תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חברון
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש ברירה. אפשר הרי להיכנע ולא לעשות כלום עד שמגרשים אותך או הורגים אותך (זו הבחירה שבוחר הרוב הפלסטיני שלא נלחם). אפשר גם להתאבד, אבל גם זו פעולה נגד אזרחים.
יש ברירות, אבל בכלל לא בטוח שמי שמעדיף לפעול נגד אזרחים הוא זה שטועה מוסרית.
חוץ מזה, אני לא בטוח שמתנחלים עומדים בהגדרה של אזרחים שאינם עוסקים בלחימה. הם כח ששולחת המדינה, שמסכן את עצמו למען הכיבוש ולמען השתלטות על שטחים.
הם כח תקיפה נגד הפלסטינים, והתקפה נגדם אינה כהתקפה נגדי או נגדך (למרות שאני בטוח שגם אנחנו מטרות לגיטימיות בעיני חלק מהפלסטינים).
היות וגם כמעט כל אוכלוסיית ישראל משרתת בצבא מתישהו, אז אני לא בטוח מי מאיתנו ראוי להיחשב "אזרח". הרי שירתתי בשטחים ופעלתי נגד פלסטינים, הם לא באמת צריכים להתחשב בזה שאני פושט מדים בסוף המילואים.
ישראל לא נותנת פטור ל"טרוריסט" בחודשים שבהם אינו עוסק ב"טרור". אם היא תתפוס אותו היא תעניש אותו גם שנים אחרי, כולל תקיפה אווירית על כל משפחתו אם הוא שם. למה לי מגיע פטור כשנגמרים לי המילואים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חברון
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 23:31 
MANDALA כתב:
Noam כתב:
קודם כל זה מעניין שאתה תומך ברצח חיילים, כשנרצחו עדן אטיאס ותומר חזן שמעתי דעות אחרות מאנשים..
דבר שני, ילדים שרוצים ללכת לקרבי מתוך מטרה מוצהרת ״להרוג הרבה ערבים״, זה בסדר? ללמדך שיש כאלה בשני הצדדים
וזה עוד בלי שדיברנו על זה ששלושת הנערים האלו הם אנשים שחיים על השטח הכבוש של אלה שרצחו אותם.

דבר איתי על צדק, על זה שאנחנו לא אמורים להיות מחוץ לקו הירוק. אין לי בעיה.
אבל רבאק, על איזה שני צדדים אתה מדבר ?
נכון, יש המון גזענים מטומטמים ואלימים במדינה אבל איפה ראית כאלה שרוצחים ?
רבאק מאיפה ההשוואה הזאת מגיעה בכלל ??
תוכל להיות בטוח שאם היה רצח (רצח אחי, מכיר ? לא איזה גרפיטי מטומטם), היו מקללים את הרוצח היהודי מפה ועד הודעה חדשה, וממש ממש לא ממחוזות השמאל.

בוא באמת ניתן קצת לדמיון לעבוד..
תחשוב שמחר בבוקר מישהו, יהודי טהור, קם ומחליט לרצוח את חנין זועבי. תנסה לחשוב על התגובות בתקשורת, ברשתות החברתיות וברחוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 23:49 
Noam כתב:
MANDALA כתב:
Noam כתב:
קודם כל זה מעניין שאתה תומך ברצח חיילים, כשנרצחו עדן אטיאס ותומר חזן שמעתי דעות אחרות מאנשים..
דבר שני, ילדים שרוצים ללכת לקרבי מתוך מטרה מוצהרת ״להרוג הרבה ערבים״, זה בסדר? ללמדך שיש כאלה בשני הצדדים
וזה עוד בלי שדיברנו על זה ששלושת הנערים האלו הם אנשים שחיים על השטח הכבוש של אלה שרצחו אותם.

תוכל להיות בטוח שאם היה רצח (רצח אחי, מכיר ? לא איזה גרפיטי מטומטם), היו מקללים את הרוצח היהודי מפה ועד הודעה חדשה, וממש ממש לא ממחוזות השמאל.

תחשוב שמחר בבוקר מישהו, יהודי טהור, קם ומחליט לרצוח את חנין זועבי. תנסה לחשוב על התגובות בתקשורת, ברשתות החברתיות וברחוב.

האמת שדי עשו לה עוול בגלל שרוב האנשים ששונאים אותה חושבים שהיא אשכרה תומכת בטרוריסטים (אני פאקינג עד עכשיו לא הבנתי מה היא התכוונה) ככה שזאת לא דוגמה טובה.
אבל בוא ניקח ערבי רגיל, אז כן אני בטוח שרוב כמעט מוחלט מהציבור יגנה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 01:01 
נאו נאצים בירושלים ואין שום מילה אחרת.

רוצים נקמה? תהיו גברים ותיכנסו לחברון.
אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
אבל שם מסוכן, בי"ם זה קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 03:17 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
נאו נאצים בירושלים ואין שום מילה אחרת.

התקשורת אפילו לא מתארת חצי ממה שהולך כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
מה הולך שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חברון
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 07:24 
MANDALA כתב:
Noam כתב:
MANDALA כתב:
Noam כתב:

האמת שדי עשו לה עוול בגלל שרוב האנשים ששונאים אותה חושבים שהיא אשכרה תומכת בטרוריסטים (אני פאקינג עד עכשיו לא הבנתי מה היא התכוונה) ככה שזאת לא דוגמה טובה.

גם אם הוא נרצח על רקע לאומני, וגם אם לא, הרשת מפוצצת בהודעות שמחה ותקווה שיהיו עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
הנה כנראה היהודים החזירו. מתי יש שיחת הורים על מה שקורה באזור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 08:18 
MANDALA כתב:
Noam כתב:
MANDALA כתב:
Noam כתב:

הנה, לצערי לא צריך לדמיין יותר. הויכוח בינינו בדרך למבחן המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ברור שיש ברירה. אפשר הרי להיכנע ולא לעשות כלום עד שמגרשים אותך או הורגים אותך (זו הבחירה שבוחר הרוב הפלסטיני שלא נלחם). אפשר גם להתאבד, אבל גם זו פעולה נגד אזרחים.
יש ברירות, אבל בכלל לא בטוח שמי שמעדיף לפעול נגד אזרחים הוא זה שטועה מוסרית.

אני לא דיברתי על הפסקת כלל הפעולות הפלסטינאיות, אלא רק האלו שמטרתן היא פגיעה באזרחים חפים מפשע, גם נתתי רשימה של דרכי פעולה שאינן טרור:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אין לי שום התנגדות למחאות לא אלימות, להפגנות, לקריאה לחרם כלל עולמי על ישראל, אתה יודע מה, גם מחאות אלימות אני מבין.

its-sick כתב:
חוץ מזה, אני לא בטוח שמתנחלים עומדים בהגדרה של אזרחים שאינם עוסקים בלחימה. הם כח ששולחת המדינה, שמסכן את עצמו למען הכיבוש ולמען השתלטות על שטחים.
הם כח תקיפה נגד הפלסטינים, והתקפה נגדם אינה כהתקפה נגדי או נגדך (למרות שאני בטוח שגם אנחנו מטרות לגיטימיות בעיני חלק מהפלסטינים).

לא דיברתי עליהם כאזרחים שאינם חלק מהלחימה, אלא על "חפים מפשע", כמובן שזה לא אומר שהם לא פשעו מעולם, זה גם לא אומר שהם לא משמשים ככלי לחימה (אגב, בתמיכת המדינה, לצערי.), כל מה שזה אומר זה שהם לא ראויים לחטיפה/רצח על ידי גורם עוין (בתחום הזה לטעמי נופלים בעיקר חיילים בזמן מלחמה).
its-sick כתב:
היות וגם כמעט כל אוכלוסיית ישראל משרתת בצבא מתישהו, אז אני לא בטוח מי מאיתנו ראוי להיחשב "אזרח". הרי שירתתי בשטחים ופעלתי נגד פלסטינים, הם לא באמת צריכים להתחשב בזה שאני פושט מדים בסוף המילואים.
ישראל לא נותנת פטור ל"טרוריסט" בחודשים שבהם אינו עוסק ב"טרור". אם היא תתפוס אותו היא תעניש אותו גם שנים אחרי, כולל תקיפה אווירית על כל משפחתו אם הוא שם. למה לי מגיע פטור כשנגמרים לי המילואים?

ההבדל הוא כמו שאמרתי, שלצבא בישראל חובה להתגייס, לזרוע הצבאית של החמאס רוצים להתגייס. ככה שהרבה יותר קשה למצוא אדם שמטרתו רצח אזרחים מאשר בזרוע הצבאית של חמאס (לכן אי אפשר להשתמש בהכללה של כל אדם ששירת בצבא - טרוריסט, אגב, אני מקווה שגם ישראל לא הולכת לפי ההכללה שכל פעיל חמאס - טרוריסט, ומנסה למצוא את חלקו בפעולות טרור.)
דרך אגב, הרצח האחרון, מראה שאם האדם שירת בצבא זה לא בדיוק קריטיריון לחטיפה בטרור הפלסטינאי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
https://www.facebook.com/320648654744598/photos/a.331807106962086.1073741828.320648654744598/438120216330774/?type=1

אכן, יש מלא הבדלים בין הישראלים לפלסטינים.
למשל, הפלסטינים הם חיות אדם ששמחים כשילדים מתים וחוגגים כשגופותיהם נשרפות, ולעומתם הישראלים הם מלאכים טהורים בעלי נשמה אלוקית ששמחים כשילדים מתים וחוגגים כשגופותיהם נשרפות.
זה בכלל לא אותו דבר, אסור להשוות, ומי שמעז להשוות הוא אוטו-אנטישמי בוגד שצריך להוסיף לרשימת החיסול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 09:43 
גם המילים המכובסות של פעולות תגמול התחלפו ב״נקמה״ מדינה מטורללת של צמאי דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שהעם שלנו לא חיות כמו הערבים, אנחנו בכלל עם נבחר וגזע עליון מעל כל השאר. ניצחנו במונדיאל העמים הנבחרים בכל הפעמים חוץ מפעמיים שלוש זניחות, שבזיופים בשנות ה30 וה40 הגרמנים היו הראשונים. אבל יש טענות לזיופים ותוצאות מכוונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
בוא לא נגזים, גרמניה של זמנו אימפריה בתחומה ואנחנו עוד לא קרובים לרמה שלה (אם כי נראה שהעם לא מקבל את זה ושואף לצמצם פערים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיכאון במדינה החשוכה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

כנראה היינו מתנהגים אותו דבר, אפילו התנהגנו לא רחוק מזה לפני הקמת המדינה, זה לא הופך את זה ללגיטימי.
נלחמים בצבא, לא באזרחים.
התסריט היחיד שאני יכול לחשוב עליו שדבר כזה הוא סביר, זה עניין של השמדת עם. זה לא המקרה פה. או עוד לא לפחות.

אני מבין את המצוקה שלהם, אני בטח לא חושב שאנחנו כל הזמן צודקים, אנחנו הרבה זמן לא בסדר, וכל זה לא מוריד מאנשים שנכנסים לבית ודוקרים תינוק, או מפוצצים מטענים בלי אבחנה במקומות הומי אדם, לפחות ממפלצות. גם אם הם יהודים שמפוצצים מטען בשוק בחיפה שהורג 60 איש, וגם אם הם מהחמאס.

לא רואה איזה הבדל מוסרי עמוק בין תקיפת חיילים לאזרחים (אני לא מדבר על חיילים בזמן פעולה, אני מדבר על סתם חיילים בבסיס\שמירה).
בצה"ל יש גיוס חובה, אם אני הייתי אוכל כדור בחברון, זה היה "מגיע" לי כמו שזה הגיע לאזרח תושב חברון.
לא שאני חשוב שזה מגיע למישהו, וגם אני אינסטקטיבית יותר מזדעדע מפגיעה באנשים לא חמושים, אבל על הדרישה הזו מהפלשתינאים לנהל מאבק "פייר פליי" של רקטות מצינורות מול טנקים ו F-15 היא לא רצינית (וישנה כימי הקולוניאליזם). ובאופן יותר רחב, כל הרעיון הזה של הריגה "לפי החוקים" שהיא בגבולת המוסר זה חרא שנועד בעיקר לנרמל מלחמות.
עוד פעם, אני כמובן לא תומך ברציחות כאלו, ואני מתנגד ללקיחת חיי אדם כמעט בכל המקרים, אבל חשוב לזכור שלפלשתינאים אין שום אפשרות לנהל מאבק בלתי אלים אפקטיבי ואין להם שום אפשרות להתמודד מול צה"ל כשווים אל שויים.
אני עדיין מאמין שהם צריכים לנסות לקדם את מטרותיהם בעזרת לחץ בין לאומי, הן פוליטי והן כלכלי, אבל מעניין אותי לדעת מה האנשים שחושבים שללכת לאו"ם זה טרור בינלאומי ו-BDS זה לא ראוי ולא מוסרי מצפים שהם יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:16 
כמובן שלא, רק שם את זה בפורמולה הגיונית כי הרי בהיסטוריה ובהווה אין דוגמאות לעמים מדוכאים שלא בחרו בדרך אלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כמובן שלא, רק שם את זה בפורמולה הגיונית כי הרי בהיסטוריה ובהווה אין דוגמאות לעמים מדוכאים שלא בחרו בדרך אלימה.

אולי כי הדיכוי הזה הוא בעצם אלימות קשה מאוד שמופעלת עליהם ברצף, 24/7/365?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:23 
אויש איזה תזמון דפקט יש לי.
בכל א :D ופן, יש לי כמה דברים להגיד, ותאמינו לי, רציתי לכתוב את רוב הדברים כבר אתמול פשוט לא הייתי ליד מחשב וממש לא היה לי כח לכתוב מהסמארטפון.
בקשר לרציחות. זה לא שאצלהם יש משוגעים ואצלנו אין. ההבדל הוא שאצלנו הם נחשבים משוגעים.
בקשר לתמיכה ברצח ערבים שהרבה פעמים מופיע בטוקבקים ובכלל ברשת. פה הייתה לי טעות אתמול. יש יותר מדי כאלה וצריך לפעול נגד זה. לא ייתכן שתהיה צעדה (ועוד בנוכחות חבר כנסת לשעבר לפי מה ששמעתי) שבה פשוט יחפשו ערבים בשביל לקלל ולהרבייץ. אסור להתעלם מדברים כאלה.

טקנו, אני רק הייתי מציין שהתמונה הזאת שהבאת ערוכה ושחתכו את כל התגובות ה'נורמאליות' (עבר שהיה מקרה שכמה ערבים מתו ואז הראו תמונה דומה ואני זוכר שהייתי די המום ורק אח"כ שמעתי שהיו תגובות נוספות אבל הורידו אותם).

אגב, זה די מצחיק לראות שעל על רצח שלי דדון ז"ל מיהרו להגיד שסיכוי גבוה שזה היה על רקע פלילי ואתם הימנים שמאמינים שזה היה לאומני סתם מגזימים(אני פאקינג ראיתי תגובה של איציק על ענייין החטופים שאולי כל זה היה בכלל קונספירציה של השלטון), אבל במקרה של נער ערבי הומו שנרצח (אני מניח שעל הכמויות של רציחות על כבוד המשפחה שמעתם?)- ישר מאשימים יהודים שרצחו אותו.

עוד משהו, אני רוצה לראות מישהו שהוא לא אספסוף נבער שתומך ברצח. הנה, יוני שטבון שנחשב לאחד הסמנים הימניים בכנסת מגנה את הרצח ואומר שזה גועל נפש, לא משנה מי רצח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
מנדלה תהיה רציני, לא צריך לערוך עריכה מגמתית, מספיק להעיף מבט בפייסבוק של כל ישראלי ולראות שמי שבאמת רוצה היה יכול להכין מאות תמונות כאלה.
בוא לא ניתמם.
וקצת מוזר שאתה לא עושה את ההקשר בין הסתה גזענית (בפייסבוק או בכיכר העיר, זה לא משנה) לצעדות שכל מהותן אלימות גזענית (אלה שאסור להתעלם מהן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:31 
ובינתיים מיכאל בן ארי מפיץ תמונות מלפני כמה שנים (לכאורה לכאורה), של שוטרים פצועים, וצווח שאנחנו במלחמה ושחייבים להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:32 
אם לא הייתי חי פה , הייתי רוצה שיפרקו את המדינה הזאת.
ולפעמים גם יש לי סתירה פנימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:36 
תמונה

עם היפות שלי וכהנוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

בוא נדבר בפרטים, איזו דרך בדיוק יש לפלשתינאים לעשות מחאה לא אלימה שתשיג משהו?
הם יכולים להפגין בכפרים\ערים שלהם, עדיין יפזרו אותם, הם עדיין יאכלו גז מדמיע, כדורי גומי וימותו להם אנשים ככה בשוטף (אבל אל דאגה, צה"ל חוקר את נסיבות האירוע) וזה לא יזיז לאף אחד בישראל.
מה אתה חושב שיקרה אם הם ינסו לחסום את חוצה שומרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:41 
teknoboy כתב:
מנדלה תהיה רציני, לא צריך לערוך עריכה מגמתית, מספיק להעיף מבט בפייסבוק של כל ישראלי ולראות שמי שבאמת רוצה היה יכול להכין מאות תמונות כאלה.
בוא לא ניתמם.
וקצת מוזר שאתה לא עושה את ההקשר בין הסתה גזענית (בפייסבוק או בכיכר העיר, זה לא משנה) לצעדות שכל מהותן אלימות גזענית (אלה שאסור להתעלם מהן).

דיברתי ספציפית על הצעדה אבל כמובן שהתכוותי גם לכל התגובות למיניהן ברשת

צור ש. כתב:
תמונה

עם היפות שלי וכהנוש

אויש תעשה לי טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
ראיתי תגובה של איציק על ענייין החטופים שאולי כל זה היה בכלל קונספירציה של השלטון
זה נבע מכך שהרווח הכלכלי והפוליטי של המתנחלים ושל הצבא מהחטיפה היה עצום. מיליארדי שקלים בתקציבים הועברו בבת אחת.
כשמישהו מרויח, זה תמיד מעלה אצלי את השאלה כמה הוא היה קשור לסיבה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 12:01 
וואו יש פה מלא נאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
מנדלה, ההבדל הוא שלנו יש צבא שיעשה את הדברים האלה
יחטוף אנשים מהבתים באמצע הלילה
יפרוץ לבתים
יהרוג חפים מפשע

אותי מטרידה האדישות וההתעלמות פה במדינה כשילד בן 13 מת, מה מת נרצח על ידי חיילי צה״ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
וואו יש פה מלא נאצים.

והם גם אצלנו ביציע, ראיתי הודעה פרטית בפייסבוק למישהו שיתפסו אותו בשער 5 וירביצו לו מכות כי הוא שמאלני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1028 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: