מילפורד כתב:
ללא ספקולציות, ליאור הבטיח את המקום הראשון (ואת שבוע חופש).
מהצד השני, עמית רשמית מחוץ לתמונת הפלייאוף , יש כבר עכשיו 6 קבוצות לפחות שעדיפות על המקסימום שהוא יוכל להשיג (לראשות הבית הוא מזמן כבר לא מועמד).
יאיר, morriessy ולאפה יצטרכו נס כדי להעפיל לפלייאוף.
לרז ולי יש כבר רגל אחת בפליאוף ורק סיום מאוד מפתיע יוציא אותנו ממנו.
עידן וצ'ו ילחמו ככל הנראה על המקום הראשון בבית במחזור האחרון (לאיציק עוד סיכוי תיאורטי אבל קלוש).
גילעד, ירון ואיציק ילחמו יחד עם המפסיד בקרב בין עידן לצ'ו על 2 המקומות שנשארו.
מסובך לי מידי לחשב סיכויים לקחת את המקום השני בשבוע החופש, נראה לי שכל מי שמועמד לפליאוף עוד יכול להשיג אותו, כרגע רק נגיד שלרז ולי יש את הסיכויים היותר גבוההים כי נכון לרגע זה לנו המאזן היותר טוב.
טוב, עידכון מצב הספקולציות שבוע לפני סוף ה"עונה הסדירה":
ליאור עדיין מקום ראשון, זה הרי נקבע כבר לפני שבוע...
עמית שאיבד סיכויי פליאוף כבר שבוע שעבר הבטיח את המקום האחרון.
מצטרפים אל עמית ללא סיכוי העפלה לפליאוף הם יאיר, לאפה, איציק וmorrissey.
מעבר לכך, הכל פתוח! 6 קבוצות נאבקות על 5 מקומות פנויים בפליאוף - גלעד, עידן, רז, צ'ו, ירון ואני.
לא נכנס לחישובים מדוייקים אבל לדעתי כל אחד מהשישה עוד יכול מצד אחד להיות בחוץ ומצד שני לקבל שבוע חופש (רק לירון אין סיכוי לשבוע חופש)...
סה"כ לרז ולי יש משחקים יחסית קלים על הנייר מה שאמור לשפר את הסיכויים שלנו.
בין עידן וצ'ו יש קרב על המקום הראשון בבית (ולדעתי גם המנצח שם יזכה בשבוע חופש, למרות שבניצחונות שלי ושל צ'ו - לי יש יתרון).
עוד קרב משמעותי בין גלעד לירון, לירון שני נצחונות על רז, ככה שהפסד של רז וניצחון של ירון מעלה את ירון מהמקום הראשון בבית.
סה"כ נראה לי לא מופרח שיהיו 4 קבוצות עם 8 נצחונות, ואז שובר השיוויון על המקום השני יהיה מעניין.
ועכשיו לנושא הפציעות - נמאס לי מזה! איבדתי את צ'ארלס ומאז אני מנסה לאלתר את דרכי חזרה לקבוצה החזקה שהייתה לי לפני הפציעה הזאת...
כל ההימורים שלי נופלים כמו זבובים אחד אחרי השני! כבר זמן מה שברור לי שבנקודת זמן כלשהי כריס ג'ונסון יפצע ולשם כך החזקתי את אלינגטון, עד ש"סוף סוף" CJ נפצע - אלינגטון נפצע 2 דקות אחריו.
ברדשאו שהורם כאופציית ספסל סיים את העונה, ריאן מתיוס (שסה"כ כשהיה כשיר עשה את שלו בלי תלונות) כבר שלושה שבועות מזועזע מוח (יש ל- RBs מוח בכלל?)
אמנדולה יעשה טובה אם ישחק השבוע אחרי שביזבזתי עליו וייבר מס' 2, ולמרות אני נאלץ לקרוא לו לדגל השבוע כי גם הרנס עכשיו מזועזע...
הפציעה היחידה שעוד אכשיהו מקדמת אותי זה הפציעה של ג'רמי היל, אבל היא לא נראית רצינית...