Officer Barbrady כתב:
אתה באמת חושב שאלעד, ג'קי, ליעוז ויואב הם בידיוק האנשים המתאימים להנהיג את מחנות? הם לא ממש מובילים(לא נראה לי שהם גם רוצים) אבל בהחלט יכולים לחמם את האווירה מידי פעם. אלעד, יגאל ויורם יהיו בסדר עם כולם ואולי עם נטייה לצד כזה או אחר(כמו פותנה).
הבנות הן הסיפור האמיתי. כמו בכל מקום, הגברים אמנם עומדים בראש אבל הבנות הן השולטות האמיתיות במשחק. כבר עכשיו אפשר לראות ששתי הסיווניות, ליאם ודנה התחברו והן ייסחפו אחרי עמיר(הסיווניות וליאם כבר הראו כמה הן מעוניינות בו במסיבה). פרידה(שכבר רבה עם דנה), נופר והתאומות ילכו לצד של עתי.
עונה שעברה כל מחנה היה בחדר שלו והפוטנציאל להרבה ריבים לא ממש התממש. איילה וסער נשארו הרבה בחדר שלהם, אלירז והמחנה שלו היו בסלון והכול היה שקט.
הפעם יש חדר אחד, וכשיגיע הפיצול המיוחל, כל שבוע יהיה ריב חדש לתקציר ברביעי ושבת. לא יודע מה יהיה עד הפיצול, אבל זאת המנה העיקרית של העונה. לדעתי לקראת הסוף גם יהיה פיצול בין הבנות בגלל ריבים על עמיר, אבל זה כבר לקפוץ מעל הפופיק.
אופיסר אחי ברור לי מה אתה אומר, אבל חבל שאתה חושב שאתה יודע הכל בהסתמך על ההשוואות מהעונה שעברה.
כבר עכשיו אני יכול לצייר שתי מחנות בגדול
איילה,סער וכל הפמליה שלהם יהיו:
עמיר,סיוון,סיוון הדתייה (שאני לא הכי בטוח לגבייה- והיא בתכלס אחד הקלפים של התחרות הזאת),ליאם (שתישאר בקבוצה בגלל עמיר ובגלל שהיא טיפשה ותעוף ראשונה מהקליקה הזאת),דנה ועתי (שמהחרמנות ומהטמטום שלו ישאר בקבוצה)
ואלירז וכל הפמליה שלו:
ג'קי,התאומות,פרידה,נופר,יגאל אלעד וליעוז
כל השאר יתנדנדו בין המחנות ויעופו ראשונים.
זאת בגדול המחשבה שלי שמבוססת על השוואה על העונות הקודמות ועל אינטרקציות בגדול בין אנשים.
ברור לאנשים השפויים מי בגדול "הטובים" פה, אבל שוב אני אומר שזה נורא מגלומני לחשוב שאתה יודע הכל ולשכוח שההפקה יכולה להפך את המשחק הזה למלא מקומות.
חוץ מזה- אני די בטוח שהקהל יאהב את ג'קי כמו שאהב את אלין והבחור יעבור תהליך ויחשוף הרבה מעצמו.