תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 02:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC195
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
שאיילה לי
כאחד שממש לא יוצא לו לעקוב אחר הליגות האלו, הלוחמים מתמקצעים רק בסוג לוחמה אחד(mma) או שיכול לבוא קרטאיסט בלבד לחא ידע אחר ולהכנס לזירה?
אם זה מגוון ושומר על בסיס האומנות לחימה של אותו לוחם, אז אולי אפשר לחקור ככה איזה אומנות לחימה היא היעילה הכולן

הלחימה מתחלקת לשני סוגי טקטיקות:
גרפלינג - לחימה על הקרקע וסטרייקינג - לחימה בעמידה (אגרופים ובעיטות)
בד"כ הלוחם מגיע כשהוא מומחה בסוג אחד ואז עליו לחזק את הסוג השני.
למשל, אותו קרטיסט יהיה טוב מאוד בעמידה אבל אם ייקחו אותו לקרקע לא יידע מה לעשות שם ואז עלול להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
למשל בקרב הזה:

גבי גרסיה היא אגדה בג'יו-ג'יטסו ברזילאי (BJJ), לא היה אחד שלא פנטז לראות אותה בזירה.
יש לה 9 מדליות זהב באליפויות עולם.
זה הקרב הראשון שלה ב-MMA.
בסרטון התמונות מדברות בעד עצמן.
על הקרקע היא אדירה, אבל מול יריבה עם עמידה חזקה אין לה בכלל סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
תודה :ROSE:
אז זה כן בעצם מן סוג אחד של סגנון שהלוחם צריך לדעת אם הוא רוצה להצליח(גם קרקע וגם בעמידה) קראטה לבד או אגרוף תאילנדי לא יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC195
הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
זה לא סוג אחד, עצם השם של זה - mixed martial arts מלמד שזה שילוב של כמה אומנויות לחימה. יש המון לוחמים שמגיעים מרקע מוכח ושונה, כולל מדליסטים אולימפיים ואלופי עולם בהיאבקות, ג'ודו, קיקבוקסינג, מוי טאי, איגרוף ועוד. העילית של הלוחמים הם אלו שמסוגלים לשלב את הכל ברמה הגבוהה ביותר, רוב האלופים (בטח בגברים) מסוגלים לנצח קרב גם בעמידה וגם בקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 11:45 
kobster כתב:
זה לא סוג אחד, עצם השם של זה - mixed martial arts מלמד שזה שילוב של כמה אומנויות לחימה. יש המון לוחמים שמגיעים מרקע מוכח ושונה, כולל מדליסטים אולימפיים ואלופי עולם בהיאבקות, ג'ודו, קיקבוקסינג, מוי טאי, איגרוף ועוד. העילית של הלוחמים הם אלו שמסוגלים לשלב את הכל ברמה הגבוהה ביותר, רוב האלופים (בטח בגברים) מסוגלים לנצח קרב גם בעמידה וגם בקרקע.

עדין סטרייקינג משמעותי יותר מיכולת על הקרקע. יש אלופים או לוחמים בכירים שמוגבלים מאד על הקרקע ולא מסוגלים לנצח קרב על הקרקע, אבל יש להם הגנת טייקדאונס מעולה והם יודעים להתחמקגם אם מורידים אותם. לעומת זאת אין כמעט לוחמים בכירים שלא מסוגלים לנצח קרב בעמידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
קרב אדיר לולר-קונדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
קרב אדיר לולר-קונדיט.

בלשון המעטה, קרב אדיר כמו שכולם צפו ועדיין יש הרבה ויכוחים לגבי הניקוד שלו וההחלטה הדי גבולית להעניק ללולר את הניצחון.
אני ניקדתי את הסיבובים ככה: קונדיט, לולר, גבולי עם יתרון ללולר, קונדיט, לולר.
הסיבוב השלישי הוא חתיכת בעיה, קונדיט היה נראה טוב יותר בתחילת הסיבוב אבל הסוף שלו בוודאות של לולר, וזה משהו שימשיך להעסיק את הארגון לא מעט.
קומדיט היה שבור במסיבת עיתונאים ורמז יותר מפעם את שזה כנראה היה הקרב האחרון שלו, אישית אני חושב שאחרי קרב כזה מגיע קרב חוזר. השאלה באיזה מצב מנטלי קונדיט נמצא.
משפט קטן לגבי רובי לולר - בששת הקרבות האחרונים שלו הוא לקח 4 פעמים את קרב הערב ובנוסף את פרס קרב השנה על הקרב שלו מול מקדונלד ב 189. אם זה לא שם אותו כאחד הגדולים אי פעם אז אני לא יודע מה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות, כשההחלטה גבולית חגורה לא עוברת ידיים.
אחד הגדולים אי פעם זה עוד מוקדם לקבוע.
רק בקטגוריה שלו יש אחד גדול ממנו... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

ואם מישהו שיודע רק טאקוואנדו יבוא לזירה שם, יש לו סיכויי לנצח?
טאקוואנדו נחשב רק סטרייקינג וכמעט הכל מסתכם ברגליים ואולינחשבת לאלרואי כהן של אומנויות הלחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
kobster כתב:

ואם מישהו שיודע רק טאקוואנדו יבוא לזירה שם, יש לו סיכויי לנצח?
טאקוואנדו נחשב רק סטרייקינג וכמעט הכל מסתכם ברגליים ואולינחשבת לאלרואי כהן של אומנויות הלחימה.

יש לו סיכוי לנצח כמה קרבות אבל הוא לא יגיע עם זה רחוק.
אולי קובסטר יידע, אבל אני לא זוכר ולו לוחם אחד מהטופ של טקוונדו שמצליח ב-MMA.

אגב, ג'ו רוגן (ה-פרשן) חגורה שחורה בטקוונדו ויש לו מעט סרטונים שלו מדגים ואפילו מלמד לוחמים בכירים ב-UFC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2016, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
פתחו את היומנים...
5.3 בוגאס:
קונור מול דוס אניוס
הולם מול טייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב!
הודעהפורסם: 13 ינואר 2016, 15:33 
היומן שלי עדין פתוח על שבת הקרובה לקרוז נגד דילשואו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 18:40 
אין סקירה לארוע של הלילה?

ארוע מסקרן בufc fight night כולל קרב על החגורה בקטגוריית BANTAMWEIGHT כשהאלוף טי. ג'יי דילשואו שכבר הגן פעמיים על החגורה כולל מול האלוף הקודם בראו בנוקאאוט טכני בסיבוב הרביעי, ינסה להגן על החגורה מול דומיניק קרוז (#1), שההפסד האחרון שלו היה בשנת 2007 (קרב אליפות מול פייבר), אבל מצד שני רק לאחרונה חזר אחרי כמעט 3 שנים בחוץ בגלל פציעות, וזה הקרב השני שלו בלבד מאז הפציעה.

אני הולך עם טי. ג'יי, הלוחם הכי דינמי בענף לדעתי, עם מהירות בלתי רגילה ועבודת רגליים נדירה, אבל קרוז הוא לוחם מסוכן מאד שכבר היה אלוף וגם הוא ידוע בזריזות ובקרדיו שלו ואי אפשר להקל בו ראש. יהיה קרב אש.

קרב מעניין נוסף יהיה הקרב הראשון של אנתוני פטיס אחרי שהפסיד את החגורה בקטגוריית lightweight לרפאל דוס אניוס. מולו יתייצב אדי אלבארז (#4), לוחם עם יכולות איגרוף מעולות וסנטר חזק. אגוז קשה לפיצוח, שיהנה גם מתמיכת הקהל הביתי, אבל פטיס הוא עדין ליגה אחרת, עם יכולות עמידה בלתי רגילות, אתלטי, יצירתי ומעולה גם על הקרקע. פטיס צריך לנצח את הקרב הזה כדי לחזור שוב לקרב על החגורה, ואני לא רואה את אלבארז עוצר אותו.

בקטגוריית המשקל הכבד, טראוויס בראון (#6) מול מאט מיטריון (#14). בראון אחרי הפסד מביך לאורלובסקי בנוק אאוט בסיבוב הראשון ב UFC 187, אבל עדין אחד הלוחמים הכי מסוכנים בקטגוריה, עם עצמה פיזית וכח מתפרץ שמיטריון יתקשה להתמודד מולם (למרות שהוא לוחם זריז מאד יחסית לקטגוריה). לדעתי ייגמר עד אמצע הסיבוב השני בנצחון של בראון.

קרב אחרון בקארד המרכזי יהיה של רוס פירסון מול טרינאלדו (גם בקטגוריית lightweight), פירסון לוחם ותיק ומנוסה עם יכולות עמידה טובות, טרינאלדו לוחם מסוכן ומגוון - אגרסיבי מאד עם חניקות אכזריות, ונמצא בתנופה אחרי 3 נצחונות רצופים. אני מאמין שהוא ישיג את הרביעי הלילה.

קובי, תן ציון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב!
הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
מושלם :ROSE:

כמה נקודות קטנות :
1. זה יהיה הקרב הראשון של דילשואו מאז שעזב את המכון של team alpha male שם גדל והתאמן עם פייבר,מנדס ובנווידז- כולם הפסידו לקרוז. נראה אם ההחלטה הזו תתברר כמוצלחת.
2. מאחר ו RDA הולך להילחם בקונור, יהיה מעניין לראות את מי יקבל המנצח בין פטיס לאלבארז. אם זה יהיה פטיס, קרב בינו לבין חביב הולך להיות אש עם כל הדם הרע ביניהם בשנתיים האחרונות.
3. אני לא כזה בטוח לגבי בראון ומיטריון. בראון נראה על הפנים מאז שעבר להתאמן תחת המאמן של ראוזי (והרוויח חברה על הדרך), מיטריון בקרב האחרון בחוזה שלו ב ufc יגיע עם מוטיבציה מוגברת כדי לבוא מעמדת כוח למו"מ על החוזה הבא. אני ממש לא אופתע אם מיטריון ינצח הלילה.

אירוע פגז כמיטב המסורת בבוסטון. מקדימים יתחילו ב 1:00 בלילה שעוננו בלינק הרגיל, המיין קארד יתחיל ב 5:00 וישודר ברקנאטי. יאללה בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 11:25 
טוב, אז בשני הקרבות המרכזיים העסק נגמר בהחלטות שופטים ובניגוד לתחזית שלי.

הקרב של פטיס מול אלבארז היה דוגמא מצויינת לאיך תוכנית קרב טובה מבטלת את היתרונות של היריב. אלבארז נדבק לפטיס והצליח לעייף אותו ולהוציא טייק דאון משמעותי מאד בסיבוב השלישי, וכך למעשה סיים את הקרב. לפטיס לא נשאר זמן ומקום להפגין את הארסנל שלו.

קרוז לעומת זאת זכה בתואר בזכות הגנה מזהירה שנטרלה את דילשואו והצליח לרקוד מסביבו 5 סיבובים ולתסכל אותו מאד. בעיני דרך די בעייתית לזכייה בתואר, אבל קרב הגנה כמעט מושלם שמספיק לזכייה בנקודות. השאלה היא אם יש לקרוז את הגוף והרגליים כדי להגן על התואר או ששוב ילך לנוח לשנה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
(שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה שבה רק קראתי )

שחם-
לדעתי ההחלטה לגבי שני הקרבות הייתה שגויה,יש לציין שלא ראיתי את הקרב המלא של פטיס,אבל ממה שראיתי דווקא פטיס ניצל את היתרונות שלו מטאקוונדו ושמר על דיסטאנס ועשה נזק עם בעיטות לבטן (הייתי שמח לראות יותר בעיטות לראש ממנו).

לגבי הקרב של קרוז-טי ג'יי, למרות שקרוב הוא הלוחם המועדף עליי מבין השניים ובקטגוריה בכלל, אני חושב שטי ג'יי עשה יותר נזק בקרב. אני ניקדתי שני סיבובים לכל אחד ואחד גבולי..מכיוון שסיגנון הניקוד בUFC הוא דיי נתון לפרשנות (לראייה שופט אחד ניקד 29-26 לקרוז והשני 29-26 לטי ג'יי- הבדלים עצומים). אבל מתקבל על הדעת ניצחון של קרוז.

אני לגמרי לא קונה את הטענה של קרוז שהייתה לו פציעה בכף הרגל לפני הקרב, אני חושב שהוא קיבל הרבה מאוד ניזק לאותה הרגל, מה שטי ג'יי היה צריך לעשות יותר מוקדם (יותר קל לבעוט לרגל מלראש) מאשר לנסות כל כך הרבה בעיטות לראש שהוא פיספס שוב ושוב בגלל התנועתיות של קרוז שהוא יכל לבלום ע"י עשייה של יותר נזק לרגל.

אגב, להגיד "שוב ילך לנוח לשנה" די עושה אי צדק עם קרוז שכן עבר מספר ניתוחים בשני הברכיים ובירך (?) ולכן לא התחרה במשך 3 שנים.
בכל אופן היה קרב מעולה ושניהם לוחמים מצויינים.

ד"א,שמעתי שסטיב מטרזי פוטר מUFC בגלל כמה שהוא היה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 12:36 
לגבי הקרב של פטיס ההחלטה הייתה מוצדקת כי אלבארז הסתדר איתו גם בסיבו הראשון וגם בשלישי כולל קצת על הקרקע. הוא לא עשה הרבה נזק אבל שני הסיבובים היו שלו. השני היה יותר של פטיס.

לגבי ההערה בענין קרוז, זה לא בא מזלזול חלילה, אלא שאני פשוט סקפטי לגבי היכולת שלו לקיים עוד קרב תוך 3-4 חודשים. לפחות לפי איך שהוא התבטא בסוף. אני גם הלכתי עם דילשואו, אבל אני לא יכול להגיד שהוא קופח פה. בגדול קרוז די ניטרל אותו, וגם הצליח פה ושם להכניס מכה טובה. זה היה יכול ללכת לשני הצדדים. אני אישית חושב שבקרב אליפות צריך לעשות יותר כדי לנצח, אבל שוד לא היה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - יואל רומרו
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
On January 13, 2016 Romero was informed of a potential doping violation stemming from an out of competition test conducted by USADA.

הלוחם האהוב עליי :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - יואל רומרו הושעה
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:11 
קיין פורש מUFC 196 בגלל פציעה. מיוצ'יץ' במקומו נגד ורדום.

אני מאמין לקיין שהוא עשה הכל כדי להתחרות אבל נאלץ להקשיב לרופאים מחשש לנזקים בלתי הפיכים אם יילחם. חבל.

חבל לי גם שסטיפה לא יקבל מספיק זמן להתכונן לקרב הזה. הלוחם החביב עלי בקטגוריה אחרי קיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - יואל רומרו הושעה
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קיין פורש מUFC 196 בגלל פציעה. מיוצ'יץ' במקומו נגד ורדום.

אני מאמין לקיין שהוא עשה הכל כדי להתחרות אבל נאלץ להקשיב לרופאים מחשש לנזקים בלתי הפיכים אם יילחם. חבל.

חבל לי גם שסטיפה לא יקבל מספיק זמן להתכונן לקרב הזה. הלוחם החביב עלי בקטגוריה אחרי קיין.

מצפה לקרב חזק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - קיין נפצע
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 13:04 
מיוצ'יץ' לוחם נהדר בעמידה. יש לו הגנה מצויינת. מהבחינה הז אני מאמין שהוא יכול להסתדר עם ורדום. השאלה היא אם הוא יצליח לשמור על מרחק, ומה יקרה אם וכאשר הקרב יגיע לקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מיוצ'יץ' לוחם נהדר בעמידה. יש לו הגנה מצויינת. מהבחינה הז אני מאמין שהוא יכול להסתדר עם ורדום. השאלה היא אם הוא יצליח לשמור על מרחק, ומה יקרה אם וכאשר הקרב יגיע לקרקע.

הוא היה מתאבק ב-NCAA כך שרקע יש לו, אבל מסכים שאיו לו הרבה סיכוי מול ורדום שהוא גראפלר ברמה עולמית אם הקרב יגיע לקרקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
מבאס ומעצבן.
לא רואה הרבה סיכוי למיוצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - גם ורדום בחוץ
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
גם ורדום פרש בגלל פציעה בגב לטענתו.
איזו קטגוריה מתסכלת, שנות אור מכל שאר הקטגוריות בארגון. מעניין לראות מה דיינה יעשה עם אירוע ללא קרב מרכזי רציני, אולי יעשו קרב על חגורה זמנית בין מיוצ'יץ' לאוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איזו קטגוריה מתסכלת, שנות אור מכל שאר הקטגוריות בארגון. מעניין לראות מה דיינה יעשה עם אירוע ללא קרב מרכזי רציני, אולי יעשו קרב על חגורה זמנית בין מיוצ'יץ' לאוברים.

טוען שגם היתה לו פציעה בכף הרגל ממנה טרם החלים.
לדעתך יש סיכוי שהוא הבריז בגלל החשש ממיוציץ?

לא יודע אם יש טעם לקרב הזה. עוד פעם יהיה interim champion ?
הוא אומר שתוך חודשיים שלושה הוא חוזר, זו לא חלילה העדרות ארוכה כמו רצועות בברך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
kobster כתב:

טוען שגם היתה לו פציעה בכף הרגל ממנה טרם החלים.
לדעתך יש סיכוי שהוא הבריז בגלל החשש ממיוציץ?

לא יודע אם יש טעם לקרב הזה. עוד פעם יהיה interim champion ?
הוא אומר שתוך חודשיים שלושה הוא חוזר, זו לא חלילה העדרות ארוכה כמו רצועות בברך.

סתם מבלבל את המוח לדעתי. הוא התכונן לקיין וחשש משינוי היריב למרות שעל פניו הוא עדיף על מיוצ'יץ'. לגבי המיין קארד, לא רואה מצב שישאירו אירוע בלי איזשהו קרב על חגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - גם ורדום בחוץ
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 09:54 
ורדום יצא נקניק. אין בכלל ספק. מיוצ'יץ' כועס ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - עדכון חשוב - ג'ונס - מיוציץ?!
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
דיווחים שג'ונס מוכן להלחם ב-196 מול מיוציץ על החגורה הזמנית.

ואו :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 18:15 
dr.avi כתב:

הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:

הלוואי.

על מי היית מהמר פה?

גם אם ג'ונס חוזר בפורמה מלאה אני לא בטוח שהוא פייבוריט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: