים) לבין מצב של כיבוש של שטח ואחזקת מיליוני תושביו ללא זכויות אלמנטריות (דבר שאף אחד לא יכול לטעון שהוא מוסרי או רצוי).
2. לכן אי אפשר להסתפק במה שאתה לפעמים מכנה בשם "המוסר" של ולפעמים מתאר כמארג האינטרסים שלך (אם לא הבנת, אני שוב רומז שבלבלת בין שני עולמות שונים לגמרי), וצריך לפנות למחוזות אחרים (מה שרוב בני האדם אכן קוראים לו "מוסר" או אתיקה או משהו דומה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:41 
אתה נגנב מאיתנו?
אני לפעמים לא בטוח שאתה בכלל באמת מחזיק בתפיסה ככ מעוותת והזויה אלא סתם פרובוקטור.
נראה לך שהדעת סובלת את הבלבול הזה בין קרבן למקרבן, בין טוב לרע, בין פוגע לנפגע?
בפיגוע טרור, בכל מקרה הצד הרע הוא המחבל.
לא שהוא "לא צדיק"
הוא רשע.
הבעיה בך חומד. לא בעולם. תתעורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
טקנו ואדום נחמד, ברגע שכל אחד יבחר את העוולה התורנית בעיניו ולא יציית לחוקים שיוצרים או משרתים את העוולה הזו, זה המתכון הבדוק לאנרכיה. את הכיבוש חייבים לסיים, לא דרך השתמטות גורפת מהצבא, אלא על ידי החלפת הממשלה שקובעת את המשימות של הצבא. ברור שיש שיקול דעת ואנחנו לא מכונות, לכל חייל ומפקד יש את הזכות לא לבצע פקודות בלתי חוקיות בעליל אבל לצערי כל עוד הממשלה מחליטה לשים חטיבה שלמה על 50 משפחות בחברון או פלוגה שלמה על 50 איש בחוות גלעד זה מה שעושים.
אלאור עזריה טעה וצריך להיענש, המ"פ שלו טעה וצריך להיענש, את עצם השהייה של ילדים בני 18 ו 20 במציאות מורכבת ובלתי אפשרית משנים מבחוץ, לא מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
קובי, אם תמשיך למחזר ססמאות אני אחשוד שאתה מחפש מקום ריאלי במפלגת העבודה.

ובמקום לענות לך, אני אשלח אותך לקרוא שוב את מה שכתבתי בתשובה להודעה הקודמת שלך. שלא שונה בהרבה מזו האחרונה.
אם כל מה שיש לך לומר זה שצריך להמשיך לשרת את הכיבוש כי זה החוק, אז באמת חבל על הזמן של שנינו. ציפיתי ממך לקצת יותר עומק בניגטד לשאר הצייתנים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
טקנו ואדום נחמד, ברגע שכל אחד יבחר את העוולה התורנית בעיניו ולא יציית לחוקים שיוצרים או משרתים את העוולה הזו, זה המתכון הבדוק לאנרכיה. את הכיבוש חייבים לסיים, לא דרך השתמטות גורפת מהצבא, אלא על ידי החלפת הממשלה שקובעת את המשימות של הצבא. ברור שיש שיקול דעת ואנחנו לא מכונות, לכל חייל ומפקד יש את הזכות לא לבצע פקודות בלתי חוקיות בעליל אבל לצערי כל עוד הממשלה מחליטה לשים חטיבה שלמה על 50 משפחות בחברון או פלוגה שלמה על 50 איש בחוות גלעד זה מה שעושים.
אלאור עזריה טעה וצריך להיענש, המ"פ שלו טעה וצריך להיענש, את עצם השהייה של ילדים בני 18 ו 20 במציאות מורכבת ובלתי אפשרית משנים מבחוץ, לא מבפנים.

בלי שום קשר לשאלת הסרבנות (או לכל שאלה אחרת), אי אפשר להגדיר ירייה בראש של פצוע קשה כ"שימוש בלתי מושכל בכוח".
לא כתבתי שום דבר מעבר לזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אתה נגנב מאיתנו?
אני לפעמים לא בטוח שאתה בכלל באמת מחזיק בתפיסה ככ מעוותת והזויה אלא סתם פרובוקטור.
נראה לך שהדעת סובלת את הבלבול הזה בין קרבן למקרבן, בין טוב לרע, בין פוגע לנפגע?
בפיגוע טרור, בכל מקרה הצד הרע הוא המחבל.
לא שהוא "לא צדיק"
הוא רשע.
הבעיה בך חומד. לא בעולם. תתעורר

ממש לא מעניין אותי מה הדעת שלך סובלת ומה לא, לתקוף חייל זה לא טרור, ואדם ששוכב גוסס על הרצפה הוא אומלל.

חומד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 15:57 
אדום נחמד כתב:
כמה טמטום יא אללה..
כן, בנאדם ירוי וגוסס הוא אומלל. זה לא אומר שהוא צדיק. זה אומר שהוא אומלל. בחיאט רבאק.

ולירון, כתבתי במפורש שאני לא משווה בין המעשים של הצבא הישראלי לאלה של החיילים הגרמנים, ושמדובר על עקרון. למה למה למה אתה אף פעם לא מתייחס למה שכותבים לך.

אני נגנב מכם.

אתה טוען שבגרמניה הנאצית חיילים רק מילאו פקודות ולא הפרו אותם ובכך רצחו מיליוני אנשים.
אתה לא משווה בין המקרים לכן אין טעם לדוגמא הזאת, חיילים יכולים לסרב פקודה לפקודה שהיא בלתי חוקית בעליל.
קח את מקרה אלאור אזריה, אם המפקד שלו היה מצווה עליו לתת לו כדור בראש כאשר הוא לא מהווה שום איום, אזריה היה צריך לסרב פקודה
ואני רוצה להאמין שאחרים היו מסרבים לפקודות מהסוג הזה.
הכיבוש עצמו הוא לא בלתי חוקי בעליל, לשים מחסומים זה לא בלתי חוקי בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
לא כל החיילים מילאו פקודות לרצוח. חלקם רק שמרו על הגטאות. חלקם רק טיפלו במקרי מרד. אבל זו לא הנקודה כי הכיבוש אינו השואה.
הפואנטה היא שאני מצפה לקצת יותר תוכן בתגובות מלבד 'כי זה החוק'.
ובעיניך הכיבוש אינו לא מוסרי בעליל. בעיני כן. בין אם זה מחסום, או מעצר, או הריבת בתים, או מניעת תנועה, או התזת בואש, או כל פרקטיקה אחרת.
שלילת זכויות ממליונים חפים מפשע זה לא מוסרי בעליל. מי קבע? אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:12 
סבבה אז בנית לך עולם מושגים משלך תהנה ממנו ומעצמך.
לשמחתי אתה בגישה ככ מנותקת שאין סיכוי שתצליח להשפיע על אחרים או על הנעשה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שעולם המושגים שלי אינו מנותק מהמציאות, או מההגדרות המקובלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:32 
אדום נחמד כתב:
לא כל החיילים מילאו פקודות לרצוח. חלקם רק שמרו על הגטאות. חלקם רק טיפלו במקרי מרד. אבל זו לא הנקודה כי הכיבוש אינו השואה.
ובעיניך הכיבוש אינו לא מוסרי בעליל. בעיני כן. בין אם זה מחסום, או מעצר, או הריבת בתים, או מניעת תנועה, או התזת בואש, או כל פרקטיקה אחרת.

אוקיי, זאת דעתך אך לא דעתי ולכן הדוגמא שפוקרה כתב לך היא נכונה ולא דמגוגית, הוא רואה בעניין תשלומי הקצבאות לחרדים כמשהו לא מוסרי.
מי קבע שתשלומי קצבאות לחרדים הם לא מוסריים? אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

אוקיי, זאת דעתך אך לא דעתי ולכן הדוגמא שפוקרה כתב לך היא נכונה ולא דמגוגית, הוא רואה בעניין תשלומי הקצבאות לחרדים כמשהו לא מוסרי.

אז תפסיק לשלם מיסים. :SMOKE:
אגב, יש לך הגדרה למושג "לא מוסרי" שאינה "לא מוצא חן בעיניי" או "זה לא פייר"? (כי מוסר זה משהו אחר משני אלה, אתה יודע)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:40 
אבו מאזן נבחר לכהונה נוספת בראשות פתח

יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן נבחר היום (שלישי) לכהונה נוספת של חמש שנים בראש תנועת פתח. הוא נבחר פה אחד בוועידה המרכזית של התנועה שנערכת ברמאללה.

(מקור: וואלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/law/1.3136643
המשטרה נגד הודעת רשות המסים: באף שריפה לא נקבע כי מדובר בהצתה על רקע לאומני
רשות המסים פרסמה הבוקר את רשימת המקומות שיקבלו פיצוי ממס קרן רכוש בשל הצתה על רקע לאומני, אך במשטרה ובכבאות לא סיימו את החקירות או קבעו את המניע להצתות

חילוקי דעות קשים התגלעו היום (שלישי) בין משטרת ישראל ומערך הכבאות לבין רשות המסים ומשרד האוצר. זאת, לאחר שרשות המסים פרסמה את רשימת היישובים שנכללים בפיצוי קרן מס רכוש מכיוון שהשריפה בהם החלה בהצתה על רקע לאומני.
במשטרה ובכבאות מעבירים ביקורת על הפרסום, ומדגישים כי עד לרגע זה אין אף גורם שיכול לקבוע בוודאות ששריפה החלה בהצתה על רקע לאומני באף זירה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2016, 16:59 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

אז תפסיק לשלם מיסים. :SMOKE:
אגב, יש לך הגדרה למושג "לא מוסרי" שאינה "לא מוצא חן בעיניי" או "זה לא פייר"? (כי מוסר זה משהו אחר משני אלה, אתה יודע)

אז נקרא לזה בשם שאתה אוהב "הכיבוש הדתי" :SMOKE:
לא מוסרי לאסור עלי לגדל חזיר ננסי כחיית מחמד,
לא מוסרי לאסור עלי להתחתן עם מי שאני רוצה
לא מוסרי לאסור עלי לפתוח את החנות בשבת
להמשיך????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: